شما کدوم شهری؟
این IP و احتمالاً پهنای باندش مال شرکت شهراد شبکیه است:
![]()
شما کدوم شهری؟
این IP و احتمالاً پهنای باندش مال شرکت شهراد شبکیه است:
![]()
من بعید میدونم زیرمجموعه پارسآنلاین باشه. به نظرم پارسآنلاین داره از پهنای باند و پورتهای آزاد شهراد شبکیه برای مراکزی که مشکل داره استفاده میکنه.
شهراد خودش فروشنده پهنای باند آسیاتک و ظاهراً کارا امین ارتباطه:
این نقل قولیه که از این صفحه برداشتم:شرکت شهراد شبکیه دارای مجوز ISP به شماره 212-16- 11 از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رایویی، نماینده شرکت انتقال داده های آسیاتک به شماره مجوز PAP (ندا) ٣١٠/١٢/١٦٥٩٧و شرکت کاراامین ارتباط به شماره مجوز PAP (ندا) ٣١٠/١٢/١٦٥9٩ می باشد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من 2- 3 سال پیش یه 7 - 8 ماهی از شهراد اینترنت داشتم. واقعاً افتضاح بود. با این که سرویسم حجمی بود، روزا سرعتم در حد همون سرعت اسمی بود. شبانه هم بدتر میشد. از همه بدتر قطعیهای مکرر بود. یعنی یه طوری بود من اگه نیم ساعت نتم قطع نمیشد تعجب میکردم.
بعدش رفتم آسیاتک گرفتم. جالب بود بدون این که از شهراد تخلیه کنم، خط آسیاتکم یک روزه وصل شد. بعدش که تعرفه سرویسای آسیاتک و صفحه مدیریت کاربری اون رو دیدم عین شهراد بود. یعنی در واقع شهراد تو مرکز مخابراتی آیت اله کاشانی تهران از آسیاتک پهنای باند میگرفت.
البته خود آسیاتک خیلی بهتر بود. به نظرم، آسیاتک هر چی پهنای باند درپیتی و مزخرف داشت داده بود به این شهراد تا براش بفروشه.
حالا این پارسآنلاین کارش به جایی رسیده که میره از این شهراد درپیت پهنای باند اجاره میکنه.
سلام دوستان. بعد از این که سرویسم رو تمدید کردم از بعضی سایت ها مثل اکسپرس لیچ و حتیpoldownload شبانه که دانلود میکنم سرعت دانلودم میاد روی 400 و بعد روی 10.اصلا ثابت نیست. ولی از سرورها ی خارجی دیگر این مشکل رو ندارم.به نظر شما این سایت ها رو محدود کردن واسم؟کاری نمیتونم بکنم؟ممنون
کیفیت سرویسهای پارسآنلاین (چه نامحدود، چه حجمی) بستگی به مرکز مخابراتی داره. ما تو شرکت 1 مگ نامحدود پارسآنلاین داریم. پینگش تقریباً همیشه عالیه. تو 80 گیگ اول هم سرعت 5مگابیت (حدود 600 کیلوبایت) رو تقریباً در 95 درصد مواقع میده. 80 گیگ رو که رد میکنه سرعت میآد روی 3مگابیت (حدود 350 کیلوبایت) تا وقتی کل ترافیک دوره برسه به 120 گیگ. بعد از اون میآد روی 1.25مگابیت (حدود 150 کیلوبایت) که تا آخر اون دوره 31 روزه ادامه پیدا میکنه. بازم سر 31 روز، همه چیز ریست میشه و از اول تکرار میشه.
فقط بعضی وقتا که اشکال سراسری بوده مشکل پیدا کرده بودیم. به نظرم اگه تو مرکز مخابراتی مشکل نداشته باشه، اون 2 مرحله جایزه مصرف منصفانه رو میده.
اون 15 گیگ هدیه سرویس نامحدود در دو مرحله تو 31 روز اعمال میشه. یعنی شما از وقتی سرویس 128ات شروع میشه، تا 10 گیگ ترافیک اولیه دانلود (کل ترافیک به صورت دانلود مستقیم، وبگردی و بقیه فعالیتهایی که از نت استفاده میکنه)، سرعتت باید 2مگابیت (یا حدود 250 کیلوبایت) باشه (به شرطی که مرکز مخابراتیت مشکل پهنای باند نداشته باشه).
بعد از رد شدن از اون 10 گیگ اول، تا 5 گیگ بعدی رو با سرعت 512 کیلوبیت (حدود 60 کیلوبایت) میتونی دانلود کنی.
بعد از اون هم تا پایان 31 روز رو با سرعت اسمی قراردادت که 128 کیلوبیت (حدود 15 کیلوبایت) میشه، میتونی استفاده کنی.
این 20 تا 30 گیگ مصرف رو اگه روزانه میخوای پارسآنلاین چیزی که مناسبت باشه نداره. چون سرویسای حجمیش که همه حجمهای پایین دارن و اگه بخوای روزانه 30 گیگ مصرف کنی حداقل باید 65 هزارتومن بدی. سرویس نامحدود هم باید حداقل سرویس 256 بگیری که حدود 50 هزارتومن باید بابتش پول بدی. اونم هیچ تضمینی واسه این که سرعتت همیشه بالا باشه وجود نداره. (اگه مرکز مخابراتی شما مشکل پهنای باند نداشته باشه تا 30 گیگ حداقل سرعت 1مگابیت بهت میده.)
به نظرم اگه بتونی بری سراغ نامحدود مخابرات خیلی برات بهتره. با 45 هزارتومن میتونی 1مگابیت نامحدود بگیری همیشه سرعت حدود 120 کیلوبایت در ثانیه داشته باشی. اما پینگش خیلی خوب نیست. ضریب اشتراکش هم حداقل 1 به 8اه که یه وقتایی ممکنه مشکلساز بشه واسهات.
دوستان الان نظرتون راجب این خط چیه و پاور چند باشه خوبه
Adsl Line Status SHOWTIME. Adsl Mode G992.1 Channel Mode Interleave Up Stream 512 kbps Down Stream 2048 kbps Attenuation Down Stream 56 Attenuation Up Stream 31 SNR Margin Down Stream 7.5 SNR Margin Up Stream 12.0 Vendor ID RETK Firmware Version 4926d722 CRC Errors 0 Up Stream BER 0e-7 Down Stream BER 0e-7 Up Output Power 12.5 Down Output Power 16
بله. البته این محدودیت فقط شامل شما نیست. کلاً دانلود از سرورهای این سایتها محدود شده برای همه. به ویژه تو مراکزی که محدودیت پهنای باند باشه یا تو ساعتهای رایگان.
برای این سایتهای به طور مستقیم کاری نمیتونی بکنی. مگه این که فایلهای اونا رو روی یه سرور دیگه که محدودیت نداره منتقل کنی یا از این روش پر.و.کسی یا و.ی پ.ی ان استفاده کنی که اونم من تا حالا نتونستم ازش استفاده کنم.
وضعیت خط شما خیلی تعریفی نداره. با Atten 56 و SNR 7.5 برای داوناستریم، خطت بیشتر از 2مگابیت نمیکشه. یا فاصلهات از مرکز مخابراتی خیلی زیاده، یا مشکل اساسی در کابلکشی مخابرات تا خونهاتون وجود داره.
با این وضعیتی که Atten خطت داره شما حداکثر بتونی 4مگابیت بگیری که اونم به دلیل مارجین SNR پایین 7.5 عملاً امکانپذیر نیست. اگه بتونی از سر خط، دم در خونه تست بگیری و شرایطت بهتر بشه شاید با تعویض کابلکشی داخل خونه بتونی اون 4مگابیت رو بگیری.
خیلی ممنون همه گزینه ها رو امتهان کردم بهتر از این نمیشه فقط میخواستم بدونم مقادیر پاور بین چند باشه خوبه
و این که من دو تا مودم دارم یکی tp-link 8817 که با اون snr در حالت gdmt تا بین 12 تا 14 میرسه و att حدود 61 تا 63
و با مودم d-link 2740u هم که بالا گذاشتم اونجوریه fremwear رو بخوام آپدیت کنم از کجا باید بگیرم توی سایت خود دی لینک نداره فقط یک سایت بود 2740b رو داشت نمیدونم از کجا باید دانلود کنم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)