تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 392 از 449 اولاول ... 292342382388389390391392393394395396402442 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,911 به 3,920 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

سلام
    ممنون از ابراز نظرتون ولی کاش واضح تر میگفتید
    فکر نکنم این حرفتون دردی رو از کسی دوا کنه
    مرسی
    چون دیگه فکر میکنم خودم میتونم ویروس رو از غیر ویروس تشخیص بدم!!!!

واقعا؟

اونچه که از مجموع صحبتهای این فروم میشه فهمید اینه که اکثر کاربرهای این سایت nod رو قبول ندارن

این قسمت شما در اشتباه هستید !

بهرحال بعنوان کسیکه تجربه ( نود - کومودو ) ( اوست - کومودو ) ( نورتون - کومودو ) و ( کومودو - کومودو ) رو دارم بهت توصیه میکنم یا ترکیب اولی رو انتخاب کنی یا آخری

این صحیح هست !

میتونی یه قولی به من بدی ؟

من یه پوشه بهت میدم چندتا فایل هست برات اپلود میکنم ،

فقط اسکن نکن با هیچ انتی ویروسی و بعد ران بکن ببینم ایا واقعا از ویروس بودن فایل اطمینان داری یا نه؟

بهم قول میدی ؟

برا این حرفت !!!

چون دیگه فکر میکنم خودم میتونم ویروس رو از غیر ویروس تشخیص بدم!!!!

مونده تا شما به حدی برسید که ویروس را از یک فایل سیف تشخیص بدیذ !!!
    Last edited by Karkas20; 09-03-2012 at 20:10.

2. 2 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

ابتدا این نکته رو بگم که دوستانی که مثل من از نسخه رایگان کمودو استفاده میکنند، نمیتوانند از قابلیت ساپورت آنلاین کمودو، استفاده بکنند. این به این معنی است که اگر سیستم ما دچار آلوده گی شد، متخصصین کمودو برای ما کاری انجام نمیدن. مگر اینکه از نسخه Pro استفاده بکنیم. یعنی نسخه پولی.

البته کمودو بصورت یکماه نسخه Pro را در اختیار کاربران قرار میدهد و بنده تا کنون از این نسخه استفاده نکردم (چون یکماهه است )

و اطلاع دقیقی از نحو ساپورت این نسخه یکماهه ندارم، و برام مهم هم نیست==> چون فقط محدود به یکماه میشه!

======

[SIZE=2]سلام
    من میگم وقتی خودش داره میگه بیا مشکلت رو بگو دیگه نباید اینطوری رفتار کنه
    باور نداری امتحان کن تا ببینی چه برخورد توهین آمیزی داره
    سلام مجدد

در مورد اینکه فرمودی کمودو میگه بیا مشکلو بگو من توضیح دادم==> نسخه Pro.

باور نداری امتحان کن تا ببینی چه برخورد توهین آمیزی داره
    من خودم باهاشون صحبت کردم، از توهین خبری نیست. نهایت پیشنهاد میدن که محصول را خریداری کنید، و بعد هم خداحافظ؛

حرفات در مورد نظر شخصی هم خیلی بی معنی بود. اگر نظرات کسی برای دیگران مهم نباید باشه پس این فروم ها و این بحث ها چی چیه دیگه
    من گفتم نظر شخصی شما برام مهم نیست!!!! البته برام مهمه، میخونم و مفیدهاشو برای خودم بر میدارم و به تجربیاتم اضافه میکنم، البته اگر درست و حسابی باشن، نه این نظرها:

اصلا کومودو سیری چنده
    من حدود یک ماهه متوجه شدم کومودو هم جزو آدم حساب میشه
    Last edited by Jadda; 09-03-2012 at 21:45.

4. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    من مدیر کوچولو! چند هزار تا پست دارم

پيش فرض

واقعا؟

این قسمت شما در اشتباه هستید !

این صحیح هست !

میتونی یه قولی به من بدی ؟

من یه پوشه بهت میدم چندتا فایل هست برات اپلود میکنم ،

فقط اسکن نکن با هیچ انتی ویروسی و بعد ران بکن ببینم ایا واقعا از ویروس بودن فایل اطمینان داری یا نه؟

بهم قول میدی ؟

برا این حرفت !!!

مونده تا شما به حدی برسید که ویروس را از یک فایل سیف تشخیص بدیذ !!!

اول بگم که خیلی خوشحالم که طلبه شدی با هم بحث کنیم
    خب البته من دوس دارم بحث فقط رو کومودونباشه برای همین احتمالا دوباره باید مهاجرت کنیم به یه تاپیک دیگه ولی بهر حال شما پیشکسوتی هر جا بگی من میام

من وقتی عضو این فارم شدمخودم نود داشتم. اولین بار بود که بطور رسمی از نود استفاده میکردم ( قبلا امتجانی فقط نصب کرده بودم ) من ازش خوشم اومده بود و راضی بودم
    تو این فارم ( نه این تاپیک الزاما ) خیلی بدی درمورد نود خوندم و گفتم لابد یه چیزی هس که اینا میگن. من خودم با تمام وجودم نورتون، اویرا و مکافی رو تجربه کردم ولی آنتی ویروس های دیگه رو نه

حالا اگر شما میگی چنین حرفی رو نمیشه از مباحث این فارم برداشت کرد شاید بخاطر اینه که هیچکدوم از ما همه فارم رو یکجا در نظر نمیگیریم. شاید من قسمتهائی رو خوندم که از بخت بد عده ای به نود حمله کرده بودن و شاید شما قسمتهای دیگه ای رو در خاطر دارید که گروهی خیلی از نود خوب گفتن. ولی اگر مجموعا معتقدید کسی نود رو زیر سوال نبرده بگید تا دوباره بگردم و لینک بدم

یه حرف خوب را با بیان بدی مطرح کردید. فرمودید که : "مونده تا شما به حدی برسید که ویروس را از یک فایل سیف تشخیص بدیذ !!!"

من یه سوالی میکنم. یه فایل بدون پسوند به حجم 10 مگ رو من به شما میدم. از شما میپرسم "تو کل این کره خاکی کسی هست که بدون بررسی این فایل بتونه بگه ویورسه یا نه؟" شما چی جواب میدی؟
    مسلما هیچکسی نمیتونه همینطوری بفهمه. این بیانی که من داشتم چیز دیگه ای بود که ممکنه از نظر جمله بندی اشتباه کرده باشم. منظور من این بود که بعد از اینهمه سال ور رفتن با کامپیوتر وقتی سیستمم آلوده بشه خودم میفهمم و لازم نیس آنتی ویورس بهم بگه. ولی من بدون ابزار هرگز نمیفهمم تورنتم داره چی اپلود میکنه( اینو در اهمیت فایروال نسبت به آنتی ویروس گفتم)

هیچ انسانی نمیتونه بدون ابزار لازم بگه یه فایل ویروسه یا نه. چه بی سوادی مثل من باشه چه استادی مثل شما. هر چند که قبول دارم جمله من غلط بود ولی از سیاق مطلب و همچنین ابلهانه بودن اون مفهومی که شاید ظاهر جمله میرسوند میتونستید منظور منو حدس بزنید. مثلا در مورد همین اد کلیکه لعنتی. من نیازی به تیم امنیتی کومودو ندارم تا بیاد کوکی ادد کلیک رو تو سیستمم کشف کنه. من خیلی وقته تو کوکی هام میبینمش. من از اون توقع دارم سورس اونو پیدا کنه که نمیکنه.

لطفا نظرتون رو در مورد پاسخم به جناب jadda هم بگید
    مرسی

6. 2 کاربر از shayan_tanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

ابتدا این نکته رو بگم که دوستانی که مثل من از نسخه رایگان کمودو استفاده میکنند، نمیتوانند از قابلیت ساپورت آنلاین کمودو، استفاده بکنند. این به این معنی است که اگر سیستم ما دچار آلوده گی شد، متخصصین کمودو برای ما کاری انجام نمیدن. مگر اینکه از نسخه Pro استفاده بکنیم. یعنی نسخه پولی.

البته کمودو بصورت یکماه نسخه Pro را در اختیار کاربران قرار میدهد و بنده تا کنون از این نسخه استفاده نکردم (چون یکماهه است )

و اطلاع دقیقی از نحو ساپورت این نسخه یکماهه ندارم، و برام مهم هم نیست==> چون فقط محدود به یکماه میشه!

======

سلام مجدد

در مورد اینکه فرمودی کمودو میگه بیا مشکلو بگو من توضیح دادم==> نسخه Pro.

من خودم باهاشون صحبت کردم، از توهین خبری نیست. نهایت پیشنهاد میدن که محصول را خریداری کنید، و بعد هم خداحافظ؛

من گفتم نظر شخصی شما برام مهم نیست!!!! البته برام مهمه، میخونم و مفیدهاشو برای خودم بر میدارم و به تجربیاتم اضافه میکنم، البته اگر درست و حسابی باشن، نه این نظرها:
    خب البته من دوس دارم بحث فقط رو کومودونباشه برای همین احتمالا دوباره باید مهاجرت کنیم به یه تاپیک دیگه ولی بهر حال شما پیشکسوتی هر جا بگی من میام

همه حرف من در مورد livesupport کومودو اینه که یه نوع بازاریابی کثیف و ناشیانه و توهین آمیز هست
    حالا علتش رو میگم.
    من یک نسخه رایگان کومودو را دانلود و نصب کردم. روی اون یه مرورگر وب بود و یک امکان چت با ساپورت. خب این خیلی خوبه. کومودو به IDM من گیر داد. و گفت دستی پاکش میکنی یا با ساپورت حرف میزنی. منم که دوس نداشتم به این راحتی ها IDM ام رو پاک کنم گفتم برم ببینم ساپورت چی میگه. اونم پیام داد که روز بخیر. من که اولین بارم بود پنین چیزی میدیدم سوال کردم آیا شما واقعا میخونید من چی مینویسم. جواب اومد بله!!!!!!! منم گفتم بابا دم کومودو گرم. خاستم مشکلم رو بگم که یهو پیام اومد محصول ما رو بخرید فلا دلار. منم پیغام دادم که من محصول رایگانتون رو دارم و یه سوالی داشتم ازتون. اونم گفت روزتون بخیر و ارتباط قطع شد
    یه بار دیگه فرداش تلاش کردم و گفتممن ایرانم و ما بدبختیم و نمیتونیم محصولتون رو بخریم جون مادرت ببین چی میگم. ایندفعه هم انداختنم بیرون. پریشب هم برنامه COMODO Cloud Scanner رو نصب کردم و گذاشتم اسکن شه. هیچ گزینه ای برای حل مشکل نداشت جز یکی که اونم آنلاین بود. از اونجا که میدونستم این سیستم ابری آنلاینه گفتم شاید قراره سیستمم آنلاین چک بشه. یه پنجره اومد که سه گزینه داشت. دو تا پولی و یکی رایگان. من رایگان رو انتخاب کردم. بعد دیدم دوباره رفت تو چت. یه یارو اومد گفت روزتون بخیر میتونم کمکتون کنم. و چند لحظه بعد بدون اینکه من چیزی بگم امکان چت رو قطع کرد!

خوبی ادعاهای من اینه که برای همه قابل امتحانه
    من یه فراخوان عمومی میدم که همه این تست من رو بکنن تا خودشون تجربه من رو داشته باشن

بحث من اصلا این نیست که کومودو باید این خدمات رو ارائه بده. بحث اینه که این چه کاریه که شما از کاربر فریت بخوای به ساپورت وصل شه بعد بهش خدمات ندی و بندازیش بیرون ( نمیدونم تجربه رژکت شدن تو ریدکال رو دارید یا نه )
    فرض کنید شما یه پراید بخرید و موقع خرید شرکت سایپا به شما بگه که بعد از 3 هزار کیلومتر بیائید یه بازدید رایگان. بعد شما برید و اونجا 50 تومن رو دستتون بذارن. خب خدا وکیلی شاکی نمیشید. تو این مواقع ما هممون میگیم ایرانه دیگه. ولی خب به کومودو که میرسیم دیگه این حرفو نمیزنیم تازه میگیم دستشم درد نکنه. ما رایگانیم دیگه بنابراین هر برخوردی بامون بشه حقمونه.
    ولی فرض کنید اگر طرف ساپورت نسخه رایگان آنتی ویورس "شید" بود بهش میگفتیم "خب برادر من هموطن من عزیز من بی ناموس!"

از نظر فنی هم من از دو جهت نظر میدم. من خودم خیلی تجربه کار با فایروال رو ندارم و فکر میکردم چیز مهمتر و موثرتری باشی ولی الان فکر میکنم چیز بیخودیه. حداقل مال کومودو که بیخوده. خدا وکیلی خاستم یه نرم افزار خود شرکت کومودو رو پاک کنم پرسید این امضای دیجیتال نداره و ما نمیدونیم حق اجرا شدن داره یا نه. تو که نمیتونی فایل آنیستال خودتون رو تشخیص بدی دیگه ول معطلی بابا. میدونم میائید میگید ایراد از اون فایل آنیستاله نه فایروال ولی من میگم امضای دیجیتال سیری چنده. شما خوشحال شدی که من یه عبارتی گفتم که علیهم استفاده کنی. نه داداش گوش کن ببین چی میگم. من الان میتونم کل هاردم جز درایو سیستم رو فرمت کنم. کومودو هم هیچکاری بمن نداره چون من کاربرم و اون دخالتی نمیکنه. من میام فایل آنیستال رو اجرا میکنم. انتظار من از کومودو اینه که اگر فرضا این فایل این دستور را میداد که درایو d من فرمت شه جلوش رو بگیره و بگه آقا شایان جریان اینطوره بکنه یا نه. ولی نه اینکه من بعنوان یوزر میخوام برنامه رو پاک کنم بگه من نمیتونم تشخیص بدم. پس تو چی رو تشخیص میدی؟ فایل اجرائی رو من اجرا کردم و میخواد از expelor استفاده کنه. این خیلی عجیبه؟ سیستم من اد کلیکه. ریجستریم مثه موم تو دست این مصیبت عظماس بعد جناب فایروال فایلی که من خودم اجرا کردم میگه من نمیتونم تشخیص بدم.
    حالا جالبه که اونوقت این سایت مصیبت پیوندها هر وقت عشقش میکشه باز میشه. معلوم نیس کدوم قسمت ماموره اینه که نذاره یه سایتی خود به خود باز شه

من میدونم که تو کل این فروم هیچکسی نیس که تو هیچ زمینه ای با من موافق باشه(حتی میگن تو فرق مادربرد و پد موس را نمیفهمی ) و حتی یک نفر هم از من هیچ جا تشکر نکرده ( حتی تو قسمتهائیکه من راهنمایی کننده بود مثل سوال در مورد خدمت ) ولی اینو میدونم که تا ابدم کسی بام بحث کنه برای حرفام دلیل دارم. چون اصولا آدمی نیستم که جو گیر اسمها بشم. من عملکرد رو مورد قضاوت قرار میدم. حالا مارک محصول هر چی میخواد باشه

اینکه من گفتم کومودو سیری چنه جریان داره. شما یهگوشه حرف منو اوردی تا منو .... نشون بدی. من گفتم اگر کومودو رایگان نبود هیچکدوم از ماها اصلا کاری بهش نداشتیم و اعتنایی نمیکردیم. تو ایران اکثر افراد از یکی از دو آنتی ویروس نورتون و مکافی استفاده میکردن. شما نسخه 2005 کینگ رو اگر ببنید اونوقت ها کومودو بعنوان سی دی پر کن حساب میشد و حرف اول رو نورتون میزد. یاهو هم که معروفترین سایت اون روزگار برای ایارنی ها بود ( بخاطر موتور جستجو و ایمیلش ) هم از نورتون استفاده میکرد. کم کم دوره گوگل و جیمیل و مکافی شد. دیگه الان نداشتن جی میل بی کلاسیه و اکثر اونهاکه میخوان بگن آره ماهم هستیم جیمیل دارن نه ایمیل یاهو. البته قبول دارم جیمیل بهتره ولی نه اونقدکه بهش توجه شد. کما اینکه نتایج جستجو گوگل هرگز بهتر از یاهو نیس و جناب شیرازی عزیز ( صاحب بلاگفا ) تو وبلاگشون از نحوه کار گوگل انتقاداتی کردن که واقعا بحقه. بعد از این دوره کم کم نود32 ای ها اومد تو میدون. دیگه نود شده بود نماد اپوزوسیون آنتی ویورسی. حقا هم خیلی سبک تر از نورتون و مکافی قدیمی بود.ولی الان چند سالیه اوضاع فرق کرده و رقابت شدید تر شده. خداوکیلی هم سرچ کنید توافق نظری تو بحث آنتی ویروس وجود نداره و هر کی یه چیزو میگه ولی اگر دقت کنید بحث فری بودن الان خیلی مهم شده درحالیکه قدیم اصلا اینطور نبود.
    خلاصه مطلب اینکه اگر از اونها که سالهاست با آنتی ویورس ها آشنان ولی اطلاعاتشون بروز نشده و هنوزم به همون برندهای قدیمیشون اعتقاد دارن بپرسی میگن "کومودو سیری چنده؟"
    Last edited by shayan_tanha; 10-03-2012 at 04:47.

8. این کاربر از shayan_tanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من فکر میکنم توی این بحثها نباید تعصب داشت.
    من پارسال لپتاپ گرفتم. قبلش فقط از کامپیوترهای دانشگاه یا کافی نت استفاده کرده بودم؛ خودم نداشتم.
    بعد از نصب ویندوز رفتم سراغ آنتی ویروس. اول AVG گذاشتم. بد نبود؛ یه نامردی بی اجازه خاموشش کرد وفلش ویروسی را گذاشت تو حلقوم لپتاپ.
    بعد از نصب دوباره ویندوز، کومودو گذاشتم. تا مدتی گیکبادی کار میکرد. دوبار مشکلم را آنلاین حل کردند. فقط در پایان کار میگفتند اگر از کار ما رضایت داری، برو تو این آدرس و نظر بده. من هیچوقت نشد برم تو اون آدرس. ولی یه بار خواستم زحمتشون را جبران کنم، ازشون برای پرداخت پول پرسیدم که جواب دادند کشور شما جزو حوزه خدمات ما نیست.
    الآن نمیدونم، شاید گیکبادی را برای ایرانیان حذف کردند.ولی انصافاً برای ما که همه چیز را کرک شده و دزدانه استفاده میکنیم، (نود32 را هم!)بده که یه همچین سکیوریتی مجانی داشته باشیم؟
    اصلاً کدام اینترنت سکیوریتی، نرمافزار24ساعته چت داره؟ شید که خودش یه جور دزدیه، هم این را نداره.

10. 4 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

[SIZE=1
    همه حرف من در مورد livesupport کومودو اینه که یه نوع بازاریابی کثیف و ناشیانه و توهین آمیز هست
    حالا علتش رو میگم.
    من یک نسخه رایگان کومودو را دانلود و نصب کردم. روی اون یه مرورگر وب بود و یک امکان چت با ساپورت. خب این خیلی خوبه. کومودو به IDM من گیر داد. و گفت دستی پاکش میکنی یا با ساپورت حرف میزنی. منم که دوس نداشتم به این راحتی ها IDM ام رو پاک کنم گفتم برم ببینم ساپورت چی میگه. اونم پیام داد که روز بخیر. من که اولین بارم بود پنین چیزی میدیدم سوال کردم آیا شما واقعا میخونید من چی مینویسم. جواب اومد بله!!!!!!! منم گفتم بابا دم کومودو گرم. خاستم مشکلم رو بگم که یهو پیام اومد محصول ما رو بخرید فلا دلار. منم پیغام دادم که من محصول رایگانتون رو دارم و یه سوالی داشتم ازتون. اونم گفت روزتون بخیر و ارتباط قطع شد
    یه بار دیگه فرداش تلاش کردم و گفتممن ایرانم و ما بدبختیم و نمیتونیم محصولتون رو بخریم جون مادرت ببین چی میگم. ایندفعه هم انداختنم بیرون. پریشب هم برنامه COMODO Cloud Scanner رو نصب کردم و گذاشتم اسکن شه. هیچ گزینه ای برای حل مشکل نداشت جز یکی که اونم آنلاین بود. از اونجا که میدونستم این سیستم ابری آنلاینه گفتم شاید قراره سیستمم آنلاین چک بشه. یه پنجره اومد که سه گزینه داشت. دو تا پولی و یکی رایگان. من رایگان رو انتخاب کردم. بعد دیدم دوباره رفت تو چت. یه یارو اومد گفت روزتون بخیر میتونم کمکتون کنم. و چند لحظه بعد بدون اینکه من چیزی بگم امکان چت رو قطع کرد!

خوبی ادعاهای من اینه که برای همه قابل امتحانه
    خلاصه مطلب اینکه اگر از اونها که سالهاست با آنتی ویورس ها آشنان ولی اطلاعاتشون بروز نشده و هنوزم به همون برندهای قدیمیشون اعتقاد دارن بپرسی میگن "کومودو سیری چنده؟"
    سلام
    شما مثال "خرید و پشتیبانی" پراید رو برای کومودوی رایگان می زنین؟اصلا قابل مقایسه نیستند. محصول رایگان با غیر رایگان.
    درباره فایروال که اون رو به دلیل عدم تشخیص فایل خودش سرزنش می کنید:
    فایروال، وظیفه اش متفاوت هست. اون بخش دیفنس بوده که به شما گفته که این فایل می خواد اجرا بشه. این از فرق دیفنس با فایروال.
    درباره استفاده کومودو داخل ایران. شرکت کومودو مگه مجبور کرده که ما از محصولش استفاده کنیم؟آیا شرکتی که محصول رایگانی رو ارائه داده تعهدی داره؟ شما برین داخل یکی از سرویس های رایگان ایرانی. بخش قوانین. ببینین چه قوانین و شرایط و مقرراتی نوشته شده.
    نمونه: سرویس ایمیل ایرانی
    شما تایید می نمایید که از حساب کاربریتان و محتویات سرویس یا سرویس های مورد استفاده خود پشتیبان تهیه می نمایید و درصورت بروز هر گونه مشکل، شرکت x هیچگونه مسئولیتی در برابر از بین رفتن اطلاعات شما( حساب کاربریتان و محتویات سرویس مورد استفاده) و نیز بازیابی آنها، نخواهد داشت.

چرا تعهد نخواهد داشت؟برای این که پولی نگرفته که انتظار پشتیبانی داشته باشیم.
    و مانند همین قوانین در شرکت یاهو:

موقع نصب کومودو. شما قوانین کومودو رو پذیرفتین.

ضمنا، کسی که توی این روزگار با کامپیوتر کار کنه ولی بروز نباشه توی زحمت می اندازه خودشو.
    اون کسی که میگه کومودو سیری چنده. یعنی کومودو رو نشناخته. وقتی از چیزی شناخت نداره اهمیتش رو هم نمی دونه. کلام آخر:
    اگر قوانین کومودو رو قبول دارین که استفاده کنین اگرم قبول ندارین خیلی راحت فایروال به قول خودتون بی خودش را پاک کنید.
    Last edited by pcsoft; 10-03-2012 at 08:20.

12. 5 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

من وقتی عضو این فارم شدمخودم نود داشتم. اولین بار بود که بطور رسمی از نود استفاده میکردم ( قبلا امتجانی فقط نصب کرده بودم ) من ازش خوشم اومده بود و راضی بودم
    تو این فارم ( نه این تاپیک الزاما ) خیلی بدی درمورد نود خوندم و گفتم لابد یه چیزی هس که اینا میگن. من خودم با تمام وجودم نورتون، اویرا و مکافی رو تجربه کردم ولی آنتی ویروس های دیگه رو نه

حالا اگر شما میگی چنین حرفی رو نمیشه از مباحث این فارم برداشت کرد شاید بخاطر اینه که هیچکدوم از ما همه فارم رو یکجا در نظر نمیگیریم. شاید من قسمتهائی رو خوندم که از بخت بد عده ای به نود حمله کرده بودن و شاید شما قسمتهای دیگه ای رو در خاطر دارید که گروهی خیلی از نود خوب گفتن. ولی اگر مجموعا معتقدید کسی نود رو زیر سوال نبرده بگید تا دوباره بگردم و لینک بدم

یه حرف خوب را با بیان بدی مطرح کردید. فرمودید که : "مونده تا شما به حدی برسید که ویروس را از یک فایل سیف تشخیص بدیذ !!!"

من یه سوالی میکنم. یه فایل بدون پسوند به حجم 10 مگ رو من به شما میدم. از شما میپرسم "تو کل این کره خاکی کسی هست که بدون بررسی این فایل بتونه بگه ویورسه یا نه؟" شما چی جواب میدی؟
    مسلما هیچکسی نمیتونه همینطوری بفهمه. این بیانی که من داشتم چیز دیگه ای بود که ممکنه از نظر جمله بندی اشتباه کرده باشم. منظور من این بود که بعد از اینهمه سال ور رفتن با کامپیوتر وقتی سیستمم آلوده بشه خودم میفهمم و لازم نیس آنتی ویورس بهم بگه. ولی من بدون ابزار هرگز نمیفهمم تورنتم داره چی اپلود میکنه( اینو در اهمیت فایروال نسبت به آنتی ویروس گفتم)

هیچ انسانی نمیتونه بدون ابزار لازم بگه یه فایل ویروسه یا نه. چه بی سوادی مثل من باشه چه استادی مثل شما. هر چند که قبول دارم جمله من غلط بود ولی از سیاق مطلب و همچنین ابلهانه بودن اون مفهومی که شاید ظاهر جمله میرسوند میتونستید منظور منو حدس بزنید. مثلا در مورد همین اد کلیکه لعنتی. من نیازی به تیم امنیتی کومودو ندارم تا بیاد کوکی ادد کلیک رو تو سیستمم کشف کنه. من خیلی وقته تو کوکی هام میبینمش. من از اون توقع دارم سورس اونو پیدا کنه که نمیکنه.

لطفا نظرتون رو در مورد پاسخم به جناب jadda هم بگید
    مرسی
    سلام

در مورد نود من نظرم اینه برای کاربر عادی خوب هست ، خود من نورتون و کسپر دارم و هروز هم براش ایراد مییگرن ولی نیاز من را بر طرف کردند .

پس نظرات دوستان برای من مهم هست ولی در تصمیم گیری من تاثیری ندارند!

نیازی به اوردن لینک نیست چون خودم دیدم.

و در مورد مخرب ، سوالی بود که من از شما کردم و شما سوال من را به نحو دیگر از من پرسیدید !؟

به نظر من شما دارید کمی سفسطه انجام میدهید !

و من نیازی نمیبینم به بحث ادامه بدم !

در مورد jadda که شما بهش پاسخ دادید من نظر خودم را دارم و برام محفوظ هست !

14. 4 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه EXXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام

در مورد نود من نظرم اینه برای کاربر عادی خوب هست ، خود من نورتون و کسپر دارم و هروز هم براش ایراد مییگرن ولی نیاز من را بر طرف کردند .

پس نظرات دوستان برای من مهم هست ولی در تصمیم گیری من تاثیری ندارند!

نیازی به اوردن لینک نیست چون خودم دیدم.

و در مورد مخرب ، سوالی بود که من از شما کردم و شما سوال من را به نحو دیگر از من پرسیدید !؟

به نظر من شما دارید کمی سفسطه انجام میدهید !

و من نیازی نمیبینم به بحث ادامه بدم !

در مورد jadda که شما بهش پاسخ دادید من نظر خودم را دارم و برام محفوظ هست !
    شما مگه هنوز کسپرسکی دارین؟فکر کردم دیگه رفتین سراغ نورتون.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

شما مگه هنوز کسپرسکی دارین؟فکر کردم دیگه رفتین سراغ نورتون.
    به به اقا سعید

زاغ سیاه منو چوب میزنی؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام به همه
    از اونجا که پاسخ ها اصلا دوستانه نیست بنده نیز مجبور به تغییر رویه ام و اونجوری که بایسته چنین حالاتیه برخورد میکنم
    سوالات من:
    1. چرا کومودو در محصول رایگانش از شما میخواد که با ساپورت صحبت کنید ( و تازه این قسمت ساپورتش هم قابلیست آپدیت شدن داره !!!) ولی وقتی شما میرید برای چت نه تنها پاسختون رو نمیده بلکه وقتی میفهمه شما خریدار نیستید پرتتون میکنه بیرون. درسته که ما ایرانی هستیم و به همه جور رفتاری عادت داریم. هم خودمون به حقوق دیگران تجاوز میکنیم و هم دیگران به حقوقمون تجاوز میکنن ولی دلیلی نداره این نوع برخورد رو تائید کنیم. درسته که زندگی محترمانه ای نداریم ولی دلیل نمیشه بی احترامی رو تائید کنیم

2. چرا کومودو نمیتونه تشخیص بده که فایل exe محصول خودش امنه یا نه؟ اصولا پس اون چی رو میتونه تشخیص بده؟ اونهائیکه خدمت رفتن شاید تو کلاس حفاظتشون شنیده باشن که حتی اگر یک گوشی بدون باتری و سیم کارت در کنار شما باشه امکان استراق سمع باش وجود داره. وقتی در دنیایی به این پیچیدگی زندگی میکنیم و تهدیدات امنیتی جدی ای همه کاربرهای اینترنت را تهدید میکنه چطور میشه به محصولی که فایل exe کمپانی خودش رو نمیتونه بعنوان یک فایل safe تشخیص بده اعتماد کرد؟

3. من از سیستم سکوریتی کومودو بعلاوه چند نرم افزار رایگان دیگش استفاده میکنم. همشونم آبدیت و در نهایت سختگیری تنظیم شدن ( البته بعضی تنظیمات فایر وال نه . مثلا من نگفتم برای هر کاری ازم اجازه بگیر بلکه رو همون حالت پیشفرضش هستش ) ولی سایت اسپمه پیوندها هر وقت عشقش بکشه تو سیستمم باز میشه. میتونم بپرسم چه کسی مسئول اینه که نذاره هیچ سایتی خود به خود باز بشه؟ نکنه برنامه ی یاهو مسنجرم مسئول این کاره؟

4. تو سیستم من یک کوکی بنام ادد کلیکر بوجود میاد و من دستی پاکش میکنم. من اولا میخوام بدونم سورس اون کجاست و ثانیا میخوام مانع بوجود اومدنش بشم. چه برنامه ای این کارو برام باید انجام بده؟ ویندوز مووی میکر؟

5. من میخوام که برای دسترسی برنامه هام به اینترنت اولا محدودیت و ثانیا ارجحیت قائل شم. مثلا من میخوام بگم بفرض اگر IDM و Bittorrent هر دو در حال کار بودن 70 درصد پهنای باند به IDM و مابقی به تورنت اختصای داده شه. یا مثلا میخوام بگم اگر در حین اجرای IDM خود کومودو خواست آپ بشه کلا ارجحیت با IDM است و کومودو حق آپ شدن نداره. میخوام بگم اگر svchost خواست ارتباط برقرار کنه فقط در حالتی که مربوط به آپ ویندوز هست براش ممکن باشه نه حالت دیگه. چه نرم افزاری ( سنخا نه اسما ) مسئولت این کار رو باید داشته باشه؟ من میگم سیستم امنیت کامپیوتر نه مثلا یه نرم افزار جانبی دیگه یا استفاده از تنظیم ساعت خود برنامه ها. اینها کوچکترین خاسته هائیه که کسائیکه مثل من اینترنت نامحدود دارن و 24 ساعته سیستمشون روشنه از یک سیستم امنیته کامل انتظار دارن.

6. من از کلاینتهای تورنت برای دانلود استفاده میکنم ولی مطمئن نیستم که آیا این برنامه ها دقیقا اونچه که می بایست آپلود کنن رو آپلود میکنن یا نه ممکنه چیزهای دیگه ای هم آپ کنن. چه کسی این وظیفه رو داره که عملکردشون رو بررسی کنه؟ به زبون ساده تر. چه نرم افزاری رو باید من توجیه کنم که اگر تورنت خاست به فولدری غیر از فولدرهای مربوطه اش دسترسی پیدا کنه مانع بشه؟ چرا کومودوئی که من بخاطر امنیتم نصبش کردم از من میپرسه که "بیت تورنت یه نرم افزار سیف هست اما ما نمیتونیم تشخیص بدیم که عملکردش سیف هست یا نه. در صورتی که شما بهش اعتماد دارید میتونید بهش اجازه دسترسی به اینترنت یا ( اکسپلور ) را بدید"؟

وقتی این سوالها را جواب دادید معلوم میشه کی مغالطه میکنه

پ.ن: سفسطه به نوعی از استدلال گفته میشود که نتیجه مستقیمش انکار وجود است. اصولا در دنیای امروز هیچکس بطور آگاهانه سفسطه نمیکند و شاید تعداد دفعاتی که در جهان به اشتباه کسی سفسطه میکند در هر قرن به تعداد انگشتان یک دست هم نرسد. اونچه که امروزه میلونها بار اتفاق میفتد مغالطه است نه سفسطه
    Last edited by shayan_tanha; 10-03-2012 at 15:23.

18. این کاربر از shayan_tanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •