تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 392 از 469 اولاول ... 292342382388389390391392393394395396402442 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,911 به 3,920 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

همین نزدیکی ها
    ایشا...
    میریم عروسی
    البته فکر نکنم با این سن فعلا بریم عروسی

آخر فروم باز Antonio Andolini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

یه سوتی...

یه آهنگ جدید ساخته بودم یه مدت پیش و امروز یه تیکه تکست براش آماده کردم و میخواستم تمرین کنم روش... پدرم فقط خونه بود میخواست بره بیرون منم منتظر بودم بره... بعد 10 دقیقه فکر کردم رفت... شروع کردم تمرین کردن با صدای بلند رپ میخوندم شدید حس گرفته بودم. یه دفعه دیدم پدرم وایساده دم در اتاق و داره اینجوری منو نگاه میکنه گفت : خدا عاقبت تورو به خیر کنه ...
    همچین سوتی ای واسه ما هم پیش اومد با این تفاوت که ما داشتیم متال بازی می کردیم!{طبیعتا خیلی بیش تر ضایع شدیم}

آخر فروم باز rezaete's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اهواز = اکسین

پيش فرض

ظهر داداشم داشت با کامپیوتر بازی میکرد منم تو کف نت بودم ، آخه چند ساعتی بی خبر بودم بعدش دیدم بلند شد گفت کامپیوترو میخوای ، منم شاد و سرمست گفتم آره ، آخه هم میخواستم اینجا پست بدم هم مطلب نوشته بودم واسه وبلاگ ، خواستم آپدیت کنم . با سرعت نور دویدم سمت اتاق یه لحظه نفهمیدم چی رو اشتباهی محاسبه کردم زارت رفتم تو در ، تا چند ثانیه منگ بودم هم دردم گرفت هم خنده ، تو این هیر و ویر مامانم گیر داده بود که چی شده ولی هنوزم پام درد میکنه

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

راستشو بگو چقدر فکر کردی تا بتونی این داستانو سر هم کنی
    به همون اندازه که تو در دادن این پست فکر کردی...

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

خوب شما هم پست میدی ما نقل قول میکنیم. راستی از کجا فهمیدی من ازت خوشم میاد
    از اونجایی که شما از تمام جنس مونث ها خوشتون میاد

__________________________________________________ ___
    سر کلاس زیست به معلم گفتم آقا میشه معده هم بیماری خود ایمنی بگیره؟ گفت شاید بشه. مثلا چطوری منظورته؟
    منم گفتم. فرض کنید شما (یعنی رو به معلم) چیزی که میخورید معده تشخیص میده چیه و اسید ترشح میکنه و هضمش میکنه. حالا اگر سیرابی بخورید کعده اسید ترشح کنه یه وقت سیرابی خودتون رو هضم نمیکنه (منظورم معدش بود)
    یکم فکر کرد گفت مگه من گوسفندم که معدم مثل سیرابی اون باشه؟ بچه ها خندیدن و بعد یکی از بچه ها گفت "خب شاید باشین" و دیگه کلاس ترکید.
    معلمه هم رفت پای تخته پشتشو کرد آروم گفت تازه من سیرابی هم دوست ندارم. از اونجا همه بهش میگن ممد سیرابی

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چند تا سوال موشکافانه:
    تو که گفتی نتونستی شمارشو پیدا کنی پس چطوری بهش زنگ زدی که شمارت بیفته?؟
    گفتی طرف گوشیش شارژ نداشت پس چطوری بعدش هی بهت زنگ میزد?؟
    خود دختره رو ول کردی رفتی شمارشو بگیری آخه
    گیر نده داداش
    هر چند یکم حق داره باید اون توضیحات رو اینجا مینوشتی

همه رو تایید میکنم مگر اینکه خلافش ثابت بشه!

کار خوبی میکنی

من یکی که به خاطر این دادم که بگم p30 سوتی میده. نوشته بود 3 کاربر دارن نگاه میکنن اما 2 تا بود در اصل!
    عزیز همه دوست دارن. هم خودت میدونی هم همه! اما طبق قاعده ی دوری و دوستی عمل میکنن!

درسته میبینم خیلی ازم دوری میکننخوب اگه سوتیه منو میدیدی جواب این سوتی پی سی دستت میومد حالا اصرار نمیکنم ببینی اما فرنوش اگه شما فهمیدی چیه برات یه جایزه دارم البته 1 رووووز بیشتر فرصت نداریا از الان شروع شد

تایید میشه! (مگر اینکه خلافت ثابت بشه!)

جالب بود! حالا رپ سالم میخوندی؟ یا ....؟
    عجیبه دختر جووون سالم دیگه چه جوریاشه؟؟؟

آره بابا ... اگر ناسالم بود که الان پدرم بهم کارت قرمز داده بود.

قسمتی از تکست مثلا :

همه زندگیم کلا رفته به باد حتی بهترین کسمم دیگه منو نمیخواد ولی عیبی نداره گرچه من تنهام چون اشکی میباره و کم میشه از دردام....

بقیه ش رو دیگه آهنگ رکورد شد میزارم براتون
    10مت گرم خیلی ردیف بووود اگه تهش خراب نکنی چون طبق معمول ته همه چیزارو خراب میکنی چندتا سوتی تو همین تکست دادی خدا میدونه

راستشو بگو چقدر فکر کردی تا بتونی این داستانو سر هم کنی
    گیر نده داداش گیر نده هر چند من اینو تو یه فیلم دیده بووودمفکر کنم فیلم عروسی طرف بوووود
    امروز تو ماشین داشتیم میرفتیم. یهو یه چیز خیلی خیلی عجیبی دیدم که تا حالا ندیده بودم!! به بابام گفتم: مگه ماشین که این 4 چرخش میتونه تکچرخ بزنه؟ بعد بابام اینطوری شد:
    بعدش پشت یه چراغ قرمز موندیم! دوباره دیدم از یه فاصله کم یه ماشین داره تک چرخ میزنه! دیگه به چشمامم نمیتونم اعتماد کنم! بعد به داداشم گفتم: ااااااااااااا. ایناهاش! بعد داداشم اینطوری شد: بعد بهم گفت بیا ببرمت یه دکتر چشم!
    بعد از چند ثانیه خرج کردن Iq دیدم که ماشینه به یه جرثقیل وصله اما نخش (همون طنابش) معلوم نیست!
    نمیدی نمیدی در حد چی میدی یعنی واقعا جرثقیل رو ندیدی؟؟؟

میخواستم تستت کنم که پرسیدم!
    بذار حتما ببینیم چه کردی!
    راستی صدات خوبه؟
    تائید میکنم
    میگم از این ترفندهات به ما هم یاد بده!!!!
    تو دیگه چرا؟؟؟

بیا پیش خودم واست کلاس میزارم
    خصوصی ورایگان
    گول تبلیغاتشو نخور ببین چه قیافه ای به خودش گرته من همه اینا رو بلدم اصلا جایزه تم همینه مجانی با سرویس ویژه

ظهر داداشم داشت با کامپیوتر بازی میکرد منم تو کف نت بودم ، آخه چند ساعتی بی خبر بودم بعدش دیدم بلند شد گفت کامپیوترو میخوای ، منم شاد و سرمست گفتم آره ، آخه هم میخواستم اینجا پست بدم هم مطلب نوشته بودم واسه وبلاگ ، خواستم آپدیت کنم . با سرعت نور دویدم سمت اتاق یه لحظه نفهمیدم چی رو اشتباهی محاسبه کردم زارت رفتم تو در ، تا چند ثانیه منگ بودم هم دردم گرفت هم خنده ، تو این هیر و ویر مامانم گیر داده بود که چی شده ولی هنوزم پام درد میکنه
    یعنی مردم از خنده یاد خودم افتادم جالب اینه هر کی شاهده ماجرا باشه میگه به اینترنت معتاد شدی عجب سرکوفتی بشه

بازم 10مت گرم

از اونجایی که شما از تمام جنس مونث ها خوشتون میاد
    شما 10مت داغ حال میکنم پسر به پسر تیکه مینداازه
    عوضش دخترا هوای همو دارن مثلا من نمیذارم فرنوش گول بخوره

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اینم تهش بگم وقتی نقل قول زیاد میکنم یاد تولد میوفتم
    پیشاپیش تولدم مبارک

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

سلام به همه دوستان سوتر اين سوتي را نميخواستم نوشته كنم آخه شرايطش جوريه كه ممكنه بن بشم!!!!ولي حالا مينوسيم و از همه گيلانيا پيشاپيش معذرت ميخوام و دعا ميكنم كه مديران اينا نخونند
    ديروز رفتم مغازه رفيقم كه ماشينا بدم روكش صندليش كنه ........ دوستم بهم گفت يه دقيقه دم مغازه باش من برم تا خونه و برگردم گفتم باشه .............تو همين لحظه بازي استقلال و پگاه ميداد ماشالله مغازه رفيقمون كه تي وي نداره رفتيم مغازه بغلي كه فروشنده دو تا بودن...........................يكيشون خيال ميكردي از وسط باقلوا پريده بيرون.اون يكي هم فكر ميكردي از دربار تنطعلي خان پشمالو فرار كرده............خلاصه ميخواستم بهشون بگم كه استقلال به شير فروشا چيكار كردن گفتم استقلال با ك*ر فروشا چيكار كردن؟/؟؟؟؟..............خيلي ضايع شديم و دو تا + با يكي ديگهكه اومده بود پيرهن بخره بهمون خنديدن اين رفيقمون هم كه قرار بود زود برگرده رفت تا ساعت 8 شب نيومد......... بعد ا ز بازي يكي از امار داد ........بعد به رفيقم گفتم كه يارو پايه !!!!!!.گفت اين به همه آمار ميده (به دليل فوت وقت از نوشتن ادامه سوتي معذوريم)
    --------------------
    اگر نا مهربان بوديم بن شديم رفت
    Last edited by vahid78; 10-08-2008 at 12:30.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

ايول باحال بود

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بیا پیش خودم واست کلاس میزارم
    خصوصی ورایگان
    ایول!
    خب من کجا بیام بهم درس بدی؟

تایید میشه!

[quote=winter+girl;2791840]

عجیبه دختر جووون سالم دیگه چه جوریاشه؟؟؟
    سالم یعنی حرف بد توش نداره!

10مت گرم خیلی ردیف بووود اگه تهش خراب نکنی چون طبق معمول ته همه چیزارو خراب میکنی چندتا سوتی تو همین تکست دادی خدا میدونه

نمیدی نمیدی در حد چی میدی

یعنی واقعا جرثقیل رو ندیدی؟؟؟
    دیدمش. اما ندیدم که به ماشینه وصله!

تائید میکنم

گول تبلیغاتشو نخور ببین چه قیافه ای به خودش گرته من همه اینا رو بلدم اصلا جایزه تم همینه مجانی با سرویس ویژه
    بالا خره پیش کدومتون بیام؟

یعنی مردم از خنده یاد خودم افتادم جالب اینه هر کی شاهده ماجرا باشه میگه به اینترنت معتاد شدی عجب سرکوفتی بشه
    برای منم خیلی سرکوفته!

شما 10مت داغ حال میکنم پسر به پسر تیکه مینداازه
    منم خیلی حال میکنم!

عوضش دخترا هوای همو دارن مثلا من نمیذارم فرنوش گول بخوره
    تایید میشه!
    ممنون عزیز
    راستی مگه گول بود؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •