اقا برید درس بخونید که .....
من نمیدونم چرا موقع خوندن خوابم می بره؟!؟!
العان روزی 2 ساعت می خونم خوبه؟
اقا برید درس بخونید که .....
من نمیدونم چرا موقع خوندن خوابم می بره؟!؟!
العان روزی 2 ساعت می خونم خوبه؟
سلام دوستان. من يه مشكلي برام پيش اومده خواستم با شما مطرح كنم شايد يه راه حلي برام پيدا بشه.
هر درسي رو شروع ميخونم به خوندن (از مباحث رياضي و فيزيك ) فوق العاده با دقت و مفهومي ميخونم (رياضي رو از روي جزوه و فيزيك رو از روي آموزش مبتكران ) طوري كه وقتي ميرم سراغ تست هاي اون درس از 200 تا سوال 4 5 تا غلط بيشتر ندارم . جواب تك تك تست ها رو هم ميخونم . خلاصه وقتي مثلا درس آمار و احتمال رياضي رو به اين سبكي كه گفتم ميخونم تسلط واقعا بي نظيري پيدا ميكنم . حالا مشكل چيه ؟؟ دو سه ماه كه ميگذره بيشتر مطالب يادم ميره ولي اون پايه مطالب تو ذهنم هست اما يگه وقتشو ندارم دوباره با همون عمق برم و درسا رو مرور كنم. براي همين يه جورايي درس خوندنم بي فايده ميشه. سوالم اينه كه شما دروسي مثل رياضي و فيزيك (تجربي ) رو چجوري مرور ميكنين ؟؟ دوباره ميرين از اول تست ميزنين ؟؟ جزوه هاي آموزشي رو كه بار اول براي درك مطالب ميخوندين رو هم مرور ميكنين ؟؟
کاملآ باهات موافقم دوست عزیز.دانشمند ها می گن بیشترین میزان یادگیری همون بار اوله.یعنی اگر وقتی برای اولین بار مطلبی رو می خوانی سعی کن به مفهومی ترین حالت ممکن بخونی و خوب روش کار کنی.فقط کافیه مطلب برات جا بیفته کار تمومه بعدآ با یه دوره همه چی یادت میاد.راستی یکی از مشاوره های گزینه ی 2 حرف قشنگی زد گفتش که حفظ مطالب یاد گرفته شده سخت تر از یاد گرفتن مطالب جدیده پس دوره کردن خیلی مهمه.![]()
میشه بگین ریاضی رو چه جوری میخونین؟
اي گفتي!
عجب شبي بود!در واقع عجب روزي بود!!
ما كه با كلي بكس اينجا يه گروپ درست كرده بوديم از ساعت 12 بعد از ظهر تا همون 7 اينا كه نتايج اومد اون تو بوديم و چرت و پرت ميگفتيم و ميخنديديم!
اما نتايج كه اومد....
من كه ديگه نميخوام سال بعد مثل امسال ضدحال بخورم...
اوهويپيمان تو هم همينطور!!
پسركامپيوتر رو بزار كنار كه به نظر من مشكل اصلي همينه!
راستي بچه ها براي جمعه چطور خوندين؟؟
اخرین نفر رو که نمیشه فهمید همینجورینميدونستم سوالم رو كجا بپرسم گفتم بزار اينجا بپرسم و الكي تاپيك درست نكنم
چي جوري ميشه فهميد آخرين نفر قبولي در يه رشته خاص مثلا مديريت صنعتي تو يه دانشگاه خاص مثلا دانشگاه تهران رتبه اش چه قدر بوده؟؟؟
با تشكر
ولی حداقل حدودش رو میتونی به دست بیاری
یادگار ماندگار میتونه بهت کمک کنه
لینک دانلودش فک کنم تو همین تاپیک باید باشه
اول از روي جزوه مطالب آموزشي ميخونم بعد براي فصل هايي كه انديشه سازان (مال من چاپ 83 است از دوستام گرفتم ) آموزش + تست داره فقط قسمت آموزشش رو ميخونم بعد از اينكه مطالب رو فهميدم ميرم سراغ تست (انديشه سازان + انتشارات سبز) همه تست ها رو حل ميكنم ديگه هيچي جلودارم نيست هر تستي باشه تو اون مقطع ميتونم راحت حلش كنم ولي دو سه ماه كه ميگذره اكثر مطالب يادم ميره.
این مشکل فراموشی که مشکل همه هست مشکل فقط شما نیست که نگرانش هستین تو الان باید بخونی ببینی اصلا سری چی هست و کلا مطالبش چیه بعدا تو دوران جمع بندی نترس همه چی یادت میاد مثلا من 1 ماه پیش تصاعد خوندم کلیم تست زدم الان فقط یه فرمول اولیه تصاعد یادمه !!! زیاد سخت نگیر
خوب شما میتونین مطالب رو خلاصه نویسی کنید بعدش از رو خلاصه هاتون مرور کنید که وقت کمتری میگیره
زمانی هم که تست میزنید اون تست هایی رو که نکته خاصی دارن یا اونهایی رو که غلط زدید یا اینکه فکر میکنین تست قشنگیه رو علامت بزنید و تو مرورتون اون ها رو بزنید
يك سري از دوستان ديگه از مهر به بعد پيداشون نشد حتي كارنامه هم نذاشتن مثل farzane*f يا hermonie و ...
يادش بخير چه تابستوني بود ولي استفاده كافي نبرديم!
اين برنامه قلمچي هم پاك ما رو گيج كرده از روند عادي خودمون هم عقب افتاديم!
شنيدم ميخوان پيش دانشگاهي رو تو كنكور تاثير بدن!
خلاصه لعنت به اين زندگي!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)