تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 392 از 577 اولاول ... 292342382388389390391392393394395396402442492 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,911 به 3,920 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ممنون از توضیحاتتون در مورد swap!!
    مدل لپ تاپ من asus n82jq:
    Processor
    Intel Core i7 720QM 1.6 GHz
    :: Mainboard
    Intel HM55
    :: Memory
    4096 MB, PC3-10600
    :: Graphics adapter
    NVIDIA GeForce GT 335M - 1024 MB, Core: 450 MHz, Memory: 790 MHz, GDDR3, ForceWare 189.16
    :: Harddisk
    Seagate ST9500325AS, 500GB 5400rpm

شاید خنده دار به نظر برسه ولی مهم ترین دلیل من برای استفاده از اوبونتو فرار از ویروس کول پد ها و امنیت موقع اتصال به اینترنته!!و همین طور خواستم یاد بگیرم کار با لینوکس رو به خاطر علاقه!
    نرم افزار های مهندسی و سنگین (به جز متلب)اصلا در دسترس من نیست (داخل لینوکس)و حداقل فعلا قصد استفاده از اونهارو ندارم...که فکر می کنم با این شرایط نیازی به swap ندارم...

یه مشکل دیگه :
    درایوی که برای swap تعریف کرده بودم رو داخل disk utility به ext4 تبدیل کردم اما وقتی mount می کنم یه ارور می ده!!!ریست کردم و باز هم نشناختش!! علت چیست؟؟ارور رو بنویسم؟؟
    Last edited by lllhamedlll; 22-02-2011 at 11:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alyssa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    /usr/portage

پيش فرض

ممنون از توضیحاتتون در مورد swap!!
    مدل لپ تاپ من asus n82jq:
    Processor
    Intel Core i7 720QM 1.6 GHz
    :: Mainboard
    Intel HM55
    :: Memory
    4096 MB, PC3-10600
    :: Graphics adapter
    NVIDIA GeForce GT 335M - 1024 MB, Core: 450 MHz, Memory: 790 MHz, GDDR3, ForceWare 189.16
    :: Harddisk
    Seagate ST9500325AS, 500GB 5400rpm

شاید خنده دار به نظر برسه ولی مهم ترین دلیل من برای استفاده از اوبونتو فرار از ویروس کول پد ها و امنیت موقع اتصال به اینترنته!!و همین طور خواستم یاد بگیرم کار با لینوکس رو به خاطر علاقه!
    نرم افزار های مهندسی و سنگین (به جز متلب)اصلا در دسترس من نیست (داخل لینوکس)و حداقل فعلا قصد استفاده از اونهارو ندارم...که فکر می کنم با این شرایط نیازی به swap ندارم...

یه مشکل دیگه :
    درایوی که برای swap تعریف کرده بودم رو داخل disk utility به ext4 تبدیل کردم اما وقتی mount می کنم یه ارور می ده!!!ریست کردم و باز هم نشناختش!! علت چیست؟؟ارور رو بنویسم؟؟
    درایو swap رو حذف و سپس ایحاد کردید؟ آیا فرمتش کردید؟

یک نکته دیگه در مورد swap اینکه swap برای hibernation لازم است. اگر به کرنل لینوکس دقت کنید در یکی از قسمت ها پارتیشن مخصوص swap را برای hibernate نیاز دارد.

نکته مهمتر اینکه چنانچه سیستم شما با اجرای یک برنامه سنگین در لینوکس با رگزاری شود و بخواهید بدون خارج شدن از برنامه آن را هایبرنیت کنید چنانچه فضای کافی به آن اختصاص ندید دچار هنگ در هنگام هایبرنیت می شود.

در مورد افزایش دمای سی پی یو و درصد بالای استفاده از آن شاید عملیاتی همانند updatedb و یا ... در System cron قرار داده شده که نیاز است در زمان ها ی خاصی اجرا شوند!

آیا اوبونتو رو بروز کردید؟

در ضمن شما از چه کرنلی استفاده می کنید؟ شاید احتیاج باشه تا کرنل تون رو به روز کنید! (البته قبلاش کاملا در این مورد مطالعه کرده باشید.)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

درایو swap رو حذف و سپس ایحاد کردید؟ آیا فرمتش کردید؟

یک نکته دیگه در مورد swap اینکه swap برای hibernation لازم است. اگر به کرنل لینوکس دقت کنید در یکی از قسمت ها پارتیشن مخصوص swap را برای hibernate نیاز دارد.

نکته مهمتر اینکه چنانچه سیستم شما با اجرای یک برنامه سنگین در لینوکس با رگزاری شود و بخواهید بدون خارج شدن از برنامه آن را هایبرنیت کنید چنانچه فضای کافی به آن اختصاص ندید دچار هنگ در هنگام هایبرنیت می شود.

در مورد افزایش دمای سی پی یو و درصد بالای استفاده از آن شاید عملیاتی همانند updatedb و یا ... در System cron قرار داده شده که نیاز است در زمان ها ی خاصی اجرا شوند!

آیا اوبونتو رو بروز کردید؟

در ضمن شما از چه کرنلی استفاده می کنید؟ شاید احتیاج باشه تا کرنل تون رو به روز کنید! (البته قبلاش کاملا در این مورد مطالعه کرده باشید.)
    درایو swap 2 گیگی رو داخل ویندوز با acronis disk utility حذف کردم بعد زیادش کردم به 8 گیگ و فرمت swap!!بعد داخل اوبونتو فرمت کردم به ext4 که mount نمیشه!!!البته اگه داخل اوبونتو swap کنم بعد از یه ریست باید بشناسه swap رو درسته؟؟
    دقیقا درست می فرمایید!!!هایبرنت نمیتونم بکنم ولی خب با توجه به داده های مسئله که دوستان گفتند :
    مقدارش هم هر چی کمتر باشه سرعت کار سریعتر خواهد بود به طبع، ولی باز مقدارش باید با نیاز شما تنظیم بشه،
    نبودش نمیشه و زیادش هم که خوب نیست پس مقدارش چه جور تعیین میشه؟؟
    علت هنگ کردن در حالت کار عادی چیه؟؟چون در مدل نوت بوک مشابه و حتی توزیع مشابه اوبونتو پرسیدم مشکلات من رو ندارند...ولی داغ کردن هست!

روز اول که اوبونتو رو نصب کردم با دستورات :
    sudo apt-get update
    sudo apt-get upgrade به صورت کامل از اپ دیت بودن مطمئن شدم(که خیلی طول کشید!) ولی خب هر وقت بالا میاد پنجره ای باز میشه که می خواد اپدیت بشه و من هم اونو می بندم!!!!

در مورد کرنل تقریبا هیچ اطلاعاتی ندارم..ممنون میشم راهنمایی بفرمایید!

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

درایو swap 2 گیگی رو داخل ویندوز با acronis disk utility حذف کردم بعد زیادش کردم به 8 گیگ و فرمت swap!!بعد داخل اوبونتو فرمت کردم به ext4 که mount نمیشه!!!البته اگه داخل اوبونتو swap کنم بعد از یه ریست باید بشناسه swap رو درسته؟؟
    دقیقا درست می فرمایید!!!هایبرنت نمیتونم بکنم ولی خب با توجه به داده های مسئله که دوستان گفتند :

نبودش نمیشه و زیادش هم که خوب نیست پس مقدارش چه جور تعیین میشه؟؟
    علت هنگ کردن در حالت کار عادی چیه؟؟چون در مدل نوت بوک مشابه و حتی توزیع مشابه اوبونتو پرسیدم مشکلات من رو ندارند...ولی داغ کردن هست!

روز اول که اوبونتو رو نصب کردم با دستورات :
    sudo apt-get update
    sudo apt-get upgrade به صورت کامل از اپ دیت بودن مطمئن شدم(که خیلی طول کشید!) ولی خب هر وقت بالا میاد پنجره ای باز میشه که می خواد اپدیت بشه و من هم اونو می بندم!!!!

در مورد کرنل تقریبا هیچ اطلاعاتی ندارم..ممنون میشم راهنمایی بفرمایید!
    من متوجه نشدم بالاخره چی شد، شما می خواهید swap رو زیاد کنید؟ یا می خواهید پاکش کنید؟
    ببینید من برای بار هزارم می گم داشتن و نداشتن swap کاملا بستگی به نیاز شما داره، و مقدارش هم به همین شکل، نمیشه فرمول خاصی براش ارائه کرد، اما آنچه واضح هست 8 گیگ خیلی زیاد هست و عملا کارایی سیستم شما رو کاهش می ده.
    اگر می خواهید پاکش کنید باید فایل fstab رو هم ویرایش کنید که در فولدر etc/ قرار داره و خط مربوط به swap رو ازش حذف کنید تا بتونید با اون پارتیشن کار کنید.

در مورد مشکلتون، که دما رو گفتید هم متاسفانه هیچ چیزی پیدا نشد فقط می تونم یک حدس بزنم! اینکه سیستم شما با سنسورهاتون هماهنگ نشده و نمی تونه تشخیص بده کی فن سیستم فعال بشه.
    بسته ی :
    sudo apt-get install sensors-applet
    نصب کنید و این اپلت رو به یکی از پنل ها اضافه کنید ببینید دماها رو چطور نشون میده.

در آغاز فعالیت ElnazCheraghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    شمایی که کلی سوال جواب کردین باهم به این سوال من هم جواب بده
    فایل آموزشی (پی دی اف یا پی پی تی یا ...) وجود داره برای اوبونتو
    اگه هست یه لینکی واسه من بزارید و اگه هم نیست با این همه بحثهایی که شده
    فکر کنم یشه حد اقل یه فایل آموزشی در حد عمومی درست کرد دوست دارم یکی از خواهرا یا برادرا این کار رو هم برا من و هم برای همه دوستانی که تازه کارن درست کنه تا ما هم به این غافله بپیوندیم
    من خودم یه چند صفحه ای خوندم چیزی نفهمیدم
    ممنون از همه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من متوجه نشدم بالاخره چی شد، شما می خواهید swap رو زیاد کنید؟ یا می خواهید پاکش کنید؟
    ببینید من برای بار هزارم می گم داشتن و نداشتن swap کاملا بستگی به نیاز شما داره، و مقدارش هم به همین شکل، نمیشه فرمول خاصی براش ارائه کرد، اما آنچه واضح هست 8 گیگ خیلی زیاد هست و عملا کارایی سیستم شما رو کاهش می ده.
    اگر می خواهید پاکش کنید باید فایل fstab رو هم ویرایش کنید که در فولدر etc/ قرار داره و خط مربوط به swap رو ازش حذف کنید تا بتونید با اون پارتیشن کار کنید.

در مورد مشکلتون، که دما رو گفتید هم متاسفانه هیچ چیزی پیدا نشد فقط می تونم یک حدس بزنم! اینکه سیستم شما با سنسورهاتون هماهنگ نشده و نمی تونه تشخیص بده کی فن سیستم فعال بشه.
    بسته ی :
    sudo apt-get install sensors-applet
    نصب کنید و این اپلت رو به یکی از پنل ها اضافه کنید ببینید دماها رو چطور نشون میده.
    ممنون از توجهتون و وقتی که میگذارید...
    تازه کاریم دیگه .... شما به professional ایه خودت بخش
    والا من می خوام هم زمان که سیستم رو سر پا می کنم یه چیزی هم یاد بگیرم واسه همین زیاد می پرسم و زیاد ووول می خورم(در اصطلاح البته!!!!)
    با چیزهایی که به لطف دوستان و خود شما یاد گرفتم باید باشه و کم باشه!!!!پس همون 2گیگ رو می پسندم...مشکل حل شد برای من...باز هم ممنون
    امرتون مطاع!!!
    سوال دیگه ی من اینه که با اینکه من همون اول هم update و هم upgrade چرا صفحه ی update manager باز میشه؟سوال دیگه ی من اینه که مشکل قفل کردن تاچ(هنگ کردن) مرتبط با داغ کردن هست؟
    Last edited by lllhamedlll; 26-02-2011 at 11:18.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    شمایی که کلی سوال جواب کردین باهم به این سوال من هم جواب بده
    فایل آموزشی (پی دی اف یا پی پی تی یا ...) وجود داره برای اوبونتو
    اگه هست یه لینکی واسه من بزارید و اگه هم نیست با این همه بحثهایی که شده
    فکر کنم یشه حد اقل یه فایل آموزشی در حد عمومی درست کرد دوست دارم یکی از خواهرا یا برادرا این کار رو هم برا من و هم برای همه دوستانی که تازه کارن درست کنه تا ما هم به این غافله بپیوندیم
    من خودم یه چند صفحه ای خوندم چیزی نفهمیدم
    ممنون از همه
    با اجازه ی اساتید!!!
    همون طور که خودتون هم سرچ کردید آموزش فارسی آنچنانی تقریبا نیست...اما ممکنه زیان اصلی های خوبی پیدا بشه!اگر می تونید حتما از آموزش های به زبان انگلیسی استفاده کنید...لینک زیر برای شروع به نظر من خوب هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مهمترین قسمت کار به نظر من نصب اوبونتو هست ...شروع کار برای دفعات اولیه و معرفی سیستم و اوبونتو به هم ممکنه یه خورده سخت و کسل کننده به نظر برسه ...( دقیقا مرحله ای که من توشم الان!!!) اما اگر هدف دار باهاش کار کنید فوق العاده جذاب هست!!!!!
    این انجمن ها به نظر من خیلی سریع تر جوابگو هستند...البته درستش به نظر من اینه که اطلاعات رو از منابع کسب کنیم و اینجا سوالات خواص رو مطرح کنیم... اگه پیش زمینه ای از اوبونتو داشته باشید ترکیب (گوگل+این انجمن ها)خیلی سریع تر و راحت تر پاسخگو هست...من هنوز هیچ کتابی در مورد اوبونتو نخوندم...
    این ها نظر یه تازه کاره...اشتباهی اگه هست اصلاح کنند دوستان با سپاس

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    ببخشید یکی هست اینجا توضیح کامل بده که
    اوبونتو با کوبونتو چه فرقی داره ؟
    دوتوزیع جداگاه است یا خیر ؟
    مرسی

آخر فروم باز Mig33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    ببخشید یکی هست اینجا توضیح کامل بده که
    اوبونتو با کوبونتو چه فرقی داره ؟
    دوتوزیع جداگاه است یا خیر ؟
    مرسی
    یک توزیع است با این تقاوت که اوبونتو از رابط کاربری یا یوزر اینترفیس Gnome استفاده میکنه ولی کوبونتو از KDE....
    به نظر من Gnome زیباتره

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

یک توزیع است با این تقاوت که اوبونتو از رابط کاربری یا یوزر اینترفیس Gnome استفاده میکنه ولی کوبونتو از KDE....
    به نظر من Gnome زیباتره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رابط کاربری یا اینترفیس یعنی چی میشه توضیح بدی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •