تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3921 از 4428 اولاول ... 292134213821387139113917391839193920392139223923392439253931397140214421 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,201 به 39,210 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه mrh.fit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوست عزیز. قبلاً هم عرض کردم خدمت شما که این محدودیت برای همه اعمال می‌شه. مشکل هم از سیستم مدیریت ترافیک پارس‌آنلاینه که سرورهای معروف و با مراجعه‌کننده زیاد رو تو ساعت‌های شبانه رایگان یا تو مراکزی که محدودیت پهنای باند داره محدود می‌کنه. تقریباً اکثر سرورهای داخلی و خارجی اکسپرس‌لیچ و آپلودبوی محدود شدن.

این محدودیت هم به این شکله که شما اگه یه فایل با حجم بیشتر از مثلاً 1مگابایت رو بخواید از این سرورها دانلود کنید سرعتتون اول میره روی 400 - 500 کیلوبایت بعد یهو صفر می‌شه و همین‌طور این نوسان سرعت ادامه داره. جوری که به طور متوسط مثلاً از 100 کیلوبایت بالاتر نره.

ممکنه خود این سایت‌ها هم یه وقتایی محدودیت بذارن تو ساعت‌های شلوغی و بار زیاد رو سروراشون. ولی بعیده یه سایت آپلودسنتر معروف مثل اکسپرس‌لیچ از این قبیل محدودیت‌ها بذاره. ضمن این که اگه محدودیت از طرف اون باشه، شما سرعتت به طور یکنواخت حول مثلاً 100 کیلوبایت می‌چرخه و برای همه کاربرا چه اینترنت از پارس‌آنلاین داشته باشن چه از شرکت دیگه اعمال می‌شه. ولی ظاهر قضیه این جوری نیست.

بنابراین، اگه پشتیبانی هم گفته که ما محدود نمی‌کنیم بی‌خود گفته. خودشون قبلاً این رو رسماً گفته بودن. حالا هم دارن اجراش می‌کنن. حرف پشتیبانی فقط در یک مورد احتمالاً درسته و اونم این که سیستم محدودیت پارس‌آنلاین روی سایت‌ها و سرورهاست نه روی کاربرای خودش.

اتفاقا پرمیوم هم هستم.واقعا واسم جالبه. با سایت آپارات هم مشکلی ندارم. به پشتیبانی زنگ زدم ولی میگفتن که ما محدود نکردیم

واقعــــــــــــــا معلوم نیست چه خبره !

من همه اینارو در نظر گرفتم ولی بازم ضد و نقیض می بینم همین اکسپرس لیچ بعضی سروراش همین حالتی که دوستمون میگن داره بعضی نه !
    آپلود بازم همینطور سرورهای قدیمیش بیشتره یعنی فایل هایی که روی هاست بیشتر موندن سرعت دانلودشون پایین تره با سرور های جدید مشکلی ندارم فول اسپید میدن اگه یکی دو صفحه برید عقب اسکرین شات گذاشتم میبینید

2. این کاربر از mrh.fit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

واقعــــــــــــــا معلوم نیست چه خبره !
    من همه اینارو در نظر گرفتم ولی بازم ضد و نقیض می بینم همین اکسپرس لیچ بعضی سروراش همین حالتی که دوستمون میگن داره بعضی نه !
    آپلود بازم همینطور سرورهای قدیمیش بیشتره یعنی فایل هایی که روی هاست بیشتر موندن سرعت دانلودشون پایین تره با سرور های جدید مشکلی ندارم فول اسپید میدن اگه یکی دو صفحه برید عقب اسکرین شات گذاشتم میبینید
    این طبیعیه. احتمالاً سیستمشون این جوریه که از هر سروری در شبانه روز بیش از یه حدی دانلود انجام بشه می‌ره تو بلک‌لیست. طبیعتاً سرورهای جدید که فایل روش کمتره، مشمول این قاعده نمی‌شن. اما سرورهای قدیمی چون تعداد فایل‌ها روشون بیشتره مشمول می‌شن و می‌رن تو بلک‌لیست. بعیدم هست که حالا حالاها در بیان از این لیست.

4. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال M.Sadegh.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصفِ جهان

پيش فرض

دوستان ببینید در عرض چند روز با سرویس من چیکار کردند؟

به نظرتون دارن چیکار می کنند تو مرکز ما؟
    زنگ بزنم پشتیبانی؟
    نظرتون چیه؟

7. 3 کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز. قبلاً هم عرض کردم خدمت شما که این محدودیت برای همه اعمال می‌شه. مشکل هم از سیستم مدیریت ترافیک پارس‌آنلاینه که سرورهای معروف و با مراجعه‌کننده زیاد رو تو ساعت‌های شبانه رایگان یا تو مراکزی که محدودیت پهنای باند داره محدود می‌کنه. تقریباً اکثر سرورهای داخلی و خارجی اکسپرس‌لیچ و آپلودبوی محدود شدن.

.
    درود
    اکانت اکسپرس لیچ در ساعتهای غیر رایگان هم محدود شده ؟ چون من میخوام تازه این اکانت را بگیرم -- در مورد سرعت دانلود از اکسپرس‌لیچ بیشتز از سایتهایی هست که لینک مستقیم میدهند ؟

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان این دان استریم و آپ استریم استاندارش چنده؟

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان اگه کسی مودم d-link داره میتونه از این آدرس آخرین fremwear رو دانلود کنه فقط مدل دقیق همراه با پارت نامبر رو دقت کنید یکی باشه
    من خودم dsl-2740u h/w v1 رو فایلش رو گرفتم آپدیت کردم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جالبه تو سایت اصلا لینک نداره و باید توی آدرس بزنی تا بیاد
    Last edited by mmf66; 27-09-2014 at 21:03.

11. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان این دان استریم و آپ استریم استاندارش چنده؟

Attenuation dB

20dB-30dB عالی
    30dB-40dB خیلی خوب
    40dB-50dB خوب
    50dB-60dB خط ضعیف
    60dB بسیار بد و دارای مشکل حاد

طبق استادنداردهای ارائه شده مقادیر کیفیت خط طبقه بندی میشن
    SNR Margin dB

6dB و کمتر = بسیار بد همراه با مشکلات جدی
    7dB-10dB = بد اما میشه از سرویس ADSL استفاده کرد
    11dB-20dB = خوب
    20dB-28dB = عالی
    29dB و بیشتر = بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت

13. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

درود
    اکانت اکسپرس لیچ در ساعتهای غیر رایگان هم محدود شده ؟ چون من میخوام تازه این اکانت را بگیرم -- در مورد سرعت دانلود از اکسپرس‌لیچ بیشتز از سایتهایی هست که لینک مستقیم میدهند ؟
    نه دوست گرامی در ساعات غیررایگان همه سرورها سرعت فول دارند چون محدودیت برداشته میشه مشکل در ساعات غیررایگانه که محدودیت ها شروع میشه اما با وجود این باز هم سرعت اکسپرس در ساعات غیررایگان هم از سرعت سرورهای دیگه بیشتر هست البته خوبی اکسپرس اینه که سرور خارج هم داره و شما میتونید فایلتون را روی سرور خارجی آپلود کنید شاید سرعتش بیشتر بشه ( من خودم تست نکردم) البته اگه اینُ هم محدود نکرده باشن
    Last edited by احمد1379; 27-09-2014 at 21:59.

15. 2 کاربر از احمد1379 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نه دوست گرامی در ساعات غیررایگان همه سرورها سرعت فول دارند چون محدودیت برداشته میشه مشکل در ساعات غیررایگانه که محدودیت ها شروع میشه اما با وجود این باز هم سرعت اکسپرس در ساعات غیررایگان هم از سرعت سرورهای دیگه بیشتر هست البته خوبی اکسپرس اینه که سرور خارج هم داره و شما میتونید فایلتون را روی سرور خارجی آپلود کنید شاید سرعتش بیشتر بشه ( من خودم تست نکردم) البته اگه اینُ هم محدود نکرده باشن
    درود
    من فقط قصد دانلود دارم اما اپلود ندارم-
    خیلی ممنون از راهنماییتون --فقط یک سایت معتبر برای خرید هم بهم معرفی میکنید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •