تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 392 از 503 اولاول ... 292342382388389390391392393394395396402442492 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,911 به 3,920 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مجتبی.من شروع کردم به لول کردن گارد تو گایا.الان لول 15 هستم.
    Evo واسه KH و FL هنوزم Plvler داره یا نه؟
    در ضمن کسی به نام ATM تو Evo هست یا نه؟اون اگه باشه یه کارایی میشه کرد.
    هستش ولی من که خیلی وقته ندیدمش
    plvler هم هرکسی عشقی وقتی داره خودشو dual box میکنه بقیه رو هم plvl میکنه

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

پانیشر آیدیت چیه بیایم کمک لول

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

راستی orc هیلر برای hm باید بیلدش full int باشه ؟

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

راستی orc هیلر برای hm باید بیلدش full int باشه ؟
    اولا واسه orc باید full wis بری.
    ثانیا فکر نکنم بتونی سریع Plvl کنی.هنوز NM هستی.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

خوب restat کردم.از full str بدم میاد.الان باز luck build شدم.از این بیلد بیشتر خوشم میاد.
    رو ele درست 3.2K راحت crit میزنم.اینجوری بهتره.تو OI هم نگران از دست دادن KO نیستم دیگه.
    مجتبی اگه یه وقت خواستی restat کنی دقت کن حداقل 600 تا str داشته باشی وگرنه crit ها ضعیف میشنن.
    من الان 350dex 350luck و حدود 600str دارم.البته هنوز acc رو لینک نکردم.این بیلد به نظرم خوبه.
    هنوز دارم تو جاهای مختلف امتحانش می کنم.تا حالا که خوب جواب داده.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خوب restat کردم.از full str بدم میاد.الان باز luck build شدم.از این بیلد بیشتر خوشم میاد.
    رو ele درست 3.2K راحت crit میزنم.اینجوری بهتره.تو OI هم نگران از دست دادن KO نیستم دیگه.
    مجتبی اگه یه وقت خواستی restat کنی دقت کن حداقل 600 تا str داشته باشی وگرنه crit ها ضعیف میشنن.
    من الان 350dex 350luck و حدود 600str دارم.البته هنوز acc رو لینک نکردم.این بیلد به نظرم خوبه.
    هنوز دارم تو جاهای مختلف امتحانش می کنم.تا حالا که خوب جواب داده.
    STR خوبه LUC در درجه اول بعد Dex رو زیاد.
    واسه من که guardam زیاد dex به کارم نمیاد اخه همه اسکیل هام به جز 3 تا که 70% شانست برخورد دارن بقیه همه 100% شانس دارن و همونا رو بزنم طرف اگه نمیره جونی واسش نمیمونه در میره اصلا کلا همون debuff slow ها یا darkness رو بزنم طرف در میره تا اثر جادو از بین بره این از لحاظ pvp.از لحاظ oi هم که همیشه یه هانتر میبرم یا با orc میرم پس از اون لحاظ هم زیاد مشکلی ندارم

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

STR خوبه LUC در درجه اول بعد Dex رو زیاد.
    واسه من که guardam زیاد dex به کارم نمیاد اخه همه اسکیل هام به جز 3 تا که 70% شانست برخورد دارن بقیه همه 100% شانس دارن و همونا رو بزنم طرف اگه نمیره جونی واسش نمیمونه در میره اصلا کلا همون debuff slow ها یا darkness رو بزنم طرف در میره تا اثر جادو از بین بره این از لحاظ pvp.از لحاظ oi هم که همیشه یه هانتر میبرم یا با orc میرم پس از اون لحاظ هم زیاد مشکلی ندارم
    رو باس AZR امتحان کردم.با Demon Hushing به راحتی حدود 3K Crit میزدم.این بیلد واسه من خوبه.
    در مورد dex هم بگم که همیشه با 1 نفر که طرف نیستی.اکثر اوقات مخصوصا PVP سر باس هایی مثل
    Kimu یا CS یا CG که همه جا شلوغ میشه با چند تا اسکیل که recharge time دارن نمیتونی کار کنی.
    مجبوری از DH استفاده کنی.اینجاست که dex از 2 جهت بهت کمک می کنه.
    1-از بابت SP چون بالاخره کم میاری.
    2-واسه فایترهای تاپ مطمئن باش زیر 350 تا dex داشته باشی کلی از DH هات miss میشه.
    اینو تو باس هایی مثل CS که تایم خیلی اهمیت داره متوجه میشی.چون اگه زیاد miss کنی بالاخره میمیری
    و اگه بخوای کلی راه برگردی فقدان یه BG لول 60 که DF و UT و POG و MR داره واسه گیلدت گرون تموم میشه.
    مثلا امروز سر باس CS که کشتیمش یهو لایت ها با DF اومدن تو.تقریبا همه رو داشتن می کشتن
    یه BG تو پارتی من بود.سریع Df زد و چون skill های debuff ش روی recharge بود شروع کرد فایترها رو با DH کشتن.
    منم nemmy رو regina کردم و قائله ختم شد.
    شاید واسه وار DH اونقدرها مهم نباشه ولی واسه BG ها DH و dex مهم هست.
    یادت باشه DH تنها حمله ی بدون charge time هست و مهمترین چیز بعد از debuff ها هست.
    البته همون طور که گفتی برای BG اول str بعد luck و بعدش dex مهم هست.rec هم یه خورده بذار.
    فقط اینقدر dex بذار که miss نکنی.
    300-350 dex و 400 luck وبقیه str (اگه می خوای خیلی تهاجمی باشی)
    وگرنه 100-200 تا rec هم اضافه کن تا زیادی squishy نباشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

رو باس AZR امتحان کردم.با Demon Hushing به راحتی حدود 3K Crit میزدم.این بیلد واسه من خوبه.
    در مورد dex هم بگم که همیشه با 1 نفر که طرف نیستی.اکثر اوقات مخصوصا PVP سر باس هایی مثل
    Kimu یا CS یا CG که همه جا شلوغ میشه با چند تا اسکیل که recharge time دارن نمیتونی کار کنی.
    مجبوری از DH استفاده کنی.اینجاست که dex از 2 جهت بهت کمک می کنه.
    1-از بابت SP چون بالاخره کم میاری.
    2-واسه فایترهای تاپ مطمئن باش زیر 350 تا dex داشته باشی کلی از DH هات miss میشه.
    اینو تو باس هایی مثل CS که تایم خیلی اهمیت داره متوجه میشی.چون اگه زیاد miss کنی بالاخره میمیری
    و اگه بخوای کلی راه برگردی فقدان یه BG لول 60 که DF و UT و POG و MR داره واسه گیلدت گرون تموم میشه.
    مثلا امروز سر باس CS که کشتیمش یهو لایت ها با DF اومدن تو.تقریبا همه رو داشتن می کشتن
    یه BG تو پارتی من بود.سریع Df زد و چون skill های debuff ش روی recharge بود شروع کرد فایترها رو با DH کشتن.
    شاید واسه وار DH اونقدرها مهم نباشه ولی واسه BG ها DH و dex مهم هست.
    یادت باشه DH تنها حمله ی بدون charge time هست و مهمترین چیز بعد از debuff ها هست.
    البته همون طور که گفتی برای BG اول str بعد luck و بعدش dex مهم هست.rec هم یه خورده بذار.
    فقط اینقدر dex بذار که miss نکنی.
    300-350 dex و 400 luck وبقیه str (اگه می خوای خیلی تهاجمی باشی)
    وگرنه 100-200 تا rec هم اضافه کن تا زیادی squishy نباشه.
    blade به قول خودش با 900 تا dex سه سوته جرش میدن چه برسه به ما که 350 تا 400 تا چیزی نیست.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

مهم این نیست که اونا چطور تو رو می کشن.مهم اینه که تو بتونی بزنیشون و miss نکنی.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اخ خدا نمیدونی من چقدر دلم میخواد این nemmy رو بکشم.تنها ارزوم تو بازی اینه یکی این یکی هم BlackDragon رو بکشم.البته BD رو با هانتر کشتن اسونه ولی Nemmy گاو نر میخواد.MM کیه من برم با Blade این Nemmy رو بکشم.اون شب دفعه قبل که رفتیم BD بود یه هانتر داریم اسمش X.P ملت Windows هم صداش میکنن.خیلی خفنه لول 2 ele لینکه با یه rapid shoot هی BD رو میکشت.نامرد وحشتناک crit میزنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •