علي دايي اعجوبه فوتبال جهان از آغاز پيدايش فوتبال تا الان كه يورو 2008 تمام شد ميباته و بالاتر از پله و مارادونا و كمي پايينتر از نرده بونه كسي هم حرفي بتنه خوتم همتين ميتنم تو سلش كه نتونه بلنت بته ميفهمي يا حاليت كنم................![]()
بله
خير
علي دايي اعجوبه فوتبال جهان از آغاز پيدايش فوتبال تا الان كه يورو 2008 تمام شد ميباته و بالاتر از پله و مارادونا و كمي پايينتر از نرده بونه كسي هم حرفي بتنه خوتم همتين ميتنم تو سلش كه نتونه بلنت بته ميفهمي يا حاليت كنم................![]()
همه لنگیا از دست حاجی ما حالا حالا حالاها باید بسوزین بسوزین بسوزین........
ولی خدایی عجب تیمی شدیم ما با اومدن هادی شکوری و حسین کاظمی سوپر جام لنگ پاره پاره .... مترکونیمش .
فردا سیاوش هم میاد .اصلا چه خبره باشگاه ما کلی داره فیض میبریم.
عباسفرد یه مهاجم توپ و عالی مخصوصا تو هد زدن هستش که استقلال نیاز داره بهش.
در کل اصلا اینو به خودتو ن نچفسونید که اصلا قبل از مذاکره با لنگیا قرار داد داخلی با ما تاجیا امضا کرده بود ...
فقط دارین ضایع میشین........
بفرمایید این هم کلیپ سخنان علی پروین درباره دایی . ببینید حال کنید: (فقط 1 مگ هست)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رضا زاده خیر نیست چون نمی تونه باشه. مثل دایی تو اروپا فوتبال بازی نکرده و مبالغ آنچنانی نگرفته. چون کارخانه دار نیست. چون نرفت ترکیه ... . چون ...
تربیت بدنی الان چند ساله که 27 میلیون بهش بدهکاره. با چی خیرات کنه؟
منظور من چیز دیگری بود. مساله تبلیغات ماهواره ای ...
در ضمن فقط رضا زاده نیست که دستما. کش. می کنه. همه ورزشکارها و هنرمندان فعلی اینکاره هستند. پس اگر این ایراد باشه شامل همه است نه فقط یک نفر.
خبر نگار بی تجربه نبود. قصد تمسخر داشت که با اون برخورد مواجه شد. هر کس دیگری در اون شرایط بود این کارو می کرد. شما یادتان رفته در زمانی که تیم پرسپولیس در بحران بود پروین چه رفتاری با خبرنگاران می کرد؟
در مورد رضا زاده در پست قبلی توضیح دادم. حاشیه سازی هایی هم که درمورد ساعی و کرمی ایجاد می شه کاملا آشکاره.
چند روز پیش باید بودید و می دیدید که هموطنان کرد و فارس با محسن شادی چه رفتاری کردند.
این شخص اولین شخصی است که سهمیه المپیک در رشته قایق رانی را برای کشور کسب کرده. ولی ...
به آقا ایمان!
چطوری داداش؟!
دیگه بیخیال اون بحثا شو ، Ok؟!
بگذریم...
----------
دیگه معلوم نیست این فصل چه بلایی سر پگاه بیاد چون تموم برنامه هاش از هدف اصلی خارج شدن!
من که فک نمی کنم این ذولفقارنسب بتونه تحولی توو پگاه ایجاد کنه!لااقل در حد دست نشان نمی تونه...
همه ی این ماجرا هم تقصیر خود دست نشانه!!!
اگه پنهانی نمی رفت با مسئولای باشگاه تراکتورسازی مذاکره کنه هیچ وقت یه همچین مشکلی پیش نمی اومد!
هرچند که خودش هم یه جورایی احتمال رفتن خودشو جور نشدن لیستی که برای این فصل می خواست مطرح کرده بود ولی دیگه اینطوری کاملا گذاشت رفت!
بهتر نیست قبل از اینکه کلاس مربیگری بره براش یک کلاس آداب معاشرت بذارند؟؟این اقا از همه طلبکاره هی من من میکنه یادش رفته اگه به جایی رسید بواسطه تیم ملی بود به خاطر پاسهایی بود که خداداد بهش میداد.خبرنگار ازش میپرسه روزی 2 جلسه در کویت تمرین میکنید اونطوری جوابش رو میده.اصلا هم ربطی به نژاد و زبانش نداره الکی هی بحث نژاد رو نکنید .اون میتونست مثل خیلی های دیگه واقعا بزرگ باشه و تو دل مردم جا داشته باشه ولی خودش نخواست
فعلا که قوانین لیگ این اجازه رو بهشون میده مثل استقلال اهواز که بازیکنان جدیدش رو به استقلان ایروان انتقال میداد و بعد باهاشون قرارداد امضا میکرد.ما ایرانیها همه چیز رو دور میزنیم
----------------------------
ا ف ش ی ن ا م پ ر ا ط و ر
----------------------------
راستی پرسپولیس فعلا سرمربی نداره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)