سلام
میشه راجع به تفاوتهای n95 و n95 8g یکسری توضیحات بدبد آخه میجوام گوشی بخرم تا 350 گفتم اگه خیلی فرق ندارند که همینو بگیرم فکر کنم نسبت به قیمتش انتخاب خوبی باشه
سلام
میشه راجع به تفاوتهای n95 و n95 8g یکسری توضیحات بدبد آخه میجوام گوشی بخرم تا 350 گفتم اگه خیلی فرق ندارند که همینو بگیرم فکر کنم نسبت به قیمتش انتخاب خوبی باشه
والا نمیدونم مشکل شما دو نفر چیه.خودم این برنامه رو با 5700 استفاده میکردم مشکلی نداشتم ولی رو 95 تا حالا نصبش نکردم.الآن میرم یه تست بزنم جوابشو بهتون میگم.نه. من با اون 0.1 ثانیه مشکل ندارم. اما حتی همونم نیست. یعنی کلاً زنگ می خوره!!!!! میشه کامل در مورد ای بلک لیست توضیح بدی؟
ديروز 02:46
در مورد مشکل مموری باید بگم که این حالت وقتی اتفاق می افته که نرم افزاری قبلا روی گوشی نصب شده باشه اما به هر علت(آپدیت،تعویض گوشی،مستر ریست،...) گوشی ندونه اون نرم افزار روش نصبه.شما یه بار رمتو با گوشی فرمت کن بعد بلافاصله گوشی رو با 7370 مستر کن ببین چی میشه.ممکنه کلا سیستم Manager بهم ریخته باشه که اینجوری احتمالا درست میشه.اگه نشد بگو ببینیم چه میشه کرد.
-------------------------------------------------------------------
خوب من موبی رو نصب کردم و شماره ی موبایل مادر بزرگمو به لیستش اضافه کردم بعد هم با اون شماره به خودم زنگ زدم،حدس بزنین چی شد؟ریجکتش نکرد!بعد ایده زدم +98 هم اولش اضافه کردم ایندفعه ریجکت کرد مثل بنز و ب ام و!نتیجه:حتما موقع اضافه کردن شماره ها +98 هم بزارین.مثلا بجای 09351234567 بزنین +989351234567 و خیالتون تخت باشه!
95 و 95 9 گیگ از نظر سخت افزاری فقط یه فرق دارن:رم(کارت حافظه نه،رم مثل رم کامپیوتر) 8 گیگ دو برابر از معمولی بیشتره که در اکثر مواقع خالی میمونه.ولی به جاش کلاسیک در دوربین داره و شیشه ی دوربینش خش نمی افته.شما اگه یه کلاسیک بگیری و مموری 8 گیگ بندازی روش از خود 8 گیگ بهتر میشه،حتی کلاسیک یک میلیمتر از 8 گیگ کوچیکترم هست.حالا انتخاب با خودته.ببین میارزه 150 تومن اضافه بدی؟سلام
Last edited by Arshia001; 26-11-2008 at 18:43.
از نظر اجرای برنامه ها و سرعت گوشی فرق ندارند؟ آخه شنیدم 8 گیگ روونتر کار میکنه
نه عزیزم.هیچ فرقی ندارن.حالا فکر میکنی میخوام طرفداری بیخود بکنم،ولی 8 گیگ یکی از دوستام الآن اسگل هم شده،ولی کلاسیک خودم و بابام هیچکدومشون تا حالا مشکلی نداشتن.
بازم نمیشه!!!!!!!!!!![]()
8 گبگ هنگ میکنه اما من با کلاسیک مشکلی نداشتم
از این جدیدا میخریید مراقب باشید افتضاح شدن
نمیدونم دیگه والا!ببین کنار اسمشون تو برنامه ضربدر داره؟بعد هم حتما چک کن چه شماره ای واست میفته همونو به برنامه بده.باید کار کنه دیگه!مگه دست خودشه؟
![]()
برای اد کردن یه شماره تو بلک لیست من هم مثل شما مشکل داشتم اما بعد از چند روز مشکلم این جوری حل شد
؟؟؟
برای این که یه شماره تو بلک لیستتون اضافه بشه شما باید اون رو به شکلهای زیر تو بلک لیست اد کنید
989+
0989
989
09
9+
البته این مشکل مخابراته نه نرم افزار یا گوشی که کالر ای دی یه شماره رو به چندین شکل ازسال میکنه
(مثال
989132115486+
09899132115486
989132115486
09132115486
9132115486+
دوست من کجا 8 گیگ هنگ میکنه ....!!!!
به خدا الان من 5 ماهه دارم خدا رو شاهد میگیرم 1 بار هم هنگ نکرده ....
من با وایرلس گوشیم به اینترنت وصل میشم.بعد از دانلود فایلهای زیپ خودکار اونارو یه جایی توی حافظه گوشیم سیو میکنه .الان حافظه پر شده .چجوری و کجا باید انارو پاک کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)