تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 392 از 804 اولاول ... 292342382388389390391392393394395396402442492 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,911 به 3,920 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ماله من که فارسیش پرید اما هم باهاش sms فارسی میدم هم دریافت میکنم فقط در ارسال حروف عربی هستند اما حروف فارسی رو بدون هیچ نقصی دریافت میکنم. در مورد بازی هم من به 31 آپدیت کردم اما تبدیل به سکه نشده!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_stu's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام . گوشي من ورژن 30 هست . هك هم شده .
    فايل ها PDF و Word رو اجرا نمي كنه
    سلام دوست عزیز
    خود گوشی که نمی تونه با ید نرم افزار نصب کنی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_stu's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ماله من که فارسیش پرید اما هم باهاش sms فارسی میدم هم دریافت میکنم فقط در ارسال حروف عربی هستند اما حروف فارسی رو بدون هیچ نقصی دریافت میکنم. در مورد بازی هم من به 31 آپدیت کردم اما تبدیل به سکه نشده!!!!
    سلام دوست عزیز
    شما produce code گوشیت ماله خاور میانس و عربی داره برای همین فارسی و عبری و عربی رو می تونه دیکد کنه اما اگه مثلا ماله غرب اروپا بود. دیگه اصلا نمی تونست زبان های این ور دنیا رو دیکد کنه.
    اما این طور که شما می گی پس ورژن 31 اومده برای خاور میانه احتمالا توی همین چند روز برای فارسی هم می یاد!

داره خودمونی میشه shervindivx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض دوستان کمککککککککککککککک !

سلام خدمت همه اساتید محترم

راسش من یه مشکل پیدا کردم با 5800 ام که خیلی عصابم رو خورد کرده . می خواستم بدونم شما اساتید راهی برای رفع این مشکل ندارین؟!

اما ماجرا: 3 ماه پیش بود که اومدم یه شماره ناشناس رو Save to contacts کنم که یهو دو تا اررور داد
    Cannot save the contacts
    Cannot read the contacts from memory
    بعد که رفتم توی کانتکت هام .. همش پریده بودددددددد !!! :o:o:o:(

گفتم حتما از شانس بد من بوده .. .گذشت ....

یه آپشن هست توی فایل منیجرش , به نام بک آپ , زدم بک آپ کل کانتکس هام , و تازه زدم هفته ای یک بار هم بک آپ بگیره

خلاصه چند روز پیش دوباره اومدم یه شماره ناشناس رو سیو کنم این دو تا اررور رو داد و دوباره همش پرید !
    یه لبخند عاقل اندر صفیه کردم به گوشی و رفتم روی Restore ...
    .
    Restore رو کامل انجام داد و بعد گفت گوشی رو ریست کنین , خودش ریست کرد , پین کد رو دادم رفتم تو و بعد هم توی کانتکس

هیچ شماره ای دوباره نبود !!!! (یعنی گوشی اون لبخند ملیح رو به بنده زد ! ) جالب اینجاس که دو تا بک آپ داشتم اما هیچ کودوم کار نداد

مشخصات گوشیم هم اینه
    vers :
    V 21.0.025
    softrware date
    02-04-09
    custome version
    21.0.025.c01.01

حالا سوالم از شما عزیزان اینه :

1) این چرا اینطوری میشه ؟! توی اینترنت که سرچ کردم چیزی ندیدم ..
    البته بعید می دونم ویروسی باشه چون هیچ اتفاق غیر عادی ای نمی افته من شاید 100 بار تاحالا این کار رو کردم اما این دوبار اینطوری ضد حال زده !

2) با توجه به این که من فقط روی خود گوشی بک آپ دارم امکانش هست که بتونم با برنامه ای مثل پی سی سویت
    کانتکس های ذخیره شده ام رو بر گردونم ؟!

3) یه سوال انحرافیه دیگه اینه که قبلا کانتکس هام روی گوشی w810 سونی بود و با برنامه
    Myphone explorer
    یک بک آپ گرفته بودم میشه از بک آپ های اون استفاده کرد؟!

بازم ممنون ,
    بابت توجه اتون

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

من میگم این آپدیت برای زبان فارسی نیموده؟؟؟ اونوقت میگن که به فرض هم که بیاد ممکنه بپره!!!! بابا گوشیم زبان فارسی رو پشتیبانی می کنه.
    من فقط به آپدیت کردن از طریق گوشی فکر می کنم. چون:
    هم کم هزینه تر و کم دردسرتره.
    هم اصولی تره و هم به قول بچه ها اورجینال تر!
    اگه آدم گوشی رو بده به کسی فلش کنه، معمولاً پروداکت کدش عوض میشه و من دوست ندارم عوض بشه.
    در آخر هم من اونقدر صبر می کنم تا این آپدیت برای زبان فارسی هم آماده بشه.
    میشه یکی به ما بگه حالا که ورژن 31 فارسی رو برای دانلود نمیزارن، پس چرا همون ورژن 30 رو برداشتن؟ حداقل ما از ورژن 21 به ورژن 30 آپدیت می کردیم.
    بعدش اون موقع که ورژن 30 اومده بود، ورژن 30 مخصوص خاورمیانه چند وقت بعدش برای دانلود از طریق گوشی آماده شد؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

کد:
    من در میوزیک پلیر متوجه چیز تازه ای نشدم. در مورد هوم سکرین چند ماه پیش مطلبی توی سایتها اومده بود که نوکیا ظاهراً برای رده اکسپرس میوزیک می خواهد هوم سکرین تازه طراحی کنه، که مثلاً شبیه رده N نباشه، اما هنوز اتفاقی نیوفتاده. تغییرات رو هم نمی شه کاملاً جزئی به حساب آورد، چون شامل بهبود تاچ گوشی، بهبود کیفیت عکس و همچنین بهبود کارکرد اکسلرومتر در بازیها می شه. معمولاً تو هر آپدیتی بیش از اینا دیده نمی شه، توی سایتها هم اینها رو بهش minor update گفتن نه major update (تا اونجایی که یادمه البته)

کد:
    به هر حال داشتن فارسی خیلی بهتره، شکی نیست اما واقعاً چند در صد از گوشیهای موجود در بازار اوریجینالی ساپورت فارسی دارن، من نمی دونم ولی مشخصه که تعداد اونایی که ناچار شدن هک کنن تا فارسی رو ساپورت کنه اصلاً کم نیست. سایت نوکیا می گه تغییر پروداکت کد ممکن نیست، این معنیش اینه که نوکیا مایل نیست مسؤولیتی در مورد هک گوشیهای خودش بپذیره؛ شایدم سیاستهای فروش و توزیع چنین چیزی رو لازم کرده براش. به هر حال، با هر آپدیت تازه تمام بچه های گوشی هک کرده مجبورن از نو، در به در دنبال پروداکت کد و این چیزا بگردن تا گوشیشون دوباره فارسی دار شه. خب، این جا هم بعضیها ممکنه نظرشون این باشه که از خیر هک و مشکلات پروداکت کد و هنگ گوشی و غیره خودشونو خلاص کنن، که در این صورت احتمالاً بی هیچ مشکلی، جزو اولین کسانی خواهند بود که دستشون به آپدیت تازه می رسه، و این نباید اونقدر عجیب باشه.

کد:
    تأیید می شه. موقع نمایش حروف، همه حرفهای فارسی از جمله گ و چ رو نشون می ده، ولی موقع ارسال اس ام اس، اون 4 حرف نمی آد. در مورد بازی مطمئن نیستم، شاید ایراد گرافیکی در اجرای بازی باشه. اما من اولش که بازی لود شد، چند ثانیه قلم رو روی توپ نگه داشتم که یه باره دیدم انگار زیر تنه درخت رفته باشه پخ شد و همونجوری به شکل سکه در اومد. من بازی رو یه راند ادامه دادم (و البته گیم اور شدم) و این همون جوری لق لق می خورد و می رفت. حالا اگه کسی حوصله داره امتحان کنه ببینه آیا برای اون هم می شه یا نه.

کد:
    احتمالاً. معمولاً از زمانی که سایتها اعلام می کردن فیرمور جدید اومده، تا این که ما هم بتونیم آپ کنیم، این قدر طول نمی کشید. یادمه قبلاً 5 روز تا یه هفته بود، اما این سری خیلی طول کشید.

کد:
    شما از طریق اینترنت با nsu چک کردی ؟ اونجا هم ورژن 30 نبود ؟

داره خودمونی میشه masoud002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان دستتون درد نکنه جواب تمام سوال ها رو دادین بجز سوال من که پرسیده بودم ایا میشه کاری کرد که با 5800 شبکه های تلوزیونی رو تماشا کرد؟

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

دوستان دستتون درد نکنه جواب تمام سوال ها رو دادین بجز سوال من که پرسیده بودم ایا میشه کاری کرد که با 5800 شبکه های تلوزیونی رو تماشا کرد؟
    منظورت ----H هست ؟
    خیر. 5800 دی وی بی نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه my comi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    من یه شکلی با5800 دارم ببینید راه حلی داره
    مشکل من اینه که تمام عکسها و فیلمها یه جا ذخیره میشه و مثلا اگه چند تا فایل اینترنتی داشته باشین همه ی عکساشو می ریزه اونجا و همه چی قا تی پاتی میشه
    نمیشه اونا رو دسته بندی کرد؟؟؟؟؟
    در ضمن تو filemanager میدونم که دسته بندی هستش ولی دیگه نمیشه پشت سر هم رد کرد
    انشالاه که منظورم رو درست رسونده باشم
    ممنون

آخر فروم باز eshghe eskate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    In Others Heart

پيش فرض

آقا یکی یه ادوب ریدر یا یه چیزی که بشه باهاش پی دی اف خوند(کرک شده)به من بده!
    خدا خیرتون بده!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •