سلام دوستان
لطفا تا 1 تومن یه تبلت به من معرفی کنید . بیشتر برای بازی و گیم های آنلاین . اینچش هم 7 تا 10 زیاد فرقی نمیکنه . سیم کارتم نخوره مهم نیست . فقط یه سوال داشتم اگه سیم کارت نخوره میشه وایبر و این حرفا رو باهاش کار کرد یا خیر ؟
سلام دوستان
لطفا تا 1 تومن یه تبلت به من معرفی کنید . بیشتر برای بازی و گیم های آنلاین . اینچش هم 7 تا 10 زیاد فرقی نمیکنه . سیم کارتم نخوره مهم نیست . فقط یه سوال داشتم اگه سیم کارت نخوره میشه وایبر و این حرفا رو باهاش کار کرد یا خیر ؟
در مورد 4g سیم کارت میخوره و gps داره.
یعنی همه جا میتونی از طریقِ سیم کارت به اینترنت دسترسی داشته باشی.
در مورد wifi هم کلاً هرجا که باشه و پسورد نداشته باشه یا شما پسوردش را بدونید میتونید بهش وصل بشید و از اینترنت استفاده کنید.
ولی در جایی که نباشه شما نمی تونید به اینترنت وصل شید ولی در سیم خور ها اگه wifi نباشه از طریقِ اینترنت سیم کارت میتونید به راحتی از اینترنت استفاده کنید.
اگه گوشی ای دارید که قابلیت wifi hotspot داره نیازی نیست این همه برایِ سیم خور بودن هزینه کنید میتونید اینترنت گوشی را از طریقِ hotspot روی آیپد استفاده کنید.
در موردِ سوال بعدی هم درست نمیدونم ولی حدسِ شخصیم این هست که هرچی به مهر ماه(تاریخ معرفی نسلِ بعدی آیفون و آیپد) نزدیک بشیم در بازارِ داخل شاهد کاهش قیمت به طور نسبی و کم هستیم ولی در بازارِ جهانی فکر نمی کنم.
کاهش قیمت اصلی بعد از معرفی نسلِ جدید و ورودِ اون به بازارِ فروش هست.
Last edited by M.Sadegh.M; 07-04-2014 at 12:10.
با تشکر فراوان
از دوستان دیگه هم خواهش میکنم که توضیح بدند.
با تشکر
دوست عزیز همونطور که از عنوات تاپیک مشخص هست جای سوال شما اینجا نیست.
لطفا سوال خودتون رو تو تاپیک مربوط به خودش بپرسید اینطور هم نظم تاپیک رو بهم نمزنید و هم سریعتر به جواب تون می رسید
اگه به تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید می بینید که قبلا به چنین سوالی جواب داده شده
Last edited by arash59b; 07-04-2014 at 13:47.
بله asus memopad me175kg dual sim
قیمتشم امروز 730 بود.
دوست عزیز من خیلی دنبال تبلت حدود یک الی یک و دویست گشتم ظاهرا دیدم اکثر جاها از گلکسی نوت 8 تعریف کردن و مشخصات سخت افزاریش هم بد نیست شما دلیل خاصی میگید که نوت 8 به درد نمیخوره .ضمنا سخت افزارش هم بد نیست؟
دوست عزیز اصلاً تو این رنج سمت سامسونگ نباید رفت چون تبلتاش خوب نیستن ( تو این رنج ) به قول دوستمون پول دور ریختن هست.
البته سخت افزارش در حد قیمتش خوبه.
اما
بی شک، بهترین انتخاب شما LG G2 می باشد + سخت افزار بهتر و دوربین بهتر.
4G که هنوز تو ایران نیومده. یعنی سرعت اینترنت در جاهایی که با سرعت حرکت می کنید، حداقل 100 مگ و درحالت پیاده و ساکن حداقل
1 گیگابایت هست. که وزیر ارتباطات گفته تا نیمه دوم سال جاری، 3G برای همه خطوط خواهد آمد.
شما WiFi بگیری به صرفه تر هست. ( تو ایران ) و احتمالاً قیمت ها رو به کاهش اند.
قطعاً LG G2 بهترین انتخاب هست.
Last edited by GOLDFINCH; 07-04-2014 at 17:46.
سلام بهترین انتخاب برای شما LG G pad 8.3 هست. پردازنده قدرمند-صفحه نمایش با کیفیت-عملکرد عالی باتری-رابط کاربری خوب و ...
بیشتر بخاطر کیفیت تصویر و پیکسل پایین اش می گم وگرنه تبلت خوبیه
مشکل اصلی من سیم کارت البته نه برای تماس و زنگ بلکه برای ارتباط اینترنتی حالا با این شرایط نظرتون چیه؟
من بیشتر دنبال وبگردی خوندن روزنامه هستم از نظر شما خیلی خرابه کیفیت تصویر و غیرقابل تحمل که میفرمایید پایینه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)