تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 392 از 610 اولاول ... 292342382388389390391392393394395396402442492 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,911 به 3,920 از 6100

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دقیقا حرف شما درسته
    من به بازرسی دو روزه قبل شکایت کردم و امروز تماس گرفتن و گفتن که مشکلتونو حتما حل میکنیم و ثبت نام رو انجام میدیم تا سرویس بعد از بررسیه منطقه اراعه بشه....
    عصر امروز هم اومدن بررسی کردن FAT رو فاصله هم 280 متره تا کلبه ما.
    الان مشکله بزرگه اولشون این بود که کابل کشی و مودمه رایگان نمیتونیم بدیم. و باید کل هزینه رو بپردازید. مثلا اگر فردا روز کابل بشکنه یا پاره بشه به ما هیچ ربطی نداره و اگر اینارو قبول میکنید انجام میدیم. منم مشکلی ندارم. گفتم انجام بدید دیگه سرویس کردید مارو دو ساله.
    کلبه ما تا باکس نوری هم در یک راستا قرار دارن و عرض خیابونی هم در کار نیست که کابل خم بشه یا مشکلی براش پیش بیاد. منتها تمیز کارکردنشون مهمه.
    هزینه هر متر فیبرنوری و اجرت نصب چقدره معمولا؟
    از چه نوع فیبری استفاده میکنن عموما؟
    هرجا قیمت ها باهم فرق داره،اما اگر تمامیه هزینه باشماست،شما اول از همه بگو‌ باید FAT در داخل نصب بشه و سعی کنن فیبر ۴ کور استفاده کنن،این فاصله کلا باید حدودا ۲ تومن با داخلی و فیوژن بشه،شما که میخواستی ۱۰۰ م تومن بدی، دیگه کم و زیاد شد ناراحت نشود،یه ۱۰۰،۲۰۰تومنی تک بذار تو‌ جیبشون از همون اول کار،که هرچی خواستی و گفتی انجام بدن،سعی کن اگر تیر چراق برق هست از اون و از بالاترین بخش رد کنن و خودت حتما بالاسر کار باش،و درخواست کن حتما دقیق دقیق فیوژن انجام بشه، فقط دیدی که هیچ مشکلی وجود نداشت و دست به سرت میکردن!!! امکانات هست اما لجبازی مدیران و زیر‌میزی خواستن و‌زیاده خواهی همیشه برای مشترک مشکلساز هست

2. 2 کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

دوستان یه چندروزی هست که از ساعت 9 صبح تا 3 ظهر پینگ داخلیم میره بالا ولی پینگ بقیه جاها مثل گوگل ثابته..شما هم این مشکلو دارید؟پینگش از گوگل هم بیشتر میشه!

داره خودمونی میشه nasi1962's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی

پيش فرض

دوستان سلام.
    مسئول بخش فیبرنوریه مخابراته منطقه ما گفت که فقط از مودمه فایبرهوم استفاده میکنیم و فقطم از خود مخابرات باید تهیه کنید و همه هم آکبند هستن، مدلشم فقط همینو دارن Fiberhome AN5506
    تو سایتها که نگاه میکردم دیدم مدله خوبیه و با 8245H در یک رده هستن مثل اینکه.
    چند نفر این مودم رو دارید؟ آیا راضی هستید؟
    Last edited by nasi1962; 19-10-2021 at 04:46.

5. این کاربر از nasi1962 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی

پيش فرض

دوستان شکر خدا کار ما داره تموم میشه.
    5 6 تا مشترک هم مودماشونو خریدن همراه با انتخاب بسته های مورد نظر.
    خودم که در واقع رییسه کل فیبرنوریه محل هستم، 2 تا سرویس گرفتم یدونه پیش پرداخت 50 مگابیت 500 گیگ ماهانه یا 6000 گیگ سالانه که 2 میلیون شد، ماهیانشم 160 تومن بود.... و یدونه هم پس پرداخت 16 مگابیت ماهیانه 120 گیگ 80 هزار تومان. مودمشم همون فایبرهوم 1.450 تموم میشه.
    بقیه مشترکها هم اکثرا پس پرداخت هستن.
    واسه دو سه نفره دیگه هم رفتم توضیح بدم، گفتن ما تازه چند هفتست بهترین سرویسه ADSL رو گرفتیم و نیازی نداریم به سرعته بالا. فوقش بچه ها دو ساعت تو روز کلاس داشته باشن.
    پرسیدم منظور کدوم بهترین سرویس رو گرفتید، گقتن یک ساله 500 هزار تومن 8 مگابیت که سرعتشون 4 مگابیت بود با اسپید تست.
    به ولای علی اگر من جای یکی از اینا بودم و یه نفر از غیب میومد دم دره خونمون و میگفت فیبرنوری میخواید یا خیر، من خودمو همونجا جلوی در قربونی میکردم و کل محل رو شیرینی میدادم.
    حالا بیای بگی طرف چون مستاجره شاید قابله قبول باشه، ولی صاحب خونه وقتی میگه نیازی ندارم اون دیگه بحثش جداست.
    چه فایده که اثری نداره انگار هر چقدرم برای ملت دل بسوزونی. ملت فک میکنن چون امروز به فیبرنوری نیازی ندارن پس حتما فردا هم نیاز ندارن. گفتم یکم بیشتر فکر کنید و در موردش در نت جستو جو کنید... اگر 4 ماه دیگه بیاید بگید اشتباه کردم، حقیقتا یه مشت میزنم بهت بری تو ابرهای آسمونی... آینده نگری در نگاه ما ایرنیها صفره متاسفانه.

7. 2 کاربر از nasi1962 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    خراسان شمالی

پيش فرض

در ضمن گفتن سرویسهای پیش پرداخت حجم هر ماه، سوخته نمیشه و هرچقدر که مونده باشه به ماه بعدی منتقل میشه.. ولی در سرویسهای پس پرداخت حجمها سوخته میشه.
    و دیگه کابل کشی و مودمها رایگان نیست و تمامه هزینه ها گرفته میشه.

9. این کاربر از nasi1962 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

در ضمن گفتن سرویسهای پیش پرداخت حجم هر ماه، سوخته نمیشه و هرچقدر که مونده باشه به ماه بعدی منتقل میشه.. ولی در سرویسهای پس پرداخت حجمها سوخته میشه.
    سلام

الان سرویس پیش پرداخت که خریداری کردین هزینه کابل و رانژه و مودم رایگان شده برای شما؟

یه تصویر از مودمی که رایگان میدن داری؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان شکر خدا کار ما داره تموم میشه.
    5 6 تا مشترک هم مودماشونو خریدن همراه با انتخاب بسته های مورد نظر.
    خودم که در واقع رییسه کل فیبرنوریه محل هستم، 2 تا سرویس گرفتم یدونه پیش پرداخت 50 مگابیت 500 گیگ ماهانه یا 6000 گیگ سالانه که 2 میلیون شد، ماهیانشم 160 تومن بود.... و یدونه هم پس پرداخت 16 مگابیت ماهیانه 120 گیگ 80 هزار تومان. مودمشم همون فایبرهوم 1.450 تموم میشه.
    بقیه مشترکها هم اکثرا پس پرداخت هستن.
    واسه دو سه نفره دیگه هم رفتم توضیح بدم، گفتن ما تازه چند هفتست بهترین سرویسه ADSL رو گرفتیم و نیازی نداریم به سرعته بالا. فوقش بچه ها دو ساعت تو روز کلاس داشته باشن.
    پرسیدم منظور کدوم بهترین سرویس رو گرفتید، گقتن یک ساله 500 هزار تومن 8 مگابیت که سرعتشون 4 مگابیت بود با اسپید تست.
    به ولای علی اگر من جای یکی از اینا بودم و یه نفر از غیب میومد دم دره خونمون و میگفت فیبرنوری میخواید یا خیر، من خودمو همونجا جلوی در قربونی میکردم و کل محل رو شیرینی میدادم.
    حالا بیای بگی طرف چون مستاجره شاید قابله قبول باشه، ولی صاحب خونه وقتی میگه نیازی ندارم اون دیگه بحثش جداست.
    چه فایده که اثری نداره انگار هر چقدرم برای ملت دل بسوزونی. ملت فک میکنن چون امروز به فیبرنوری نیازی ندارن پس حتما فردا هم نیاز ندارن. گفتم یکم بیشتر فکر کنید و در موردش در نت جستو جو کنید... اگر 4 ماه دیگه بیاید بگید اشتباه کردم، حقیقتا یه مشت میزنم بهت بری تو ابرهای آسمونی... آینده نگری در نگاه ما ایرنیها صفره متاسفانه.
    nدوتا سرویس روی یک مودم ست میشه یا دوتا مودم باید بگیرید ؟

12. این کاربر از mehdi-sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2021

پيش فرض

این درست نیست. من پیش‌پرداخت هستم‌ و حجم اضافمو میسوزونن سر ماه.

14. این کاربر از Sahandb77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2021

پيش فرض

nدوتا سرویس روی یک مودم ست میشه یا دوتا مودم باید بگیرید ؟
    شما بسته به مودمتون میتونین چند تا PPPoE تعریف کنید و چند تا سرویس روش ست کنید. ولی اگه بخواید سرعت ها رو ادغام کنین نیاز به سویچ با قابلیت Load balancing هست.

16. این کاربر از Sahandb77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

شما بسته به مودمتون میتونین چند تا PPPoE تعریف کنید و چند تا سرویس روش ست کنید. ولی اگه بخواید سرعت ها رو ادغام کنین نیاز به سویچ با قابلیت Load balancing هست.
    دوست عزیز یعنی اگه دو تا اشتراک از مخابرات بگیریم . میتونیم رو یه مودم ست کنیم ؟ یا برای 2 کور پریز دو قلو میخواد که دو تا سوکت بده و دو تا مودم ؟ میپرسم چون تو فکرش هستم خودم ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •