تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 392 از 645 اولاول ... 292342382388389390391392393394395396402442492 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,911 به 3,920 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

13 مقايسه كلي شاتل و شبديز

سلام . ظاهرا كسي از هم محله ايهاي ما Adsl نگرفته كه بين دوتايي كه گفتم مقايسه كنه .
    ميشه دوستان كلا بين شاتل و شبديز مقايسه بكنند ؟ به نظر شما كلا كدوم بهتره ؟ - بدون در نظر گرفتن منطقه -

- شبديز همون داتك تو كرجه -

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا بين داتك - صبانت - شاتل كدوم بهتره؟؟ ميخواستم صبا بگيرم جدسدا ميگن افت سرعت داره ؟؟؟‌ايا بخاطر قطع شدن كابل مصر نيستش؟؟؟ يكي سريع راهنمايي كنه كدوم رو بگيريم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض صبا نت

آقا بين داتك - صبانت - شاتل كدوم بهتره؟؟ ميخواستم صبا بگيرم جدسدا ميگن افت سرعت داره ؟؟؟‌ايا بخاطر قطع شدن كابل مصر نيستش؟؟؟ يكي سريع راهنمايي كنه كدوم رو بگيريم
    سلام
    من از صبانت استفاده ميكنم و خيلي هم راضي هستم
    چند روزي افت سرعت داره ولي نمايندگيش ميگه تا چند روز ديگه درست ميشه
    ولي در كل صبا نت خوبه

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اقايون من سرعت 128 از آرانيك گرفتم وسرعت دانلودم در بهترين حالت (زمان) 17 هست درسته اين سرعت يا نه؟؟؟؟؟؟؟
    اقا اين شركت كجاست سايتش چيه بدين ببينم سرويس هاش چطور هستش ؟؟؟ پشتيبانيش خوبه؟؟ سرعتش هميشه خوبه؟؟؟ كدوم منطقه هستش شما؟؟؟ بابا من ميخوام اينترنت بگيرم موندم چيكار كنم صبانت ميخواستم بگيرم اونم كه ميگن افت كرده

پروفشنال stam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا سرعت باز کردن صفحات با IE که واقعا افتضاح ولی Opera خیلی بهتره برای وبگردی
    ولی خدایی سرعت دانلود حرف نداره بین 50 و 60

128 صباآنلاین منطقه مخابراتی سیدالشهدا

دوست عزیز چون هم منطقه ای هستی ازت میپرسم سرعت دانلود منم همین طوریه ولی صفحات رو 70 درصدشونو باز نمیکنه ماله تو هم اینجوریه ؟

داره خودمونی میشه P30iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    021

12 تشکرنامه مخصوص آقا میکائیل

شما مي توانيد از خود سايت Parsonline كمك بگيريد!در آدرس زير
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشيد!
    آقا میکائیل خیلی خیلی ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من مدت 1 سالی هست از خط adsl 512 اسیا تک استفاده می کنم باید بگم هیچ وقت سرعتش به این گندی نبوده سرعت دانلود 1.5 کیلو
    زنگ ردم بهشون می گم چرا اینطوریه میگه مگه نمی دونی کابل اینترنت در خاورمیانه قطع شده منم گفتم به شوخی نکنه شما دارین کل خاورمیانه رو ساپورت میکنین الان که کیفیت سرویس هاتمن اینقدر اومده پایین امنم همینی که هست کسی مجبور نکرده خواستی می تونی بری از جای دیگه اشتراک بگیری فقط اینکه اگه سرویس رو قطع کنی باید 5000 تومن هرینه مخابرات برای قطع خط به ما بدی
    من که موندم اینا دیگه کی هستن واقعا دلم برای پول بی زبونم سوخت که دارم می دم به اینا می زارم سر ماه خودش قطع بشه به بینم کی میاد دم خونمون 5000 تومن بیاد از شرکت بگیره تا یه کمی ادب شون کنم تا اینقدر مردم رو سرکیسه نکنن
    راستی سرعت شون که قبلا خوب بود برای 512 در شبا می رسید به 45
    اینم بگم در ایت الله کاانی هستیم
    حالا به نظرتون از کدوم شرکت بگیرم خوبه سرعت بالا می خوام 512 حداقلش باشه حداکثر هم بتونم در ماه 80000
    پول بدم دوستان راهنمایی کنن

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من مدت 1 سالی هست از خط adsl 512 اسیا تک استفاده می کنم باید بگم هیچ وقت سرعتش به این گندی نبوده سرعت دانلود 1.5 کیلو
    زنگ ردم بهشون می گم چرا اینطوریه میگه مگه نمی دونی کابل اینترنت در خاورمیانه قطع شده منم گفتم به شوخی نکنه شما دارین کل خاورمیانه رو ساپورت میکنین الان که کیفیت سرویس هاتمن اینقدر اومده پایین امنم همینی که هست کسی مجبور نکرده خواستی می تونی بری از جای دیگه اشتراک بگیری فقط اینکه اگه سرویس رو قطع کنی باید 5000 تومن هرینه مخابرات برای قطع خط به ما بدی
    من که موندم اینا دیگه کی هستن واقعا دلم برای پول بی زبونم سوخت که دارم می دم به اینا می زارم سر ماه خودش قطع بشه به بینم کی میاد دم خونمون 5000 تومن بیاد از شرکت بگیره تا یه کمی ادب شون کنم تا اینقدر مردم رو سرکیسه نکنن
    راستی سرعت شون که قبلا خوب بود برای 512 در شبا می رسید به 45
    اینم بگم در ایت الله کاانی هستیم
    حالا به نظرتون از کدوم شرکت بگیرم خوبه سرعت بالا می خوام 512 حداقلش باشه حداکثر هم بتونم در ماه 80000
    پول بدم دوستان راهنمایی کنن
    والا از هر شركت بگيري بهتره تا از آسياتك بگيري منم دارم انصراف ميدم. داتك خوبه همكارم 512 داره راضي هستش

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستانی که ر باز شدن صفحات مشکل دارند از وی پی ان استفاده کنند. البته از نوع با کیفیت بر روی صبا و آسیاتک تست شده به خوبی جواب داده

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو سايت seepdtest ديدم گزارشي كه داده بودش صبانت تو سرعت سومين بودش شركت سروش رسانه صدا و سيما دوم بودش خود ict مخابرات هم اول بودش جالب اينجاست آسياتك آخرين رده بودش يكي مونده به آخر هم داتك بودش

شما ها چرا به سرويسي كه ميگيريد تعصب داريد؟!! وقتي آشغاله بايد قبول كنيد آشغاله مگه واسه بعضي ها كه مهم نيستش فقط اينترنت دائم داشته باشن ميگن خوبه. من صبانت داشتم صفحات رو مثل باد باز ميكردش اسياتك صفحات رو 2ساعت طول ميده مزخرفه واقعا
    دوست عزیز اولا درست صحبت کن آشغاله یعنی چی؟ مشترکین آسیا تعصب دارن یا شما که اینطوری ناسزا میگی؟
    ثانیا کیفیت سرویس هر آی اس پی فقط به خودش بستگی نداره بلکه منطقه مخابراتی رو هم باید در نظر بگیری. برای من که تو این یه ساله واقعا هیچ مشکلی نداشته (گوش شیطون کر) و پشتیبانی، لود صفحات، سرعت دانلود و ... عالی بوده. حتی تو این چند روزه قطع کابل سراسری برای من همش سرعتش پایین نبود یعنی مثلا چند ساعت افت میکرد دوباره درست میشد. تازه من از وی پی ان هم استفاده نمی کنم.
    من افرادی میشناسم که از داتک تو منطقشون خیلی ناراضین یا از سرویس دهنده های دیگه. تو همین تاپیک هم بگردی پیدا می کنی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •