تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 392 از 472 اولاول ... 292342382388389390391392393394395396402442 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,911 به 3,920 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آیا شما توی دور موتور 3000 تا 3500 لرزش کنسول وسط و صدای ناهنجار موتور رو داشتین!!؟کل دسته موتور رو عوض کردین و یا فقط ضربه گیرش رو!!؟منظور از دسته موتور بالا همونی هست که یه وزنه سیاه بزرگ روش هست!!؟میشه عکس دسته موتور جدید رو بزارین!!؟و اینکه چه مارکی از بازار خریدین!!؟
    بخشید زیاد شد!!
    من لرزش آینه و صدای زیاد موتور مخصوصا بعد از گرم شدن رو داشتم..با تعویض دسته موتور لرزش رفع شد ولی صدا همچنان باقیه و راهی برای از بین بردنش فعلا پیدا نکردم
    دسته موتور 206 هم کلا شد 40 تومن..دو تا ضربه گیر قارچی و یک ضربه گیر دو سر پیچ اصلی 206
    شما باید یکم تغیرات بدی تو دسته موتور فابریکت بعد اینارو سوار بکنی
    کلا نیم ساعتم کار نداره
    اینم عکسش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از optis2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اگه منظورتون ساعت داخل کیلومتره که با میله های تنظیم داخل کیلومتر به سادگی میتونید تنظیم کنید. همونطور که میزان کیلومتر سرویس هیا روغن و فیلتر هوا و غیره رو میشه عوض کرد.
    سلام جناب والا دو تا میله داره ولی با هر مدلی باهاشون کار کردم نتونستم تنظیمشون کنم! یعنی ساعت و تاریخ رو حالت چشمک زن قرار میگیرن یعنی آماده تغییر هستن ولی وقتی دیکه رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته. ماشینم دفترچه هم نداشت از شانس ما

4. این کاربر از M.Amorous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام جناب والا دو تا میله داره ولی با هر مدلی باهاشون کار کردم نتونستم تنظیمشون کنم! یعنی ساعت و تاریخ رو حالت چشمک زن قرار میگیرن یعنی آماده تغییر هستن ولی وقتی دیکه رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته. ماشینم دفترچه هم نداشت از شانس ما
    میله سمت راست رو فشار بدید تا برسید به قسمت ساعت. بعد میله سمت چپ رو فشار بدید تا به صورت چمک زن در بیاد. حالا همون میله سمت چپ رو اگر به سمت چپ یا راست به چرخونید صدای تقه کردن رو میشنوید و میبینید که اعداد هم تغییر میکنن. امتحان کنید.
    در حالت معمولی هم وقتی این کلید رو به سمت چپ یا راست بچرخونید نور صفحه زمینه تنظیم میشه.( البته چراغ کوچیکا رو باید برای اینکار روشن کنید.)

6. 2 کاربر از mohamadamin77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

سلام
    دوستان به نظرتون ميشه اون كاور پلاستيگي ضايع رو كه مربوط به اي سي يو داخل موتوره برداشت و بجاش مثل سورن از اين قاب ها گذاشت؟

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

ايميلتون رو پ.خ بدين تا براتون دفترچه رو بفرستم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام
    دوستان به نظرتون ميشه اون كاور پلاستيگي ضايع رو كه مربوط به اي سي يو داخل موتوره برداشت و بجاش مثل سورن از اين قاب ها گذاشت؟
    سلام
    جواب سوال شمار رو نمیدونم ولی بهتون توصیه میکنم دو تا نعلبکی برا روی کمک ها بگیرید چون به مرور زمان باعث آب رفتن و زنگ زدن میشه. متاسفانه ایرانخودرو این قطعه ها رو که قیمتی هم ندارند رو بعضی ماشین ها نمیذاره.

10. 2 کاربر از shreef بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام. بنده چند روزی می شه که سمند پایه گاز سوز مدل93 رو گرفتم. سوالی که از دوستان داشتم اینه که در ابتدای روشن شدن خودرو یه صدای بم می یاد که خیلی روی اعصابه. به نظرتون این صدا از چی می تونه باشه. سوال دومم هم در رابطه با بهترین روغن موتور برای این خودرو هست. اگه کسی از دوستان می دونه ممنون می شم جواب بدین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام. بنده چند روزی می شه که سمند پایه گاز سوز مدل93 رو گرفتم. سوالی که از دوستان داشتم اینه که در ابتدای روشن شدن خودرو یه صدای بم می یاد که خیلی روی اعصابه. به نظرتون این صدا از چی می تونه باشه. سوال دومم هم در رابطه با بهترین روغن موتور برای این خودرو هست. اگه کسی از دوستان می دونه ممنون می شم جواب بدین.
    من ایرانول ریسینگ ریختم کاملا هم راضیم.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

در مورد روغن موتور اگر نمی خواهید زیاد هزینه کنید ایرانول ریسینگ و پارس سوپر پایا روغن های بسیار خوبی برای این موتور هستند
    ولی اگر می تونید بیشتر هزینه کنید ایرانول رویال و پارس سوپر پیشرو بسیار روغن های با کیفیت و طول عمر بالایی هستند که به راحتی می تونید حدعقل 10000 کیلومتر استفاده کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

چرا بعد از خاموش کردن ماشین فن رادیاتور به کارکردن ادامه نمیده و با خاموش شدن ماشین خاموش میشه؟؟؟؟
    این موضوع به ماشین آسیب نمیزنه؟
    مال شما همینطوریه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •