1-عمران 2-مکانیک 3-نفت 4-نرم افزار 5-هوافضا
1-عمران 2-مکانیک 3-نفت 4-نرم افزار 5-هوافضا
به علاقه آدم هم بستگی داره . اما به نظر من : مکانیک - عمران - نرمافزار - نفت - هوافضا
اگه از 4 ترم اول 3 ترمش بالای 17 بشی جزء دانشجویان ممتاز شناخته میشی و میتونی برای تغییر رشته درخواست بدی. باید دانشکده مقصد هم موافقت کنه . اگه ممتاز ورودی باشی از 4 ترم اول 2 ترم باید معدلت بالای 17 باشه .
بعد من شنیدم رشته ها رو سطح بندی کردن . اگه رشته هم سطح رشته خودت خودت بخوای بری معدلت بالای 15 باید باشه .
ولی کلا اینقدرا هم آسون نیست معدل بالای 17 .
شما همون مشهد احتمالا قبولی . بقیه الله اصلا با دانشگاه مشهد قابل مقایسه نیست . ارزش رفتن هم نداره به نظر من.
3ترم از 4 ترم اول .
اصلا به انتقالی با تغییر رشته و دانشگاه فکر نکنین . خیلی سخت میدن . احتمال قبول کردنشون خیلی کمه.
هر رشته ای میزنین به این فک کنین که همینو قبول میشین و تا آخر عمر قراره بخونین . به این امید نزنین که تغییرش میدم . شاید نشه واقعا.
دوست گرامی اگر ممکنه میشه در این خصوص اطلاعات دقیقتر و جامعتری ارائه بدید؟اگه از 4 ترم اول 3 ترمش بالای 17 بشی جزء دانشجویان ممتاز شناخته میشی و میتونی برای تغییر رشته درخواست بدی. باید دانشکده مقصد هم موافقت کنه . اگه ممتاز ورودی باشی از 4 ترم اول 2 ترم باید معدلت بالای 17 باشه .
بعد من شنیدم رشته ها رو سطح بندی کردن . اگه رشته هم سطح رشته خودت خودت بخوای بری معدلت بالای 15 باید باشه .
ولی کلا اینقدرا هم آسون نیست معدل بالای 17 .
مثلاً اگر کسی مهندسی پزشکی امیرکبیر قبول بشه و نمراتش در 3 ترم اول بالای 17 باشه ، میتونه به یک رشته بالاتر در اون دانشگاه (مثلاً مکانیک) تغییر رشته بده یا .... ؟
احتمالش هست قبول شی
بله .... طبق توضیح خود سازمان میشه
---------- Post added at 07:37 AM ---------- Previous post was at 07:35 AM ----------
باتوجه به اینکه رتبه تون خوبه بله احتمال قبولیتون هست... چون دیدم که با رتبه ی4000 هم کسی قبول شده سالهای گذشته.
---------- Post added at 07:40 AM ---------- Previous post was at 07:37 AM ----------
خب تربیت معلم تهران
هرگز نذار برای سال بعد... یهو دیدی کلن رشته ای که می وای رو برداشتن
---------- Post added at 07:58 AM ---------- Previous post was at 07:57 AM ----------
بله میذارن... حتی میشه رشته هم اضافه کرد
---------- Post added at 07:59 AM ---------- Previous post was at 07:58 AM ----------
بله موفق باشین
---------- Post added at 08:02 AM ---------- Previous post was at 07:59 AM ----------
مطمئنین که کدتون درسته؟
اگه مطمئنین باشماره های سنجش تماس بگیرین و مشکلتونو مطرح کنین.
آره درسته... شماره سنجش چنده؟
Last edited by fouad-pes; 02-09-2011 at 06:58.
نوشته شده توسط milla.online
به نظر من اگه اون دو سه ترمی که قراره اونقدر به خودت سخت بگیری و بخونی، بشینی پشت کنکور به نفعته. هم ریسک کمتر و هم قبولی راحتتر.دوست گرامی اگر ممکنه میشه در این خصوص اطلاعات دقیقتر و جامعتری ارائه بدید؟
مثلاً اگر کسی مهندسی پزشکی امیرکبیر قبول بشه و نمراتش در 3 ترم اول بالای 17 باشه ، میتونه به یک رشته بالاتر در اون دانشگاه (مثلاً مکانیک) تغییر رشته بده یا .... ؟
فکر کنم اینه:
99-88923595-021
با سلام
ببخشید برای بار چهارم این پست رو در این تاپیک مطرح می کنم،لطفا من را هم کمک کنید
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)