به نظر من سیستم شما قدیمی است و نمیتوانید Word 2007 را روی آن نصب کنید. برای نصب این برنامه ویندوز شما باید حداقل XP sp2 باشد.
به نظر من سیستم شما قدیمی است و نمیتوانید Word 2007 را روی آن نصب کنید. برای نصب این برنامه ویندوز شما باید حداقل XP sp2 باشد.
خانم Shvalaie من فایل شما را یک بار دیگر در کامپیوتر خودم مورد امتحان قرار دادم. و آن را به Pdf تبدیل کردم و پرینت گرفتم ولی هیچ مشکلی نداشت.
به نظر من هنگامی که شما میخواستید که یک خط ایجاد کنید به یکباره این خط از جلوی چشم شما مخفی شده و در زیر شکل شما قرار گرفته است و شما نتوانستهاید آن را مشاهده کنید و الآن این خط برای شما مشکلساز شده است و باید حتماً از زیر شکل به صورتی آن را بیابید و Delete کنید. (من در همان تصویری که شما قرار داده بودید یک خط مشاهده کردم که به طور 100 درصد احتمال میدهم که همین کار را صورت دادهاید.)
سلام
ورد 2007
موقع باز کردن این ارور می یاد لطفا راهنمایی بفرمایید:
سلام، ممنون از وقتي كه گذاشتين، اما pdf ي رو كه من فرستاده بودم هم پرينت گرفتين؟ خط نداشت؟ در واقع همون طور كه از فايل مشخصه من اصلا و ابدا نميخواستم خط درست كنم، من اون شكلها رو در فتوشاپ درست كردم و اينجا توي فايل ورد گذاشتم تنها كاري كه كردم اين بود كه يه باكس درست كردم تا شماره صفحه رو توش بزارم.
منظورم اينه كه اگه خطي باشه توي همون فايل ورد كه گذاشتم هم بايد باشه.
در هر حال ظاهرا اين خط فقط با سيستم من درست ميشه، من با ورژن 6 پيدياف درست ميكنم، 8 رو هم دارم، يه بار هم با اين ورژن pdf ميسازم شايد درست شه....
باز هم ممنون![]()
براي اينكار تنها كاري كه بايد انجام بديد اينه كه ابتدا كنترل و شيفت راست رو بزنيد و بعد متن فارسي بنويسيد و اگه متن انگليسي خواستيد بنويسيد با آلت و شيفت زبان رو عوض كنيد
شما هم ابتدا كل متن رو انتخاب كنيد و با كنترل و شيفت راست اونو راست به چپ كنيد كه حل ميشه و نيازي به page setup نيست
سلام
اگه ميخواي دو صفحه A5 داشته باشي كه هر كدوم حاشيه جداگانه داشته باشه ميتوني سايز كاغذ زر روي A5 تنظيم كني و سپس براي رفتن به صفحه دوم از منوي insert گزينه break رو بزني و next page رو بزني
حالا براي حاشيه گذاري در صفحه اول پس از انتخاب نوع حاشيه از باكس apply to گزينه this section رو انتخاب كن و براي صفحه دوم هم همين كارو انجام بده تا حاشيه مختلف داشته باشي
موفق باشي
روش خاصي نداره
پست 3913 رو نگاه كنيد
سلام
شما بتازگي Add-Ins روي آفيس نصب نكرديد !!؟؟
Last edited by wordist; 10-10-2009 at 08:35.
سلام دوست عزيزم
من فايلت رو چك كردم در ورد مشكلي نداشت ولي پي دي اف شما رو كه پرينت گرفتم اون خط بود
خودم با ورد 2007 تبديلش كردم به PDF ولي بهم ريخت
يه كانورتور ديگه هم داشتم كه الان دم دست نيست
با اون تبديل ميكنم و خبرش رو ميدم
شاد باشي
Last edited by wordist; 08-10-2009 at 13:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)