با تاييدي كامل ميگم نــــــــه تا حالا 3 تا از رفيقام K810 گرفتن دارن حالشو ميبرن ولي 2 تاشون K800 گرفتن 100 دفعه بيشتر پيشه من اوردن براي فلش و تعميراين سري جديدا هااااا
موفق باشيد!
با تاييدي كامل ميگم نــــــــه تا حالا 3 تا از رفيقام K810 گرفتن دارن حالشو ميبرن ولي 2 تاشون K800 گرفتن 100 دفعه بيشتر پيشه من اوردن براي فلش و تعميراين سري جديدا هااااا
موفق باشيد!
من باطری موبایلم خیلی زود شارژش خالی میشد، رفتم یه باطری دیگه خریدم این یکی باز بهتر از اولیه یعنی زمانی که شارژ نکه میداره بیشتره ولی اینم استاندارد نیست، می خوام بدونم اصلا باطری سالم K800 تو بازار پیدا میشه؟
لطفا به من جواب بدین
این درسته که سایبرشات بدون فلش کار نمیکنه یا نه؟
اگه اره...میشه کاری کرد روزها فلش بزنه؟؟
منظور از k770 چنگی به دل نمیزنه چیه اگه مشکلی داره لطفا توضیح بدید من شنیدم صداش از همه این گوشی ها بهتره
t650 چطوره خصوصا از نظر صدا و دوربین
تائيد ميشه
من اولها چند تايي ريختم ولي چون ديدم بي فايده هست بيخيال شدم
به بقيه بچه ها هم توصيه ميكنم درايو دوربين را عوض نكنند
مگر اينكه يه درايوي بياد كه واقعا تاثير خوبي داشته باشه
همانطور كه دوستان گفتند K810 بهتره
معمولا گوشيهاي جعلي يا چنج يا كلا غير اصل بيشتر برا گوشيهايي مياد كه خيلي پر فروش هستند
مثلا K750 من قول ميدوم كه الان تو بازار اصلشو نميتوني پيدا كني
يا K800 كه كم كم بلايي سرش مياد كه K750 سرش اومده بود
اما K810 فروشش از K800 كمتره و الان تو بازار اصل هستند
اسمش شاه گلي هست
بدستور مرحوم شاه تو تبريز بنا شد
بعد از انقلاب به خاطر اينكه هيچ اسم و اثري از شاه باقي نمونه اسمشو تغيير دادند و گذاشتند ائل گلي
بازم اگه خواستي بيايي در خدمتيم
حالا چه ربطي به K800 داشت ؟
معلومه كه هست فقط بايد بگردي
باطري اصلي قبلا 12 تومن بود ولي حالا فكر كنم 10 تومن باشه
عزيز سايبر شات يك تكنولوژي هست كه فقط سوني ميتونه رو دوربينهاش بكار بگيره
همچنين سوني اريكسون
ربطي به فلش نداره
فلش هم نميشه كاريش كرد كه هميشه بزنه
فقط در مواقع تارك ميزنه
Last edited by golmohammadi; 07-07-2008 at 23:20.
شما باطري اصل K810 رو پيدا كني بندازي روش خيلي بهتره
چنگي به دل ميزنه يعني مشكلاتش هم مثل K800 هاي سري جديد هستنكه فرقي با K800 هاي جديد نداره كه اونم شايد مشكلاتي داشته باشه كه دوستمون گفتـــن
صداش از چه گوشي هايي بهتره
موفق باشيد!
سلام
گفتم خيلي وقت بود به تاپيك سر نزده بودم سلامي عرض كنم
خدمت همه دوستان گل بگم اونايي كه شارژ دراز مدت شارژ اوليه رو زير سوال مي برن بدونن من وقتي K800 خريدم اشتباه بچه گانه اي انجام دادم البته قابل توجيه بود داشتم مي رفتم دانشگاه عجله داشتم 1 ساعت و نميم موند تو شارژ البته در لحظه اي كه از شارژ جدا ميكردم ديدم كه 100% شده و مطمئن بودم كه باطري تقلبي اينا نبود رفتم پيشه يه فروشنده ديگه گفتم يه باطري ميخوام با ضمانت خودت يعني بگو چطور شارژ كنم هر طور بگي شارژ ميكنم ولي اگه همونطور كه تو دفترچه راهنما نوشته بايد استندباي 10 روز شارژ نگه داره اونم ضمانت داد كه اگه تو 24 ساعت بيشتر از 10% شارژ رفت ازش بيا پس بده ولي الان كه ميبري 12 ساعت در حالت خاموش بذار شارژ الان گوشي من با اينكه روزانه 3 4 ساعت جاواش روشنه و و بازي ازش استفاده ميشه و كلي استفاده ها مثل مكالمه و آهنگ پخش كردن و عكس گرفتو فلاش و اين حرفا توي 24 ساعت 50% شارژ باطري مصرف ميكنه و تا حالا يه بار امتحان كردم دو هفته گوشيمو در حالت استندباي نگه داشتم بعد دو هفته 6 % شارژش مونده بود فكر كنم تجربه من نكات خوبي براي اونايي كه با باطري مشكل دارن باشه
1- موقع خريد باطري از فروشنده ضمانت بگيرين
2- براي شارژ از خود فروشنده مشاوره بگيرين كه بعدا بهونه نياره اشكال از شما بوده
3- بعد از شارژ سعي كنيد يه مدت از گوشيتون آزمايشي استفاده كنيد تا چم و خمش به دست بياد. و معلوم بسه توانايي باطريش در چه حديه
گل محمدي جان دلمون برات تنگ شده بود شازده
1. 100 % تاييد ميشه كه با خرابي دوباره برين پس بدين !
2. بيشتر فروشنده ها هم فقط بهت ميگن 10 . 11 ساعت تو شارژ بزن بعد استفاده كن ديگه چيزي بهت نميگنفقط تعريف از باطريشون ميكنن تا بخري به قول قديما ماست فروش نميگه ماستم ترشـــــه
3. چه جوري ازمايشي استفاده كنيم 24 ساعت بازي كنيم يا شعر گوش بديم
موفق باشيد!
تازه چند روزه كه خريدمش ، در عرض 4 ساعت اگه فقط آهنگ گوش كني يا عكس بگيري خالي ميشه.
ممنون اگه راهنمايي كنين
در عرض 4 ساعت يعني چه قدر خالي ميكنه از چند درصد به چند درصد يا كل خالي ميشه
شارژ اوليه كه كامل زدي
موفق باشيد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)