سلام دوستان من شبها اگه بیشتر 900 مگ یا یک گیگ دان کنم شاتل میبرتم بین اونایی که مصرف شبانه زیاد دارن و چند هفته سرعت دانلود شبانم رو به زیر ده کیلوبایت میبره راهی هست هم بتونم دانلودمو با خیال راحت کنم و هم به لیست پر مصرف ها نرم؟؟سپاس
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستان من شبها اگه بیشتر 900 مگ یا یک گیگ دان کنم شاتل میبرتم بین اونایی که مصرف شبانه زیاد دارن و چند هفته سرعت دانلود شبانم رو به زیر ده کیلوبایت میبره راهی هست هم بتونم دانلودمو با خیال راحت کنم و هم به لیست پر مصرف ها نرم؟؟سپاس
سلام دوست عزیز فک می کنم اگر دانلود پشت سر هم نداشته باشی یعنی هر شب 1گیگ دانلود نکنی یا چند شب درمیان زیاد دانلود کنی محدود نشید![]()
دوستان لطف کنند اطلاعات غلط ندن ! این دوست شما چند روز در یک ماه با این سرعت دانلود داشتن؟!
دوست عزیز به یک شب در میان دانلود کردن نیست حجم کلی دانلود شده از یه سقفی رد بشه شما محدود خواهید شد!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
دوستان دقت کنند شاتل خوبه در صورتی که دانلود (حتی متوسط) نداشته باشید واگر نه باید با سرعت kb 6 - 7 سر کنید
نچراهی نداره به جز عوض کردن ISP
تازه مشترک شاتل شدم بخاطر 20 یا 25 گیگ نا قابل شبانه سرعت دو مگابایت روزانه در شبانه به 128 کیلو بایت می کنند که( 1/16 سرعت واقعی)صد رحمت به آسیاتک ضریبش نوشته در 2 مگابایتش 1به1 همیشه
به دوستان که می خواهند مشترک بشن توصیه کنم اگر بخاطر دانلود شبانه می خواهند عضو بشن قید شاتل بزنند
من با یک ای اس پی دیگه روزانه 7 تا 8 گیگ دانلود رایگان دارم
برای کسایی که شبانه رو شاتل محدود کرده یه راه حل دارم که محدود نشن
مهمه اول ساعت تایم سرور شاتل دقیق پیدا کنند( بخاطر اینکه از ساعت 1 بامداد نرم افزارشما رو محدود می کنه) برای تست یک بار در روز مودم رو خاموش کنید زمان رو یادداشت کنند بعد با در اتصال روزانه زمان ثبت شده مقایسه کنند زمانی که بدست می آورید با اختلاف تلورانس +-1 و حداکثر 59 ثانیه است که چندان دقیق نیست بخاطر اینکه گزارشات شاتل با دقیقه است و نه ثانیه!!!!!!!!!!!! , بهر حال کاری که باید کنید نرم افزار IDM عزیز رو دو یا یک دقیقه قبل از محدود شدنتونبا حداکثر واقعی سرعت
روزانه با IDM برسید و می بینید حتی یک ساعت بعد از ساعت مثلا یک بامداد سرعت دانلود شما تغییر نمی کند.
(لازمه از جایی که دانلود می کنید چند تا فایل همزمان باشه و از چند سرور متفاوت با سرعت بالا انتخاب کنید و مطمئن شوید) و یک نکته از ساعت یک بامداد گذشته و نرم افزار محدود کنند این اجازه نمی دهد بعد از پایین آمدن سرعت شما دانلود به سرعت واقعی خود دوباره برسید یا حتی به دانلودهای خود اضافه کنید برای همین سعی کنید دانلود های خود را اصلا قطع نکنید و فایل هایتان که انتخاب می کنید حجم بالا باشد چون بعد از پایان دانلود به سرعت محدود شده شاتل بر می گردید
نبرد بین نرم افزار IDM با نرم افزار محدود کننده شاتل همیشه اگر دقت کنید به نفع ای دی ام تمام میشوددوستان از دانلود شبانتون لذت ببرید
)
در آخر بگم شاتل مزخوف ترین isp تا به حال دیدم
دوستان سلام .
ای شاتل کلاه بردار
چند ماهی هست که من هر وقت میخوام ترافیک جدید بخرم ، شاتل ازم دزدی میکنه .
به این صورت که وقتی اینترنتی پول رو پرداخت میکنم ، اینترنت قطع میشه و وقتی وصل بشه شاتل تو سایتش میگه : پرداخت انجام نشد .
منم دوباره تکرار میکنم اما میبینم در واقع 2 بار ترافیک خریدم ! و اون پیغام الکیه و ترافیک اضافه شده بود.
میخوام ببینم برا شما هم اتفاق می افته ؟ من که 4 بار این اتفاق افتاد واسم .
نوشته ی من تا الان تایید نشده![]()
دنیای بدون شاتل
از وسط های دانلود بازی مدال افتخار این برنامه رو نصب کردم
![]()
دوستانی که شبانشون شاتل را محدود کردن راه حل جالبی دارم تا محدود نشن تو دانلود)
اگر خواستید بنویسم
البته موقتی تا زمان جابه جایی به ISP دیگر
هم اکنون 75 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 75 مهمان)