2تا 4 گیگ بخر چون سرعت دستگاه با 8 گیگ خیلی میاد پایین
2تا 4 گیگ بخر چون سرعت دستگاه با 8 گیگ خیلی میاد پایین
سلام
کسی این جا SmackDown Vs Raw 2008 بازی کرده؟کسی میدونه چجوری باید The Rock رو باز کرد؟
(توی توضیحاتش گفته باید Steve Austin رو با Bret Hart شکست بدی ولی این دو تا هم قفلن.)
پس بذارین یه جوری دیگه بگم چجوری باید Steve Austin و Bret Hart و The Rock رو باز کرد؟
دوست عزيز منظورم كابل usb هست
يه سوال ديگه موقع خريد چه جوري بفهمم كنسول پيكسل سوخته داره يا نه
يه چيز ديگه وقتي psp رو خريدم فروشنده كپي خورش ميكنه يا بايد ببرم جايي
و مورد بعد وقتي خواستم فريمورش رو عوض كنم بايد به ترتيب برم (اول2وبعد فريمر هاي بالاتر) يا ميتونم يكدفعه بالاترين رو روش نصب كنم
(راستي عوض كردن فريمور اسونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
Last edited by GHOST RECON; 03-05-2008 at 20:45.
اگه بخوام 8 گیگ بخرم، چرا 4 گیگ بخرم؟!!!!!!!!!!!!!
حالا جدا از شوخی، چرا 8 گیگ سرعتشو میآره پایین؟! خیلی بعیده هااااااا! این سونی که من میشناسیم غیر ممکنه چیز اشکال دار بده بیرون. اگه مموری استیک اصل با مجیک گیت بگیرم بعید میدونم به مشکل بخورم هاااااااااا
دوستان راهنمایی کنید لطفا!!!!!!!!!!!!!!!! :(
دليل پايين اومدن سرعت مموري 8 گيگ بخاطر فيرم ور دستگاه هست و ربطي به خود مموري نداره
اين مشكل فكر كنم با اومدن فيرم ور 3.95 حل شده باشه ولي هنوز كركش كنردن كه ببينيم چطوره
سوني قول داده با ريليز فيرم ور 4 مشكل سرعت مموري رو بكلي حل كنه و حتي مموري 16 گيگ كه تازه اومدن هم با دستگاه مشكلي نداشته باشن
خوب پس در اصل مشکلی وجود نداره! اگه من الآن 4 گیگ بخرم بعد 3.90 کرک شه و من به فنا برم چی؟!!!!!!!
اگه 8 گیگ بخرم و مشکل داشته باشه واقعا چی؟!!!!!!!
ای خداااااااااااااا......... زندگی چقدر سخت شده!!!!!!!!!1![]()
شما چه گيري دادي به هشت گيگ . اگه رمت بيوفته زمين بشكنه كله پولت ماليده ميشه ولي اگه دو گيگ يا چهار گيگ باشه دلت زياد نميسوزه .
PSP كابل ميني USB مي خوره بهش . اگه MP3 پليرت كابلش همينه بهش مي خوره ! از اينا :دوست عزيز منظورم كابل usb هست
يه سوال ديگه موقع خريد چه جوري بفهمم كنسول پيكسل سوخته داره يا نه
يه چيز ديگه وقتي psp رو خريدم فروشنده كپي خورش ميكنه يا بايد ببرم جايي
و مورد بعد وقتي خواستم فريمورش رو عوض كنم بايد به ترتيب برم (اول2وبعد فريمر هاي بالاتر) يا ميتونم يكدفعه بالاترين رو روش نصب كنم
(راستي عوض كردن فريمور اسونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
واسه پيكسل سوخته هم وقتي كنسول رو روشن م يكنه صفحه رو نگا كن اگه نقطه سفيد توش داشت يعني پيكسل سوخته داره ... يه سري پيكسل هاي تغيير رنگ يافته هم داريم كه گاها با پيكسل سوخته اشتباه گرفته مي شن ! اين با اون خيلي فرق داره !!!!!!!!!!
تو ايران معمولا كسايي كه PSP رو مي فروشن PSP شون تبديل شده هست بهتره براي بار اول بديد بيرون تبديل كنن و بارهاي بعد خودتون تبديل كنيد ...و در مورد سوالتون نمي تونيد مثلا از ورژن دو يه دفعه به 3.90 بپريد ! ولي بعضي جاها مي شه پريد مثلا از 3.03 مي شه پريد رو 3.52 !! عوض كردن فريم ور هم بكار زياد سختي نيست !
منم مموري هشت گيگ رو توصيه نمي كنم به نظرم خرج اضافيه ! حالا شما مايه داري به خودت ربط داره ! بعدش اگه بخواي به اين چيزا فكر كني مطمئن باش يكي از اين بلا ها سرت مي آد ! اصلا اگه مموري تو دزديدن چي :-) من هيچ وقت يادم نمي آد براي خريد كنسول تحقيقي كرده باشم هميشه رفتم تو مغازه گفتم آقا يه دونه از اينا بده من برم ! موقع PSP خريدنم هم هيچ وقت يادم نمي ره يارو PSP رو داد دستم گفت تستش كن ! من كه بار اول بود مي گرفتم دستم گفتم چيشو تست كنم ! كه يارو بسم الله !!!! بنده خدا فكر كرد حالا مثلا كلي بهش گير مي دم !اگه بخوام 8 گیگ بخرم، چرا 4 گیگ بخرم؟!!!!!!!!!!!!!
حالا جدا از شوخی، چرا 8 گیگ سرعتشو میآره پایین؟! خیلی بعیده هااااااا! این سونی که من میشناسیم غیر ممکنه چیز اشکال دار بده بیرون. اگه مموری استیک اصل با مجیک گیت بگیرم بعید میدونم به مشکل بخورم هاااااااااا
دوستان راهنمایی کنید لطفا!!!!!!!!!!!!!!!! :(
با سلام
من به تازگي يه پي اس پي اسليم خريدم با فرم وير 3.90 با 2 گيگ رم. مشكل من اينكه بعضي از بازي ها مثله جي تي آي وايس سيتي استوري يا نيد فور اسپيد كربن موقع بازي پشت سر هم گير مي كنه. اگه مي دونيد بگيد مشكل از كجاست كه ديگه دارم يواش يواش ديوونه مي شم. منتظر راهنماييتون هستم. خيلي ممنون.
از تو منو ريكاوري سرعت سي پي يو رو چك كن ! ولي به احتمالا زياد مموريت سرعت پايينه كه اينجوري مي شه !با سلام
من به تازگي يه پي اس پي اسليم خريدم با فرم وير 3.90 با 2 گيگ رم. مشكل من اينكه بعضي از بازي ها مثله جي تي آي وايس سيتي استوري يا نيد فور اسپيد كربن موقع بازي پشت سر هم گير مي كنه. اگه مي دونيد بگيد مشكل از كجاست كه ديگه دارم يواش يواش ديوونه مي شم. منتظر راهنماييتون هستم. خيلي ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)