همین نزدیکی ها
ایشا...
میریم عروسی
البته فکر نکنم با این سن فعلا بریم عروسی
--
--
همین نزدیکی ها
ایشا...
میریم عروسی
البته فکر نکنم با این سن فعلا بریم عروسی
همچین سوتی ای واسه ما هم پیش اومد با این تفاوت که ما داشتیم متال بازی می کردیم!{طبیعتا خیلی بیش تر ضایع شدیم}
ظهر داداشم داشت با کامپیوتر بازی میکرد منم تو کف نت بودم ، آخه چند ساعتی بی خبر بودمبعدش دیدم بلند شد گفت کامپیوترو میخوای ، منم شاد و سرمست گفتم آره ، آخه هم میخواستم اینجا پست بدم هم مطلب نوشته بودم واسه وبلاگ ، خواستم آپدیت کنم . با سرعت نور دویدم سمت اتاق یه لحظه نفهمیدم چی رو اشتباهی محاسبه کردم زارت رفتم تو در ، تا چند ثانیه منگ بودم
هم دردم گرفت هم خنده ، تو این هیر و ویر مامانم گیر داده بود که چی شده ولی هنوزم پام درد میکنه
به همون اندازه که تو در دادن این پست فکر کردی...
از اونجایی که شما از تمام جنس مونث ها خوشتون میادخوب شما هم پست میدی ما نقل قول میکنیم. راستی از کجا فهمیدی من ازت خوشم میاد![]()
![]()
__________________________________________________ ___
سر کلاس زیست به معلم گفتم آقا میشه معده هم بیماری خود ایمنی بگیره؟ گفت شاید بشه. مثلا چطوری منظورته؟
منم گفتم. فرض کنید شما (یعنی رو به معلم) چیزی که میخورید معده تشخیص میده چیه و اسید ترشح میکنه و هضمش میکنه. حالا اگر سیرابی بخورید کعده اسید ترشح کنه یه وقت سیرابی خودتون رو هضم نمیکنه (منظورم معدش بود)
یکم فکر کرد گفت مگه من گوسفندم که معدم مثل سیرابی اون باشه؟ بچه ها خندیدن و بعد یکی از بچه ها گفت "خب شاید باشین" و دیگه کلاس ترکید.
معلمه هم رفت پای تخته پشتشو کرد آروم گفت تازه من سیرابی هم دوست ندارم. از اونجا همه بهش میگن ممد سیرابی
گیر نده داداش
هر چند یکم حق داره باید اون توضیحات رو اینجا مینوشتی
عجیبه دختر جووون سالم دیگه چه جوریاشه؟؟؟
10مت گرم خیلی ردیف بووود اگه تهش خراب نکنی چون طبق معمول ته همه چیزارو خراب میکنی چندتا سوتی تو همین تکست دادی خدا میدونه
گیر نده داداش گیر نده هر چند من اینو تو یه فیلم دیده بووودمفکر کنم فیلم عروسی طرف بوووود
نمیدی نمیدی در حد چی میدییعنی واقعا جرثقیل رو ندیدی؟؟؟
تائید میکنم
تو دیگه چرا؟؟؟
گول تبلیغاتشو نخور ببین چه قیافه ای به خودش گرته من همه اینا رو بلدم اصلا جایزه تم همینه مجانی با سرویس ویژه
یعنی مردم از خنده یاد خودم افتادم جالب اینه هر کی شاهده ماجرا باشه میگه به اینترنت معتاد شدی عجب سرکوفتی بشه
بازم 10مت گرم
شما 10مت داغ حال میکنم پسر به پسر تیکه مینداازه
عوضش دخترا هوای همو دارن مثلا من نمیذارم فرنوش گول بخوره
اینم تهش بگم وقتی نقل قول زیاد میکنم یاد تولد میوفتم
پیشاپیش تولدم مبارک
سلام به همه دوستان سوتر اين سوتي را نميخواستم نوشته كنم آخه شرايطش جوريه كه ممكنه بن بشم!!!!ولي حالا مينوسيم و از همه گيلانيا پيشاپيش معذرت ميخوام و دعا ميكنم كه مديران اينا نخونند
ديروز رفتم مغازه رفيقم كه ماشينا بدم روكش صندليش كنه ........ دوستم بهم گفت يه دقيقه دم مغازه باش من برم تا خونه و برگردمگفتم باشه .............تو همين لحظه بازي استقلال و پگاه ميداد ماشالله مغازه رفيقمون كه تي وي نداره رفتيم مغازه بغلي كه فروشنده دو تا
بودن...........................يكيشون خيال ميكردي از وسط باقلوا پريده بيرون
.اون يكي هم فكر ميكردي از دربار تنطعلي خان پشمالو فرار كرده
............خلاصه ميخواستم بهشون بگم كه استقلال به شير فروشا چيكار كردن گفتم استقلال با ك*ر فروشا چيكار كردن؟/؟؟؟؟
..............خيلي ضايع شديم و دو تا
+ با يكي ديگه
كه اومده بود پيرهن بخره بهمون خنديدن اين رفيقمون هم كه قرار بود زود برگرده رفت تا ساعت 8 شب نيومد......... بعد ا ز بازي يكي از
امار داد ........بعد به رفيقم گفتم كه يارو پايه !!!!!!.گفت اين به همه آمار ميده
(به دليل فوت وقت از نوشتن ادامه سوتي معذوريم)
--------------------
اگر نا مهربان بوديم بن شديم رفت
Last edited by vahid78; 10-08-2008 at 12:30.
ايول باحال بود
ایول!
خب من کجا بیام بهم درس بدی؟
تایید میشه!
[quote=winter+girl;2791840]
سالم یعنی حرف بد توش نداره!عجیبه دختر جووون سالم دیگه چه جوریاشه؟؟؟
10مت گرم خیلی ردیف بووود اگه تهش خراب نکنی چون طبق معمول ته همه چیزارو خراب میکنی چندتا سوتی تو همین تکست دادی خدا میدونه
نمیدی نمیدی در حد چی میدی![]()
دیدمش. اما ندیدم که به ماشینه وصله!یعنی واقعا جرثقیل رو ندیدی؟؟؟![]()
تائید میکنم![]()
گول تبلیغاتشو نخور ببین چه قیافه ای به خودش گرته من همه اینا رو بلدم اصلا جایزه تم همینه مجانی با سرویس ویژه![]()
بالا خره پیش کدومتون بیام؟
برای منم خیلی سرکوفته!یعنی مردم از خنده یاد خودم افتادم جالب اینه هر کی شاهده ماجرا باشه میگه به اینترنت معتاد شدی عجب سرکوفتی بشه
منم خیلی حال میکنم!شما 10مت داغ حال میکنم پسر به پسر تیکه مینداازه
تایید میشه!عوضش دخترا هوای همو دارن مثلا من نمیذارم فرنوش گول بخوره
ممنون عزیز
راستی مگه گول بود؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)