تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 392 از 421 اولاول ... 292342382388389390391392393394395396402 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,911 به 3,920 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ابا اگر ب اصطلاح بالاشهر بودن یا با کلاس بازم لحنتون در موردشون همینجوری بود؟!

من هم خواستم به این نکته اشاره کنم ولی از خیرش گذشتم

- دهاتی بودن مگه بده؟ چرا الان دهاتی معنی بد و منفی پیدا کرده؟

- کلاس رو چی معنی می کنین؟ یه فرد با کلاس کسیه که خونه اش در بالای شهر باشه و تیپ و قیافه خودش و اعضای خانواده اش جوری باشه که شما بپسندین؟

2. 4 کاربر از hosseinf722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ابا اگر ب اصطلاح بالاشهر بودن یا با کلاس بازم لحنتون در موردشون همینجوری بود؟!

دهاتی که میگم نه به این معنی که از روستا اومدن ... اغلب مردم که از هفت پشتشون شهر نشین نبودند ... بالاخره خودشون مال یک جایی بودند لابد و یکی از اجدادشون اومده شهر ... بنده خودم اصالتم به یکی از روستاهای اسفراین میرسه ... و پدر بزرگم پیش از انقلاب اومده مشهد و ... خودم و پدر و مادرم مشهد بزرگ شدیم اما همه اصالتمون مال همونجاست... و توی خیلی موارد هم خودمو دهاتی و حتی گاگگول میدونم ...

در مورد اونها که صحبت شد ... بالاخره نحوه ی لباس پوشیدن و نوع کلام و صحبت ، نحوه ی برخورد با مهمان و ... معرف خیلی چیزهاست ...

4. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

خانه خود ما وسط شهر است ... اون اوایلی که خانواده اومدن اینجا سوت و کور و درب و داغون بوده (20 سال پیش) اما رشد داشته و الان جای بد و پایین شهر محسوب نمیشه ... وضع مالی مان هم چندان مناسب نبوده و نیست ... اونوقت چطور اون بابایی که خانه اش چندتا تا خیابون به اون سمت تر و یعنی اون پایین مایینا بوده چند تا سابقه ریاست داشته و تحصیلکرده هم بوده حتی نتونسته خونه شو عوض کنه ... والله ما که باور نمکینیم ... تا جاییکه فهمیدم اصلا ماشین هم (حتی یک پراید پیزوری) طرف نداره

حالا منو چه به این بحثای خاله زنکی ...
    من اصلا از این حرفا بدم میاد
    و سطح اقتصادی مردم هم چندان برام اهمیتی نداره
    ابتدا به فهمیده بودن و فکر و باور و نگرش مردم و عقاید سیاسی (موافق یا مخالف با نظام های استبدادی) توجه میکنم
    اصلا کوچکترین اهمیتی نمیدم و اون بندگان خدا رو هم (طرف وصلت کار) هر موقع ببینم با ادب و احترام برخورد میکنم

اما توی خلقت این گاگولی که این اراجیفو میگه موندم
    چطور این دروغا رو میگه؟ و کسی هم به جز من بهش اعتراض نمیکنه؟
    تازه ننه اش کلی هم پشتیبانی شو میکنه و قربون صدقه اش میره... همینه دیگه ... وقتی دست به پشت یک احمق بکشی هول برش میداره فکر میکنه واقعا چیزی بارشه!

6. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

دوستان بحث بالاشهر پایین شهر خیلی داغ شده برای مردم تهران

خیلی ها هستن که به زور یه خونه تو بالاشهر کرایه میکنن که بگن ما پولداریم و با فرهنگیم و باکلاسیم از شما بهتریم. حالا طرف نه درآمد زیادی داره نه ثروتی .

تو یکی از آپارتمان های بالا شهر ( خودم دیدم )1 نفر زندگی میکنه 500 میلیارد تومن ثروت داره. طبقه پایینیش 1 نفر به زور اومده خونه رو رهن کرده با در آمده خیلی کمش کل زندگیش 200 میلیون تومن میشه.اومده فقط بگه من آدم حسابیم.

اون ثروتمنده ماهی 200 میلیون درآمد داره اون به زوریه ماهی 2 میلیون. هر 2 هم کنار هم زندگی میکنن.

نتیجه گیریم اینه که فکر نکنید هر کسی تو بالاشهره ثروتمنده . نه آقا این خبرا نیست .همش ویترینه!

8. 2 کاربر از سعید سیستم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

اگر سیگاری هستین , اگر قلیان و یا پیپ میکشید , اگر الکل میخورید , اگر مواد مخدر و یا داروهای روانگردان مصرف میکنید , این چیزها رو به دیگران تعارف نکنین
    وگرنه معنیش اینه که شما یا دوست بسیار نادانید یا دشمن دانا

آدمی که دوست عاقلی هست هرگز چیز زیان آور و مضر به دیگران تعارف نمیکنه

10. 5 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان بحث بالاشهر پایین شهر خیلی داغ شده برای مردم تهران

خیلی ها هستن که به زور یه خونه تو بالاشهر کرایه میکنن که بگن ما پولداریم و با فرهنگیم و باکلاسیم از شما بهتریم. حالا طرف نه درآمد زیادی داره نه ثروتی .

تو یکی از آپارتمان های بالا شهر ( خودم دیدم )1 نفر زندگی میکنه 500 میلیارد تومن ثروت داره. طبقه پایینیش 1 نفر به زور اومده خونه رو رهن کرده با در آمده خیلی کمش کل زندگیش 200 میلیون تومن میشه.اومده فقط بگه من آدم حسابیم.

اون ثروتمنده ماهی 200 میلیون درآمد داره اون به زوریه ماهی 2 میلیون. هر 2 هم کنار هم زندگی میکنن.

نتیجه گیریم اینه که فکر نکنید هر کسی تو بالاشهره ثروتمنده . نه آقا این خبرا نیست .همش ویترینه!
    بله درسته من هم این مورد رو به چشم دیدم ... البته تهران نیستم ... بقیه شهرا هم این موارد هستش...

اما در مورد پایین شهر چطور میگید؟ یعنی کسی که پایین شهر میشینه هم صرفا به این دلیل که محل سکونتش اونجاست بی پول نیست؟

البته خب آره دسته ی دومی هم خودم به چشم دیدم ... بعضیا هم اونجوری اند بالاخره ... مثلا طرف کل کودکی و جوونیش همون محل گذشته و وابستگی روحی داره یا مثلا از روحیات زندگی توی همان مجا خوشش میاد یا هر دلیل دیگه ای ... درسته اینجوری هم پیش میاد و چیز عجیبی نیست ... اما باز که فکر میکنم مثلا طرف بازاری ای چیزی باشه این طور کرکتر بهش میاد اما کمتر پیش میاد کسی با چندتا سابقه ی ریاست های مهم و تحصیلات و در حال حاضر هم داری ثروت و اموال و امور آبرومندانه (داشتن چندین و چند موسسه غیر انتفاعی و موسسات کنکور و ...) (البته تمام اینها به ادعای همان شخص معلوم الحال عرض میکنم) باز هم تغییری در محل سکونت اش نداده باشه و به اضافه ظاهرش هم شباهتی به آن همه دبدبه و کبکبه نداشته باشه...

12. این کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2016

پيش فرض

یکی از آدمای دور و برم جدیدا متاهل شده شبی که رفتیم مجلس شیرینی خوریش خانه ی خانواده ی طرفش پایین شهر بود تیپ و قیافه ای هم کل خانواده از پدر و مادر بگیر تا بچه هاشون (که زن ایشون هم یکیشونه) نداشتند نه کلاس و پرستیژی هیچ چیز ... کلا قیافه ها و تیپ ها داد میزد دهاتی اند.

اونوقت هر کی از این بابا (پسره که متاهل شده) میپرسه پدرزنت چیکاره است؟ دروغای شاخدار میگه ... که نمیدونم 5 سال رییس بانک آینده بوده و 5 سال رییس فلان دانشگاه فلان قسمتش بوده 5 سال رییس یک جا دیگه و .... الانم که بازنشست شده ...

بنظرتون باید جواب اینو چی داد؟ خیلی رو مخه پسره ... بنده خدا عقل درست حسابی هم نداره ... شیرین میزنه ...

شما جای من می بودید با توصیفاتی که کردم آیا این حرفها باورتون میشد؟

و از طرفی چرا یک فرد توی روز روشن همچین دروغایی میگه؟

والا ما هم که از پشت کوه نیومدیم دیگه... اگه اینجوری که میگه باشه و کلی سوابق درخشان داشته باشه یک سرچ ساده توی گوگل اسم و فامیلشو بزنی چند جا میبینی عکس و مشخصات و سمت هایی که داشته رو ...

من سوالم اینکه از کجا میدونی پدر زن این کاره ها که گفته نبوده ؟! مگه هر کی رئیس بانک میشه تیپ و قیافش عوض میشه ؟

14. این کاربر از ...Tom Ri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

یک خانم هستش جدیدا داریم با هم آشنا میشیم و نزدیک و نزدیک تر میشیم بیشتر رابطمون شبیه خواهر و برادراست و البته خیلی هم خوب و لذتبخشه این مدلش اما خب کمی هم علاقه این وسط وجود داره و خیلی خیلی کم در مورد ازدواج هم حرف میزنیم با هم.
    در مورد رابطه های قبلیمون هم از هم سوال کردیم
    وقتی اون از من پرسید گفتم آره یکی داشتم و دوسش داشتم و از اون زمان چندسال میگذره... (البته راستش من قبلا دوتا داشتم و این سومیه اما چون اون دومیه خاطره اش برام عزیز نبود و بعد رفتنش ازش متنفر هم شدم کلا حرفی ازش نزدم البته هنوز نگفتم شاید بعدا بگم....)
    حالا مساله ای که بوجود اومد بهم میگه میخوام عکسی ازش ببینم ... آیا درسته که عکس اونو بهش نشون بدم؟ اگه درست نیست نشون بدم چجوری بپیچونمش؟
    و دیگر اینکه آیا با این خانمی که میگم با همیم حرف زدن بیشتر در مورد اون شخص گذشته و یعنی درد دل کردن و گفتن از دوران عاشقیم درسته یا اشتباه؟
    Last edited by baradar ehsan; 01-11-2016 at 22:44.

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یک خانم هستش جدیدا داریم با هم آشنا میشیم و نزدیک و نزدیک تر میشیم بیشتر رابطمون شبیه خواهر و برادراست و البته خیلی هم خوب و لذتبخشه این مدلش اما خب کمی هم علاقه این وسط وجود داره و خیلی خیلی کم در مورد ازدواج هم حرف میزنیم با هم.
    در مورد رابطه های قبلیمون هم از هم سوال کردیم
    وقتی اون از من پرسید گفتم آره یکی داشتم و دوسش داشتم و از اون زمان چندسال میگذره... (البته راستش من قبلا دوتا داشتم و این سومیه اما چون اون دومیه خاطره اش برام عزیز نبود و بعد رفتنش ازش متنفر هم شدم کلا حرفی ازش نزدم البته هنوز نگفتم شاید بعدا بگم....)
    حالا مساله ای که بوجود اومد بهم میگه میخوام عکسی ازش ببینم ... آیا درسته که عکس اونو بهش نشون بدم؟ اگه درست نیست نشون بدم چجوری بپیچونمش؟
    و دیگر اینکه آیا با این خانمی که میگم با همیم حرف زدن بیشتر در مورد اون شخص گذشته و یعنی درد دل کردن و گفتن از دوران عاشقیم درسته یا اشتباه؟

قبل از هر چیز شما باید وضعیت این ارتباط را مشخص کنید که اصلا برای چی با این خانم در ارتباط هستید؟
    دوستی معمولی یا شناخت برای ازدواج؟
    این دوتا خیلی با هم فرق داره، البته نحوه رفتار با یک خانم به هر دلیل که با اون در ارتباط باشیم، تفاوتی نمیکنه و باید همیشه بر اساس احترام و افتادگی باشه؛ اما اینکه چرا با اون خانم ارتباط داریم و از زندگی خودمون میگیم، خیلی خیلی فرق میکنه.

خانمها از اینکه یک شریک عشقی داشته باشن بشدت بدشون میاد و البته مردها هم اینطوری هستن اما در زنها یک حس حسادت بسیار شدید و ویرانگر بوجود میاره که میتونه به راحتی ذهنیت اون خانم ا نسبت به مرد زندگی خودش تخریب کنه و بازسازی این ذهنیت به سمت مثبت شدن تقریبا محاله و در بهترین شرایط اثر این وجود رقیب عشقی همیشه هست.

صحبت در مورد گذشته و اینکه چه کسی توی زندگی کی بوده و چرا و به چه دلیل و چه مدت و اینکه زیبا بود یا از چه طبقه ای و مشخصلتش چی بود و..و..و..و. کار بسیار بسیار اشتباهی هست چون با این کار درواقع با دست خودتون یک مثلت عشقی ساختید و در ذهن اون اینجور حس ا بوجود آوردین که نفر دوم به حساب میاد و شخص قبلی هنوز برای شما اهمیت داره و نمیتونید و یا نمیخواهید فراموشش کنید و حتی ممکنه تصور کنه هنوز با اون در ارتباط هستید و این خانم خبر نداره.

بهترین کار اینه که از صحبت کردن در مورد گذشته و رابطه هایی که وجود داشته اجتناب کنید و فقط در حد مختصر و معمولی و صرفا برای جواب دادن چیزی بگید و نه اینکه بخش بزرگی از زمان با هم بودن صرف گفتگو در مورد نفر سوی بشه که دیگه توی زندگی شما وجود نداره چون سایه سنگین اون شخص همیشه توی رابطه شما تاثیر منفی میگذاره.

از این خانم سوال کنید چرا به این قضیه اینقدر اهمیت میده و براش مهمه؟
    جوابها را بشنوید و ببینید دقیقا منظورش چیه و فقط در حد سوال و نیازی که داره مختصر و مفید جواب بدید و در ادامه بگید که قصد دارید زندگی جدیدی شروع کنید و هیچ علاقه ای به صحبت کردن در مورد کسانی که دیگر وجود ندارن ، ندارید و بهتره در مورد خودتون حرف بزنید.

در مورد عکس، بهتره که اصلا عکس نشان ندید و بگید که عکسها را پاک کردید یا نابود کردین زیرا رابطه تمام شده و اون از شما خواسته بود عکسی و نشانی باقی نباشه ، چون دیگه ارتباطی نیست و مایل هستید بیشتر از اون و خودش بشنوید، و نه نفر سومی که هیچ تاثیری توی این رابطه نداره.

خانمها از هر جواب ، هزاران نتیجه میگیرن و برای اثبات هر نتیجه دهها سوال دیگه میپرسن، پس مراقب باشید که پای کسای دیگه وسط کشیده نشه چون در آخر کار شما محکوم به خیانت و دروغگویی خواهید شد و رابطه به بن بست میرسه.

اینها مواردی بود که برای یک ارتباط جهت آشنایی و ازدواج وجود داره، اما اگر صرفا یک دوستی معمولی هست، میشه تا حدی از گذشته حرف زد و درد دل کرد، ولی فراموش نکنید که ممکنه اون خانم در ذهنش چیز دیگه ای فکر بکنه و این ارتباط را برای آشنایی و ازدواج ایجاد کرده باشه، هرچند که وانمود بکنه اینجوری نیست، بنابراین همیشه موارد قبلی را تا حدی مراعات بکنید که احیانا یکجا دچار مشکل نشوید

17. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

قبل از هر چیز شما باید وضعیت این ارتباط را مشخص کنید که اصلا برای چی با این خانم در ارتباط هستید؟
    دوستی معمولی یا شناخت برای ازدواج؟
    این دوتا خیلی با هم فرق داره، البته نحوه رفتار با یک خانم به هر دلیل که با اون در ارتباط باشیم، تفاوتی نمیکنه و باید همیشه بر اساس احترام و افتادگی باشه؛ اما اینکه چرا با اون خانم ارتباط داریم و از زندگی خودمون میگیم، خیلی خیلی فرق میکنه.

خانمها از اینکه یک شریک عشقی داشته باشن بشدت بدشون میاد و البته مردها هم اینطوری هستن اما در زنها یک حس حسادت بسیار شدید و ویرانگر بوجود میاره که میتونه به راحتی ذهنیت اون خانم ا نسبت به مرد زندگی خودش تخریب کنه و بازسازی این ذهنیت به سمت مثبت شدن تقریبا محاله و در بهترین شرایط اثر این وجود رقیب عشقی همیشه هست.

صحبت در مورد گذشته و اینکه چه کسی توی زندگی کی بوده و چرا و به چه دلیل و چه مدت و اینکه زیبا بود یا از چه طبقه ای و مشخصلتش چی بود و..و..و..و. کار بسیار بسیار اشتباهی هست چون با این کار درواقع با دست خودتون یک مثلت عشقی ساختید و در ذهن اون اینجور حس ا بوجود آوردین که نفر دوم به حساب میاد و شخص قبلی هنوز برای شما اهمیت داره و نمیتونید و یا نمیخواهید فراموشش کنید و حتی ممکنه تصور کنه هنوز با اون در ارتباط هستید و این خانم خبر نداره.

بهترین کار اینه که از صحبت کردن در مورد گذشته و رابطه هایی که وجود داشته اجتناب کنید و فقط در حد مختصر و معمولی و صرفا برای جواب دادن چیزی بگید و نه اینکه بخش بزرگی از زمان با هم بودن صرف گفتگو در مورد نفر سوی بشه که دیگه توی زندگی شما وجود نداره چون سایه سنگین اون شخص همیشه توی رابطه شما تاثیر منفی میگذاره.

از این خانم سوال کنید چرا به این قضیه اینقدر اهمیت میده و براش مهمه؟
    جوابها را بشنوید و ببینید دقیقا منظورش چیه و فقط در حد سوال و نیازی که داره مختصر و مفید جواب بدید و در ادامه بگید که قصد دارید زندگی جدیدی شروع کنید و هیچ علاقه ای به صحبت کردن در مورد کسانی که دیگر وجود ندارن ، ندارید و بهتره در مورد خودتون حرف بزنید.

در مورد عکس، بهتره که اصلا عکس نشان ندید و بگید که عکسها را پاک کردید یا نابود کردین زیرا رابطه تمام شده و اون از شما خواسته بود عکسی و نشانی باقی نباشه ، چون دیگه ارتباطی نیست و مایل هستید بیشتر از اون و خودش بشنوید، و نه نفر سومی که هیچ تاثیری توی این رابطه نداره.

خانمها از هر جواب ، هزاران نتیجه میگیرن و برای اثبات هر نتیجه دهها سوال دیگه میپرسن، پس مراقب باشید که پای کسای دیگه وسط کشیده نشه چون در آخر کار شما محکوم به خیانت و دروغگویی خواهید شد و رابطه به بن بست میرسه.

اینها مواردی بود که برای یک ارتباط جهت آشنایی و ازدواج وجود داره، اما اگر صرفا یک دوستی معمولی هست، میشه تا حدی از گذشته حرف زد و درد دل کرد، ولی فراموش نکنید که ممکنه اون خانم در ذهنش چیز دیگه ای فکر بکنه و این ارتباط را برای آشنایی و ازدواج ایجاد کرده باشه، هرچند که وانمود بکنه اینجوری نیست، بنابراین همیشه موارد قبلی را تا حدی مراعات بکنید که احیانا یکجا دچار مشکل نشوید
    خیلی منون از پاسخ کامل و جامعتون ... انصافا همه ی جوانب رو سنجیده بودید و چیزهایی که خودم هم بهش فکرم نرسیده بود رو هم گفته بودید ...
    بله درسته خودم هم بخاطر اینکه ناراحت نشه حرف زیادی از گذشته ها نزدم اما دوست داشتم حرف بزنم و نزدم که الان قانع شدم اصلا نباید حرفی بزنم مگه رابطمون کامل بره به سمت دوست معمولی...

درمورد این قسمت زیر که متاسفانه عین حقیقته و ظاهرا این مساله هیچوقت هم برای من حل نمیشه ...

و در ذهن اون اینجور حس ا بوجود آوردین که نفر دوم به حساب میاد و شخص قبلی هنوز برای شما اهمیت داره و نمیتونید و یا نمیخواهید فراموشش کنید

یک چیز دیگه هم ببخشید البته جسارت نمیکنم اما اگر با فونت پیش فرض بنویسید و سایز نوشته ها رو تغییر ندید بهتره فکر میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •