در حیرتم از همت و اراده ی معتادها !!! که با چه پشتکاری تلاش میکنند از هر راهی که شده پول مواد مخدرشون رو جور کنند.
اگر فقط یک دههم این اراده و همت و پشتکار رو به خرج میدادند برای ترک اعتیاد , دیگه از شر اعتیاد و مشکلاتش راحت میشدند
در حیرتم از همت و اراده ی معتادها !!! که با چه پشتکاری تلاش میکنند از هر راهی که شده پول مواد مخدرشون رو جور کنند.
اگر فقط یک دههم این اراده و همت و پشتکار رو به خرج میدادند برای ترک اعتیاد , دیگه از شر اعتیاد و مشکلاتش راحت میشدند
دوستان کن خواهش دارم ازتون تو جمع هایی که تشکیل میشه به ظاهر هم دیگه اشکال نگیرید مخصوصا زن ها و دختر ها دیروز تقریبا اشک دختره رو در اوردن اطرافیانش از اقایون و خانوما خواهش میکنم که در مورد سیاست و کار و اوضای بازار و کشور توافق هسته ای سیاست نبافید شما هیچی سرتون نمیشه از این موضوعات بحث روانشناسی و اجتماعی نیاز به تخصص داره نمیخواهد حرف بزنید در موردش چون نتیجه گیری های غلط میکنید و استدلال های غلط خواهش دارم التماس میکنم اقا بزنید و برقصید از حال هم جوایا بشید خوشحال باشید و تفریح کنید خواهش دارم بحث فلسفی نکنید این موارد نیاز به تخصص و دلیل و مدرک داره بامیانگین مطالعه صفر توی کشورمون نمیشه اقا اطلاعات ندارید در موردش نکنید الکی نتیجه گیری میکنید و بحث بیخود میکنید در مورد تفریحاتتون حرف بزنید خاطاراتتون رو تعریف کنید نمیدونم بازی های مختلف رو انجام بدید هر کار میکنید بحث نکنید ما ایرانیا مطالعه نداریم سواد نداریم فقط حرف مفت میزنیم اقا هر کی بلده سازی بزنه هر هنری داره بریزه نمیخواهد بحث های این طوری بلنید چون مایه ی جهل بیشتر هست
همدیگه رو تخریب نکنید دوستان دیروز در اومده طرف بهم زنگ زده که تا رفتم خونه مادر بزرگم شروع کردن بهم حمله کردن که چرا ارایش میکنی و تخت فشار گذاشتنش و شخصیتش زو خورد کردن طرف رو تقریبا اشکش رو در اوردن یک ساعت حرف زدن تا یکیو اروم کنی کار اسونی نیست یک ساعت دلیل و منطق اوردن اسون نیست یک ساعت از ناراحتی شنیدن اسون نیست مخصوصا اگر شب قبلش کلی از طرف تعریف کرده باشی و سعی کرده باشی بهش روحیه بدی و خوش حالش کنی سعی کرده باشی اعتماد به نفسش رو برگردونی چند ساعت فکر کردن که چه نکته کثبتی داره که بهش یاد اور بشی که خوش حالش کنه خیلی سخته بعد تو یه جمع چند تا ادم برات همه رو پنبه کنن یعنی قربون اون کسی که در اومده گفته چون موهات رو رنگ کردی شبیه بز سرخ شدی مردشورشو ببرن بیشعور نفهم رو سر اعتقاداتتون نمیخواهد باهم بحث کنید شما هیچی نمیفهید الکی دلیل و مدرک ها اشغال میارید برای هم استدلال درست رو بلد نیستید تو این زمینه ها شما تو همه چیزا رو خبر ندارید تو سیاست از موقعیت و مشکلات و ... خبر ندارید نویخواهد برید بیخودی از اینا حرف بزنید حداقل تو عید
ممنون به نظر اومد اینا رو باید بگم شاید یک نفر رو هم که شده درست کنم همون یکنفر یک نفر دیگه رو هم که بتونه درست کنه همین طور زنجیر وار درست میشه اوضا بقیه هم یاد میگیرن
سعی کنید تا آنجا که میتونید تو دعواهای خانوادگی واسطه نشید بخصوص اون مدلش که باید با هر کدام جداگانه صحبت کنید و حرف این را به اون بگویید و جواب آنرا به این!
چون به احتمال زیاد نه تنها مشکل حل نمیشه بلکه هر دو نفر هم تقصیر را میاندازند گردن شما!
بگذارید هر موقع مایل بودند خودشان بروند رو در رو بنشینند و حرفهایشان را به هم بزنند و مشکلشان را حل کنند! و اگر این تمایل الان وجود نداره اصرار نکنید که مشکلاتشان سر شما آوار میشه!
تجربه جالب من اینه
احمق ترین مردم کسایی هستند که دیگران رو احمق فرض میکنند...![]()
سوالی که جوابش رو دوست ندارید بشنوید رو هرگز نپرسید...
تا وقتی گوشیتون پیشتونه حتی بلند نمشید که کاری انجام بدید و تا وقتی تلویزیون روشنه هیچ کاری انجام نمیشه
تجربه من اینه وقتی کسی ترکتون میکنه معنیش این نیست که نقص از شماست و هیچگاه هم کسی کامل نخواهد بود
معنیش اینه که طرف مقابلتون دیگه به این یقین رسیده شما و اون مناسب هم نیستید
شاید ترکتون کنه ولی در عوض کلی تجربه و درس براتون به یادگار می زاره
و شما باید اطمینان داشته باشید با کسی و در جایی دیگر خوشبخت تر خواهید بود
البته اگر جدا نقص اساسی نداشته باشید...
Last edited by shi.irani; 23-03-2015 at 21:34.
وقتی میخواهید بهم زنید همیشه با خوبی و نرم خویی اینکارو کنید اینجوری میتونید طرف رو به عنوان بک آپ حفظ کنید. اگه یه روزی تنها شدید بهش بگید نظرت چیه یه شانس دوباره به رابطه مون بدیم.
Last edited by Captain_America; 23-03-2015 at 21:52.
تجربه من اینه با کسی بهم زدید دیگه پیشش برنگردید چون اگه علاقه ای با تفاهم بود شما رو مجاب به موندن میکرد
ولی اگه محض تنهاییه بازم پیشنهاد میدم که شخص جدیدی رو وارد زندگیتون کنید چون هر نوع جدا شدن هم باشکستن غرور طرف مقابل همراهه
و با برگشتن فقط شرایط تلافی برای طرف رو مهیا کردید و نه تنها تنهاییتون پر نمیشه کلا خودتون ضایع میکنید و تنهاتر میشین
هیچ وقت به یه دختر نگید زشته تو رو خدا اینکارو نکنید خیلی آثار بدی روش میزاره برای همیشه، قلبش رو بشکونید باهاش بهم بزنید سر کارش بزارید بهش دروغ بگید همه اینا میشه واسش درس زندگی ولی هیچوقت ظاهرش رو زیر سوال نبرید هیچ وقت.
هر خانمی هم زیبایی خاص خودش رو داره به هیچ زنی نمیشه گفت زیبا نیست.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)