50VT30 منم رسید
کارت هدیه هم 5.000.000 ریالی
یه سینما خانگی پایونیر 717 هم به توصیه mr_rayan گل و یکی دیگه از عزیزان انجمن گرفتم. البته من رو 414 مشاوره گرفته بودم ولی دیدم 60 تومن بیشتر تفاوت قیمت ندارن مدل بالاتر رو برداشتم.
کارت هدیه رو شوخی کردم 100 تومن بود
اولین چیزی که حیرت زدم کرد کیفیت تصویر SD نسبت به HX925 بود (البته سایز 55) . کیفیت SD 50VT30 به نظر من چند برابر بهتر از 55HX925 هست (هردو با تیونر داخلی خودشون). (بازم میگم به نظر من) وقتی SD 925 رو دیدم گریه ام گرفت! ولی کیفیت Full HD هردو خوبه.
اولین چیزی که حالم رو گرفت Burn-in شدن بود. 3-4 دیقه تصویر منو ثابت بود بعد که منو رو بردم یه صفحه سیاه نشون داد منو جا انداخته بود. البته زود هم از بین رفت چون اون 3-4 دیقه که منو ثابت بود داشتم فلش مموری رو برای Break-in کردن حاضر میکردم و بعد گذاشتم تصاویر هر 30 ثانیه عوض بشه دیگه جا افتادگی ای ندیدم. امیدوارم بعد از Break-in کردن دیگه به این راحتی ها Burn-in نشه.
دارم با این تنظیمات Break-in میکنم
خوبه؟
حالت تصویر: عادی
کنتراست: 25
روشنایی: 9-
رنگ: 35
وضوح: 42
....
حالت صرفه جویی: روشن
میخوام هر 10 ساعت که گذشت یه استراحت بدم و این تنظیمات رو کمی بالا ببرم. مثلاً کنتراست رو کنم 27 و بعد 29 و... الی آخر تا بعد از 100 ساعت برسه به 50
.gif)
(ابداع خودمه!!)
یه سؤال مهم: این طبیعی هست که وقتی از فاصله 30 سانتی و نزدیک تر به تصویر نگاه میکنم تصویر حالت گز گز داره؟! (تصویر یک پارچه رنگی) منظورم اینه به صورت متناوب دون دون میشه. مثلاً تصویر برفکی چطوری نا منظم دون دون میشه.
راستی منم اون صدای نویزی که آرش جان میگفتن میشنوم صد البته وقتی تلویزیون روشن هست و صدا قطع. اولش یه ذره ناراحت شدم ولی دیدم اصلاً چیز عجیبی نیست! تو هر خونه ای 10 جور وسیله برقی هست که 10 برابر این صدا داره! تازه کی بدون صدا از فاصله 1 متری تلویزیون میبینه!! (چون بیشتر از فاصله 1 متری صدایی نمیاد.) اگه در طول زمان بیشتر از این نشه هیچ مشکلی باهاش ندارم.
کلاً فعلاً خیلی از خریدم راضی هستم. امیدوارم همیشه راضی نگهم داره. به زودی عکس هم میذارم اگر دوست داشته باشین.