سلام دوستان اهوازی.
بجه هاازچه شرکتی اشتراک بگیرم که بهترین پینگوبهم بده.برای شرینگ میخوام.ممنون
سلام دوستان اهوازی.
بجه هاازچه شرکتی اشتراک بگیرم که بهترین پینگوبهم بده.برای شرینگ میخوام.ممنون
سلام
من از سرویس مخابرات استفاده میکنم مودمم TP-LINK -W8950ND هست
مودم را روی pppoe تنظیم کردم به اینترنت وصل نمیشه - با bridge مشکلی نداره - با شرکت تماس گرفتم گفتن که مودم شما رو سرویس ما فقط با bridge وصل میشه !!!
راه حلی نیست ؟؟؟
نیاز شدیدی به pppoe دارم
لطفا کمک کنید
با تشکر
کسی از دوستان شاتل اهواز است و مشکل دانلود شبانه داشته باشه مثل من ؟ وفتی فری میشه سرعت میاد روی 5 تا 6!!
من قبل شاتل ،دنیا نت بودم اون هم مشکلات خاص خودش دارهیکی بود نزدیک سه ماه از اکانتم استفاده میکرد تا تهران پیگیری کردن مشخص نشد کی است ولی شبانه خوب است تنها مشکل شبانه اینه که از حدود 2 گیگ دانلود داشته باشی نزدیک 80تا 90 مگ از حجم کم میکنه
یعنی این هم رایگان نییت !!
یکی از دوستام اینترنت داره از مخابرات میدونید از کدوم سایت باید حجم اکانت چک کرد؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام همشهری های عزیز
اینجا کسی MW2 آنلاین بازی میکنه؟ اگه کسی هست خبرم کنه کم کم یه کلن اهوازی راه بندازیم
ببخشید که بیربط به تاپیک بود ولی اینجا بهترین جای مطرح کردنش بود ....عهمه اهوازین و اینترنت هم دارن!!!
دوست عزیز مهترین قسمت ..اینه که باید vpi و vci رو بدونی !!! مثلا من از شرکت صبانت دارم....ماله من 0 و 35 هستن.....یه زنگ بزن از شرکت بپرس
ببین قبل از تنظیمات حتما مودم رو یه ریست کلی بکن...بعد به قسمت quick start برو...از همون جا تنظیمات رو از ابتدا اغاز کن
---------- Post added at 09:21 AM ---------- Previous post was at 09:17 AM ----------
من حدود 6 ماه هست صبانت دارم .......سرعت شبانش در حد دیال آپه
دنبال یه ای اس پی میگردم که شبانه خوبی داشته باشه!!!!!
شاتل دوستام دارن...شبانش بدک نیست ....30 تا40 کیلو بایته
اگه سراغ داشتی بگو![]()
اگه دوست داری سرعت خوبی داشته باشی از صبانت استفاده کن...چون یوزراش کمه......
اما شبانه یا همون قسمت مجانییش خیلی بده...بهتره بگیم اصلا مجانی نداره
من هم از منطقه گلستان همین سرویس شما رو گرفتم
و پینگ یاهوم همیشه افتضاحه ( بالای 380 )
ماهه اول خوب بود و واسه بازی آنلاین که میکنم مشکلی نداشت
الان افتضاحــــــــــــــ شده
من نمیتونم برم مشکل رو بهشون بگم
آخه سیستمشون واسه من کنتور نمی اندازهو محدودیت حجم نداره
البته یبار بهشون گفتم ، گفتن شما سیستم قدیمی هستید و سایت ما در سیستم قدیمی اینطوره ( منظور سیستم کنتور اندازی سایت خودشون )
خلاصه میذارم ماه دیگه که رفتم شارژ کنم ، اگه سیستم جدید شدمحتما بهشون میگم
البته زیاد دانلود نکردما ، همش 50 گیگ تو این 1 ماه، خداییش خیلی کمه ، اگه شما بودید فک کنم رُسِشو می کِشیدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)