دوستان واسه سه و360تلوزیونledسری8سامسونگ خوبه بخرم سونی تلوزیونledسه بعدی داره قیمت وایکه بخرم یانخرم
دوستان واسه سه و360تلوزیونledسری8سامسونگ خوبه بخرم سونی تلوزیونledسه بعدی داره قیمت وایکه بخرم یانخرم
دوستان می خوام می خوام بعد از کنکور کنسول بگیرم ولی 2دلم واقعا نمی دونم چی بگیرم اولا قیمت بهم بدین و فقطم می خوام فوتبال و ماشین بازی کنم خواهشن از روی تعصب بهم نگینا.بنظرتوم ps3 ارزش داره؟؟؟ همون روزه اول خرید 500 تومن پیاده می شم؟؟؟بعد از نمایندگی سونی بگیرم خوبه؟؟؟
شما اگه میخوای فوتبال و ماشین زیاد بازی کنی و قیمت بازی ها که از 10 تومن شروع میشه تا 120 تومن برات فرقی نداره شک نکن پی اس 3 بهترین انتخابه.
چون فوتبال فقط با دسته 3 میشه بازی کرد 360 حداقل منو دیوانه کرد.
ماشینم که دیگه جای حرف نداره گرانتوریسمو 5 چند ماه دیگه میاد و دیگه تموم...
نمایندگی هم من پیشنهاد میکنم نگیر از جاهای دیگه بگیر.چون این کنسول هیچ مشکلی نداره که بخوای به خاطر گارانتی پول بدی.
مرسی از راهنماییت حاالا فرق قیمت نمایندگی با جای دیگه چقدره؟؟؟
الان ۲۵۰ گیگ تو بازار بین ۳۷۰ تا ۳۷۵ هست نمایندگی رو نمیدونممرسی از راهنماییت حاالا فرق قیمت نمایندگی با جای دیگه چقدره؟؟؟
ممنون با این حساب بعد از کنکور آزادم می رو می خرم yeeeeees یه سوال دیگه داشتن هارد بالا چه حسنی داری اصلا به چه درد می خوره مگه نباید cd بزاری بازی کنی ؟210 بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by omid07; 21-06-2010 at 07:25.
درسته شما ديسك ميزاري بازي ميكني اما يه قسمتي از بازي ها براي سريعتر لود شدن توي هارد كپي ميشن كه هرچي هارد شما بيشتر باشه ميتوني اطلاعات بيشتري ذخيره كني و نياز نيست اطلاعات قبلي رو پاك كني تازه ميشه خيلي چيزا ريخت توي پلي3 و استفاده كرد![]()
مث اینکه داره کپی خور میشه !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا 1 چیزایی هست یعنی جدی جدی حک شد...؟!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
شما فيلم بلوري اورجينال ميبينيد؟ چگونه تهيه ميفرمائيد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)