چرا ممنوعه!؟
کاره بدی میکنه ما رو راهنمایی میکنه که بجای اینکه بریم از یه شرکت درپیت سرویس بگیریم بریم سرویس خوب بگیریم!؟
البته بنده قسط خرید از شرکت لایزر یا اصلا طرفدار لایزر نیستم ولی میگم خیلی بهتره که همدیگرو اینطوری راهنمایی کنیم.
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چرا ممنوعه!؟
کاره بدی میکنه ما رو راهنمایی میکنه که بجای اینکه بریم از یه شرکت درپیت سرویس بگیریم بریم سرویس خوب بگیریم!؟
البته بنده قسط خرید از شرکت لایزر یا اصلا طرفدار لایزر نیستم ولی میگم خیلی بهتره که همدیگرو اینطوری راهنمایی کنیم.
![]()
آخه ایشون خودشون نمایندگی لایزر رو داشتند و اون نقل قول هم شماره تماسشون بود.
می تونند برای تبلیغ بنر اجاره کنند.
خیلی هوای همارا را دارین ؟
در ضمن برای همارا تبلیغ لازم نیست چون از بس دوستان با این شرکت مشکل دارند که نگو . در ضمن بازم هم میگیم که از بس این شرکت درپیت به قول دوستان مشکل داره که اعصابم نمیکشه بازم خودمو قاطی اینجور بحثا کنم . از شما و همه دوستان هم می خواهم که معده گوجونه به قول خودمون حرف نزن ؟
هر کی میگه این شرکت خوبه بیاد علت بگه هر کی میگه بده بیاد علت بگه !!!! من خودم چندین بار در این بحث ها دلایلمو گفتم و نظر مخالف و موافق داشت ولی همشون یه نقطه مشترک داشتند اونم این بود که از بین بد و بدتر ، بد یعنی همارا را انتخاب می کنند چون هزینشو با گسترش کمی پایین حساب میکنه
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------
مهندس جان
مگه دیوانه ام مردمو بیخودی زیر سوال ببرم ؟؟؟؟؟ حتما خودشون و یا حتما حتما یکی از کارمندان همارا اینجا هستند !! میگم همون آقای فارسی بیاد تکذیب کنه ؟
بهترین گزینه نیست! ولی تا حدی خوبه.
اگه قیمت براتون مهم نیست می تونین راجع به پارس آنلاین و صبا و لایزر هم تحقیق کنید.
هواشو ندارم حقیقت رو میگم برای اینکه وقتی با شاتل نمی تونم بیشتر از 300 مگ تو تهران دانلود کنم فایل تورنت رو میدم فامیلمون واسم میگیره شبی تقریبا 1 گیگ با این تفاوت که من 13900 پول میدم برای یک ماه ولی اون 29500 برای 3 ماه تقریبا ماهی 10 هزار تومان میده. خلاصه ایشون از تابستان دارند از همارا میگیرند و تا حالا راضی بودند . هر وقت هم ناراضی باشه میام میگم واسه من که سودی نداره.
اوکی
اینم دلیل خوبیه . راست ودرست این شرکتا شاتل ، همارا ، مکس نت ، صبا و .... را ما کهنمیدونیم و همش از تجربه میگیم و ممکن است اشتباهی هم باشه اما بالاخره محیط ، محیطی است برای اظهار نظر و راهنمایی دیگران
نظر من همارا است چونفقط قیمتش مناسب است نه چیز دیگش .
اولا این که قوانینو من ننوشتم.ثانیا این که شما خودت گفتی راهنمایی نه تبلیغ.
کار این آقا آرش از اول تبلیغ بوده.نمیگم داره کار بدی میکنه ولی همونطوری که دوستان گفتن تبلیغات راه خودشو داره.
چند تا پست عقب تر برین میبینین از پارس آنلاین شماره زدن که هیچ آدرس هم زدن![]()
اگه با نوشتن من تو این فروم قرار 2 نفر بیاد ازم سرویس بگیره ما نخواستیم
تنها علت تبلیغات من تو فروم این که همه اسم شرکت و بشناسن با این که بیرون از محیط مجازی تبلیغات برای
ما انجام میشه ولی شاید بعضی از دوستان اصلا بیرون نمیرن همش پای نت هستن یکی مثل خودم
به هر حال معرفی یه سرویس از شرکت لایزر یا کارا امین ارتباط برا کسی ضرر نداره
شاید از همون همارا سیستم بهتر باشه ولی به علت سیاست نماینده های قبلی اسمش به نیک یاد نمیشه !
همارا سیستم همون شرکت بوده که زمان کارت اینترنت برشکست شد کارش دادگاهی بود که خودش و بالا کشید .
پس هر کسی تلاش کنه جواب تلاششو می بینه روزی رسان خداست با بد گفتن یا خوب گفتن روزی کسی کم و زیاد نمیشه ! کسی انتظار نداره از این فروم حتما بنده خدایی بیاد سرویس بگیره از ما گر چه چند نفری که اسم نمیبرم از ما سرویس گرفتن حتی من و از نزدیک ملاقات کردن ولی متوجه نشدن من همونم که تو فروم پست میزارم . به هر حال یه نوشته تبلیغاتی این همه جنجال نداره !
اگه کسی از پست گذاشتن من دلخوره پیغام خصوصی بزنه به خودم
یا علی
اولا برای تبلیغات ما نه بنر نیاز نه چیز دیگه . تو سایت پر رفت آمدی مثل کلوب تبلیغات داشتیم . تبلیغات شهری حالا بماند .
نکته مهم اینه که شما چرا از شاتل بد میگین ؟؟؟ چرا به جای امضا نوشتین شکایت از شاتل و کم فروشان ؟؟؟
حیف که اینجا ایران قانون اینرنتی نیستش ولا به خاطر همین کارتون به خاطر لطمه زدن به حیثیت یه شرکت حقوقی جریمه میشدین !
حالا ثابت کنین شاتل ایراد داره ! اگه ایراد داره کار شما نیست که بیاین تبلیغات منفی کنین .
اینجا نمایندگی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادییویی داریم اگه مشکلی هست اونجا ارجا بدین
به عنوان همکار اقای شهرام جواهری مدیر عامل شرکت اریا رسانه تدبیر ازتون می خام اون امضا رو پاک کنین
مشکلی هم هست به شرکت تنظیم مقررات ارجاع بدین آدرسشم آبرسان خ بزرگمهر پشت اداره محیط زیست !
یه چیزم یادم رفت بگم جناب عالی مشترک تهران هستی از خوب یا بد بودن همارا شمارو چه سودی ؟؟؟؟ شما اونجا لایزر دارین داتک دارین
عصر انتقال داده ها دارین آسیا تک و ....
همه پست هاتون خوندم احساس میکنم جبهه گیری می کنین سمت یه شرکت ! همه دوستان هم این نظرو شاید داشته باشن
Last edited by arashrasa; 11-03-2010 at 11:13.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)