نکته جالب برا اندیشه اینه که فیس بوک فیلت.ر نیس
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------
به عبارتی کلا هیچی فیلت..ر نیس
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نکته جالب برا اندیشه اینه که فیس بوک فیلت.ر نیس
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------
به عبارتی کلا هیچی فیلت..ر نیس
همیشه..؟ یا شانسی این حالیت پیش اومده..؟
دیروز هم لحظاتی فیس بوک باز بود امروز هم شاید شانسی باشه برا پارس چی؟
خیر.. برای پارس باز نیست...
مال ما هم بسته شد
همون به احتمال زیاد یه لحظه توهم زده بود...
فیس بوک با امثالش دیگه باز شدنی با حالت عادی نیستن...!
نوشتن اسم چندتا شرکت هم کاری نداره داداش!
شما میگی چندساله پارس آنلاین هستی! چطور از خدمات دیگر سرویس ها مطلع هستی بعد! همزمان با 6 تا کامپیوتر و سرویس کار می کنی!؟
قطره قطره جمع گردد ...........
همین کاربرها هستن که دارن ماه به ماه تو حساب اینا پول میریزن! پس یه کاربر هم یه کاربره!
بین بد و بدتر! این جمله خود شما نیست! پس باید بین بد و بدتر اونی که بهتره رو انتخاب کرد!
هر شرکتی که خدمات بهتری ارائه بده مناسب تره! وقتی سرعت تو کل ایران اینطوریه! پس باید به گزینه های دیگر توجه کرد که بعد محدودیت دانلود رو میشه مد نظر قرار داد!
حالا شما زیاد خودت رو ناراحت نکن! به مشکلی که با پارس آنلاین داری بیندیش!![]()
حل میشه.. غیر ممکن وجود نداره..!
خدا کنه دیگه امشب مثل دیشب سرعتها کم نشه.خیلی سرعتها پایین بود.
راستی بچه ها من مودممو با اسپلیتر وصل کردم ولی وقتی تلفن خونه زنگ میخوره صدای خش خش میده و اینترنتم قطع میشه.البته بطور کلی هر وقت مودم روشنه تلفن خش خش داره.میخواستم ببینم باید برای همه ی تلفن ها اسپلیتر وصل کرد؟
اگه آره، اسپلیتر رو جدا میفروشن؟
البته فکر کنم قبلا بحث شده بود ولی پیدا کردنش خداییش سخته حداقل باید 100 صفحه رو گشت![]()
اره دوست عزیز شما باید برای تلفن یک اسپلیتر بخری
یا میتونی چون هر اسپلیتر از دو خروجی تشکیل میشه یکی برای مودم ویکی برای تلفن که شما میتونید یک قسمتش برای تلفن استفاده کنید ویک قسمت دیگرش برای مودم(سیم تلفن را به قسمتPHONEو سیم مودم را به قسمت MODEMنصب کنید) ولی اگر نویز زیاد باشه بازم خش خش میکنه که شما باید یک اسپلیتر جدا بخرید 100%درست میشه.
اسپلیتر اندیشه میفروشه 5000تومان.
اگر به پاساژ بزرگمهر هم نزدیک هستید انجا هم داره .از در اول از سمت بیستون ودر دوم از سمت شهرداری میتونید وارد پاساژشوید دست چپ یک مغازه هست که CD,COOL PAD,COLDISK,........میفروشه اونجاهم داره فکر کنم ارزان تر هم هست.
کاری داشتی درخدمت هستم.
هادی
Last edited by jabarsink2000; 10-05-2010 at 18:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)