با همه این تفاسیر ،بالاخره کدومو بگیرم ؟!
pk7560 یا ld660 ؟
یه سوال دیگه ! اگر انتخاب بین این 3 تا باشه چی ؟! کدومو بگیرم ؟! pk760 یا ld660 و از سامسونگ c695 ؟!
دوتا سوال شد ها ،لطفا دوتا جواب بدین !!![]()
با همه این تفاسیر ،بالاخره کدومو بگیرم ؟!
pk7560 یا ld660 ؟
یه سوال دیگه ! اگر انتخاب بین این 3 تا باشه چی ؟! کدومو بگیرم ؟! pk760 یا ld660 و از سامسونگ c695 ؟!
دوتا سوال شد ها ،لطفا دوتا جواب بدین !!![]()
قبل از هر چيز يه تشكر ويژه از دوست عزيزم آقا ابي و دوست گرامي t_tanhayam كه براي خريد كمكم كردن و مشاوره دادن
من بالاخره خريدم سامسونگ c8000 46 از بانه
البته خودم نرفتم برادرم كه قصد خريد براي خودش رو داشت لطف كرد و زمحت ما رو هم كشيد
جالبه كه برادرم كه با اطمينان براي خريد سوني 40 HX800 رفته بود هم ترجيح داد كه همين سامسونگ رو بگيره
البته براي اولين بار بود كه قيد گارانتي رو ميزدم تا با از بودجه خودم به بهترين شكل استفاده كنم
اميدوارم مشكلي پيش نياد
باز هم از دوستان عزيزم بابت راهنماييشون تشكر ميكنم
-دوست عزيز واقعا به نياز وسليقه شما بستگي داره
-اگر يك گيمر هستين اگر فوتبال زياد ميبينيد توصيه ميكنم سراغ پلاسماها برين
-در غير اين صورت ld650 ,c650 هر دو از بهترين انتخاب هاي ممكن هستند با امكانات و تصوير قابل قبول
آقایون من میخوام این 40 اینچ c7000 رو بگیرم . همین مدل 3 بعدی سامسونگ
نظری دارین ؟ خوبه ؟ اگر مشکلی یا ضعفی داره و کسی میدونه بگه لطفآ .
-در مورد تصاوير 2d مدل c6900 گزينه بهتري هست با توجه به كنتراست بهتر و كمي بهبود در مورد نوردهي
-در رنج قيمتي خودش گزينه خوبيه در ضمن صداي خوبي داره اين پنل
-ميتونيد رويو زير رو هم بخونيد :
-عزيز براي 3d هميشه سراغ اينچهاي بالا بريد (موردي كه هميشه توصيه ميشه به دوستان)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام دوستان اگه ممکنه جواب من رو هم بدید
با سلام
t_tanhayam اطلاعات خوبی داده بودن در پست های قبلی
حالا یک سوال که تا به حال شاید مطرح نشده باشه اینه که به نظر شما
اگه مبنا رو بزاریم بر اینکه دنبال کیفیت خوب و شفاف ار تلویزیون باشیم و البته از طرفی انرژی مصرفی رو هم در نظر بگیریم
کیفیت و شفافیت تصویر در این دو گروه رو که پیشنهاد شده چطور می بینید یعنی چقدر با هم اختلاف دارند
LCD
Samsung c650
Sony ex500
LG ld 650
LED:
Lg ld 8500
Samsung c6900
Sony ex 710
در نهایت هدفم اینه که بدونم با توجه به مصرف ال سی دی ها اگه 300 400 اضافه تر خرج کنیم و یک ال ای دی بگیریم فکر کنم در یک سال به خاطر مصرف کمتر اون 300 تومن اضافی که خرج شده رو جبران می کنه
منتها نمی دونم آیا با این کار کیفیت تصویر پایینتری نخواهیم داشت با توجه به بعضی معایب ال ای دی ها
-فكر كردم جواب دادم يادم نيستحالا یک سوال که تا به حال شاید مطرح نشده باشه اینه که به نظر شما
اگه مبنا رو بزاریم بر اینکه دنبال کیفیت خوب و شفاف ار تلویزیون باشیم و البته از طرفی انرژی مصرفی رو هم در نظر بگیریم
کیفیت و شفافیت تصویر در این دو گروه رو که پیشنهاد شده چطور می بینید یعنی چقدر با هم اختلاف دارند
LCD
Samsung c650
Sony ex500
LG ld 650
LED:
Lg ld 8500
Samsung c6900
Sony ex 710
در نهایت هدفم اینه که بدونم با توجه به مصرف ال سی دی ها اگه 300 400 اضافه تر خرج کنیم و یک ال ای دی بگیریم فکر کنم در یک سال به خاطر مصرف کمتر اون 300 تومن اضافی که خرج شده رو جبران می کنه
منتها نمی دونم آیا با این کار کیفیت تصویر پایینتری نخواهیم داشت با توجه به بعضی معایب ال ای دی ها
-به هر صورت led ها كنتراست و شفافيت و رنگ هاي شاداب تري رو بهتون ميدن
منتها مشكلاتي مثل يكنوخت نبودن نوردهي صداي ضعيف تر رو هم دارند علاوه بر اينكه قيمت بيشتري هم دارند
-اين موارد رو كه ميدونيد هزينه و سليقه خودتون رو هم مد نظر قرار بدين وانتخاب كنيد
من این لینکی که دادین رو متوجه نشدم زیاد . لطفا توضیح ساد و شفاف بدین که مثلا کیفیتشون چقدر فروق میکنه
تو نمایش چه مواردی خیلی مهمه![]()
-مقدار بيشتر اين مورد يعني:
- انطباق تصاوير و وضوح حركتي بيشتر در صحنه هاي متحرك
-بلور و جا ماندگي تصوير كمتر
و به طبع شفافيت بيشتر تصوير
-شايد بيشترين اختلاف رو در پلاسماها مشاهد كنيد وقتي مثلا دارين فوتبال ميبينيد
آقا کسی میتونه شماره های فروشنده ر20 رو به من بده ---منظورم بانه هست
نیاز ضروری دارم
دو تا وی 20 میخام بخرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)