تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 392 از 752 اولاول ... 292342382388389390391392393394395396402442492 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,911 به 3,920 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اما اگه بخوایم در مورد نقش بیس بگیم زیاد با هات موافق نیستم.
    این جمله ،
    و
    حالا تو سبک های راک رو نمیگم اما به خصوص تو متال نقش بیس به مراتب بیشتره..
    نشون میده که خودت داری میگی حرف من درست بوده ( پست قبلیم رو دقیق تر بخونی می فهمی منظورم چیه)
    من گفتم سلیقۀ موسیقیایی کسایی که فقط راک - متال گوش می دن با اونایی که علاوه بر راک-متال سبک های دیگه رو هم گوش میدن کاملاً متفاوته
    برای همین گفتم
    اینی که گفتم رو به کسایی میگن که فقط راک - متال گوش میدن
    از طرفی گفتم اونایی که سبک های دیگه هم گوش میدن سلیقشون متفاوته ( البته من در مورد شنوندۀ ایرانی با احتمال زیاد این رو می گم ، نه همه جای دنیا )
    بر همین اساس من به شما توصیه کردم که ep830 مناسب تره و این رو گفتم:
    اگر از اول اونیکی ها رو هم می گفتی ، با خیال راحت ep-830 رو معرفی می کردم
    بازم میگم توی کل دنیا مثلاً وقتی می خوان حتی به کسی هدفون 1000 دلاری هم توصیه کنن میگن ، اگر سبک های پاپ ، ترنس و ... گوش میدی برو سراغ beyerdynamic t1 و اگر راک - متال یا کلاسیک گوش میدی برو سراغ گرادو
    حالا اگر علاقه مندی توی سایت هد فای در مورد خصوصیات هدفون های گرادو بخون که چقدر ...

حالا که صحبت زیاد جلو رفت ، یک تجربۀ شخصی از نحوۀ استفادم از ep830 بگم

من آی تاچ دارم
    همه میدونن که صدای این پلیر تقریباً سرده ، و کلاً غربی پسنده و زیاد به درد آهنگ های بیس دار نمی خوره ؛ در کل در مقابل رقباش تأکید واقعاً کمتری روی بیس داره
    یک هدفون ep830 هم داشتم
    که بیس جالبی داره ، در مقابل همخا نواده های خیلی ارزونترش ، به شدن بیس کمتری داره

حالا نحوۀ استفادۀ من ،
    وقتی به پلیر وصل میکردم اکولایزر آیپاد رو روی bass reducer میزاشتم ، ولی بازم اذیتم می کرد ، چونکه بیسش به نظرم مانع از شنیدن صدای سازها میشد
    این تجربه رو به هرکسی که فقط راک - متال یا کلاسیک گوش بده من میگم ، ولی گفتم که اگر چیزای دیگه هم گوش بده نه
    قضیه فرق میکنه
    Last edited by peaceful1; 24-09-2011 at 23:14. دليل: دو پست متوالی

2. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

وقتی به پلیر وصل میکردم اکولایزر آیپاد رو روی bass reducer میزاشتم ، ولی بازم اذیتم می کرد ، چونکه بیسش به نظرم مانع از شنیدن صدای سازها میشد
    این تجربه رو به هرکسی که فقط راک - متال یا کلاسیک گوش بده من میگم ، ولی گفتم که اگر چیزای دیگه هم گوش بده نه
    قضیه فرق میکنه
    کاملآ با قوی بودن بیس 830 موافق هستم اما نباید فراموش کنیم که 830 با اینکه یکی از محصولات خوب کریتیو هست و %100 مناسب سبکهای الکترونیک و %80 مناسب برای پاپ و راک ، ولی به نظرم این هدفون مناسب سبکهای متال نیست چون طیف فرکانسی صداهای گیتار الکتریک اغلب از نظر صوتی در محدوده فرکانسی مید قرار دارند و متاسفانه به دلیل اینکه اولویت صوتی830 در صدای بیس بوده و صدای بیس قوی نیازمند ممبران یا پرده درایور با حالت ارتجاعی گسترده و مگنت (آهنربای) قوی هست که خود این دو عنصر معایبی مثل:
    1. سختی کنترل و ثبات مکانیکی ممبران
    2. عدم پخش طیف فرکانسی گسترده

مگنت قوی باعث افزایش دقت در صدا خواهد شد اما ترکیبی از مگنت قوی و ممبران با حالت ارتجاعی باعث عدم دقت در کنترل دقیق وضعیت مکانیکی ممبران هنگام جابجایی ممبران شده در نتیجه صدا با اعوجاج بالا تولید میشه و هر چه فرکانسهای اعمال شده به درایور هدفون هم مرز به محدوده های 9 گانه طیف فرکانس شنوایی باشه این اوضاع بدتر خواهد شد

مجموعه این مسائل + هزینه تولید باعث شده که کریتیو تصمیم بگیره که با چشم پوشی کردن از بخش عمده ای از طیف فرکانس شنوایی که یک هدفون معمولی به راحتی قادر به پخش آن هست ، بتونه هدفونی ارزان ولی کاملآ مناسب سبکی یا سبکهای خاص همچون سبک الکترونیک ارائه کنه.
    علت حذف کردن (تضعیف) فرکانسهای مید در 830 به خاطر به حداقل رسوندن همون اعوجاجی هست که اشاره شد. به هر حال با توجه به این حذف همچنان فرکانسهای بالا هنگام اجرای همزمان ، دو صدای بیس و های دچار تداخل شدید هستند که در سبکهای الکترونیک به دلیل دیجیتالی بودن اصوات این مسئله باعث تولید یک حالت جدید و خوشایندی از صدا میشه و صدای دیجیتالی از بی رنگی و خشکی ذاتی جدا میشه و حاصل اون یک افکت کاربردی هست که خوشبختانه جزء جدا نشدنی سبک الکترونیک هست و شنونده این صدای جدید رو بخشی از میکس میدونه(منظور با اعوجاج یا همون THD)
    البته با کاهش حتی بیش از اندازه بیس به هیچ عنوان قادر به بدست آوردن طیف مناسب متال به اون شکل واقعی با این هدفون نخواهیم بود چون فیزیک داریور هدفون کاملآ مید رو بسته و شما عملآ با کاهش بیس جدای از کاهش مید ، بیس را هم کاهش داده ولی های به قوت خودش باقی هست و حتی با کم کردن سطح های و یکدست کردن طیف فرکانسی 830 عملآ صدایی رو خواهید شنید که قابل تحمل برای هیچ سبکی نخواهد بود و این صدا چیزی جزء هارش(همون اصطلاح بیزار کننده برای متال پرستاه که معنی فارسی اون میشه جیغ کشیدن یا به عبارتی ساده تر شنیده شدن صدای جیغ از هدفون زمانی که صدایی با فرکانس مید و با شدت معمولی از هدفون در حال پخش هست) نخواهد بود.

و اتفاقی که هنگام استفاده این هدفون در سبکهای غیر خواهد افتاد کاملآ بستگی به شرایط تونالیته و فرکانسی تراک موسیقی داره مثلآ ممکنه برای یک تراک کاملآ راضی کننده به نظر برسه اما برای دیگری . . .

در آخر نهایتآ فرکانس قابل پخش یک هدفون رو بیش از 6db تنظیم نکنید و سعی کنید با حداقل تنظیمات اکولایزر به نتیجه برسید.

شما هم موفق باشید.

4. 7 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت MAFISCO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

تشکر که فعلا نمیتونم از پستاتون بزنم اما مممنون از همه و rezaomido عزیز و این رویوی کاملت....

من کارم عجله ای بود و این طور که بوش میاد فعلا بهتره صبرکنم که یک اپشن مناسب رو هم شما در کنار دوستان دیگه بهم بدبد.

به پیشنهاد rave عزیز دنبال رویو های زیادی از این محصول رفتم اما یه مطبی که از یه رویوی منتقدانه دیگه دیده بودم هم دارم و اتفاقا اونو سیو کردم که تو قسمتی از این رویوی شخصی و مطمئنا تجربی و غیر تخصصی میگه:

The Creative EP-830s are badly designed. It is as simple as that.
    The sound reproduction can be forgiven. Definitely weak on bass but the mid range is clear and highs dont screech. What cant be forgiven is the form factor.

منتظر پیشنهاد rezamido هم هستم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام. من یه چند صفحه قبل روخوندم دیدم همه هدفونها از دم بالای صد هزار قیمت دارن.
    من یه هدفون in ear تا قیمت 30 هزار تومان برای گوشی خودم ویواز میخوام.
    قبل از این یه هدفون فیلیپس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشتم که نابود شد.

داره خودمونی میشه amir_enrique1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان یه هدفون خوب برای

گیم ps3

و موزیک که 10 درصد برای موزیک هست بیشتر برای گیم میخواهم

تا سقف 50 هزار تومان دوستان با سیم و بی سیم فرقی نداره فقط با سیمش سیمش بلند باشه

من چون اصلا سر در نمیارم دوستان اگر ممکنه کمک کنید
    ؟؟؟؟

باتشکر

داره خودمونی میشه leopard7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام. کریئیتیو HQ-1400 م رو گرفتم. چیز خوبیه و راحت هم هست.

ضمنا یه سوال: امپدانس هرچی بالاتر باشه حداکثر صدایی که هدفن میتونه تولید کنه بیشتر میشه؟
    Last edited by peaceful1; 24-09-2011 at 23:11. دليل: پست متوالی

9. این کاربر از leopard7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ضمنا یه سوال: امپدانس هرچی بالاتر باشه حداکثر صدایی که هدفن میتونه تولید کنه بیشتر میشه؟
    اصلاً ربطی نداره

لینک زیر اطلاعات محدود ولی کار راه بندازی داره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لینک زیر رو هنوز خودم نخوندم

(تنبلم )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز seyyedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

دوستان سلام

یه هدفون ارزان می خوام که میکروفون خوبی هم داشته باشه، برای ضبط صدا لازمش دارم
    علی علی

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

تشکر که فعلا نمیتونم از پستاتون بزنم اما مممنون از همه و rezaomido عزیز و این رویوی کاملت....

من کارم عجله ای بود و این طور که بوش میاد فعلا بهتره صبرکنم که یک اپشن مناسب رو هم شما در کنار دوستان دیگه بهم بدبد.

به پیشنهاد rave عزیز دنبال رویو های زیادی از این محصول رفتم اما یه مطبی که از یه رویوی منتقدانه دیگه دیده بودم هم دارم و اتفاقا اونو سیو کردم که تو قسمتی از این رویوی شخصی و مطمئنا تجربی و غیر تخصصی میگه:

The Creative EP-830s are badly designed. It is as simple as that.
    The sound reproduction can be forgiven. Definitely weak on bass but the mid range is clear and highs dont screech. What cant be forgiven is the form factor.

منتظر پیشنهاد rezamido هم هستم.
    خواهش می کنم دوست من

به تجربه تا به حال اکثر تراکهای سبک متال که شنیدم و بسیار کیفیت پایینی داشتند شاید یک دلیلش این باشه که کیفیت رکورد برای دوستداران این سبک چندان مهم نیست(بر خلاف سبکهای نزدیک) و بیشتر اجرای زنده (Live) اولویت داره و متاسفانه تراکهایی که به دست ما می رسه رکورد زنده هست که مطمئنن کیفیت بسیار پایینی دارند. ضبط هنگام اجرای این سبک که سراسر جنجال و شلوغ هست هر چند خروجی گیتار الکتریک که بخش عمده یا به عبارتی پایه و اساس این سبک هست کاملآ ایزوله نسبت به محیط اطراف هست اما باز هم Audio man ترجیح میده که صدای گیتار رو از صدای سیستم صوتی سالن و با تمام هیاهو و هیجانات اون ثبت و ضبط کنه.
    به هر حال این روش ضبط برای این سبک خاص بخش عمده کیفیت را دچار اشکال میکنه و در انتها هدفون تعیین کننده هست که نظر شخصی من نوعی استفاده از هدفون مانیتور هست که مدلهای تو گوشی اون هم قیمت بالایی دارند و هم اینکه برای ساعتهای طولانی مناسب نیستند.

شما هم موفق باشید.

سلام. من یه چند صفحه قبل روخوندم دیدم همه هدفونها از دم بالای صد هزار قیمت دارن.
    من یه هدفون in ear تا قیمت 30 هزار تومان برای گوشی خودم ویواز میخوام.
    قبل از این یه هدفون فیلیپس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشتم که نابود شد.
    سلام به شما

اگر از صدای بیس خوشتون میاد یکی از مدلهای کریتیو (ترجیحآ EP-830 هر چند کمی از بودجه شما بالاتره) در غیر اینصورت سونی Sony Mdr-Ed12

اگر از یک هدفون معمولی خوب نگهداری بشه می تونه به راحتی چند سالی کار کنه البته معمولآ تمامی هدفونهای ارزان قیمت بعد از استفاده طولانی دچار اختلاف صدا چه از نظر توان و چه از نظر فرکانس در هر گوشی شده(عدم بالانس) و معمولآ بالانس فرکانسی زودتر از بالانس توانی اتفاق خواهد افتاد که این اتفاق کاملآ بستگی به شدت صدای اعمال شده یه هدفون داره
    هر چند که برای کاربر آماتور تشخیص عدم بالانس فرکانسی بسیار مشکل هست اما گوش حساس یک کاربر آماتور به راحتی چند دسی بل عدم بالانس توانی را تشخیص میده به عبارت ساده تر همون اشکالی پیش میاد که کاربر عنوان میکنه که اول صدای هر دو گوشی هدفون خوب بود بعد یکیش کمتر شد.

شما هم موفق باشید.
    Last edited by peaceful1; 24-09-2011 at 23:12. دليل: پست متوالی

14. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت MAFISCO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

خواهش می کنم دوست من

به تجربه تا به حال اکثر تراکهای سبک متال که شنیدم و بسیار کیفیت پایینی داشتند شاید یک دلیلش این باشه که کیفیت رکورد برای دوستداران این سبک چندان مهم نیست(بر خلاف سبکهای نزدیک) و بیشتر اجرای زنده (Live) اولویت داره و متاسفانه تراکهایی که به دست ما می رسه رکورد زنده هست که مطمئنن کیفیت بسیار پایینی دارند. ضبط هنگام اجرای این سبک که سراسر جنجال و شلوغ هست هر چند خروجی گیتار الکتریک که بخش عمده یا به عبارتی پایه و اساس این سبک هست کاملآ ایزوله نسبت به محیط اطراف هست اما باز هم Audio man ترجیح میده که صدای گیتار رو از صدای سیستم صوتی سالن و با تمام هیاهو و هیجانات اون ثبت و ضبط کنه.
    به هر حال این روش ضبط برای این سبک خاص بخش عمده کیفیت را دچار اشکال میکنه و در انتها هدفون تعیین کننده هست که نظر شخصی من نوعی استفاده از هدفون مانیتور هست که مدلهای تو گوشی اون هم قیمت بالایی دارند و هم اینکه برای ساعتهای طولانی مناسب نیستند.

شما هم موفق باشید.
    دوباره ممنون

حالا میتونی چند مدل رو پیشنهاد بهم بدید که لا اقل به استانداردی که میگید یه مقدار نزدیک باشه؟و تقریبا رضایت نسبی رو با توجه به اولویت هام داشته باشم.

اما خب یه بار دیگه اولویت ها رو میگم.
    کلا اکثر سبک ها رو گوش میدم اما،بیشتر به...
    سبک موسیقی:متال(Power metal,Heavt metal,Death Metal)-راک(ُُScottish rock,Blue Rock, classic rock)-کانتری(Country-Pop,Contemporary)

1-کیفیت بالا تو صداهای بلند و قابلیت تفکیک صداها
    2-in_ear
    3-صدا به اطراف پخش نشه

پلایر:J3 Cowon
    با توجه به این شرایطی که شما میفرمایید دوست من،هر چند که مطمئنا به حدی که شما میفرمایید نمیرسه اما حالا رنج قیمت تا100 تومان هم موردی نداره.

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •