سلام . ظاهرا كسي از هم محله ايهاي ما Adsl نگرفته كه بين دوتايي كه گفتم مقايسه كنه .
ميشه دوستان كلا بين شاتل و شبديز مقايسه بكنند ؟ به نظر شما كلا كدوم بهتره ؟ - بدون در نظر گرفتن منطقه -
- شبديز همون داتك تو كرجه -
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
سلام . ظاهرا كسي از هم محله ايهاي ما Adsl نگرفته كه بين دوتايي كه گفتم مقايسه كنه .
ميشه دوستان كلا بين شاتل و شبديز مقايسه بكنند ؟ به نظر شما كلا كدوم بهتره ؟ - بدون در نظر گرفتن منطقه -
- شبديز همون داتك تو كرجه -
آقا بين داتك - صبانت - شاتل كدوم بهتره؟؟ ميخواستم صبا بگيرم جدسدا ميگن افت سرعت داره ؟؟؟ايا بخاطر قطع شدن كابل مصر نيستش؟؟؟ يكي سريع راهنمايي كنه كدوم رو بگيريم
سلام
من از صبانت استفاده ميكنم و خيلي هم راضي هستم
چند روزي افت سرعت داره ولي نمايندگيش ميگه تا چند روز ديگه درست ميشه
ولي در كل صبا نت خوبه![]()
اقا اين شركت كجاست سايتش چيه بدين ببينم سرويس هاش چطور هستش ؟؟؟ پشتيبانيش خوبه؟؟ سرعتش هميشه خوبه؟؟؟ كدوم منطقه هستش شما؟؟؟ بابا من ميخوام اينترنت بگيرم موندم چيكار كنم صبانت ميخواستم بگيرم اونم كه ميگن افت كرده
دوست عزیز چون هم منطقه ای هستی ازت میپرسم سرعت دانلود منم همین طوریه ولی صفحات رو 70 درصدشونو باز نمیکنه ماله تو هم اینجوریه ؟
آقا میکائیل خیلی خیلی ممنون![]()
سلام دوستان
من مدت 1 سالی هست از خط adsl 512 اسیا تک استفاده می کنم باید بگم هیچ وقت سرعتش به این گندی نبوده سرعت دانلود 1.5 کیلو
زنگ ردم بهشون می گم چرا اینطوریه میگه مگه نمی دونی کابل اینترنت در خاورمیانه قطع شده منم گفتم به شوخی نکنه شما دارین کل خاورمیانه رو ساپورت میکنین الان که کیفیت سرویس هاتمن اینقدر اومده پایین امنم همینی که هست کسی مجبور نکرده خواستی می تونی بری از جای دیگه اشتراک بگیری فقط اینکه اگه سرویس رو قطع کنی باید 5000 تومن هرینه مخابرات برای قطع خط به ما بدی
من که موندم اینا دیگه کی هستن واقعا دلم برای پول بی زبونم سوخت که دارم می دم به اینا می زارم سر ماه خودش قطع بشه به بینم کی میاد دم خونمون 5000 تومن بیاد از شرکت بگیره تا یه کمی ادب شون کنم تا اینقدر مردم رو سرکیسه نکنن
راستی سرعت شون که قبلا خوب بود برای 512 در شبا می رسید به 45
اینم بگم در ایت الله کاانی هستیم
حالا به نظرتون از کدوم شرکت بگیرم خوبه سرعت بالا می خوام 512 حداقلش باشه حداکثر هم بتونم در ماه 80000
پول بدم دوستان راهنمایی کنن
والا از هر شركت بگيري بهتره تا از آسياتك بگيري منم دارم انصراف ميدم. داتك خوبه همكارم 512 داره راضي هستش
دوستانی که ر باز شدن صفحات مشکل دارند از وی پی ان استفاده کنند. البته از نوع با کیفیت بر روی صبا و آسیاتک تست شده به خوبی جواب داده
دوست عزیز اولا درست صحبت کن آشغاله یعنی چی؟ مشترکین آسیا تعصب دارن یا شما که اینطوری ناسزا میگی؟
ثانیا کیفیت سرویس هر آی اس پی فقط به خودش بستگی نداره بلکه منطقه مخابراتی رو هم باید در نظر بگیری. برای من که تو این یه ساله واقعا هیچ مشکلی نداشته (گوش شیطون کر) و پشتیبانی، لود صفحات، سرعت دانلود و ... عالی بوده. حتی تو این چند روزه قطع کابل سراسری برای من همش سرعتش پایین نبود یعنی مثلا چند ساعت افت میکرد دوباره درست میشد. تازه من از وی پی ان هم استفاده نمی کنم.
من افرادی میشناسم که از داتک تو منطقشون خیلی ناراضین یا از سرویس دهنده های دیگه. تو همین تاپیک هم بگردی پیدا می کنی.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)