الان میتونم کنکور آزاد پزشکی ثبت نوم کنم ؟ یکی از رفیقام گفت میشه.تاریخ آزمون کیه؟
قبلا یادم رفته بود...
الان میتونم کنکور آزاد پزشکی ثبت نوم کنم ؟ یکی از رفیقام گفت میشه.تاریخ آزمون کیه؟
قبلا یادم رفته بود...
زیست قلم چی شبیه کنکور کنکور 89 هم نبود چه برسه به 91!
شما چند زدی؟
خیلی سخت بود
معارف هم اصلا شبیه کنکور نبود!من پارسال ازمون های اخر کانون رو 30 می زدم ولی کنکور 70 شدم! امسال اون ازمون ها رو 40 می زدم و کنکور بازم 70 شدم!
واسه موسسه که این قدر ادا داره که آزمون هاش شبیه کنکوره افتضاحه
فکر نکنم بتونی
متاسفم
ولی خیالی نیست انشالله دولتی قبول می شی
آخه دوستم تونست غیر پزشکی رو چند روز قبل از آزمون ثبت نام کنه.گفت شاید اینم بشه
یه سایت یا اعلامیه نمیتونید اینجا بذارید ما با چشه خودمون ببینیم؟
یه سوال:
تخمین رتبه گزینه 2 درست تره یا قلمچی؟
اخه قلمچی پایین تر میگه!
سلام دوستان من همون اوایل موقع ثبت نام کنکور سراسری برا پیام نور و غیر انتفاعی هم ثبت نام کردم ،توی کارتم هم نوشته الان دوباره لازمه برم جایی تاییدش کنم یا نه دیگه لازم نیست؟این سوال منم هست منم قسمت که نوشته قبلا ثبت نام کردم رو زدم شماره پرونده ئورهگیری رو زدم ولی چیزی نمیاره
من به خاطر کنکور ، دو درس تحلیلی و گسسته که هر دوتاشون واسه یک معلم ..... و ...... و ...... ( شما هم وقت کردین چند تا فحش بدین ) بود افتادم ! خدا ازش نگذره الهی آمین ! 80 % کلاس ما رو انداخت . پارسال هم بچه هایی که باهاش درس مبانی کامپیوتر سال سوم داشتند چند نفرشون رو انداخت ! اینو گفتم که بدونین اشکال از معلم ... ما بود !
الان نمیدونید چه حالی دارم . چرا اینقدر بعضی معلم ها ( گفتم بعضی ها نه همه ) بی درک و فهمن ؟ یعنی عقلش نکشید که ما بد بختا کنکور داریم یکم راحت بگیر .
سوالاش باور کنید سطحش المپیاد هست با این تفاوت که چهار گزینه ای نیست ! ایشالله خدا هم واسش سخت گیری کنه ! :(
منم با اینکه متفرقه پیش رو انسانی برداشتم و فقط شب امتحان خوندم از عملکردم راضی ام
شب امتحان فلسفه راستی راستی داشتم دیوونه میشدم ولی وقتی کارنامه رو دیدم مثل خلا همینجور خودم نگاه میکردم نمره من 17.5 شد (این درس اونقدر سخته اونایی که یکسال خوندن به زور 10 میگیرن )
ولی تاریخ ... یک معلم عقده ای داشت نمره خودم رو هم نمیداد ترم یک خودم 13.14 باید میگرفتم داد 9
جبرانی هم 8.5 بعد تحجدید نظر شد 10
بعضی معلما نمیدونم چرا انقدر عقده این
لینک تخمین رتبه گزینه 2 رو داری؟
هرچی گشتم لینکش رو پیدا نکردم
Last edited by urchin7; 11-07-2012 at 16:30.
لینک تخمین رتبه گزینه 2: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تخمین رتبه قلمچی فک کنم دقیق تره. چون گزینه 2 طبق کنکور 90 تخمین میزنه. ولی قلمچی آسون یا سخت شدن درسا رو تو کنکور 91 درنظر میگیره.
فقط برای کاربراست
می شه این درصدا رو بزنی؟
زیست 70
شیمی 48
معارف 70
عربی 20
ادبیات 25
فیزیک 37
ریاضی 11
زبان 18
زمین 0
منطقه 3
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)