تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 392 از 1024 اولاول ... 292342382388389390391392393394395396402442492892 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,911 به 3,920 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اقا برید درس بخونید که .....
    من نمیدونم چرا موقع خوندن خوابم می بره؟!؟!
    العان روزی 2 ساعت می خونم خوبه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه fardinstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Zombieland

پيش فرض

سلام دوستان. من يه مشكلي برام پيش اومده خواستم با شما مطرح كنم شايد يه راه حلي برام پيدا بشه.
    هر درسي رو شروع ميخونم به خوندن (از مباحث رياضي و فيزيك ) فوق العاده با دقت و مفهومي ميخونم (رياضي رو از روي جزوه و فيزيك رو از روي آموزش مبتكران ) طوري كه وقتي ميرم سراغ تست هاي اون درس از 200 تا سوال 4 5 تا غلط بيشتر ندارم . جواب تك تك تست ها رو هم ميخونم . خلاصه وقتي مثلا درس آمار و احتمال رياضي رو به اين سبكي كه گفتم ميخونم تسلط واقعا بي نظيري پيدا ميكنم . حالا مشكل چيه ؟؟ دو سه ماه كه ميگذره بيشتر مطالب يادم ميره ولي اون پايه مطالب تو ذهنم هست اما يگه وقتشو ندارم دوباره با همون عمق برم و درسا رو مرور كنم. براي همين يه جورايي درس خوندنم بي فايده ميشه. سوالم اينه كه شما دروسي مثل رياضي و فيزيك (تجربي ) رو چجوري مرور ميكنين ؟؟ دوباره ميرين از اول تست ميزنين ؟؟ جزوه هاي آموزشي رو كه بار اول براي درك مطالب ميخوندين رو هم مرور ميكنين ؟؟

3. این کاربر از fardinstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان. من يه مشكلي برام پيش اومده خواستم با شما مطرح كنم شايد يه راه حلي برام پيدا بشه.
    هر درسي رو شروع ميخونم به خوندن (از مباحث رياضي و فيزيك ) فوق العاده با دقت و مفهومي ميخونم (رياضي رو از روي جزوه و فيزيك رو از روي آموزش مبتكران ) طوري كه وقتي ميرم سراغ تست هاي اون درس از 200 تا سوال 4 5 تا غلط بيشتر ندارم . جواب تك تك تست ها رو هم ميخونم . خلاصه وقتي مثلا درس آمار و احتمال رياضي رو به اين سبكي كه گفتم ميخونم تسلط واقعا بي نظيري پيدا ميكنم . حالا مشكل چيه ؟؟ دو سه ماه كه ميگذره بيشتر مطالب يادم ميره ولي اون پايه مطالب تو ذهنم هست اما يگه وقتشو ندارم دوباره با همون عمق برم و درسا رو مرور كنم. براي همين يه جورايي درس خوندنم بي فايده ميشه. سوالم اينه كه شما دروسي مثل رياضي و فيزيك (تجربي ) رو چجوري مرور ميكنين ؟؟ دوباره ميرين از اول تست ميزنين ؟؟ جزوه هاي آموزشي رو كه بار اول براي درك مطالب ميخوندين رو هم مرور ميكنين ؟؟
    کاملآ باهات موافقم دوست عزیز.دانشمند ها می گن بیشترین میزان یادگیری همون بار اوله.یعنی اگر وقتی برای اولین بار مطلبی رو می خوانی سعی کن به مفهومی ترین حالت ممکن بخونی و خوب روش کار کنی.فقط کافیه مطلب برات جا بیفته کار تمومه بعدآ با یه دوره همه چی یادت میاد.راستی یکی از مشاوره های گزینه ی 2 حرف قشنگی زد گفتش که حفظ مطالب یاد گرفته شده سخت تر از یاد گرفتن مطالب جدیده پس دوره کردن خیلی مهمه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه morteza_bayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

میشه بگین ریاضی رو چه جوری میخونین؟

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

جدا عجب شبي بود اونشب گفتن نتيجه ساعت 12 مياد ساعت 8 گذاشتنش اونموقع بود كه ميگفتم كاش يكم بيشتر ميخوندم/

ما تجربه شديم براي شما ،سعي كنيد شما تجربه ديگران نشين.
    اي گفتي!
    عجب شبي بود!در واقع عجب روزي بود!!
    ما كه با كلي بكس اينجا يه گروپ درست كرده بوديم از ساعت 12 بعد از ظهر تا همون 7 اينا كه نتايج اومد اون تو بوديم و چرت و پرت ميگفتيم و ميخنديديم!
    اما نتايج كه اومد....
    من كه ديگه نميخوام سال بعد مثل امسال ضدحال بخورم...
    اوهوي پيمان تو هم همينطور!!
    پسركامپيوتر رو بزار كنار كه به نظر من مشكل اصلي همينه!

راستي بچه ها براي جمعه چطور خوندين؟؟

7. 2 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه *maaryaami*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

نميدونستم سوالم رو كجا بپرسم گفتم بزار اينجا بپرسم و الكي تاپيك درست نكنم

چي جوري ميشه فهميد آخرين نفر قبولي در يه رشته خاص مثلا مديريت صنعتي تو يه دانشگاه خاص مثلا دانشگاه تهران رتبه اش چه قدر بوده؟؟؟

با تشكر
    اخرین نفر رو که نمیشه فهمید همینجوری
    ولی حداقل حدودش رو میتونی به دست بیاری
    یادگار ماندگار میتونه بهت کمک کنه
    لینک دانلودش فک کنم تو همین تاپیک باید باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه fardinstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Zombieland

پيش فرض

میشه بگین ریاضی رو چه جوری میخونین؟
    اول از روي جزوه مطالب آموزشي ميخونم بعد براي فصل هايي كه انديشه سازان (مال من چاپ 83 است از دوستام گرفتم ) آموزش + تست داره فقط قسمت آموزشش رو ميخونم بعد از اينكه مطالب رو فهميدم ميرم سراغ تست (انديشه سازان + انتشارات سبز) همه تست ها رو حل ميكنم ديگه هيچي جلودارم نيست هر تستي باشه تو اون مقطع ميتونم راحت حلش كنم ولي دو سه ماه كه ميگذره اكثر مطالب يادم ميره.

10. این کاربر از fardinstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اول از روي جزوه مطالب آموزشي ميخونم بعد براي فصل هايي كه انديشه سازان (مال من چاپ 83 است از دوستام گرفتم ) آموزش + تست داره فقط قسمت آموزشش رو ميخونم بعد از اينكه مطالب رو فهميدم ميرم سراغ تست (انديشه سازان + انتشارات سبز) همه تست ها رو حل ميكنم ديگه هيچي جلودارم نيست هر تستي باشه تو اون مقطع ميتونم راحت حلش كنم ولي دو سه ماه كه ميگذره اكثر مطالب يادم ميره.
    این مشکل فراموشی که مشکل همه هست مشکل فقط شما نیست که نگرانش هستین تو الان باید بخونی ببینی اصلا سری چی هست و کلا مطالبش چیه بعدا تو دوران جمع بندی نترس همه چی یادت میاد مثلا من 1 ماه پیش تصاعد خوندم کلیم تست زدم الان فقط یه فرمول اولیه تصاعد یادمه !!! زیاد سخت نگیر

12. 2 کاربر از mahyar_bt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب شما میتونین مطالب رو خلاصه نویسی کنید بعدش از رو خلاصه هاتون مرور کنید که وقت کمتری میگیره

زمانی هم که تست میزنید اون تست هایی رو که نکته خاصی دارن یا اونهایی رو که غلط زدید یا اینکه فکر میکنین تست قشنگیه رو علامت بزنید و تو مرورتون اون ها رو بزنید

14. این کاربر از behnam_roli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

يك سري از دوستان ديگه از مهر به بعد پيداشون نشد حتي كارنامه هم نذاشتن مثل farzane*f يا hermonie و ...
    يادش بخير چه تابستوني بود ولي استفاده كافي نبرديم!
    اين برنامه قلمچي هم پاك ما رو گيج كرده از روند عادي خودمون هم عقب افتاديم!
    شنيدم ميخوان پيش دانشگاهي رو تو كنكور تاثير بدن!

خلاصه لعنت به اين زندگي!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •