تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 392 از 1211 اولاول ... 292342382388389390391392393394395396402442492892 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,911 به 3,920 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

مثل این که هنوز مشکل دروازه بانان pes حل نشده...!
    با نظرات دوستان به این مسئله پی بردم.....
    می خواستم بدونم این مشکل دروازه بانان توی بازی خیلی ازار دهنده است ؟
    به نظر من که خیلی بهتر شده .

دیگه همه که نباید بوفون و .... باشن . باید یه سوتی هایی بدن یا نه ؟

می دونم باز هم مشکل دارن ولی از قبلش خیلی بهتره.

2. این کاربر از Google Spider بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مهران جان ممنون از اظهار نظر کامل و خوب شما .
    مهران من فکر میکنم اینکه ما داریم میبینیم فیفا در زمینه شبیه سازی رفتار بازیکنان در زمین با pes خیلی فاصله داره علتش اینه که شرکت کونامی از همون سالهای اولی که ساخت این بازیو با عنوان ISS شروع کرد روی این مقوله کار میکرد و این چیزی که الان داریم میبینیم , حاصل سالها تجربه در این زمینه هستش نمیدونم شما از کدوم شماره این بازیو شروع کردی اما من دقیقا یادمه حتی توی شماره های قدیمی این بازی هم تک بازیکنانی بودن که یکی دو تا حرکت منحصر به فرد داشتن و سال به سال این جریان ادامه پیدا کرد و الان شاید هستیم که توی این شماره هویت فردی بازیکنان به عینه قابل تشخیصه
    خواهش میکنم حسین جان...........حالا نسخه کامل بیاد مطمئنا اونقدر حرف خواهم داشت امیدوارم اینجا یک بحث خوب شکل بگیره.......چون دمو به هیچ وجه مایوسم نکرد و خسته کننده نبود بعد از این همه بازی مطمئن هستم نسخه تکمیلی برای من شگفت آور خواهد بود!
    وقتی به مقوله شبیه ساز رفتار بازیکنها از دیرباز بنگریم کاملا مشخص میشه که کونامی تو این سالها چه کرده و نتیجش چه شده.....
    یک زمانی از مدرسه برمیگشتیم میرفتیم کلوپ دقیق یادم نیست اواسط و اواخر دهه 70 بود یا اوایل دهه 80 وقتی PES بازی میکردیم اون موقع با دیدن بکهام استیل و سبک بازیش یا پل اسکولز و سول کمپل یا حتی زیدان و مایکل اوون که اون زمانها بیشترین توجهات را به خودشون جلب کرده بودند شگفت زده میشدیم حتی استیل ضربه زدن بکام تو اون موقع در بازی بود و از این سر کلوپ وقتی اون ضربه میزد میفهمیدیم بکهام بوده خصوصیات فردی همونجور که شما فرمودید حسین جان از دیرباز کونامی در دستور کارش بود.....
    و حالا کار به جایی کشیده که میتونی احساس کنی مسی در بازی هست اون خودشه سبک خودشو بازی میکنه بله تیری هانری هست اون از کنار مدافعان را بی چاره کرده بله دنی آلوز دائما از کنار زمین در رفت و آمد هست جررارد در بازی هست و اون داره به سبک خودش توپ میزنه و بازیسازی میکنه و خیلی از بازیکنهای دیگه که به مدد طراحی عالی مدل و جهره این امر دو چندان به دل آدم میشینه این به نظر من کاری هست که کونامی به خاطرش باید تحسین بشه.........و بی صبرانه منتظر نسخه اصلی هستم تا ببینم با سایر تیمهای بزرگ کونامی چه کرده دیدن رئال مادرید با این شرایط همه را وسوسه میکنه یا اینتر یا خیلی از تیمها
    فکر بازی در لیگ قهرمانان برای من با این شرایط واقعا لذت بخش هست!
    بازکنها در جریان بازی غرق میشن اتمسفر ارضا کننده و .............باعث میشه برای نسخه کامل هر کسی لحظه شماری کنه!
    به خاطر انیمیشنها هم نگرانی ندارم امسال کونامی عالی کار کرد و مطمئنا سال بعد از همون ابتدا سخت به دنبال این مسئله خواهند بود............فقط کافی بود استارتش را بزنه و به قول یکی از دوستان استارتش را زد.
    می خواستم بدونم این مشکل دروازه بانان توی بازی خیلی ازار دهنده است ؟
    بهزاد جان اینکه من مثلا میگم دروازه بان یک ذره بهتر بشه اصلا به این معنی نیست که کلا دروازبان تعطیل هست!
    در حالی که یک کار خوب کرده کونامی اینه که در مواقعی که احساس میکنی داری گل میخوری کنترل دروازه بان تو دستت هست و این خیلی کمکت میکنه شاید الان بگی اینکه سخت هست ولی من خیلی با این حالت که پیچیده هم نیست مانع از گل خوردنم شدم!
    در مورد دروازه بانهای حریف هم به هیچ وجه من تا الا نتونستم دریبل کنم!کلا دروازه بان خوب هست ولی کمی روی شوتها متزلزل هست ولی موقع کرنر زدن قشنگ توپ را مشت میکنه یا مثلا موقعی که تو 2009 شوت میکردی تو راحت ریباند میشد و میتوانستی استفاده کنی من تو این 2010 یک شوت زدم و انتظار داشتم دروازه بان دو ضرب توپ را دفع کنه تا من از ریباند استفاده کنم وقتی شوت کردم اتفاقا دروازه بان دو ضرب توپ را گرفت اما چیزی که جالب بود برای من که تا حالا ندیده بودم وقتی توپ از دستش رها شد و داشت ازش جدا میشد با دو تا پاش توپ را نگه داشت بعد جمع کرد توپ را به نظر من که فوق العاده بود.
    در کل وقتی بازی کنی مطمئنم راضی میشی

4. 3 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

1

من اینو چی کرش کنم میگه یه چیزی رو با afs explorer ایمپورت کنیدو اینا ولی من نمیدونم چی کارکنم
    Install the directory dt0c by using afs explorer (open dt0c.img file and import the directory in it. You'll need to rebuild the img) and put the dt04.img file into your PES2010
    از این سه فایل که تو عکس میبینی pedp.exe رو توی پوشه نصب بازیت نصب کن بعد بازی رو اجرا کن.
    برا من که مشکلی پیش نیومد وعکس چک رو هم صفحه قبل دیدی اگر نشد متاسفم نمیدونم .

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

توی عکسی که بازیکنان لیورپول دنبال مسی در حال دویدن ( احتمالا تظاهراته ) هستند. چرا نیمکت داور چهارم و ناظر بازی. کسی نیست ؟
    -------
    عکس پیتر چک هم که روزی هزار بار برای من اتفاق میوفته.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

تاحالا تو این تاپیک 4-5 تا سوال پرسیدم ، یه دونشم جواب ندادین ، لا اقل اینو جواب بدین :
    سلام دوستان ، من این PES 2010 DB Editor v 0.5 رو دانلود کردم ، اما اسامی بازیکن ها رو چجوری باید وارد برنامه کنم تا بتونم ادیتشون کنم ؟

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

الان 11 روز از زمانیکه دمو بازی منتشر شده میگذره و حتما همه اشراف کاملی روی بازی پیدا کردن من میخواستم چند تا سوال از دوستان عزیز بپرسم :

1--نسبت به بازیهای اول بنظرتون بازی جذابتر شده یا روز به روز از این بازی بیشتر متنفر میشین ؟

2- بطور متوسط در یک بازی 10 دقیقه ای چند بار میبرین چند بار مساوی میکنین و چند بار میبازین و همچنین توی نسخه 2009 دربرابر یک تیم همطراز چه نتایجی میگرفتین ؟

من آمار خودمو بدون هیچ ترس و خجالتی میگم . توی نسخه قبل توی زمان 10 دقیق های 3-4 تا گل به حریف همطرازم میزدم اما توی این دمو از هر 10 بازی 5 تاشو میبرم 3 تاشو مساوی میکنم و 2 تاشو هم میبازم .

3-بیشتر از چه راهی به گل دست پیدا میکنین ؟

4-بیشترین نکته منفی که شما رو توی این بازی آزار میده چیه و مثبت ترین و مطلوب ترین تغییر توی این نسخه به نظرتون چیه ؟

......

اینو هم یادآور میشم این نسخه نهایی بازی نیست و توی نسخه نهایی تغییراتی ( البته نه در سطح وسیع )در گیم پلی , انیمیشنها , دروازه بان , سرعت بازی , زمان پاسخ دهی , سیستم پنالتی و همینطور پاسهای تودر اعمال خواهد شد .

ضمنا یکی از کسانیکه هفته پیش پلی تستی از نسخه جدیدتر بازی داشته امروز عنوان میکرد درجه سختی سوپر استار هم به بازی اضافه شده .
    1-بازی هر چقدر که از انجامش میگذره نمیشه گفت که دل رو مبزنه ولی راقب راقب هم نیستم که حتما بازم بازی کنم ولی در کل نسبت به احساس مشابه در سال قبل پیشرفت بیشتری کرده و من دوست دارم که در هرصورت بازی کنم و این زمانی که برای انجام بازی روز به روز افزایش پیدا میکنه و حس خوبی رو به آدم میده که اصلا توی انجام فیفا کسب نمیکنی.

2-توی 2009 راحت تر میشد تیمهای مقابل رو برد و کلا فرصت گلزنی بیشتر پیش میومد چونت سرعت انجام بازی و کیفیت مدافعان کمتر بود و میشد راحت دریبل داد و سرعت کم هم دلیل مضاعف میشد که بازی رو هم زیاد جذاب نمیکرد و هم بازی خیلی غیر معمول پرگل میشد. اما درمورد درصد برد و باخت و مساوی با این احوالات چون که کمتر میشه گل زد بیشتر بازی ها رو به مساوی میره اما در هر صورت من بازیم بد نیست ولی در 20 بازی فکر کنم دوتا بازی رو نسبتا راحت بتونم ببرم و دو تا بازی هم با برتری محسوس یعنی با اختلاف یک گل که شاید من بزنم چون این گلا معمولا دقایق آخر بازی زده میشه. اما بیشتره بازیها رو به مساوی میره (البته هنوز من با بازی اخت نشدم وگرنه مساوی زیاد نمیشه ، فکر کنم برای شما هم اینجوری باشه البته اگه خود بازی بصورت کامل که بیاد چون بیشتر انجامش میدیم بهتر بازی تو دستمون میاد و میشه راحت تر بازی کرد و بیشتر مساوی نشه) که تغریبا 3 تا بازی میشه و دوتا هم میبازم که یکیش ممکنه با اختلاف دو گل باشه یا شایدم بیشتر . ولی درکل( البته امر بر خود ستایی نباشه) بیشتر میبرم.

3-من چون بیشتر یا بارسلونا میگیرم یا اسپانیا از ارکان سرعت و سانتر بیشتر در امر گلزنی استفاده میکنم تا شوت و خیلی کم میشه که به شوت اتکا کنم و میشه گفت که از نظر من راحت ترین راه دریبل و پاس و سانتره که اگه توپ برگشت داده بشه میشه گفت به احتمال زیاد داخل چهارچوب خواهد بود که اونهم یا گل میشه یا اینکه میره کرنر که کلا میشه تیم حریف رو زیر فشار قرار داد و توپ رو دراختیار درآورد.

4-من چون بیشتر نسخه XBOX360 دمو رو بازی میکنم این کمبود دریبلها من رو اذیت میکنه ( یادته حسین جان دوتا لینک از دوتا ویدئو که تکنیک ها رو نشون میداد گذاشتی ، اون ویدیو فقط برای کامپیوتر اجرا میشد ولی در xbox اجرایی نبود یا حداقلش من نمیتونستم اجراش کنم.) اما چیز دیگه ای که من رو ناراحت میکنه باگها است که فکر کنم شما هم دیگه خسته شدین از دیدن توی هم رفتن بازیکنا ویا رفتن دروازه بان توی تیرک و یا رد شدن داور ازتوی بازیکنا . من دیگه نمیدونم کی قراره اینا خوب شه.

درکل میشه PES2010 رو واقعا بازگشت فرمانروا دونست چون من با اینکه FIFA10 بازی کردم باید بگم که اصلا نسخه کامل فیفا به پای نسخه ی دموی PES2010 هم نمیرسه (البته با اندکی اغراق ) امیدوارم که شما دوستان هم مثل من از بازی کردن این شاهکار قرن 21 کونامی لذت ببرید.

9. 2 کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

لیست نشانها و مدالهایی که در اثر کسب یک موفقیت بدست میان ( با نسخه 2009 کمی فرق کردن ) .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

منوی انتخاب تیمها :

11. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

لیست نشانها و مدالهایی که در اثر کسب یک موفقیت بدست میان ( با نسخه 2009 کمی فرق کردن ) .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منوی انتخاب تیمها :
    مثل اینکه حسابی بازی داره آماده پخش میشه.
    حسین جان هنوز آدام چیز جدیدی نگفته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANTEH2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    من شنیدم یه نام جدیدی رو این بازی گذاشتن (بازگشت امپراطور ) ایا حقیقت داره یا نه ؟؟!!!؟؟ واقعا مسخره است!!

آخر فروم باز farryad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شباهت

15. 2 کاربر از farryad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •