تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 392 از 1174 اولاول ... 292342382388389390391392393394395396402442492892 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,911 به 3,920 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

مهاجم پرتغالي تيم فوتبال منچستر يونايتد پس از جراحي زانو و قوزك پاي راست خود راهي مادريد شد.
    به نقل از آس، مطبوعات امروز اسپانيا به حقيقتي در مورد رونالدو رسيده اند كه مي تواند در انتقال وي موثر باشد.
    در واقع، ژورژه مندس همان وكيل گمنامي است كه در اين مدت اجازه انتقال را به رونالدو نمي داد و بيشتر كارشناسان تصور مي كردند مشكل اصلي از سوي منچستر است.
    مادر و نامزد رونالدو در هتلي واقع در آمستردام هلند اقامت دارند؛ اما رونالدو همراه وكيل خود با پرواز اختصاصي رئال مادريد، راهي پايتخت اسپانيا شد و پس از آن به پرتغال مي رود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

هافبک برزيلي تيم فوتبال رئال مادريد به زودي با مقامات گالاتاسراي به توافق مي رسد.
    به نقل از آس، ژوليو باپتيستا كه به صورت قرضي سابقه درخشش در آرسنال را دارد، براي خود جايگاه ثابتي در رئال مادريد متصور نيست و به احتمال فراوان راهي گالاتاسراي تركيه مي شود.
    ورود آراگونس به فنرباغچه به عنوان سرمربي تيم قهرمان اروپا، راه را براي بسياري از بازيكنان مردد براي انتقال به تركيه باز كرد. باشگاه هاي تركيه به خوبي از اين فرصت به دست آمده استفاده كرده اند.
    باپتيستا از طريق وكيل خود اين هفته با مسئولين گالا مذاكره مي كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

مديرعامل باشگاه رئال مادريد گفت: رونالدو بي‌صبرانه در انتظار انتقال به رئال مادريد است.
    به نقل از رويترز، رامون كالدرون رئيس باشگاه رئال مادريد اظهار داشت: همه وكلاي دو طرف و نويسندگان تاثيرگذار اسپانيايي مي دانند كه رونالدو خواستار انتقال به رئال مادريد است. اين انتقال مراحل پاياني خود را تجربه مي كند؛ اما برخي دست هاي پنهان اجازه عقد رسمي اين انتقال را نمي دهند.
    وي افزود: مبلغ اين قرارداد بسيار بالا است و طبيعي است كه زمان اين پروژه طولاني باشد.
    وي خاطر نشان ساخت: مذاكرات بسيار مثبتي در امريكا با مديران ارشد منچستر يونايتد داشته ام. اميدوارم اين انتقال قطعي رونالدو در چند روز آينده صورت بگيرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

رئیس باشگاه رئال مادرید در فینال رقابتهای تنیس ویمبلدون به رافائل نادال گفته است کریستیانو رونالدو بازیکن تیم فوتبال منچستریونایتد را به خدمت گرفته اند.
    رامون کالدرون رئیس باشگاه رئال مادرید یکشنبه شب پس از پیروزی تاریخی نادال مقابل راجر فدرر، انعقاد قرارداد این باشگاه با کریستیانو رونالدو را به او تبریک گفت.
    سایت خبری میرر با اعلام این مطلب آورده است:
    کالدرون به سلطان تنیس جهان گفت از بابت تیم محبوب خود نگران نباشد چراکه رئال، رونالدو را به خدمت گرفته است.
    کالدرون بی درنگ پس از ملاقات با نادال به نزد دوستانش رفت و گفت:
    آیا می دانید نادال پس از بازی فینال به من چه گفت؟ گفت کجاست این کریس رونالدو تا قراردادمان را با او منعقد کنیم؟ من هم گفتم نگران نباشد، همه چیز تحت کنترل است. ما قبلا با رونالدو قرارداد امضا کرده ایم.
    منچستریونایتد همچنان در خصوص نفروختن رونالدو سرسختی به خرج می دهد. این بازیکن دوشنبه شب مچ پای راست خود را به تیغ جراحان سپرد و ماه آینده به مادین فوتبال بازمی گردد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

و در آخر اینکه د...د جان.........
    بعضی وقتها این وبلاگ اینطوری میشه.....
    راه حلش اینه که از ورودیهای دیگه به اون وب بری...........
    مثلا این آدرس..........

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

اقا یه چیزی میزارم فقط بخونین و بخندین:من که کلی خندیدم:
    همون طور که توی پست پائینی می خونین نایب رئیس بارسلونا ( مادر عروس ) هم برای خودش یه حرفایی زده !!!
    این سوریانو کلا ادم بیکاریه و همیشه در مورد مسائل گوناگون رئال مادرید حرف میزنه و هرزگاهی اعلام وجود می کنه و بیشتر از اینکه به بارسلون بپردازه به رئال توجه داره !!!
    جالبه که میگه رئال مادرید جوانگرائیش در حد صفره !!!!!!!!!!
    اخه یکی به این بابا نیست بگه اگه نمی دونی بدون که پارسال رئال مادرید با میانگین سنی کمتر از ۲۴ سال بعد از ارسنال جوانترین باشگاه اروپا بود .
    بیچاره میشه بگی شما کدوم جوانگرایی رو انجام دادین ؟!!
    اون دوس سانتوس بود که با وقاحت کامل و فقط با ۵ میلیون یورو دادینش به تاتنهام !!! دوس سانتوس همون بازیکنی بود که همین سوریانو از اون به عنوان یکی از ستاره های اینده دار بارسلون نام می برد.
    اون بویان هم که هی ازش دم می زنین فقط بلده گل خالی گل بزنه تا الان اکثر گلهایی که این بویان زده فقط گل خالی بوده .
    حتما کوری که ندیدی رئال از ۳ ، ۴ سال گذشته به این ور مدام در حال جوانگرائیه و بازیکنانی چون سرجیو راموس در سن ۱۹ سالگی - مارسلو در سن ۱۸ سالگی - گاگو ۲۰ سالگی - هیگوئین ۱۹ سالگی - روبینیو ۲۱ سالگی - درنت ۲۰ سالگی و گارای ۲۱ سالگی رو خریده در ضمن خود رئال بازیکنانی چون روبن دلارد ۲۰ ساله - نگردو ۲۱ ساله - گرانرو ۲۱ ساله - سولدادو ۲۱ ساله - میگل تورس ۲۱ ساله رو معرفی و به دیگر تیمها قرض و بعدش دوباره به تیم برگردونده.
    تازه اگه از بازیکنانی چون په په ۲۴ ساله - روبن ۲۳ساله - ساویولا ۲۵ ساله - اشنایدر ۲۳ ساله چشم پوشی کنیم.
    اما در عوض شما چی ؟
    هانری ۲۹ ساله - زامبروتا ۲۹ ساله - تورام ۳۴ ساله - گودیانسن ۲۸ ساله - ابیدال ۲۷ ساله رو توی چند سال اخیر خریدین و امساله که عقلتون اومده سر جاش و چند تا بازیکن جوون خریدین وگرنه هنوز که هنوزه میانگین سنی بارسلون خیلی بالاتر از رئال مادریده ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

تازه کاستیا هم خیلی بازیکن توش داریم !!!
    این بارسلونیا فقط مسی میانگین رو می اره پایین !!!
    بقیه ماشالله همه بالای 25 هستن ! (_اغراق !! )....
    در کل اومد حرف بزنه راه رفت!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

ممنون گاگو جان دست درست بابت سایت میگم حالا دیگه مشکلی نیستش کلا هر از گاهی اینطوری میشه ولی من یاد نداشتم چطوری بازش کنم که حالا شما زحمتش رو کشیدی دست درست.
    خوب دیگر اینکه اقا من بخاطر خبر موندن روبینهو بدجوری خوشحال شدم و دیگر اینکه حالا با خبر کالدرون در مورد اومدن رونالدو خییلی خیییلی خوشحالتر شدم .
    مگه رئیس باشگاه یه تیمی دروغ میگه و لاف میزنه حتما یه کاسه ای زیر نیم کاسه هستش دیگه باور کنید که دلم بدجوری روشن هست در مورد اومدنش ایشالا که بیاد ولی اقا دیگه چطوری بازیهای منچستر عزیز رو بدون بازیهای چشم نواز کریس عزیز نیگاه کنم؟؟!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

دلم برای رونالدو سوخت !!!
    بد بخت !!با چه رویی می خواد برگرده انگلیس ؟؟؟ من که جاش بودم بر نمی گشتم !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه realmadrid-alireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran&madrid

پيش فرض

سلام بچه ها خدایی خیلی خوشحال شدم هم از اومدن رونالدو و هم موندن داش روبی- راستی خدایی نمیدونم این منچستر با پیشنهاد دادن به راموس امثال اون میخوان خودشونو کوچیک کنن؟؟ مثل قضیه پیشنهاد تاتنهام به ایکره
    راستی یه حرف دیگر از مادر عروس

ايب رئيس بارسلونا:
    رئال مادريد از عهده خريد رونالدو بر نمي‌آيد
    خبرگزاري فارس: نايب رئيس بارسلونا معتقد است كه رئال مادريد تحت هر شرايطي از خريد كريس رونالدو عاجز است.
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ال موندو دپورتيوو، فران سوريانو نايب رئيس باشگاه مردمي بارسلونا گفت: اطمينان دارم رونالدو در منچستر مي ماند. رئال مادريد از عهده خريد او بر نمي‌آيد. اين را به خاطر سال ها تجربه در نقل و انتقال بازيكن مي گويم.
    سوريانو چندي پيش به هواداران بارسلونا اطمينان داده بود كه دكو در اين تيم مي ماند؛ اما فرداي آن روز راهي چلسي شد.
    سوريانو افزود: قبول كنيد كه رئال نسبت به 5 سال پيش بسيار ضعيف تر شده است. آنها فقط به بازيكنان گران قيمت خود متكي هستند و جوانگرايي در اين باشگاه صفر است.
    اين در حالي است كه رامون كالدرون در دو سال گذشته با خريد جواناني نه چندان گران قيمت مانند ساويولا، گاگو ، هيگواين و ...، منتقدان بسياري در مورد جوانگراي هاي افراطي خود داشته است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •