تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 392 از 4105 اولاول ... 2923423823883893903913923933943953964024424928921392 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,911 به 3,920 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

فکر کنم بدترین اتفاق ممکنه واسه من رخ داده .

نیرو : مــــــــــازاد !
    خیلی هم بد نیست ... میتونی الان اقدام کنی بری اگه پارتی داری جایی بیوفتی که دوست داشته باشی

---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------

مازاد يعني چي؟ يكي اينو توضيح بده؟
    مازاد از اسمش مشخصه یعنی روز تقسیم نگاه میکنن میبینن که کجا نیرو کم دارن شمارو میندازن همونجا!!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام به همه سربازا

من 6/1 اعزامم لیسانس و ساکن تهران ,برگه سفیدمو گرفتم : نیروی انتظامی , مرکز آموزشی مالک اشتر اراک . کسی اونجا نیوفتاده؟
    اطلاع ندارید چه جوریاس؟دو ماه آموزشی میگذره , یگان کجا ممکنه بندازن؟
    یه مطلبه دیگه
    دوستان نظر بدن : من تاریخه اعزامم 4/1 بود برای گرفتنه امریه واسه قرارگاه خاتم سپاه دو ماه انداختم عقب که به علت کلفت بنودن پارتی درست نشد , الانم چون برادرم سربازه میتونم بندازم آخره خدمتش برج 12.به نظر شما می ارزه 6 ماهو الاف بشم که نیروی انتظامی نیوفتم؟(البته اگه بندازم برج 12 برای اینکه بتونم از خدمتم استفاده کنم باید برای قرارگاه خاتم اقدام کنم که اونم احتمالا بفرستن عسلویه و اون ورا که خوده اونم کم سختی نداره , یا شایدم مثله این دفعه که فکر میکردم اونجا چون پارتی دارم ردیف میشه و نشد , نشه)
    سلام
    تبریک میگم به هتل مالک خوش اومدید...
    تو نیروی انتظامی بهترین پادگان آموزشی به نظرم همین هتل مالک هست.... نگران نباش به خدا توکل کن و برو انشالله یگانت هم جای خوبی بیوفتی.....همونطور که بچه ها گفتن همه جای نیروی انتظامی بد نیست....جاهای خوبی هم داره

دوستان یه سوال
    تو آموزشی مرخصی چیزی میدن؟
    اگه آره چقدر هستش؟
    بعد از آموزشی چی؟
    در ماه چقدر مرخصی میدن؟
    مرسی
    سلام
    راستش اگه قانونیش رو بخوای خیر تو آموزشی هیچ مرخصی نداری ولی خوب اکثر پادگانها (با تدبیر فرمانده پادگان اموزشی بهتون میان دوره و پایان دوره میدن که میزانش معمولا میان دوره حداکثر یک هفته و پایان دوره هم حداکثر 10 روزه!!)

بعد از اموزشی و وقتی وارد یگانت شدی در ماه 2.5 روز مرخصی داری که اگه مثلا لیسانسه باشی و 17 ماه بخوای خدمت کنی شما 42.5 روز مرخصی خواهی داشت

=================

راسی یه تصمیم شیطانی دارم
    میخوام روز آخر خدمتم ساعت 2 نصف شب برم توی راهرو در حالیکه همه خواب هستن با صدای بلند داد بزنم
    نبودددددددددددددددددددددد دد 24 ساعت دیگه؟!!!

کسی نظری داره...یا یه ابتکار قشنگتر برای روز اخر خدمت؟؟؟؟
    Last edited by mehdi_vsgh; 31-07-2011 at 15:49.

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال نسبتا غیر عادی!!!!
    من با مدرک دیپلم رفتم سربازی و فقط دوره اموزشی که تموم شد دانشگاه قبول شدم حالا میخوام با ارشد برم و امریه هم درست شده.(البته این سابقه اموزشی در حوزه ثبت نشده اما من مدارک کامل برای اثبات دارم)
    حالا سوالم اینه نمیشه دیگه اموزشی رو دوباره نگذرونم؟هنگام تکمیل پرونده برای امریه تعهد گرفتن که سابقه قبلی خدمت اگه داریم نباید ارائه بدیم اما شنیدم بعضی ها با گذروندن دوره هایی تو بسیج دیگه اموزشی نمیرن خب نمیشه اون دوره اموزشی رو که کامل گذروندم همانند دوره های بسیج در نظر گرفت و دوباره اموزشی نرم؟
    ممنونم
    اینکه اصلا اموزشی نگذرونی نمیشه ولی اموزشی شما با بقیه یه فرق داره اونهم اینه که شما یه ماه میری اموزشی و بعد از یک ماه درجه میگیری و میری برا تقسیم .
    میخوام روز آخر خدمتم ساعت 2 نصف شب برم توی راهرو در حالیکه همه خواب هستن با صدای بلند داد بزنم

مهدی اینکارو نکن من روزی که رفتم برا تسویه حساب تا ظهر تمام کارهام رو تسویه ی گروهانم رو کردم و رفتم نیرو انسانی تا فرم تسویه ی یگانم رو بگیرم یارو یه نگاهی به پروندم کرد گفت دو روز اضافه خدمت خوردی گفتم یعنی چی من که قبل پایان دوره رفتن اضافه نداشتم گفت همین امروز خوردی گفتم برا چی هست گفت قبلا رفته بودی بازداشتگاه ولی امروز نامه رو فرمانده گروهانت اینجا فرستاده .پرونده رو دیدم و گفتم ای فرمانده ی عقده ای بلاخره رفتم پیشش و بهش گفتم دو روز دیگه مرخصی بده من اضافه خوردم یه خنده ای کرد و گفت بمون دو روز رو بکش (البته من قبل پایان دوره رفتن هم چند روز اضافه گشیدم) داشتم دیونه میشم یه نیم ساعتی مثل مرغ گیچ تو محوطه چرخیدم بعدش فرمانده گروهان صدام کرد و یه برگه مرخصی دورزه برام نوشت.
    برا تو هم یه وقت میبینی همچین کاری کردن . از من میشنوی همچین کاری نکن.

4. 3 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

کلا با مساله نبود کشیدن مخالف هستم...شاید وقتی من که یه روز تا پایان خدمتم مونده نبود بکشم یه نفر دیگه که تازه خدمته تو دلش آه بکشه و حسرت بخوره و به این فکر کنه که یه عالمه دیگه خدمت داره و این خیلی بده که باعث ناراحتی شخصی بشیم که خودمون هم یه روزی مثل اون بودیم!

6. 6 کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام؛
    کسی 6/1 از تهران پادگان آیت الله خاتمی یزد افتاده؟
    اگه کسی هست من رو خبر کنه!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اصولاً سري كه درد نميكنه دستمال نمي بندن بهش.
    وقتي ميشه خيلي راحت و بي دردسر تسويه حساب كرد و خدمت رو تموم كرد چرا بيايم ريسك كنيم تا احتمالاً دودش بره تو چش خودمون.
    و بعد اينكه نبود چيز بيخوديه كلاً.

9. 2 کاربر از ghasem2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خیلی هم بد نیست ... میتونی الان اقدام کنی بری اگه پارتی داری جایی بیوفتی که دوست داشته باشی
    اگه روز اعزام تقسیم کنن ، معمولا بین چه جاهایی تقسیم میکنن ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

اگه روز اعزام تقسیم کنن ، معمولا بین چه جاهایی تقسیم میکنن ؟
    هیچ قاعده ای نداره..هرجایی که نیرو کمبود باشه همونجا میفرستن

12. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اصولاً سري كه درد نميكنه دستمال نمي بندن بهش.
    وقتي ميشه خيلي راحت و بي دردسر تسويه حساب كرد و خدمت رو تموم كرد چرا بيايم ريسك كنيم تا احتمالاً دودش بره تو چش خودمون.
    و بعد اينكه نبود چيز بيخوديه كلاً.
    دوست عزیز روزی که من دانشگاه قبول شده بودم.
    ارشد ما که هم دوره خودمون بود و به حساب پارتی بازی ارشد شده بود امد گفت بیا تو صبحگاه.
    منم گفت برو ببینیم حال نداری.من از آمار خارجم.اینجوری حالشون رو میگرفتم.
    خیلی زورش گرفته بود.ولی قبول دارم که نباید نبود کشید.چون واقعا واسه تازه واردا سخته.

14. این کاربر از ahad_judo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست من آموزشی رو تو 06 پاسداران میگذرونه . الان بهم زنگ زد ظاهرا بهشون گفتن دوره خدمت داره 24 ماهه میشه . صحت داره ؟ کسی خبر داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •