تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 392 از 400 اولاول ... 292342382388389390391392393394395396 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,911 به 3,920 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

داره خودمونی میشه RyanMiler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2020

پيش فرض

چی؟ دوست محترم لطفا این دروغ پردازی رو تموم کنید. متاسفانه آدمهایی مثل شما هستند که کشور رو خراب می کنند و به گرانی دامن می زنند.

بجای این دست خر دو تا دستگاه مجزا خریداری بشه خیلی بهتر و همچنان هزینه کمتری را متحمل خریدار میکنه. با ثلث قیمت این مودم میتوان دو مودم خرید تازه اگر طرف بخواد از هر دو استفاده بکنه. مواردی چون پوشش سرعت کیفیت برای هر شخص و منطقه ای فرق میکنه. قاعدتا نسخه رویایی شما برای همگان نیست و تازه باعث ضرر به خانوار ها میشه.

لطفا با تبلیغات کاذب سر همنوع خودتان را توی این ایام سخت شیره نمالید.

من مثل شما به هموطنم خیانت نمیکنم و هیچوفت تبلیغ و نام برندی رو نمیگم. مردم رو هم گول نزن که قیمت را بالا بکشی. همه هم میفهمند قیمت کاذب این دستگاه بخاطر ارز نیست اتفاقا بخاطر تبلیغات کاذب هست.

اگر بلدی بخونی بگو کدوم گرونتره:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما درست میفرمایید.

2. این کاربر از RyanMiler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

- - - Updated - - -

دوست عزیز منظورت از تجمیع فرکانسی واقعی چیه؟یعنی چی b612 تجمیع فرکانسی واقعی نداره؟
    مگه تجمیع فرکانسی مجازی هم داریم؟
    این لینک رو ببین ، توش تمام مودم های هواوی با قابلیت تجمیع فرکانسی رو ذکر کرده که b612 هم توش هستش ، یعنی این سایت اشتباه می‌کنه؟

- - -

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چون بعضی از دوستان و بعضی افراد مثل شما هیچگونه زیر بار دلیل و مدرک و تست نمیرن و هنوز هم پافشاری میکنن مودم b612 تجمیع داره و میتونه مثلا : باند 3 رو با باند 7 جمع کنه یا 7 رو با 7 تجمیع کنه یا 3 رو با 3 تجمیع کنه از عبارت تجمیع واقعی استفاده میکنیم .
    مودم هایی که تجمیع دو باند 2ca دارن و در رده بندی مودم های cat6 هستن توسط خود هواوی در مشخصاتشون درج شده و لازم نیست ما کاری انجام بدیم و یا چیزی رو اثبات کنیم چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است! از جمله این مودم ها که در ایران باهاشون سر و کار داریم و تست زدیم : b525 . b528 . e5785 . e5186 و ....... خیلی مدل دیگه از برندهای دیگه و همانطور که ثابت کردیم و خود هواوی هم توضیح داده مودم b612 از این قابلیت و تجمیع عاجز میباشد و در ضمن درست مطالعه کنید اونجا لیستی از مودم های cat6 رو گذاشته و مقایسه کرده و مشخصات اونها رو ذکر کرده که باز هم کامل نیست متاسفانه
    مثال : قابلیت تجمیع مودم ها و باندهایی که میتونه تجمیع کنه و نوع تجمیع هم اشاره نشده

و الان برای مثال مشخصات کامل تر مودم e5186 که میتونه تجمیع رو انجام بده :

در ضمن اینم بخونید خوبه :

به طور خلاصه فقط یک نوع تکنولوژی برا تجمیع یا افزایش سرعت و پهنای باند نداریم و قرار نیست هر مودمی در رده بندی cat6 قرار گرفت یا نوع مودم +4G بود حتما تجمیع یا همون : Ca Aggregation داشته باشه :

4. 3 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اون قیمتی که شما میگی سوزن تو انبار کاه هست یعنی یک خریدار دائم باید سایت رو چک کنه تا گیرش بیاد. البته شدنی ممکنه باشه.

اما صحبت سر اینه چرا یک دستگاه موزه ای باید چنین قیمتی داشته؟ همانند یک پراید موزه ای یا امثال مشابه.

تبلیغات کاذب این بلا رو سر مردم میاره مقصر کیه؟ میخوام با انگشت اون شخص رو نشون بدی
    برای اینکه اپراتورهای ما هم مثل دولت ما فقط به جیب ما نگاه میکنن و قصد و قرض اونها خالی کردن جیب ما و پرکردن جیب خودشون هست شما کشورهای همسایه و کلا خاورمیانه رو نگاه کن یا اصلا اروپا رو ببین کی رفته رو باند 42 tdd راه اندازی کرده ! تمامی کشورهای همسایه و خاورمیانه برا tdd از باندهای 39 تا 41 دارن استفاده میکنن و اکثر مودم ها و گوشی ها هم این باندها رو پشتیبانی میکنن ولی در کشور ما رفتن برا پر کردن جیب خودشون و گذاشتن هزینه دوم بر دوش کاربر و خرید مودم مخصوص tdd یا همون مودم معروف b612 این سیاست کثیف رو برپا کردن و حالا هم بعد گذشت چندین سال در گسترش همین باند 42 و شبکه tdd هم گیر کردن و تازه فهمیدن موقع انتخاب باند و فرکانس چه شکری خوردن ولی خب همون درامد پولی و فروش مودم و سیم کارت مجزا و شبکه مجزا براشون تا حالا خیلی سوداوری داشته و این وسط فقط کاربر متضرر شده . جریان گرانی این مودم b612 هم اینطور هست و با اینکه خیلی وقته از رده خارج شده و قیمت اون هم در برابر مودم های جدیدی مثل b528 چیزی نیست ولی همون قابلیت دریافت باند 42 و دریافت باندهای fdd باعث شده اینطوری گوهر نایاب بشه و قیمت هم نجومی بشه چون کاربر انتخابی بیشتر از این نداره و با خرید این مودم هست که میتونه هم fdd رو داشته باشه و هم tdd رو و از همه مهمتر سیاست خود ایرانسل هست که بر خلاف مبین نت مودم های خودش رو قفل سخت افزاری و دائمی نکرد و تونست به بهترین نحوه ممکن از این قضیه سود ببره و قیمت و ارزش این مودم رو به اینجا برسونه و با یک تکان کوچک مثل ناموجود کردن این مودم بازار مودم رو کلا به هم بریزه و قیمتها رو زیر و رو کنه .

6. 5 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

ولی مردم هم مقصرند، وقتی میرند یک چیزی رو باب خرید می‌کنند دیگه ول نمی کنند خودت میبینی اصلا بحث قیمت و ارزونی نیست، واقعا کشوری مسخره ای داریم همه جای دنیا خرید کالا نرمال هست اینجا اصلا هدف چیز دیگه ای هست بیشتر مال اندوزی یا عقب نموندن از غافله هست.
    البته نبود رقابت، بازار خارجی، داشتن علم روز، داشتن وجدان انسانی همه و همه عواملی هستند که به تشویش اوضاع وخیم بازار دامن می زنند.
    به عنوان مثال قیمت رنگ فلان کالا هم فرق داره، چرا؟! چون متقاضی فلان رنگ بیشتره !؟ خوب که چی؟! واقعا جهل در همه جا رسوخ داره.

8. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه smsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    قـــــــــم

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامی
    من مودم i60 رو آنلاک کردم و چندماهی با سیم همراه اول کار میکرد.
    الان هرسیمکارتی که امتحان میکنم آنتن دهی نداره
    مشخصات رو چک کردم
    imei تبدیل به 0 صفر شده ولی سریال و مشخصات دیگه سرجاشه
    با نرم افزار change imei که تو صفحات قبلی هست هم امتحان کردم ولی تغییری نکرد
    اول اینکه برای imei باید چکارکنم؟
    بعد اگر بخوام برگردم به فریمور رسمی ایرانسل و حالت لاک شده راهی هست؟
    ممنون

10. این کاربر از smsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه smsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    قـــــــــم

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامی
    من مودم i60 رو آنلاک کردم و چندماهی با سیم همراه اول کار میکرد.
    الان هرسیمکارتی که امتحان میکنم آنتن دهی نداره
    مشخصات رو چک کردم
    imei تبدیل به 0 صفر شده ولی سریال و مشخصات دیگه سرجاشه
    با نرم افزار change imei که تو صفحات قبلی هست هم امتحان کردم ولی تغییری نکرد
    اول اینکه برای imei باید چکارکنم؟
    بعد اگر بخوام برگردم به فریمور رسمی ایرانسل و حالت لاک شده راهی هست؟
    ممنون

الان با یه سیم ایرانسل دیگه ام تست کردم
    آنتن میده اما این پیام براش اومده:

مالک دستگاه شماره دیگریست
    به دلیل فعالیت همزمان چنددستگاه با این شناسه(IMEI) و جلوگیری از تضییع حقوق مالک،موقتا تا
    1399/07/29
    با
    09********
    سرویس خواهد گرفت
    جهت استفاده بیش از مهلت فوق،کدفعالسازی را از مالک دستگاه گرفته و باشماره گیری#7777*فعالسازی کنید

IMEI:
    000000000000000
    راهنما:hmti.ir/t

12. 2 کاربر از smsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

الان با یه سیم ایرانسل دیگه ام تست کردم
    آنتن میده اما این پیام براش اومده:

مالک دستگاه شماره دیگریست
    به دلیل فعالیت همزمان چنددستگاه با این شناسه(IMEI) و جلوگیری از تضییع حقوق مالک،موقتا تا
    1399/07/29
    با
    09********
    سرویس خواهد گرفت
    جهت استفاده بیش از مهلت فوق،کدفعالسازی را از مالک دستگاه گرفته و باشماره گیری#7777*فعالسازی کنید

IMEI:
    000000000000000
    راهنما:hmti.ir/t
    در اینجا با من در ارتباط باشید تا راهنمایی کنم داخل فروم خیلی نمیام و سر نمیزنم .

مودم و تجهیزات شبکه

کانال تلگرام : modem_land

14. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

سلام دوستان
    من مودم i60 رو از سایت ایرانسل خریداری کردم و لاک هستش
    میخواستم بدونم میشه از سیم کارت هایی که از بستر ایرانسل برای اینترنشون استفاده میکنند مثل آسیاتک یا وینکس، بر روی این مودم استفاده کرد؟ توجه کنید مودم آنلاک نشده !
    سپاس گزارم

داره خودمونی میشه RyanMiler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2020

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم بدونم میشه از سیم کارت هایی که از بستر ایرانسل برای اینترنشون استفاده میکنند مثل آسیاتک یا وینکس، بر روی این مودم استفاده کرد؟ توجه کنید مودم آنلاک نشده !
    سپاس گزارم
    درود دوست عزیز

خیر تا زمانی که مودم رو آنلاک نکرده باشید نمیتونید از هیچ اپراتور دیگه ای به جز ایرانسل استفاده کنید.

17. این کاربر از RyanMiler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2020

پيش فرض

بله میشه استفاده کنی بدون نیاز به آنلاک
    سلام دوستان
    سپاس گزارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •