ixus 100 canon
ixus 100 canon
سلام می خواستم بدونم نمایندگی دوربین های دیجیتال پاناسونیک دقیقا کجاست ؟
با تشکر از دوست عزیزم powler88 عزیز
بالاخره با توجه به معیارها ، کدوم دوربین کامپکت مناسبه ؟
راستی این فیلمبرداری HD چقدر حجم و فضا میگیره ؟؟؟!!!!!!!!!!11
اگه این امکان رو نخوام ، ولی تمام امکانات دیگه رو داشته باشه ، چه چیز رو پیشنهاد میکنین ؟
کیفیت عکس برام مهمه و اینکه نویز کم داشته باشه ؟
متاسفانه S2IS که داشتم در شرایط کم نور و بدون فلش خیلی حال نمی کردم ولی کیفیت عکس هاش در روز خیلی خوب بود .
ضمنا لرزش گیر مناسبی هم نداشت در شرایط کم نور .
دوست دارم در این زمینه لرزش گیر مناسبی داشته باشه .
یا علی
دوستان یه دوربین دیجیتال canon قیمت تا 400 کدوم مدل خوبه هم فیلم هم عکس
سلام.
یک دوربین دیجیتال می خواستم قیمت نهایت 60 تومن.
از نظر امکانات، فقط کیفیت معقول و قابل قبول برام مهمه.
مثلا لرزش گیر و زیبایی و غیره نیاز نیست.
فقط هر چیزی که معرفی می کنید، خصوصیاتش رو هم بگید.
ممنون.
من نظرم روی کنان G11 و پاناسونیک LX-3. البته اگه زوم بالا میخواین باید برین سراغ G11. ولی LX-3 از نظر نویز و لنز بهترین کامپکت بازاره. حالا نمیدونم دیگه G11 تو ایران اومده یا نه. چون از زمان معرفیش مدت زیادی نمیگذره.
حجم فیلمبرداری هم به دوربین بستگی داره. مثلا مدل SX20 که با رزولوشن 1280x720 فیلمبرداری میکنه روی مموری 2 گیگ 10 دقیقه و نیم و روی مموری 8 گیگ 42 دقیقه فیلمبرداری میکنه.
من چندتا ریویو از این خوندیم ، ظاهرا زیاد مشکل دارهکنان SX10 و البته SX20 که مدل جدیدترشه.
از برند پاناسونیک چه مدلی پیشنهاد می کنید؟
با تشکر نیما
سلام
دوست عزيز با 60 تومن فقط مي توني از بين دوربينهاي متفرقه بازار خريد كني . مثل Creative يا BenQ يا Zcyber و ...
مطمئن باش اين دوربينها كيفيت مطلوبي ندارن . براي دوربيني مثل Canon يا Sony يا Panasonic بايد بالاتر از 120 يا 130 هزار تومن هزينه در نظر بگيري .
سلام
اين دو تا مدل اينقدرا هم كه شما فكر مي كني بد نيست . اتفاقا تو اين رنج قيمت و با توجه به امكاناتي كه دارن جزء بهترينها به حساب ميان . اگه مي خواي پاناسونيك بگيري صبر كن تا FZ38 بياد تو بازار .
یه دوربین در حد 300 اومن با زوم حداقل 12x می خوام. کسی مدلی مد نظرش داره ؟ مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)