تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3918 از 4751 اولاول ... 291834183818386839083914391539163917391839193920392139223928396840184418 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,171 به 39,180 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان من شبها اگه بیشتر 900 مگ یا یک گیگ دان کنم شاتل میبرتم بین اونایی که مصرف شبانه زیاد دارن و چند هفته سرعت دانلود شبانم رو به زیر ده کیلوبایت میبره راهی هست هم بتونم دانلودمو با خیال راحت کنم و هم به لیست پر مصرف ها نرم؟؟سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز فک می کنم اگر دانلود پشت سر هم نداشته باشی یعنی هر شب 1گیگ دانلود نکنی یا چند شب درمیان زیاد دانلود کنی محدود نشید

داره خودمونی میشه MehrZaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

بستگی به مرکز مخابراتیتون داره من که دوستم داشت حدود 300-400 تا دانلود داشت شبم رو 100 تا 200
    دوستان لطف کنند اطلاعات غلط ندن ! این دوست شما چند روز در یک ماه با این سرعت دانلود داشتن؟!

سلام دوست عزیز فک می کنم اگر دانلود پشت سر هم نداشته باشی یعنی هر شب 1گیگ دانلود نکنی یا چند شب درمیان زیاد دانلود کنی محدود نشید

دوست عزیز به یک شب در میان دانلود کردن نیست حجم کلی‌ دانلود شده از یه سقفی رد بشه شما محدود خواهید شد!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

دوستان دقت کنند شاتل خوبه در صورتی‌ که دانلود (حتی متوسط) نداشته باشید واگر نه باید با سرعت kb 6 - 7 سر کنید

4. 2 کاربر از MehrZaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان من شبها اگه بیشتر 900 مگ یا یک گیگ دان کنم شاتل میبرتم بین اونایی که مصرف شبانه زیاد دارن و چند هفته سرعت دانلود شبانم رو به زیر ده کیلوبایت میبره راهی هست هم بتونم دانلودمو با خیال راحت کنم و هم به لیست پر مصرف ها نرم؟؟سپاس
    نچ راهی نداره به جز عوض کردن ISP

6. این کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

تازه مشترک شاتل شدم بخاطر 20 یا 25 گیگ نا قابل شبانه سرعت دو مگابایت روزانه در شبانه به 128 کیلو بایت می کنند که( 1/16 سرعت واقعی )صد رحمت به آسیاتک ضریبش نوشته در 2 مگابایتش 1به1 همیشه

به دوستان که می خواهند مشترک بشن توصیه کنم اگر بخاطر دانلود شبانه می خواهند عضو بشن قید شاتل بزنند
    من با یک ای اس پی دیگه روزانه 7 تا 8 گیگ دانلود رایگان دارم
    برای کسایی که شبانه رو شاتل محدود کرده یه راه حل دارم که محدود نشن

مهمه اول ساعت تایم سرور شاتل دقیق پیدا کنند( بخاطر اینکه از ساعت 1 بامداد نرم افزارشما رو محدود می کنه) برای تست یک بار در روز مودم رو خاموش کنید زمان رو یادداشت کنند بعد با در اتصال روزانه زمان ثبت شده مقایسه کنند زمانی که بدست می آورید با اختلاف تلورانس +-1 و حداکثر 59 ثانیه است که چندان دقیق نیست بخاطر اینکه گزارشات شاتل با دقیقه است و نه ثانیه!!!!!!!!!!!! , بهر حال کاری که باید کنید نرم افزار IDM عزیز رو دو یا یک دقیقه قبل از محدود شدنتون با حداکثر واقعی سرعت

روزانه با IDM برسید و می بینید حتی یک ساعت بعد از ساعت مثلا یک بامداد سرعت دانلود شما تغییر نمی کند.

(لازمه از جایی که دانلود می کنید چند تا فایل همزمان باشه و از چند سرور متفاوت با سرعت بالا انتخاب کنید و مطمئن شوید) و یک نکته از ساعت یک بامداد گذشته و نرم افزار محدود کنند این اجازه نمی دهد بعد از پایین آمدن سرعت شما دانلود به سرعت واقعی خود دوباره برسید یا حتی به دانلودهای خود اضافه کنید برای همین سعی کنید دانلود های خود را اصلا قطع نکنید و فایل هایتان که انتخاب می کنید حجم بالا باشد چون بعد از پایان دانلود به سرعت محدود شده شاتل بر می گردید

نبرد بین نرم افزار IDM با نرم افزار محدود کننده شاتل همیشه اگر دقت کنید به نفع ای دی ام تمام میشود دوستان از دانلود شبانتون لذت ببرید )

در آخر بگم شاتل مزخوف ترین isp تا به حال دیدم

8. این کاربر از Kevinparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان سلام .

ای شاتل کلاه بردار

چند ماهی هست که من هر وقت میخوام ترافیک جدید بخرم ، شاتل ازم دزدی میکنه .

به این صورت که وقتی اینترنتی پول رو پرداخت میکنم ، اینترنت قطع میشه و وقتی وصل بشه شاتل تو سایتش میگه : پرداخت انجام نشد .

منم دوباره تکرار میکنم اما میبینم در واقع 2 بار ترافیک خریدم ! و اون پیغام الکیه و ترافیک اضافه شده بود.

میخوام ببینم برا شما هم اتفاق می افته ؟ من که 4 بار این اتفاق افتاد واسم .

10. 2 کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نوشته ی من تا الان تایید نشده

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

دنیای بدون شاتل
    از وسط های دانلود بازی مدال افتخار این برنامه رو نصب کردم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستانی که شبانشون شاتل را محدود کردن راه حل جالبی دارم تا محدود نشن تو دانلود )
    اگر خواستید بنویسم
    البته موقتی تا زمان جابه جایی به ISP دیگر

14. این کاربر از Kevinparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز basketball's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بگو قربونت هر چه زوتر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 75 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 75 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •