تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 392 از 1081 اولاول ... 292342382388389390391392393394395396402442492892 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,911 به 3,920 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

من یه چیزی گرفتم بعد همراش یه کد فعال سازی اصلی 1ساله کاسپرسکی بود مال شرکت آتنا که سایتشم اینه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد رو کامپیوترمKaspersky Internet Security 2009 نصب بود بعد این کد رو میزنم error میده البته رو کاغذی که روش کد هک شده نوشته کد فعال سازی آنتی ویروس کسپرسکی میخوام اینو بدونم اگه یه کد برای آنتی ویروس باشه رو اینترنت سکیوریتی کار میکنه یا نه؟ بعد نمیشه تو سایت خود کسپرسکی چک کرد ؟بعد قیمت این کد اصلی چنده آخه بدرد خودم نمیخوره میخوام بفروشم؟
    با تشکر
    شركت آتنا يكي از نمايندگيهاي كاسپر در ايران ميباشه.اگر از اين كمپاني خريد كرده باشيد خب سريال يا Activation Code معتبر داريد ولي لازم به ذكره كه كدهاي اين 2 محصول متفاوت ميباشند و كد يكي را هرچند هم خريداري شده و اصل باشند نميتوان در محصول ديگري استفاده كرد.
    اما اگر شما اين سريال اصلي را براي محصول خود فعال كرده باشيد در ابتداي فعال سازي كه سريال را وارد ميكنيد از شما آدرس ايميل و Use Id و Password ميخواد كه اگر براي اولين بار محصول خود را فعال كرده باشيد فقط ميتونيد سريال و آدرس ايميل معتبر را وارد كنيد.بعد از فعال سازي يك ايميل از طرف كمپاني كاسپر دريافت خواهيد كرد كه در آن User ID و Password ي را مشاهده خواهيد كرد و علاوه بر اين يك لينكي براي شما قرار داده شده است و براي شما اصطلاحا يك Cabinet در خود سايت كاسپر باز ميكند كه ميتونيد با ورود به اين Cabinet مشخصات خود و اكانت خود را مديريت نماييد.

2. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام

از کجا کلید فعال سازی دانلود کنم؟

پیشاپیش سپاس

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام

از کجا کلید فعال سازی دانلود کنم؟

پیشاپیش سپاس
    فرشاد جان در پست اول تاپیک زیر راه های گوناگون دریافت Key توسط همیلتون عزیز عنوان شده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته یک سری Key هم در پست زیر گذاشتم ( در صورتیکه راههای فوق برای شما جواب نداد )

5. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

رامبو جان...... یه چیزایی گرفتم......!! ولی راه حل ساده تری نیست........؟!؟؟!
    ایجوری که خیلی ستمه..... تازه من که اصلا فکر تعویض ویندوز و تو ذهنم نمیتونم جا بدم...... :-(

ولی بابته همین هم ، دستت طلا..... ;-)
    دوستان اصلا به تعویض ویندوز ربطی نداره من اونو واسه موقعی گفتم که میخواید ویندوز عوض کنید شما میتونید از یه کامپیوتر دیگه که همین کسپر آپدیت کرده فولدر bases کپی کرده و تو یه فلش بریزید بعد تو کامپیوتر خودتون تو حالت safe mode ویندوز فولدر bases رو bases قبلی کپی و yes بزنید همه چی تمومه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نحوه پاکسازی ویروس Win32.Sality توسط کسپرسکی

1. ابتدا System Restore را خاموش کنید ( در تمام درایوها )

2. بخش iSwift and iChecker در تنظیمات اسکن کسپرسکی را غیرفعال کنید

3. فایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود کنید

این فایل برای از کار انداختن پروسه های ویروس بکارمیره و تا زمانیکه فعال باشه ، ویروس قادر به فعالیت نیست

در واقع این فایل ویروس رو موقتا غیرفعال میکنه تا شما بتونید آنتی ویروس قوی نصب کنید یا سیستم رو کاملا اسکن کنید

4. فایل دانلود شده را اکستراکت کرده و فایل Sality_off.exe را اجرا کنید و صبر کنید تا اسکن آن کامل شود

بر روی پوشه Startup در مسیر Start --> All programs کلیک راست کرده و Open کنید

حال بر روی فضای خالی پوشه ، کلیک راست کنید و از منوی New --> Shortcut یک کلید میانبر ایجاد کنید

پنجره ایجاد کلید میانبر بوجود آمده و با استفاده از گزینه Browse آدرس فایل Sality_off.exe را وارد کنید

در آخر آدرس فایل ، عبارت m- را با یک فاصله وارد کنید یعنی آدرس فایل باید اینگونه شودC:\Sality_off.exe -m

سپس گزینه Next را انتخاب کرده و در آخر OK کنید

فایل Sality_off.exe را اجرا کنید

5. فایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود کنید

6. فایل دانلود شده را Extract کنید

7. فایل Disable_autorun.reg را اجرا کرده ( با انتخاب گزینه Yes و سپس OK تغییرات اعمال میشود )

8. کسپرسکی را کاملا آپدیت کنید ( در نسخه های پیشین بهتره از Zip Archive استفاده کنید )

9. با حداکثر قدرت کسپرسکی ، کل سیستم را اسکن کنید

10. پس از اتمام اسکن به همان پوشه دانلود شده Sality_RegKeys رفته و بر اساس ویندوز خود فایل مزبور را اجرا کنید

SafeBootWinXP برای ویندوز XP
    SafebootVista برای ویندوز ویستا
    SafeBootWin200 برای ویندوز 2000
    SafeBootWinServer2003 برای ویندوز سرور 2003

نکته : چنانچه همچنان مشکل داشتید در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید

در ضمن در تاپیک زیر هم راه حل هایی برای ویروس های هم خانواده آن عنوان شده

موفق باشید

8. 3 کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

. فایل دانلود شده را اکستراکت کرده و فایل Sality_off.exe را اجرا کنید و صبر کنید تا اسکن آن کامل شود
    سلام
    من این برنامه رو اجرا کردم ولی همه رو Couldnt open file میده !
    و System Restore رو چطور غیر فعال کنم ؟
    کاسپر در این حین فعال باشه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    دوست خوبم؛ majid20 جان، از توضیحاتت واقعا ممنونم.
    من یه مشکل دارم.
    اینه که اصلا آنتی ویروس باز نمیشه.
    یعنی باز میشه،
    بعد از دو ثانیه بسته میشه.
    ممنون میشم راهنمایم کنید.
    خیلی ممنون.

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام.
    من یه مشکل دارم.
    یعنی باز میشه،
    خیلی ممنون.
    این کاره همین ویروسه است ! Kasper رو Disable کنی هیچ برنامه ای رو Exit نمیکنه . موقع ی اسکن حتی FF رو هم برای من می بست ! من که تمام کار ها رو به غیر از اولی که نمیدونم از کجا باید انجام بدم و قسمت اخر که با اررور زیر مواجه میشم انجام دادم ! مشکلاتم از قبیل عدم آنلاین شدن یاهو و پیام ها تا حالا از بین رفته ! حالا باید دید !

راستی یک سوال ! ایا برنامه ای وجود نداره که به صورت جداگانه این رو پاک کنه ؟ :(
    Last edited by Benygh; 02-12-2008 at 22:36. دليل: ادیت پست ...

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان عزیز بهتره بحث های بیشتر پیرامون مشکلات این ویروس رو در اورژانس سیستم های آلوده دنبال کنید، ممنون
    سلام
    من این برنامه رو اجرا کردم ولی همه رو Couldnt open file میده !
    و System Restore رو چطور غیر فعال کنم ؟
    کاسپر در این حین فعال باشه ؟
    الف - برای غیرفعال کردن System Restore کافیه بر روی آیکن My Computer در Start ویندوز کلیک راست کرده و Properties رو بزنید

(حتی می تونید داخلMy Computer کلیک راست کنید و وبا انتخاب Properties وارد تنظیمات سیستم شوید )

حال به سربرگ System Restore رفته و تیک گزینه زیر را فعال کنید

ب- در حین کار کسپرسکی را فعال نگهدارید
    سلام.
    من یه مشکل دارم.
    یعنی باز میشه،
    خیلی ممنون.
    در وهله اول باید بگم کسپرسکی بدلیل داشتن Self-Defense قدرتمند معمولا در برابر این ویروس غیرفعال نمیشه

مگر اینکه تنظیمات صحیح نبوده که ویروس توانسته به آن رخنه کند یا کاربر به هشدارهای کسپرسکی بی اعتنا بوده

بهرحال چون ویروس به هر پروسه یا نام آنتی ویروس حساس هستش و اون رو غیرفعال میکنه

شما ابتدا فایل زیر را دانلود کرده و اجرا کنید و صبر کنید اسکن تمام شود

سپس از مسیر زیر با انتخاب گزینه Repair اقدام به تعمیر کسپرسکی کنید

Start --> All Programs --> Kasperky ... --> Modify , Repair or Remove

در آخر کارهای گفته شده را اجرا کنید

13. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام

مشکلی برام پیش آمده که نمی دونم دقیقا باید کجا مطرحش کنم. فکر کردم که اینجا مناسب باشه
    سیستم من (به احتمال زیاد) ویروسی نیست چون همیشه کسپر رو آپدیت می کنم و مرتب سیستم رو اسکن می کنم. همین طور فلش هایی رو که به سیستم وصل می کنم اول اسکن می کنم. اما تصمیم گرفتم برای اطمینان بیشتر خودم و به خاطر یکی دو مورد مشکوک که دیدم سیستم رو با سکوریتی بالا فول اسکن کنم. به صورت safe mode وارد ویندوز (vista) شدم و کسپر رو اجرا کردم. اما همان یک درصد اول پر نشده بود که صفحه ی آبی ویندوز آمد و اینقدر سریع restart شد که من نتونستم متن آن صفحه رو بخوانم. یک بار دیگه این کار رو کردم اما باز هم نتیجه همان بود.
    حالا آیا این مشکل از ویروسی بودن سیستم ناشی شده یا مشکلات نرم افزاری و...
    یادم میاد که همین نسخه از کسپر رو برای یکی از فامیل ها نصب کردم، وقتی سیستم رو خاموش می کرد، همین صفحه ی آبی می آمد و باید یک کلید رو فشار می دادم تا آن صفحه محو بشه و سیستم خاموش بشه.
    لطفا راهنمایی کنید که چطور می تونم این مشکل رو حل کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •