دوستان اگر امکانش هست، چند جوی استیک خوب که مناسب کار با شبیه ساز FSX هست معرفی کنید. اگر با قیمت بگین که خیلی ممنون میشم.
دوستان اگر امکانش هست، چند جوی استیک خوب که مناسب کار با شبیه ساز FSX هست معرفی کنید. اگر با قیمت بگین که خیلی ممنون میشم.
یعنی وقتی هدینگ رو توی course وارد کنم هواپیما به همون جهت حرکت میکنه؟ من که این کار رو کردم ولی نشد.چرااااااااااااااا؟![]()
جوی استیکهایی شبیه به XBOX خیلی خوبه چون اسلایدر هم داره برای کنترل سرعت.دوستان اگر امکانش هست، چند جوی استیک خوب که مناسب کار با شبیه ساز FSX هست معرفی کنید. اگر با قیمت بگین که خیلی ممنون میشم.
قیمتش هم حدود 16 تومن.
بعد از اون دیگه باید سراغ یوک و یا استیکهای پیشرفته تر برین با قیمت بالای 50 تومن.
ببینید هدینگ باند رو که نمیشه شما برین و به باند برسید.یعنی وقتی هدینگ رو توی course وارد کنم هواپیما به همون جهت حرکت میکنه؟ من که این کار رو کردم ولی نشد.چرااااااااااااااا؟
شما اگر به طرف هدینگ 250 برین مثلا؛ در 1000 متر سمت راست شما هم هدینگ 250 وجود داره ولی آیا اون هم به باند میرسه؟
هدینگ به تنهایی کاری نمیکنه. کورس هم لازمه.
چجوری میشه با مدیر اصلی این سایت ارتباط برقرار کرد؟![]()
بفرمایید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام اینجا تاپیک flight simulator 2004 نداره؟
اینجا تاپیکه شبیه ساز هستش.
چجوری میشه با مدیر اصلی این سایت ارتباط برقرار کرد؟:q uestion:
شما اگر مشکلی با این بخش دارید با همکاران این بخش تماس بگیرید.
اگر لازم باشه اونها با مدیران بخش و مدیران بخش با مدیران ارشد و مدیران ارشد با مدیریت کل تماس میگیرند.
هر چیزی پروسه ی خودشو داره.
همکار و مدیر فعال این بخش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمین جا سوالات 2004 رو هم جواب میدیم.سلام اینجا تاپیک flight simulator 2004 نداره؟
بفرمایید.![]()
منظور من از جوی استیک دسته پلی استیشن و ایکس باکس نیست. فکر کنم اونی که من میگم رو شما بهش می گید استیک. اگر میشه نام برند و مدلش هم بگید که موقع خرید سردرگم نباشم.
ممنون
کسی لینک ذانلود flight simulator 2004 رو داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)