کلیدی واسه این کار نیست ولی برنامه هایی زیادی هستن که این کارو انجام میدن :
turn off lcd
67KBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلیدی واسه این کار نیست ولی برنامه هایی زیادی هستن که این کارو انجام میدن :
turn off lcd
67KBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانی که N5010 corei5 دارن NFS the run رو میتونن روون اجرا کنن ؟
برای من توی محیطهای شلوغ مثل داخل شهر کند اجرا میشه ....
دوستان من وقتی دکمه های F رو میزنم,مثلن وقتی صدارو کم و زیاد میکنم رو صفحه چیزی نشون داده نمیشه که صدا کم و زیاد شده.کسی میتونه کمکم کنه؟ همین طور وقتی f3 رو میزنم پنجره ای باز نمیشه
Last edited by guzga; 09-12-2011 at 20:01. دليل: 1111
دوستان یه مشکل دیگه ام دارماز لپ تاپ میتونم بلوتوث بفرستم ولی با گوشیم که میخوام بفرستم نمیشه!
![]()
Last edited by guzga; 09-12-2011 at 20:01. دليل: 1111
اول برو تو کنترل پنل بعد mobility center بعد قسمت function key رو باید رو multimedia key باشه
اگه درست نشد
برنامه quick set رو دوباره نصب کن احتمالا خراب شده
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------
شما برو تو تنظیمات بلوتوث ببین allow blutoth device تیک خورده ؟ باید خورده باشه
البته منم همین مشکلو با گوشی قدیمی خودم داشتم مثل اینکه با بلوتوث های ورژن قدیمی مشکل داره ولی گوشیمو که عوض کردم دیگه اصلا اذیت نمیکنه فکر کنم علتش همین باشه
با استفاده از نرم افزار Driver Genius میتونید جدید ترین اپدیت سخت افزار لپ تاپتونو بگیرید . واقعا فوق العادس حتما امتحان کنید. این هم لینک دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان چند روزیه مواقعی که فیلم با Km player نگاه میکنم یهو یه صفحه ی آبی رنگ با خط های عمودی میاد رو صفحه و کل صفحه رو میگیره و لپ تاپ هنگ میکنه... میدونید مربوط به چی میشه؟ البته فقط 2-3 بار اتفاق افتاده...
ویندوز 64 بیت و درایورها همه درست نصب شده...
دکمه های بالایی لب تاب من کار نمی کنه کدوم درایور باید نصب کنم
سلام دوستان من دنبال یه کول پد خوب برا n5010 هستم اگه کسی سراغ داره کمکم کنه ممنون میشم
راستی با توجه به فن های زیرش پس باید یه کولپدی باشه که مثل هواکش عمل کنه درسته؟؟؟
ممنون
quick set
رو بگیر دوباره نصب کن
---------- Post added at 07:16 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
از اون جایی که موقع دیدن فیلم این اتفاق میفته احتمال داره از گرافیک باشه درایور کارت گرافیکت رو اگر نیست آپدیت کن ببین چی میشه
با برنامه های دیگه اینطوری نمیشه ؟ اگر نه kmplayer رو پاک کن دوباره نصبش کن ببین درست میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)