تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 392 از 598 اولاول ... 292342382388389390391392393394395396402442492 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,911 به 3,920 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

داره خودمونی میشه AHRokal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام .
    من بین این چند تا رشته بدجوری گیر کردم. به نظر شما کدوم از نظر بازار کار و درآمد بهتره؟
    نفت / عمران / مکانیک / هوافضا و یا نرم افزار؟
    ممنون
    1-عمران 2-مکانیک 3-نفت 4-نرم افزار 5-هوافضا

اگه نباشه جاش خالی می مونه panizir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام .
    من بین این چند تا رشته بدجوری گیر کردم. به نظر شما کدوم از نظر بازار کار و درآمد بهتره؟
    نفت / عمران / مکانیک / هوافضا و یا نرم افزار؟
    ممنون
    به علاقه آدم هم بستگی داره . اما به نظر من : مکانیک - عمران - نرمافزار - نفت - هوافضا

این موضوع که میگن اگه هر سه ترم تو امیرکبیر معدل بالای 17 بیاری میتونی هر رشته ای تو امیرکبیر بری درسته؟
    اگه از 4 ترم اول 3 ترمش بالای 17 بشی جزء دانشجویان ممتاز شناخته میشی و میتونی برای تغییر رشته درخواست بدی. باید دانشکده مقصد هم موافقت کنه . اگه ممتاز ورودی باشی از 4 ترم اول 2 ترم باید معدلت بالای 17 باشه .
    بعد من شنیدم رشته ها رو سطح بندی کردن . اگه رشته هم سطح رشته خودت خودت بخوای بری معدلت بالای 15 باید باشه .
    ولی کلا اینقدرا هم آسون نیست معدل بالای 17 .

به نام خدا

سلام امروز از طرف دانشگاه بقیت الله برای رشته پزشکی با من تماس گرفتن و فکر کنم منو پذیرفته بودن از لحاظ شرایط کنکور ولی من رتبم 536 منطقه 1 شده ساکن مشهدم نمیدونم ارزش داره برم یا نه لطفا دوستان منو راهنمایی کنند و مزایا و نقاط ضعف این دانشگاه رو به من بگن

با تشکر
    شما همون مشهد احتمالا قبولی . بقیه الله اصلا با دانشگاه مشهد قابل مقایسه نیست . ارزش رفتن هم نداره به نظر من.

بچه ها سلام
    شرمنده چند روز نبودم صبحا تا عصر سر کارم و شبا هم همش می خوابم....
    بچه ها من نیت کردم یه جور عملیات انتحاری با ریسک بالا کنم.. یه جور قمار....
    می خوام با 4600 منطقه 2 معدن امیرکبیر رو بزنم... خود رشته که میدونم بدرد نمی خوره.... اما طبق نظر چه های امیر کبیر اگه 2 ترم معدلم بالای 17 باشه به هر رشته ای که بخوام می تونم تغییر بدم تو خود امیر کبیر..... 2 ترم متوالی 17 بودن خیلی سخته قبول دارم ولی این حس رو دارم که می تونم از پسش بر بیام....
    نکته دوم...اگه خدای ناکرده من نتونم 17 بشم 2 ترم متوالی آیا می شه از اونجا به رشته مثلا شهرسازی شیراز یا معماری بوشهر انتقالی گرفت؟؟؟؟؟ شرایط گرفتن انتقالی رو بی زحمت توضیح بدین....
    تو انتخابام می خوام اول رشته هایی که دوست دارم اما شانسم نزدیک به 0 هست رو بزنم بعدش مکانیک خلیج که احتمالا روزانش رو نمیارم بعدش معدن امیرکبیر بعدش شبانه مکانیک خلیج و بعدش هم تمام رشته هایی که اطمینان دارم قبول میشم مثل شهرسازی شیراز... نظرتون چیه؟؟؟
    3ترم از 4 ترم اول .
    اصلا به انتقالی با تغییر رشته و دانشگاه فکر نکنین . خیلی سخت میدن . احتمال قبول کردنشون خیلی کمه.
    هر رشته ای میزنین به این فک کنین که همینو قبول میشین و تا آخر عمر قراره بخونین . به این امید نزنین که تغییرش میدم . شاید نشه واقعا.

3. 3 کاربر از panizir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اگه از 4 ترم اول 3 ترمش بالای 17 بشی جزء دانشجویان ممتاز شناخته میشی و میتونی برای تغییر رشته درخواست بدی. باید دانشکده مقصد هم موافقت کنه . اگه ممتاز ورودی باشی از 4 ترم اول 2 ترم باید معدلت بالای 17 باشه .
    بعد من شنیدم رشته ها رو سطح بندی کردن . اگه رشته هم سطح رشته خودت خودت بخوای بری معدلت بالای 15 باید باشه .
    ولی کلا اینقدرا هم آسون نیست معدل بالای 17 .
    دوست گرامی اگر ممکنه میشه در این خصوص اطلاعات دقیق‌تر و جامع‌تری ارائه بدید؟
    مثلاً اگر کسی مهندسی پزشکی امیرکبیر قبول بشه و نمراتش در 3 ترم اول بالای 17 باشه ، می‌تونه به یک رشته بالاتر در اون دانشگاه (مثلاً مکانیک) تغییر رشته بده یا .... ؟

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

انتخاب رشته از دانشگاه پيام نور تهران - تهران كار عاقلانه ايه؟ يعني اين دانشگاه معتبر هست؟
    رتبم 26000 منطقه 1 تجربي دوستي گفت اتاق عمل كه بعيد ميدونم با اين رتبه قبولي بده
    شيمي كاربردي شبانه قبول ميشم؟
    احتمالش هست قبول شی

اگه نباشه جاش خالی می مونه songilgook's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    대한민국

پيش فرض

تو زمان ویرایش میشه رشته ای رو هم اضافه کرد؟
    بله .... طبق توضیح خود سازمان میشه

---------- Post added at 07:37 AM ---------- Previous post was at 07:35 AM ----------

کارگردانی سپهر رو زدم رتبه کل من 1017 شده و رتبه سهمیه در زیر گروه 4 شده 675 ولی زتبه بدون سهمیه در زیر گروه 4 شدم 1785 حالا امکان قبولی دارم ؟
    باتوجه به اینکه رتبه تون خوبه بله احتمال قبولیتون هست... چون دیدم که با رتبه ی4000 هم کسی قبول شده سالهای گذشته.

---------- Post added at 07:40 AM ---------- Previous post was at 07:37 AM ----------

تربیت معلم تهران بهتره یا شبانه رجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خب تربیت معلم تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه songilgook's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    대한민국

پيش فرض

من رتبه ی خوبی نیاواردم (60000)
    چی کار کنم آزادبرم یابزارم برا سال بعد
    هرگز نذار برای سال بعد... یهو دیدی کلن رشته ای که می وای رو برداشتن

---------- Post added at 07:58 AM ---------- Previous post was at 07:57 AM ----------

دوستان ما که انتخاب رشته کردیم میزارن ویرایش هم کنیم؟
    چه چیزایی رو میتونیم ویرایش کنیم؟؟
    بله میذارن... حتی میشه رشته هم اضافه کرد

---------- Post added at 07:59 AM ---------- Previous post was at 07:58 AM ----------

انتخاب رشته کردم ،آخرش شماره پرینت و شماره رسید داد ،تموم شده دیگه ؟
    بله موفق باشین

---------- Post added at 08:02 AM ---------- Previous post was at 07:59 AM ----------

سلام بچه ها

یه سوال دیگه:
    من کد 12 رقمی رو از سایت بنیاد برای سهمیه شاهد گرفتم. توی صفحه انتخاب رشته میگه کد معتبر نیست....
    چی کار کنم؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید...
    مطمئنین که کدتون درسته؟
    اگه مطمئنین باشماره های سنجش تماس بگیرین و مشکلتونو مطرح کنین.

8. این کاربر از songilgook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fouad-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مطمئنین که کدتون درسته؟
    اگه مطمئنین باشماره های سنجش تماس بگیرین و مشکلتونو مطرح کنین.
    آره درسته... شماره سنجش چنده؟
    Last edited by fouad-pes; 02-09-2011 at 06:58.

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط milla.online
    بچه ها سلام
    شرمنده چند روز نبودم صبحا تا عصر سر کارم و شبا هم همش می خوابم....
    بچه ها من نیت کردم یه جور عملیات انتحاری با ریسک بالا کنم.. یه جور قمار....
    می خوام با 4600 منطقه 2 معدن امیرکبیر رو بزنم... خود رشته که میدونم بدرد نمی خوره.... اما طبق نظر چه های امیر کبیر اگه 2 ترم معدلم بالای 17 باشه به هر رشته ای که بخوام می تونم تغییر بدم تو خود امیر کبیر..... 2 ترم متوالی 17 بودن خیلی سخته قبول دارم ولی این حس رو دارم که می تونم از پسش بر بیام....
    نکته دوم...اگه خدای ناکرده من نتونم 17 بشم 2 ترم متوالی آیا می شه از اونجا به رشته مثلا شهرسازی شیراز یا معماری بوشهر انتقالی گرفت؟؟؟؟؟ شرایط گرفتن انتقالی رو بی زحمت توضیح بدین....
    تو انتخابام می خوام اول رشته هایی که دوست دارم اما شانسم نزدیک به 0 هست رو بزنم بعدش مکانیک خلیج که احتمالا روزانش رو نمیارم بعدش معدن امیرکبیر بعدش شبانه مکانیک خلیج و بعدش هم تمام رشته هایی که اطمینان دارم قبول میشم مثل شهرسازی شیراز... نظرتون چیه؟؟؟
    دوست گرامی اگر ممکنه میشه در این خصوص اطلاعات دقیق‌تر و جامع‌تری ارائه بدید؟
    مثلاً اگر کسی مهندسی پزشکی امیرکبیر قبول بشه و نمراتش در 3 ترم اول بالای 17 باشه ، می‌تونه به یک رشته بالاتر در اون دانشگاه (مثلاً مکانیک) تغییر رشته بده یا .... ؟
    به نظر من اگه اون دو سه ترمی که قراره اونقدر به خودت سخت بگیری و بخونی، بشینی پشت کنکور به نفعته. هم ریسک کمتر و هم قبولی راحتتر.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    CATALONIA

11

آره درسته... شماره سنجش چنده؟
    فکر کنم اینه:

99-88923595-021

12. 2 کاربر از felainy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ا سلام
    از شما اعضای محترم سایت عاجزانه تقاضا دارم،تا این دانشگاهها را بر اساس سطح علمی در رشته ی مکانیک مرتب کنید:(بسیار مهم است)البته تاکید می کنم که فقط از لحاظ علمی نه لحاظ های دیگر.

دانشگاه اراك
    دانشگاه صنعتي بابل
    دانشگاه سمنان
    دانشگاه قم
    دانشگاه تبريز
    دانشگاه شهركرد
    دانشكده فني ومهندسي اراك
    دانشگاه گيلان -رشت
    دانشكده فني ومهندسي گلپايگان
    دانشگاه تفرش
    دانشگاه شاهرود
    دانشگاه يزد
    دانشگاه تربيت معلم اذربايجان- تبريز
    دانشگاه اروميه

دانشگاه ملاير
    دانشگاه بناب

پیشاپیش از زمانی که صرف کردید، متشکرم

ببخشید،خواهش می کنم کسانی که از رتبه بندی دانشگاهها باخبر هستند،جواب بنده را بدهند.
    با تشکر
    با سلام
    ببخشید برای بار چهارم این پست رو در این تاپیک مطرح می کنم،لطفا من را هم کمک کنید
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •