تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3916 از 4751 اولاول ... 291634163816386639063912391339143915391639173918391939203926396640164416 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,151 به 39,160 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام.دوستانی که در مشهد مرکز امت و یا اون اطراف از شاتل و طرحها و سرویس هاش اطلاعات دارن ممنون میشم (سرعت تو روز و شب ،بهترین سرویس شاتل) به ما هم بگن .من صبا دارم ولی چون این تازگیها افت کرده می خوام سریس دهنده ام رو تغییر بدم چطوریه؟

بهترین طرح شاتل ،کدوم طرح است؟(من خودم سرویس 2 مگ رو دوست دارم و علاقه دارم اونو بگیرم) ،دوستان شما چه پیشنهادی می دید؟ (هر ماه حدود 7 تا 10 گیگ دانلود دارم)
    Last edited by rauol; 26-10-2012 at 10:57.

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش تاپیک پوکید لطفا اندازه فونت کوچیک کنید
    هزار دفعه توی این صفحه گفته شده برید تحقیق کنید ببینید توی منطقه شما بهترین ISP کدومه !! مثلا الان منطقه ما بهترینش مخابراته اما برای دوستم توی یک منطقه دیگه یک شرکت دیگه خوبه و مخابرات گند زده
    یکی از بچه ها کلا وایرلس گرفته و سرعت دانلود شبش 120 و مبین اونجا ترکونده
    اما به نظر من در ADSL اولویت با 512 مخابراته سرعتت 60 کیلو و ثابت هستش و میتونی از شب تا صبح و صبح تا شب بزاری دانلود و یک جورایی برای من مثل دانلود آفلاین شده و هرچی بخوام دانلود میکنم
    دارم ماهی 20 تومن پول میدم و الان منتظرم بازی مدال بیاد روی سایتای ایرانی تا بزارم دانلود
    هربارهم گذاشتم دانلود سرعت 60 فیکس بوده و تا حالا نوسان نداشته و هروقت اراده کنم هر چهار ساعت یک گیگ میگیرم بدون محدودیت چون رفتم تحقیق کردم

بگذریم شاتل هرچی در مورد شیرینگ و ... میگه دروغه
    کسایی که اینو برات تکرار میکنن (با فرض اینکه به شرکت وصل نیستن)
    نمیدونم چه سودی دارن اما هرچی هست تکرار دروغه و اگر یک روزی همه چیز رو بشه و دانلود آزاد بشه اینا اول صف وایسادن میگن اصلا شبا هم نباید دانلود محدود میشد
    حالا مال ما تریپ روشن فکری برمیدارن .
    مسئله روشنه ، دارن با برنامه یوزر رو محدود میکنن و شیرینگی در کار نیست
    نه شاتل بلکه هیچ شرکتی دیگه چیزی به اسم شیرینگ نداره و این فقط یه لفظ زیرکانه هستش توی قرارداد
    اما فقط شاتل محدودیت این مدلی داره

اگر قراره کسی دانلود شبانه نکنه این همه سایت دانلود برنامه و بازی برای چیه؟ اینا مخاطب و یوزر خارجی دارن؟ یا همه یوزهاشون ماهی 200 هزار پول نت میدن؟ نه برادر من همه از ساعت رایگان استفاده میکنن و حقشونه
    یک مثال میزنم :
    شما برای یک بچه پول ماهیانه تعیین میکنی اما به این شرط که از همه پولش استفاده نکنه
    . بچه میگه روی چه منطقی من از همش استفاده نکنم ؟
    اگر شاتل بابای اون بچه باشه بهش میگه که بچه جون اگر تو تمام پول ماهیانت رو بگیری اونوقت به بقیه بچه هام پول نمیرسه
    خنده داره نه؟
    بعد یک کاربر از پی سی ورد یه هو میاد میگه مگه چیه بابای منم همینطوریه و خیلی هم خوبه و من که قانع هستم .

باوووووو به کسی ربطی نداره ساعت رایگان دانلود میکنی یا نمیکنی چون این حق رو بهت دادن اما
    فقط توی شاتل با لفظ شیرینگ (که درووغه) این حق رو ازت گرفتن

درکل برای انتخاب ISP ، شما توی منطقه خودتون باید بهترین رو پیدا کنی که با این وضعیت محدودیت قطعا هیچ منطقه ای شاتل بهترین نیست و یوزرهاش دائم المحدود هستند .
    و بدون توی این صفحه بیشتر کاربرایی که تعداد پست هاشون کمه از شاتل راضی هستن حتما برید آخرین پست هاشون رو ببینید توی پی سی کاری ندارن جز تبلیغ برای شاتل
    ببخشید من نمیدونم چطور میشه تحقیق کنم که توی محدوده ما کدوم ISP بهتره
    چطور میشه این تحقیق رو کرد؟
    یعنی مثلا شما رفتی از همسایه هاتون پرسیدی؟
    اونوقت اون تعریف نسبی که اونا از "خوب" بودن یه سرویس دارن چطور واسه شما معنی میشه؟

والا بنده یه مقداری جستجو کردم به دنبال یه شرکت بهتر،تنها شرکتی که بهش رسیدم آسیاتک بود
    اما متاسفانه اون هم توی منطقه ما سرویس نمیداد...

اگه شما ISP بهتری میشناسی خوشحال و متشکر میشم بهم معرفیش کنی

داره خودمونی میشه mohsen83's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

14 مرحله تحقیق

با درود
    دوستان محترم کرجی؛
    دوستمون ( Meysam Raz ) در چند پست قبل، در مورد تحقیق نوشته بود و اینکه توی محدوده خودتان کدوم ISP بهتره!
    حال من در مرحله تحقیقم:
    در مرکز مخابراتی شهید غیاثی باغستان کرج بهترین ISP کدام شرکت است؟
    لطفاً دوستانی که در این محدوده اینترنت دارند نظر بدهند!
    باسپاس فراوان

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

ببخشید من نمیدونم چطور میشه تحقیق کنم که توی محدوده ما کدوم ISP بهتره
    چطور میشه این تحقیق رو کرد؟
    یعنی مثلا شما رفتی از همسایه هاتون پرسیدی؟
    داداش مگه میخوام برم خواستگاری
    دورو برتون هر کسی که سرویس ADSL داره خوبه
    من اول رفتم پیش دوستام مخصوصا یکیشون که خیلی اصرار میکرد از شرکت خودش بگیرم
    اما اتفاقی (داستان طولانی داره ) از شاتل سرویس گرفتم و تحت تاثیر اسم گ..ش قرار گرفتم وقتی فهمیدم چه افتضاحی هستش دوباره رفتم دنبال آی اس پی و از یکی دوتا از دوستان جدیدم پرسیدم
    و به یک شرکت رسیدم که اتفاقا همون آسیاتک بود اما وقتی دیدم هیچکدومشون از مخابرات سرویس ندارن احتمال دادم مخابرات منطقه خلوت باشه
    به شاتل درخواست تخلیه دادم و از اون طرف گفتم برای گرفتن یک سرویس از آسیاتک 30 رو الافم یعنی15 روز تا شاتل تخلیه کنه و 15 روز تا آسیاتک دایر کنه خوب چه کاریه یک ماه از مخابرات میگیرم
    در ثانی گفتم مخابراتی ها رانژه کردنشون یک روز طول میکشه و تخلیش هم همین حدودا و برای نصب هم پول نمیگیرن و... خوب خیلی به امتحانش می ارزید پس رفتم با مدرک خودم و برادرم 512 گرفتم و بعد از مصرف یک ماهه دیدم واقعا سرویسش خوبه (البته هر لحظه منتظر محدودیت بودم که اونم به خاطر خاطرات شاتل بود)
    چقدر تعریف کردم ازشون الان رئیس مخابرات اینا رو ببینه ذوق مرگ میشه والله معلوم نیست کی اینا هم ...
    اگر کسی دورو برتون نیست که ازش در مورد شرکت ها بپرسید دیگه باید خودتون بشید نفر اول و راه باز کن بقیه
    فقط یک مطلب رو راحت بهتون میگم برای من فرقی نداره از کجا سرویس میگیرید اما بدونید بیشتر مشریای شاتل محدودن
    این شرکت الان مثل چاه شده نیوفتید توش که مالی خولیا میگیرید
    سلام.دوستانی که در مشهد مرکز امت و یا اون اطراف از شاتل و طرحها و سرویس هاش اطلاعات دارن ممنون میشم (سرعت تو روز و شب ،بهترین سرویس شاتل) به ما هم بگن .من صبا دارم ولی چون این تازگیها افت کرده می خوام سریس دهنده ام رو تغییر بدم چطوریه؟

بهترین طرح شاتل ،کدوم طرح است؟(من خودم سرویس 2 مگ رو دوست دارم و علاقه دارم اونو بگیرم) ،دوستان شما چه پیشنهادی می دید؟ (هر ماه حدود 7 تا 10 گیگ دانلود دارم)
    ماهیانه 10 گیگ دانلود داری؟ یعنی شبی 342 مگ ؟
    اگر با سرور خارج گیم بازی نمیکنی حتما شاتلی بشو
    چون هم برای شما و هم برای شاتل پیوند خجسته ای خواهد بود
    512اکو بگیر اکثرا روزا سرعتشون 260 و شب ها 60
    قطعا صبانت داره اشتباه بزرگی میکنه و نباید مشترکی مثل شما رو از دست بده
    Last edited by Meysam Raz; 26-10-2012 at 18:53.

5. این کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز basketball's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من یکساله یوزر شاتل هستم اهل دانلود هم نیستم، حدود 10 روزه دارم برای یک تحقیق شبی یک گیگ فیلم صامت دانلود میکنم، اینا هم دیشب ما رو محدود کردند پیش به سوی ISP دیگه
    به پشتیبانی میگم بابا من 10 روزه شبی یک گیگ میگیرم، اونم فیلم صامت، عقده دانلود که ندارم...میگه دست ما نیست

7. 2 کاربر از basketball بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا سرويس2مگ گرفتم از امشب كه شروع دورمه 3گيگ حجمو نريختن جريان چيه؟ چي كنم؟

پروفشنال ahad_judo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

درود
    من که اهل دانلود هستم !
    مدت 22 روز با سرعت 240 مدام از اینترنت شبانه شاتل دانلود کردم؛ حدوداً 30گیگ.
    سپس محدود شدم، یعنی 8.
    پس از دو هفته که دانلود نداشتم مجدد سرعت دانلودم بیشتر شد، یعنی 64.
    البته هم اکنون ساکن کرج هستم.
    شما شیراز تشریف دارید؟ و از کجا اینترنت گرفته‌اید؟ و سرعت دانلود روزانه و شبانتون چقدر است؟
    پیشنهاد شما چیه؟

درود بر تو.
    اقا بنده شیرازم.درسته.
    اینجا وضعیت اینترنت خیلی خرابه.همه isp ها در یک رنج هستن و همشون یه گ..ن.
    از چاله در میای موفتی تو چاه.از تو چاه میای بیرون میوفتی ته اقیانوس.
    ته اقیانوسش صبانته ته چاه هم شاتله.
    بقیه شرکتا هم پخی نیستن.ولی منطقه تا منطقه شیراز تا حدودی فرق داره.تشریف بیار تایپیک شیرازیا تا بیشتر اشنا بشی.

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا سرويس2مگ گرفتم از امشب كه شروع دورمه 3گيگ حجمو نريختن جريان چيه؟ چي كنم؟
    كسي جواب نميده؟

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست گرامی یوسف سوال شما غلط است بپرس از منطقه مثلا تجریش تهران کسی است یا نه چون کیفیت منطقه به منطقه فرق می کند من تا ۱ ماه پیش در ای اس پی خودم ( شرکت دیگری بجز شاتل ) روز ها هم در استفاده از نت مشکل داشتم یعنی به معنی کلمه افضاح بود در حالی که همکارم در یک منطقه دیگر مشکلی نداشت هر منطقه با بقیه از این نظر کاملا متفاوت است .اما این که پرسیدی چطور باید تحقیق کنم . اولا سایت های دیگری هم بجز اینجا با همین تاپیک های مسایل و مشکلات شرکت....... وجود دارند که اطلاعات مفیدی در انها وجود دارد با کمی جستجو پاسخ دقیق به سوالت را پیدا می کنی توصیه می کنم این سوال را در تمامی تاپیک ها بپرسی تا بفهمی دقیقا در منطقه شما کدام شرکت بد است کدام خوب . بعد با توجه به مقدار بودجه بهترین سرویس را که پاسخگوی نیاز های شما باشد از بهترین شرکت تهیه کنی.این رو هم به یاد داشته باش شاتل بزرگترین اشتباه و بدترین انتخاب است برای شما ارزوی موفقیت می کنم

12. این کاربر از sunmaster_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsen83's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با درود
    دوستان محترم کرجی؛
    دوستمون ( Meysam Raz ) در چند پست قبل، در مورد تحقیق نوشته بود و اینکه توی محدوده خودتان کدوم ISP بهتره!
    حال من در مرحله تحقیقم:
    در مرکز مخابراتی شهید غیاثی باغستان کرج بهترین ISP کدام شرکت است؟
    لطفاً دوستانی که در این محدوده اینترنت دارند نظر بدهند!
    باسپاس فراوان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 58 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 58 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •