تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 392 از 457 اولاول ... 292342382388389390391392393394395396402442 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,911 به 3,920 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

پروفشنال ALI16437's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام ،

حتی با سرتیفیکتی میشود فولدرها و درایوها رو رمزنگاری کرد اگر وقت کرد ام
    روشش رو میدازم ،

موفق باشید.

- - - Updated - - -

با سلام ،

حتی با سرتیفیکتی میشود فولدرها و درایوها رو رمزنگاری کرد اگر وقت کرد ام
    روشش رو میدازم ،

موفق باشید.

2. 3 کاربر از ALI16437 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ضمن تشکر
    من این کارهایی که شما کردین رو هم انجام دادم و حتی فول اسکن رو گذاشتم ماهی یکبار و اسکن سریع رو هفته ایی یکبار بکنه ولی
    باز هم من ندیدم که بنویسه آپدیت مثلا یک روز قبل انجام شد ۶ روز پیشکش همش ساعت مینویسه که ۵ ساعت قبل ۱۲ ساعت قبل
    من هیچ کار اضافی نکردم ولی
    بالاخره من درقسمت چک کردن آپدیت چشمم به روز روشن شد یعنی
    الان اونجا نوشته ۴ روزه که چک نکردم
    این یه پیشرفت بزرگه ولی
    هنوز هم هر روز چک میکنه و به من پیغام میده (پنجره وسط دسکتاپ) که آپدیت اومده و برو آپدیت کن
    پس الان هم در واقع هر روز داره چک میشه و نشون میده ولی تو قسمت آپدیت نشون نمیده که چند ساعته آپدیت نشده
    این قسمت هم حل بشه عالی میشه

4. این کاربر از منم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

درود
    علی جان این آموزش ظاهرا لینکش کار نمیکنه .... میدونم خیلی از تاریخی که اموزش رو گذاشتی گذشته اما اگه هنوزم آموزشش رو داری لطفا به صفحه اول تاپیک هم اضافه کنید .... تشکر....

6. 3 کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

درود
    علی جان این آموزش ظاهرا لینکش کار نمیکنه .... میدونم خیلی از تاریخی که اموزش رو گذاشتی گذشته اما اگه هنوزم آموزشش رو داری لطفا به صفحه اول تاپیک هم اضافه کنید .... تشکر....
    احتمالا دارمش... اگر نه که یک ویدئوی جدید میسازم و قرار میدم.... امشب و فرداشب سرم شلوغه نیستم اینجا.... احتمالا سه شنبه شب یه سر اینجا بزنم.

من پیغام میده (پنجره وسط دسکتاپ) که آپدیت اومده و برو آپدیت کن
    اون مربوط به آپدیت برنامه میشه که چنذ روز پیش کومودو منتشر کرده (نسخه جدید) شما طبق تنظیماتتون آپدیت برنامه دانلود شده وحالا فقط برای نصب ازتون اجازه میخواد.... تایید را بزن تا کومودو آپگرید بشه به نسخه جدید. اینقدر گیر نده
    یکی دو روز دیگه میبینموتون

8. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

گیر دادن من دلیلش فقط اینه که بهترین فایروال رایگان دنیا که خودم هم خیلی قبولش دارم چرا نمیتونه
    کانکشن های خودش رو جمع و جور کنه
    وقتی من میگم ماهی یکبار سرچ کن واسه آپدیت نرم افزار و هفته ایی یکبار برای آپدیت دیتابیس
    چرا هر روز ۴-۵ دفعه اون پنجره لعنتی رو میاره جلوی چشمم که برو آپدیتش کن؟
    من نمیخوام هر روز آپدیتش کنم .
    یه فکری هم به خودش بکنه دیگه

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

دوستان سه روزه درگیره virus.win32/virut هستم

من کارم نرمافزاریه موبایله
    و یه سری از ابزاری که دارم تقریبن ویروس هستن
    ولی این ویروس بالای تازه اومده تو سیستم

میشه به یه برنامه مشکوک به ویروس اجازه کار داد ؟ بدون اینکه به فایل های سیستم اسیبی برسه ؟

ویروس که میزنه همه ابزارم از کار میافته
    cmd . bat
    این فبیل فایل ها که من زیاد باهاش سر و کار دارم

داره خودمونی میشه FarshadBandari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان تو ویندوز 10 یه مشکلی با کومودو پیدا کردم، برنامه بلواستک رو نصب کرده بودم و به راحتی کار میکرد، بعد اومدم کومودو رو نصب کردم و بازم راحت کار میکرد ولی بعد که اومدم killswitch که زیر مجموعه کومودو هست رو نصب کردم دیگه بلواستک اجرا نمیشه و میگه یه ماشین مجازی ساز رو سیستم دارید و به همین دلیل نمیتونه بلواستک اجرا بشه، حالا میخوام ببینم چجوری فقط این kill switch رو آنیستال کنم که مشکل برطرف شه؟ نمیخوام خود کومودو پاک شه فقط میخوام kill switch رو پاک کنم، اینم متن ارور

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

وا مصیبتا
    یعنی یک ذره هم فکرش رو نمیکردم که کمودو در این بخش آپدیت کردن اینقدر ضعیف باشه
    من که تنظیماتم رو ۶ روزه با خودم میگفتم در روز ششم شروع میکنه به دانلود یا اینکه ۶امین روز تموم بشه
    که دیدم هیچکدوم. الان روز هشتم هستش و دیتابیس منو آپدیت نکرده
    یاد کسپرسکی به خیر که دقیق سر ساعت تعیین شده شروع میکرد
    این قسمت کمودو واقعا منو خجالت زده کرد
    شروع کردم به اون یکی قسمتهاش هم دوباره با دید انتقادی بررسی کردن

13. این کاربر از منم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

دوستان تو ویندوز 10 یه مشکلی با کومودو پیدا کردم، برنامه بلواستک رو نصب کرده بودم و به راحتی کار میکرد، بعد اومدم کومودو رو نصب کردم و بازم راحت کار میکرد ولی بعد که اومدم killswitch که زیر مجموعه کومودو هست رو نصب کردم دیگه بلواستک اجرا نمیشه و میگه یه ماشین مجازی ساز رو سیستم دارید و به همین دلیل نمیتونه بلواستک اجرا بشه، حالا میخوام ببینم چجوری فقط این kill switch رو آنیستال کنم که مشکل برطرف شه؟ نمیخوام خود کومودو پاک شه فقط میخوام kill switch رو پاک کنم، اینم متن ارور
    سلام

فکرنکنم راهی باشه که فقط KillSeitch را حذف کنید. بهتره از دیتابیس و تنظیمات بکاپ بگیرید و کومودو را عزل و نصب کنید و بعد دیتابیس و تنظییمات را وارد کنید.

15. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

کاربر عزیز "منم"؛

نکته اول اینکه: انتظار دارید کومودو کانکشنهای خودش را جمع و جور کنه.... این برمیگرده به بخش فایروال و ربطی به درخواست آنتی ویروس برای دریافت آپدیت نداره. هر وقت آنتی ویروس درخواست اتصال به سرورهای کومودو جهت عملیات آپدیت را بکنه، فایروال بهش اجازه میده. این از این!

بعد اینکه در مورد اون پیغام: دوست عزیز من عرض کردم که اون میگه آپدیت جدید برای برنامه (یعنی نسخه جدید) دریافت شده و فقط برای نصب داره ازتون اجازه میگره که نصب بشه یا نه.... احتمالا به خاطر تنظیمات خودتون هم هست عکس را ببینید، توی توضیحاتش اومده که اون گزینه چیکار میکنه:

یکبار دیگه: الان فایلهای جدید دانلود شده، و روی سیستم شما قرار داره، فقط برای نصب باید شما اجازه بدید. (الان اگر اینترنتتون را برای همیشه قطع بکنید) باز هم احتمالا پیغام میاد که فایلها دانلود شدن و باید نصب بشوند، ایا نصب بشوند یا نه؟

پس ربطی به اینکه الان تنظیم شما روی 6 روز است، ولی هر روز اون پیغام میاد نداره....

با این توضیحات خدایشش دیگه باید متوجه شده باشید. دیگه توضیح نمیدم!

بعد اینکه:

من که تنظیماتم رو ۶ روزه با خودم میگفتم در روز ششم شروع میکنه به دانلود یا اینکه ۶امین روز تموم بشه
    که دیدم هیچکدوم. الان روز هشتم هستش و دیتابیس منو آپدیت نکرده
    اگه اشتباه نکنم قبلا میفرموید مثلا آپدیت روی 10 روز یا یه همچین چیزی، قرار داره ولی دیتابیس هر روز آپدیت میشه که منم تست کردم دیدم هر روز آپدیت نمیشه.....

اما الان میفرمایید تنظیمات روی 6 روز است و هر روز آپدیت نمیشه.... بلکه از 6 روز هم گدشته بازم آپدیت نمیشه!.... بالاخره چی شد؟..... الان اگر تنظیمات آپدیت روی 6 روزباشه، کومودو بهش توجه نمیکنه و هر روز آپدیت میشه یا اینکه اصلا آپدیت نمیشه؟

الان مشکل چیه دقیقا..... درست مطرح کنید تا من یا سایر دوستان تست کنیم اگر ایرادی هست انشاالله برطرف بشه..... من قول میدم اگر مشکلی باشه کومودو حلش بکنه.....

شروع کردم به اون یکی قسمتهاش هم دوباره با دید انتقادی بررسی کردن
    خیلی عالی... این چیزی هست که من خودم هم انجام میدم.... اگر مشکلی پیدا کردید حتما اینجا مطرح کنید تا بعد از بررسی موضوع گزارش بدیم تا در آپدیت های بعدی رفع بشه.

بنابراین پیشاپیش ازتون ممنونم.
    Last edited by Jadda; 16-09-2015 at 17:51.

17. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •