تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 392 از 1045 اولاول ... 292342382388389390391392393394395396402442492892 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,911 به 3,920 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه H.Mahmoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با درود.

من آفیس 2003 را دارم ولی مثل اینکه کمی تا قسمتی خراب شده. حالا میخوام برش دارم و آفیس 2007 را نصب کنم ولی رفع نصب نمیشه. یعنی اصلا توی اد ریموو پروگرام نیست. حتی خواستم کل پوشه اش را از درایو سی پاک کنم باز نشد.
    خواستم با گذاشتن سی دی 2007 آنرا بردارم این ارور را داد:
    There are no products affected by this package installed on this system
    سپاسگذار میشم راهنمائی کنید.
    به نظر من سیستم شما قدیمی است و نمی‌توانید Word 2007 را روی آن نصب کنید. برای نصب این برنامه ویندوز شما باید حداقل XP sp2 باشد.

داره خودمونی میشه H.Mahmoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    يه مشكل عجيب برام پيش اومده، توضيح دادنش كمي سخته، يه فايل انگليسي دارم، فرمتش به اين صورته كه در سمت راست صفحات فرد يا به عبارت ديگر در حاشيه‌ي راست صفحات فرد، شكلي به عرض 5 سانتي‌متري هست همچنين در حاشيه‌ي سمت چپ صفحات زوج هم همون شكل هستش.
    وقتي توي ورد پرينت ميگيرم هيچ مشكلي نيست اما وقتي كه pdf ميكنم و بعد پرينت ميگيرم، در صفحات فرد داخل حاشيه و داخل اون شكل، يك خط افقي ميفته.... !؟
    اين مشكل فقط در پرينت پيدا ميشه... و فقط در pdf
    وقتي روي شكلي رو select ميكنين، چهار گوشه‌ي شكل به علاوه وسطهاي شكل، علامت‌هايي ظاهر ميشه... جالبتر اينكه اين خط دقيقا در همان محلي است كه اون علامت در وسط شكل ظاهر ميشه....
    الان save as كردم به فرمت jpeg اما اون خط نيستش.... چرا فقط اين خط وقتي كه در pdf پرينت ميگيريم ظاهر ميشه؟

من ديگه عقلم به جايي قد نميده... كــمــــــــــــك!!!!!!
    ميخواستم عكسش رو اينجا بزارم اما نمياد (داخل پرانتز: چكار ميكنين كه عكس توي پستتون مياد؟ ) ... upload ش كردم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اين هم بخشي از فايل به فرمتهاي ورد و pdf

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خانم Shvalaie من فایل شما را یک بار دیگر در کامپیوتر خودم مورد امتحان قرار دادم. و آن را به Pdf‌ تبدیل کردم و پرینت گرفتم ولی هیچ مشکلی نداشت.
    به نظر من هنگامی که شما می‌خواستید که یک خط ایجاد کنید به یکباره این خط از جلوی چشم شما مخفی شده و در زیر شکل شما قرار گرفته است و شما نتوانسته‌اید آن را مشاهده کنید و الآن این خط برای شما مشکل‌ساز شده است و باید حتماً از زیر شکل به صورتی آن را بیابید و Delete کنید. (من در همان تصویری که شما قرار داده بودید یک خط مشاهده کردم که به طور 100 درصد احتمال می‌دهم که همین کار را صورت داده‌اید.)

3. این کاربر از H.Mahmoudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال s_r_asadiyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض ارورmacros or controls

سلام
    ورد 2007
    موقع باز کردن این ارور می یاد لطفا راهنمایی بفرمایید:

پروفشنال shvalaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خانم Shvalaie من فایل شما را یک بار دیگر در کامپیوتر خودم مورد امتحان قرار دادم. و آن را به Pdf‌ تبدیل کردم و پرینت گرفتم ولی هیچ مشکلی نداشت.
    به نظر من هنگامی که شما می‌خواستید که یک خط ایجاد کنید به یکباره این خط از جلوی چشم شما مخفی شده و در زیر شکل شما قرار گرفته است و شما نتوانسته‌اید آن را مشاهده کنید و الآن این خط برای شما مشکل‌ساز شده است و باید حتماً از زیر شکل به صورتی آن را بیابید و Delete کنید. (من در همان تصویری که شما قرار داده بودید یک خط مشاهده کردم که به طور 100 درصد احتمال می‌دهم که همین کار را صورت داده‌اید.)
    سلام، ممنون از وقتي كه گذاشتين، اما pdf ي رو كه من فرستاده بودم هم پرينت گرفتين؟ خط نداشت؟ در واقع همون طور كه از فايل مشخصه من اصلا و ابدا نميخواستم خط درست كنم، من اون شكلها رو در فتوشاپ درست كردم و اينجا توي فايل ورد گذاشتم تنها كاري كه كردم اين بود كه يه باكس درست كردم تا شماره صفحه رو توش بزارم.
    منظورم اينه كه اگه خطي باشه توي همون فايل ورد كه گذاشتم هم بايد باشه.

در هر حال ظاهرا اين خط فقط با سيستم من درست ميشه، من با ورژن 6 پي‌دي‌اف درست ميكنم، 8 رو هم دارم، يه بار هم با اين ورژن pdf ميسازم شايد درست شه....

باز هم ممنون

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان عزیز

من یه مشکل با ورد دارم

وقتی دارم یه متن فارسی تایپ می کنم ، بعد میخوام یه کلمه انگلیسی بنویسم ، کلمه میوفته اول خط :(

باید چه کار کنم ؟
    براي اينكار تنها كاري كه بايد انجام بديد اينه كه ابتدا كنترل و شيفت راست رو بزنيد و بعد متن فارسي بنويسيد و اگه متن انگليسي خواستيد بنويسيد با آلت و شيفت زبان رو عوض كنيد

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

امروز بعد از عمری گذرم افتاد به ورد
    کارم این بود که یه متن رو از اینترنت کپی کنم توی ورد ولی بعد از کپی کردن با یه مشکلی مواجه شدم
    اونم این که توی خطهایی که حروف انگلیسی بکار رفته بود ترتیب کلمات بهم ریختش
    کارم رو هم باید حتما تا امشب امادش کنم و ازش پرینت بگیرم اگه میشه دوستان سریع راهنماییم کنن
    THX
    شما هم ابتدا كل متن رو انتخاب كنيد و با كنترل و شيفت راست اونو راست به چپ كنيد كه حل ميشه و نيازي به page setup نيست

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

یه صفحه A4 که قسمت orientation را بر روی landscape قرار داده ام و از قسمت columns گزینه two را انتخاب کرده ام (در واقع یه صفحه A4 که به صورت افقی و همچنین 2 قسمت شده است) حالا می خواهم در هر قسمت یک کادر(حاشیه) جداگانه بگذارم.لطفا مرا راهنمایی کنید؟
    سلام

اگه ميخواي دو صفحه A5 داشته باشي كه هر كدوم حاشيه جداگانه داشته باشه ميتوني سايز كاغذ زر روي A5 تنظيم كني و سپس براي رفتن به صفحه دوم از منوي insert گزينه break رو بزني و next page رو بزني

حالا براي حاشيه گذاري در صفحه اول پس از انتخاب نوع حاشيه از باكس apply to گزينه this section رو انتخاب كن و براي صفحه دوم هم همين كارو انجام بده تا حاشيه مختلف داشته باشي

موفق باشي

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

ممکنه راه حل همین مشکل رو برای 2007 هم بگید ؟ متشکر.
    روش خاصي نداره

پست 3913 رو نگاه كنيد

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    ورد 2007
    موقع باز کردن این ارور می یاد لطفا راهنمایی بفرمایید:
    سلام

شما بتازگي Add-Ins روي آفيس نصب نكرديد !!؟؟
    Last edited by wordist; 10-10-2009 at 08:35.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام، ممنون از وقتي كه گذاشتين، اما pdf ي رو كه من فرستاده بودم هم پرينت گرفتين؟ خط نداشت؟ در واقع همون طور كه از فايل مشخصه من اصلا و ابدا نميخواستم خط درست كنم، من اون شكلها رو در فتوشاپ درست كردم و اينجا توي فايل ورد گذاشتم تنها كاري كه كردم اين بود كه يه باكس درست كردم تا شماره صفحه رو توش بزارم.
    منظورم اينه كه اگه خطي باشه توي همون فايل ورد كه گذاشتم هم بايد باشه.

در هر حال ظاهرا اين خط فقط با سيستم من درست ميشه، من با ورژن 6 پي‌دي‌اف درست ميكنم، 8 رو هم دارم، يه بار هم با اين ورژن pdf ميسازم شايد درست شه....

باز هم ممنون
    سلام دوست عزيزم

من فايلت رو چك كردم در ورد مشكلي نداشت ولي پي دي اف شما رو كه پرينت گرفتم اون خط بود

خودم با ورد 2007 تبديلش كردم به PDF ولي بهم ريخت

يه كانورتور ديگه هم داشتم كه الان دم دست نيست

با اون تبديل ميكنم و خبرش رو ميدم

شاد باشي
    Last edited by wordist; 08-10-2009 at 13:36.

12. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •