تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3920 از 4428 اولاول ... 292034203820387039103916391739183919392039213922392339243930397040204420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,191 به 39,200 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه mrh.fit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستان. بعد از این که سرویسم رو تمدید کردم از بعضی سایت ها مثل اکسپرس لیچ و حتیpoldownload شبانه که دانلود میکنم سرعت دانلودم میاد روی 400 و بعد روی 10.اصلا ثابت نیست. ولی از سرورها ی خارجی دیگر این مشکل رو ندارم.به نظر شما این سایت ها رو محدود کردن واسم؟کاری نمیتونم بکنم؟ممنون

اون یکیو نمی دونم ولی اکسپرس لیچ جدیدا اگه پرمیوم نباشی شدید سرعتتو محدود می کنه

2. این کاربر از mrh.fit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mrh.fit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

کی خط شمارو 16 مگ کرده؟ چرا واسه من که زنگ میزنم نمیبرن بالا عوضی ها

من پس مودممو ندارم نمی دونم چند مگ بسته شدم ولی نسبت به 10 روز پیش افت سرعت دارم تا 1.8 میرفت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خیلی ممنون همه گزینه ها رو امتهان کردم بهتر از این نمیشه فقط میخواستم بدونم مقادیر پاور بین چند باشه خوبه
    و این که من دو تا مودم دارم یکی tp-link 8817 که با اون snr در حالت gdmt تا بین 12 تا 14 میرسه و att حدود 61 تا 63
    و با مودم d-link 2740u هم که بالا گذاشتم اونجوریه fremwear رو بخوام آپدیت کنم از کجا باید بگیرم توی سایت خود دی لینک نداره فقط یک سایت بود 2740b رو داشت نمیدونم از کجا باید دانلود کنم
    با این ترتیب، مشخصه که وضعیت خط شما جوریه که بیشتر از 2 تا 3 گ رو نمی‌کشه.

برای آپدیت فیرم‌ویر 2740u هم اگه سخت‌افزار مودمت ریویژن C5 باشه، از اینجا می‌تونی آخرین آپدیت موجودش رو بگیری:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اما دقت کن که ریویژن مطابقت داشته باشه. در ضمن آخرین آپدیت این مودم نسخه 1.0.13 ظاهراً مربوط به آوریل 2013. جدیدتر نیومده واسش تو این سایت.

5. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

اون یکیو نمی دونم ولی اکسپرس لیچ جدیدا اگه پرمیوم نباشی شدید سرعتتو محدود می کنه
    اتفاقا پرمیوم هم هستم.واقعا واسم جالبه. با سایت آپارات هم مشکلی ندارم. به پشتیبانی زنگ زدم ولی میگفتن که ما محدود نکردیم

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پارس داغون کرده
    یه فایل 500 مگی دوبار تا 60 درصد رفته ارور خورده از اول امروز 20 درصد دانلود شده
    اعصاب واقعا خورد میکنه

8. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اتفاقا پرمیوم هم هستم.واقعا واسم جالبه. با سایت آپارات هم مشکلی ندارم. به پشتیبانی زنگ زدم ولی میگفتن که ما محدود نکردیم
    دوست عزیز. قبلاً هم عرض کردم خدمت شما که این محدودیت برای همه اعمال می‌شه. مشکل هم از سیستم مدیریت ترافیک پارس‌آنلاینه که سرورهای معروف و با مراجعه‌کننده زیاد رو تو ساعت‌های شبانه رایگان یا تو مراکزی که محدودیت پهنای باند داره محدود می‌کنه. تقریباً اکثر سرورهای داخلی و خارجی اکسپرس‌لیچ و آپلودبوی محدود شدن.

این محدودیت هم به این شکله که شما اگه یه فایل با حجم بیشتر از مثلاً 1مگابایت رو بخواید از این سرورها دانلود کنید سرعتتون اول میره روی 400 - 500 کیلوبایت بعد یهو صفر می‌شه و همین‌طور این نوسان سرعت ادامه داره. جوری که به طور متوسط مثلاً از 100 کیلوبایت بالاتر نره.

ممکنه خود این سایت‌ها هم یه وقتایی محدودیت بذارن تو ساعت‌های شلوغی و بار زیاد رو سروراشون. ولی بعیده یه سایت آپلودسنتر معروف مثل اکسپرس‌لیچ از این قبیل محدودیت‌ها بذاره. ضمن این که اگه محدودیت از طرف اون باشه، شما سرعتت به طور یکنواخت حول مثلاً 100 کیلوبایت می‌چرخه و برای همه کاربرا چه اینترنت از پارس‌آنلاین داشته باشن چه از شرکت دیگه اعمال می‌شه. ولی ظاهر قضیه این جوری نیست.

بنابراین، اگه پشتیبانی هم گفته که ما محدود نمی‌کنیم بی‌خود گفته. خودشون قبلاً این رو رسماً گفته بودن. حالا هم دارن اجراش می‌کنن. حرف پشتیبانی فقط در یک مورد احتمالاً درسته و اونم این که سیستم محدودیت پارس‌آنلاین روی سایت‌ها و سرورهاست نه روی کاربرای خودش.

10. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zanyar.sew's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

512 محدود ده گیگ. تا ساعت 2 و 50 دقیقه تقریبا صفر بود سرعت.
    گفتم مودم رو یه روشن خاموش کنم شاید درست شد ! دیدم آره ! این چه وضعیه دگ !؟ یعنی هر شب باید خاموش روشنش کنم ؟ من که نهایتا یک دیگه خوابم. حالا ببینم از این به بعدم اینطوری میشه.
    سرعت دانلودم بین 25-200 متغییره. چند دقیقه پایین چند دقیقه 200. برا دانلود تورنت خیلی بده. از ساعت 4 به بعد ندیدم کیفیتش چطوریه ولی تورنتو که میزارم خیلی کم دانلود میکنه. چیزی که استفاده منه.

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

گفتم مودم رو یه روشن خاموش کنم شاید درست شد ! دیدم آره ! این چه وضعیه دگ !؟ یعنی هر شب باید خاموش روشنش کنم ؟ من که نهایتا یک دیگه خوابم. حالا ببینم از این به بعدم اینطوری میشه.
    سرعت دانلودم بین 25-200 متغییره. چند دقیقه پایین چند دقیقه 200. برا دانلود تورنت خیلی بده. از ساعت 4 به بعد ندیدم کیفیتش چطوریه ولی تورنتو که میزارم خیلی کم دانلود میکنه. چیزی که استفاده منه.
    داداش چند هفته پیش که ازم پرسیدی بت گفتم پارس آنلاین خیلی خوب نیست البته فعلا
    ولی در مورد خاموش و روشن کردن قبل از شبانه ، اصلا نیازی نیست این کار رو بکنی خودش کارشو میکنه شاید اون موقع مشکلی پیش اومده و موقتی بوده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

معلومه باز شدن مدرسه‌ها و دانشگاه‌ها روی سرعت بی‌تأثیر نبوده‌ها!

من دو سه شبه که شبی حدود 4.5 تا 5 گیگ دانلود داشتم.

البته دیگه مثل روزهای خوش گذشته نیست وقتی که شبی 7 - 8 گیگ و بعضی شبا هم تا 12 گیگ دانلود داشتم. یادش به خیر! چه روزای خوبی بود. منم داستانم رو گفتم!

14. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز.

بعضی وقتا IPهایی که پارس‌آنلاین تخصیص می‌ده از شرکت شهراده. وقتی این IPها بیافته به پورت شما، سرعتت خیلی داغون می‌شه و پینگ هم بالاست. اما IPهای دیگه پارس‌آنلاین که در واقع مال خودشن، این مشکلات رو کمتر دارن. حالا اگه شما تست کردی و دیدی سرعتت کمه دیسکانکت و ریکانکت کردن می‌تونه کمک کنه. احتمالاً واسه شما هم همین مشکل بوده.

در مورد اون تغییرات سرعت دانلود هم بستگی به سایت‌ها و سرورهایی داره که دانلود ازشون اتفاق می‌افته. اگه ترافیک روی یه سرور زیاد باشه پارس‌آنلاین اون رو می‌ذاره تو بلک لیستش و سرعت دانلود ازش محدود می‌شه. احتمالاً فایل‌هایی هم که شما با تورنت می‌گیرین از سرورهای بلک‌لیست شده است که نوسان سرعت دارید و در مجموع سرعت متوسط شما پایینه.

با این وضعیت کاری از پیش نمی‌بری.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •