تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 392 از 720 اولاول ... 292342382388389390391392393394395396402442492 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,911 به 3,920 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان عزيز سلام اگر منو راهنمايي كنيد و بگيد ايراد كار من كجاست ممنون ميشم من گزينه eco mode و power save رو روحالت خاموش ميذارم ولي موقعي كه برقهاي خونه رو خاموش يا روشن ميكنم اتوماتيك نور تلويزيون كم وزياد ميشه ايا گزينه ديگه اي هم هست كه بايد خاموش بشه كه ديگه نور تلويزيون با شرايط نور محيط تغيير نكنه
    اگه تو منو قسمت picture گزینه C.A.T.S داری اونو OFF کن . البته این گزینه تو پنل های اروپایی دیدم و تو پنل های ایران بجاش Color Remaster گذاشتن که ضاهرا فقط گامت رنگ ها رو از broadcast به فیلم تبدیل می کنه. من خودم به تی وی دسترسی ندارم نمی تونم چک کنم .
    arash_a59 شما هم اینو خاموش کن و تو روز و شب نتیجه اونو ببین
    Last edited by unepus; 02-01-2012 at 02:09.

2. 3 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نظر سنجی جالب و قابل تاملی هست :
    عنوان نظر سنجی اینه : آیا پنل 2011 پاناسونیک شما مشکل برایتنس داره(نوسان و کم زیاد شدن برایتنس)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 02:03 AM ---------- Previous post was at 01:59 AM ----------

اگه تو منو قسمت picture گزینه C.A.T.S داری اونو OFF کن . البته این گزینه تو پنل های اروپایی دیدم و تو پنل های ایران فکر کنم Color Remaster باشه . من خودم به تی وی دسترسی ندارم نمی تونم چک کنم .
    arash_a59 شما هم اینو خاموش کن و تو روز و شب نتیجه اونو ببین
    عزیزم خاموش کردم و هیچ تفاوتی حاصل نشد در شب(قبلش روی auto بود)
    Last edited by arash_a59; 02-01-2012 at 02:22.

4. این کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

این مشکل ماله پنلای آمریکای شمالی بوده پاناسونیک با patch درستش کرده.

6. 3 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این مشکل ماله پنلای آمریکای شمالی بوده پاناسونیک با patch درستش کرده.

جالبه که این پچ رو به این راحتی نمیشه گرفت و مراحل داره
    باید زنگ زد به گارانتی بگی این مشکل رو داره
    ازت سوال و اینچیزا میپرسن که فلان تنظیم و انجام دادی یا نه
    که در نهایت باید بگی آره بابا نشد که نشد
    و خلاصه در نهایت تکنسین محترم شرکت میاد حضوری با یک sdcard تلوزیون رو فلش میکنه یا یک A-board جدید نصب میکنه
    البته نوشته پنل های ساخت آگوست 2011 ب بعد این پچ روشون نصب شده(مال همون منطقه)
    اگه این مشکل واسه ایران (سری R )پیش بیاد یا وجود داشته باشه هیچ کاری نمیشه کرد با این وضعیت گارانتی و خدمات پس از فروش و تحریم های موجود.
    Last edited by arash_a59; 02-01-2012 at 02:33.

آخر فروم باز iceweek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

کسی st30 را با پلاسمای 51 اینچ D585 یا D6960 سامسونگ مقایسه کرده؟ST30 چه برتری داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

D6960 تو ایران وارد نشده . st30 از هر لحاظ به D585 سره .

10. این کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

50VT30 منم رسید

کارت هدیه هم 5.000.000 ریالی

یه سینما خانگی پایونیر 717 هم به توصیه mr_rayan گل و یکی دیگه از عزیزان انجمن گرفتم. البته من رو 414 مشاوره گرفته بودم ولی دیدم 60 تومن بیشتر تفاوت قیمت ندارن مدل بالاتر رو برداشتم.

کارت هدیه رو شوخی کردم 100 تومن بود

اولین چیزی که حیرت زدم کرد کیفیت تصویر SD نسبت به HX925 بود (البته سایز 55) . کیفیت SD 50VT30 به نظر من چند برابر بهتر از 55HX925 هست (هردو با تیونر داخلی خودشون). (بازم میگم به نظر من) وقتی SD 925 رو دیدم گریه ام گرفت! ولی کیفیت Full HD هردو خوبه.

اولین چیزی که حالم رو گرفت Burn-in شدن بود. 3-4 دیقه تصویر منو ثابت بود بعد که منو رو بردم یه صفحه سیاه نشون داد منو جا انداخته بود. البته زود هم از بین رفت چون اون 3-4 دیقه که منو ثابت بود داشتم فلش مموری رو برای Break-in کردن حاضر میکردم و بعد گذاشتم تصاویر هر 30 ثانیه عوض بشه دیگه جا افتادگی ای ندیدم. امیدوارم بعد از Break-in کردن دیگه به این راحتی ها Burn-in نشه.

دارم با این تنظیمات Break-in میکنم خوبه؟

حالت تصویر: عادی
    کنتراست: 25
    روشنایی: 9-
    رنگ: 35
    وضوح: 42
    ....
    حالت صرفه جویی: روشن

میخوام هر 10 ساعت که گذشت یه استراحت بدم و این تنظیمات رو کمی بالا ببرم. مثلاً کنتراست رو کنم 27 و بعد 29 و... الی آخر تا بعد از 100 ساعت برسه به 50 (ابداع خودمه!!)

یه سؤال مهم: این طبیعی هست که وقتی از فاصله 30 سانتی و نزدیک تر به تصویر نگاه میکنم تصویر حالت گز گز داره؟! (تصویر یک پارچه رنگی) منظورم اینه به صورت متناوب دون دون میشه. مثلاً تصویر برفکی چطوری نا منظم دون دون میشه.

راستی منم اون صدای نویزی که آرش جان میگفتن میشنوم صد البته وقتی تلویزیون روشن هست و صدا قطع. اولش یه ذره ناراحت شدم ولی دیدم اصلاً چیز عجیبی نیست! تو هر خونه ای 10 جور وسیله برقی هست که 10 برابر این صدا داره! تازه کی بدون صدا از فاصله 1 متری تلویزیون میبینه!! (چون بیشتر از فاصله 1 متری صدایی نمیاد.) اگه در طول زمان بیشتر از این نشه هیچ مشکلی باهاش ندارم.

کلاً فعلاً خیلی از خریدم راضی هستم. امیدوارم همیشه راضی نگهم داره. به زودی عکس هم میذارم اگر دوست داشته باشین.
    Last edited by siamak_mu; 02-01-2012 at 12:58.

12. 10 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه daneshdds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

منم که روزای اول نگاه میکردم تصویرش کمی گزگز داشت ولی جالبه الان دیگه نیست. کلا هر چی میگذره انگار بهتر میشه. توی سه چهار روز اول منم همش با کنتراست و اینا ور میرفتم ولی الان اصلا نمیدونم رو چی هست! تو رو خدا روی این کارت هدیه هم ما رو سکته ندین! مال من 50 هزاری بود!

14. این کاربر از daneshdds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

داره خودمونی میشه dfbdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

50VT30 منم رسید

یه سینما خانگی پایونیر 717 هم به توصیه mr_rayan گل و یکی دیگه از عزیزان انجمن گرفتم. البته من رو 414 مشاوره گرفته بودم ولی دیدم 60 تومن بیشتر تفاوت قیمت ندارن مدل بالاتر رو برداشتم.

اولین چیزی که حیرت زدم کرد کیفیت تصویر SD نسبت به HX925 بود (البته سایز 55) . کیفیت SD 50VT30 به نظر من چند برابر بهتر از 55HX925 هست (هردو با تیونر داخلی خودشون). (بازم میگم به نظر من) وقتی SD 925 رو دیدم گریه ام گرفت! ولی کیفیت Full HD هردو خوبه.

اولین چیزی که حالم رو گرفت Burn-in شدن بود. 3-4 دیقه تصویر منو ثابت بود بعد که منو رو بردم یه صفحه سیاه نشون داد منو جا انداخته بود. البته زود هم از بین رفت چون اون 3-4 دیقه که منو ثابت بود داشتم فلش مموری رو برای Break-in کردن حاضر میکردم و بعد گذاشتم تصاویر هر 30 ثانیه عوض بشه دیگه جا افتادگی ای ندیدم. امیدوارم بعد از Break-in کردن دیگه به این راحتی ها Burn-in نشه.

....

میخوام هر 10 ساعت که گذشت یه استراحت بدم و این تنظیمات رو کمی بالا ببرم. مثلاً کنتراست رو کنم 27 و بعد 29 و... الی آخر تا بعد از 100 ساعت برسه به 50 (ابداع خودمه!!)

یه سؤال مهم: این طبیعی هست که وقتی از فاصله 30 سانتی و نزدیک تر به تصویر نگاه میکنم تصویر حالت گز گز داره؟! (تصویر یک پارچه رنگی) منظورم اینه به صورت متناوب دون دون میشه. مثلاً تصویر برفکی چطوری نا منظم دون دون میشه.

راستی منم اون صدای نویزی که آرش جان میگفتن میشنوم صد البته وقتی تلویزیون روشن هست و صدا قطع. اولش یه ذره ناراحت شدم ولی دیدم اصلاً چیز عجیبی نیست! تو هر خونه ای 10 جور وسیله برقی هست که 10 برابر این صدا داره! تازه کی بدون صدا از فاصله 1 متری تلویزیون میبینه!! (چون بیشتر از فاصله 1 متری صدایی نمیاد.) اگه در طول زمان بیشتر از این نشه هیچ مشکلی باهاش ندارم.

کلاً فعلاً خیلی از خریدم راضی هستم. امیدوارم همیشه راضی نگهم داره. به زودی عکس هم میذارم اگر دوست داشته باشین.
    مبارک .من تا حالا خیلی باهاش ور رفتم حرف نداره .تصویر رو گذاشتم حالت عادی کنتراست 70 وضوح 90 و حالت صرفه جویی روشن رنگ 50. این حالت تو خونه ما عالی جواب میده.هر چی بگذره بیشتر به قابلیتاش پی میبری.یه فایل mkv کیفیت بالا بذار ببین چه میکنه.راستی رسیورت چه مارکیه؟قیمت تی وی چقدر در اومد؟
    اون حالت گز گز بخاطر کیفیت تصویره و کاملا طبیعیه اگه یه فیلم با کیفیت بذاری دیگه مشخص نیست
    Last edited by dfbdb; 02-01-2012 at 14:02.

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

50VT30 منم رسید

....

مبارک باشه
    واسه تصویرای break in باید بزاری روی داینامیک کنتراست 100 که فسفرا یه دست آب بندی بشن.
    اون حالت گز گز به قول دوستمون از فاصله 30 سانتی به بعد دیده نمیشه به خاطر واکنشهای گازیه که به پلاسما تبدیل میشه.
    Last edited by die my darling; 02-01-2012 at 14:06.

17. این کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •