سلام دوستان آيپاد دار چک کنن توى اتاق کاملا تاريک وقتى صفحه آيپاد روشنه از کتار کليد ولوم اونجاىى کگه به هم قسمت فلزى و صفحه join ميشن نور ميزنه بيرون?
سلام دوستان آيپاد دار چک کنن توى اتاق کاملا تاريک وقتى صفحه آيپاد روشنه از کتار کليد ولوم اونجاىى کگه به هم قسمت فلزى و صفحه join ميشن نور ميزنه بيرون?
نه
شما میتونی توی اکانت skype یا nimbuzz یا ... پول بریزی و از اینترنت مثلا به خط 912و... بزنگی
[QUOTE=Mehrdad092000;5695768]
---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------
ممنون
اخه شما گفتی 25 تومن من فکر کردم دوتارو با هم خریدی
کیفت که اصله نترس
شیلد هم عکس میزاشتی
نه باید ibook دانلود کنی فری هستش
جیل نکنی این همه بازی و برنامه چی پس؟ ibook فری هست اما اون لینک هایی که دادم اگه بخوای جیل نکنی باید پول برای خرید بدی
اره حتما باید 10 باشه لینک نداری بگو بدم دانلود کنی
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
متاسفانه قاب شیلد رو انداختم بیرون. نیست تا عکس بزارم
اسمشو فروشنده گفت ولی یادم نیست چی بود هم چند تایی داشت ، هم تک برگ . من تک برگشو گرفتم میگفت کیفیتش خوبه
جالب این بود که قیمت شارژر خیلی فرق میکرد همه هم ادعا داشتن اصا هست از 35 تا 15 !!!قیافه هموشون هم مثل هم بود!!!!
من یکی 12 خریدم
ممنون د همین الان دانلود کردم
یه جایی داشتم میخوندم نوشته بود جیل ممکنه باعث بعضی مشکلات بشه البته من کلا نیازی به نرم افزارای ios ندارم به اندازه کافی نرم افزار رو گوشی و مک و لبتاپ دارم
بیشتر برای آهنگ و اینترنت و دوربین فیلم برداریش گرفتم استفاده از مرورگرش که فوق العاده ساده و خوبه و مشکات گوشی های هوشمند مثل HTC و غیره رو نداره
هنوز پی دی اف روش امتحان نکردم خداکنه کار با برنامش راحت باشه
من تازه 3 روزه آیپاد گرفتم. آیپاد 4 ، 32 گیگ ، از پایتخت.
تا حالا با هیچ محصول اپل کار نکردم و هیچ تجربه ای ندارم. چند تا سئوال دارم. اگه سئوال هام خیلی سطح پایینه ببخشید:
1- چه طور می تونم عکس و فیلمی رو که با دوربین خود آیپاد می گیرم به کامپیوتر بفرستم.
2- من دستگاهم رو جلبریک کردم اول این که می خواستم بدونم برنامه و بازی های آیپاد رو از چه سایت هایی می تونم به صورت کرک شده دانلود کنم و دیگه این که چه طور می تونم رو آیپادم نصب کنم. ( چون من فقط با برنامه آی تیون کار کردم. که البته داخل اون هم حرفه ای نیستم )
3- کلا فایل هایی مثل pdf ها رو چه جور می تونم به آیپاد منتقل کنم و از کجا باید اجراشون کنم.
4- عکس هایی که به وسیله برنامه آی تیون به آیپاد فرستادم حتما باید توسط خود آیتیون پاک بشن؟ یعنی امکان این که بوسیله خود آیپاد پاک کنم وجود نداره؟
5- داشتم با مرورگر سفری 1 سایت باز می کردم که ظاهرا احتیاج به فلش پلیر داشت و زمانی که خواستم فلش پلیر را دانلود کنم بهم اجازه نداد. می خواستم ببینم امکان باز کزدن 1 همچین سایت هایی به وسیله آیپاد وجود داره یا نه؟ ( برنامه ای برای اجرای فایل های فلش هست؟ )
6- تو قسمت یوتیلیتیز، برنامه ویس ممو هست که می تونیم صدا رو ضبط کنیم خواستم ببینم فایل ضبط شده رو چه جوری می تونم رو کامپیوترم داشته باشم. ( اگه برنامه ضبط صدای بهتری هم سراغ دارین معرفی کنین ممنون می شم )
7- من کلا با ترانسفر فایل از آیپاد به کامپیوتر مشکل دارم چند مورد رو تو سئوال های بالا اشاره کردم و 1 مورد دیگه هم این که فایل هایی که با دانلود منیجر سفری دانلود می کنم رو چه جوری به پی سی منتقل کنم
8- استفاده من از اینترنت به وسیله آیپاد خیلی زیاده می خواستم ببینم مرورگر و دانلود منیجر بهتری برای آیپاد هست یا از همین سفری باید استفاده کنم؟
شرمنده اگه سئوال هام خیلی زیاده. چون تا حالا با سیستم های مک کار نکردم
یعنی پولیه؟
تریال نداره؟
خود برنامه رایگان، تماس به شماره حقیقی پولیه...وگرنه Skype به Skype رایگانه...
ممنون
آره پایتخت برای محصولات اپل به نظر من بهترینه(البته من آیپادش را تست کردم بقیه محصولات را ظاهری دیدم)
اخلاق مغازه دار ها عالی قیمت ها خوب و ...
نه راستش چون من شیلد زگ میخوام بگیرم قیمت نگرفتم ولی فکر کنم کیس های خوب از 30 تا 35 باشه نهایتا دیگه 40
دوستان من یک کیف خوشگل میخوام سراغ ندارید
سلام
جواب چنتاشونو میدم:
برنامه ها و بازیا رو میتونی از خود اپل استور بگیری، برنامه های فری فوق العاده زیاد داره و پیشنهاد اصلیم همینه.
فقط باید اکانت بسازی بعد موقع دانلود باید با وی پ*ی ❊ن کانکت شی وگرنه نمیشه دانلود کنی.
برای ای بوک ها و فایل های pdf باید آیبوک رو نصب کنی بعد موقع باز کردن فایل باید با آیتونز بازشون کنی که مستقیم رو آیپاد میفرسته.
اگر هم میخوای فایلاتو ترانسفر کنی خیلی راحت لینک زیرو دانلود کن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه از هیچ جاش نور نمیده !
دوستان عزیز به شدت توصیه میشه برنامه Panorama wallpaper رو از سیدیا بریزید ! بشدت جالبه
ویرایش :
طبق آخرین اخبار پس فردا مصادف با 16دسامبر بازی N.O.V.A 2 منتشر میشه
اولین لینک کرک رو از بخش بازی ها میتونید ببینید ( همزمان با ریلیز کرک بازی )
( کاش اولین نفر باشم که پستش میکنم)
Last edited by HESAM_5700; 14-12-2010 at 21:04.
سلام مبارکه
1.برای عکس میتونی وقتی وصل میکنی یه درایو میاره توی pc و فیلم هم با ایتونزمیتونی
2.apptracke.org آموزش ها توی سایت هست برای نصب (اول جیلبریک میکنید بعد از cydia برنامه Appsync فریمورتونو میریزید بعدشم با ایتونز سینک میکنبد
3.برنامه برای خوندن فایل زیاده شما همون ibook بریز بعد فایل هاتو با ایتونز سینک کن (میتونی با ifunbox هم میتونی بری توی پوشش)
4.نه اون عکس ها فقط با ایتونز
5.اپل فعلا از فلش پشتیبانی نمیکنه (به علت مصرف بیشتر باطرِی) اما یه سری پلاگین توی سدیا هستن که این امکانو میدن اما من پیشنهاد میکنم نصب نکنی
شما میتونی skyfire بریزی یا بعضی برنامه های دیگه تا یه حدی پشتیبانی میکنن
6.با ایفان باکس برید توی پوشش با ایتونز هم احتمالن بشه باید تست کنم
7.بازم این میره توی یه پوشیه با ifun box یا pc suitیا iphone explor یا هر فیل منجری به ادرس زیر برید
var>>mobile>>Media>>Downloads
8.مرورگر همین خوبه برای فلش skyfieهم مناسبه فکر کنم اما Opera mini هم خوبه اما ساپورت فارسی نداره
دشمنت شرمنده
---------- Post added at 09:09 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------
همونجور که پارسا جان گفتن خود برنامه فری هست اما تماس Voip پولیه
مثلا تماس با فلان کشور دقیقه ای فلان فیمت میتونید برید توی سایت برناممه ها ببینید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)