سلام
به نظرم شما حتما باهاشون صحبت کنید کلا بهانه دستشون ندید، در مورد پیگیری کار هاتون اونها راهنمایی میکنند و میتونید مراحل رو پیگیری کنید مشکلی نداره
جایی خوندم که کمیسون پزشکی در مرکز همون استان برگزار میشه
سلام
به نظرم شما حتما باهاشون صحبت کنید کلا بهانه دستشون ندید، در مورد پیگیری کار هاتون اونها راهنمایی میکنند و میتونید مراحل رو پیگیری کنید مشکلی نداره
جایی خوندم که کمیسون پزشکی در مرکز همون استان برگزار میشه
معمولا انها نسخه و تاييد پزشك غير نظامى و خارج از ان سازمان (نيروى انتظامى ) را به سختى قبول مى كنند و چون بعد از عمل بايد استراحت داشته باشيد و كارهاى سنگين نكنيد به مشكل بر مى خوريد .شما چهارشنبه برويد ستاد فرماندهى انجا مشكلتان را عنوان كنيد تا از همان جا اگر امكان داشت راهى بيمارستان ناجا شويد و اگر قبول نكردند بعد از تقسيمات بايد از فرمانده اجازه بگيرد و با معرفى نامه از اون به بيمارستان برويد براى معاينه اوليه و احتمالا جراحى به اين ترتيب شما بعد از عمل با تاييد پزشك بيمارستان ناجا استراحت بلند مدت را داريد از طرف ديگر چون بيمه نظامى هستيد هزينه اى نمى پردازيد. كميسيون در مراكز و در بيماستان هر سازمان در مراكز استان ها است و بيمارى ها خاص به تهران ارحاع داده مى شود
حرفتون کاملا صحیحه، من دو هفته تمام استرس داشتم و واقعاً بلاتکلیف بودم.
محتاجیم به دعا
سلام.من 5 روز دیگه اعزاممه.هوافضا سپاه پادگان اردکان ولیعصر
میخواستم بدونم چجور جاییه؟اینجا بهتره یا خاتمی؟
سلام دوستان خسته نبلشید
من از اصفهانم لیسانسه صنایع غذایی
5 روز دیکه 2/2 اعزاممه.هوا فضا سپاه پادگان ولیعصر اردکان
کسی میدونه چجور جاییه؟اینجا بهتره یا خاتمی یزد؟
لطفا راهنمایی کنید
با سلام تو برگه امریه بنده گروه ب زدن! میخواستم بدونم آیا این گروه ب روی کارت پایان خدمت هم درج میشه؟ برخی از دوستام گفتن اگه گروه ب شی هم روی کارت پایان خدمتت درج میشه هم بعدها در استخدام و... با مشکل مواجه میشی. لطفا یک توضیحی در این رابطه بفرمایید.
با تشکر.
با سلام تو برگه امریه بنده گروه ب زدن! میخواستم بدونم آیا این گروه ب روی کارت پایان خدمت هم درج میشه؟ برخی از دوستام گفتن اگه گروه ب شی هم روی کارت پایان خدمتت درج میشه هم بعدها در استخدام و... با مشکل مواجه میشی. لطفا یک توضیحی در این رابطه بفرمایید.
با تشکر.
دوستان سلام
شماره حساب بانک سپه که تو دفتر چه خدمت نوشتین
شماره حساب 13رقمی که اولش با دوتا صفر شروع میشه رو نوشتین
یا 11رقمی بدون صفر
سلام دوست عزیز، خوب هستید کجا هستید نگران شدم راستی وسایل چی ببریم هماهنگ باشیم.
سلام شماره حساب بانک سپه مختص خدمت اینطوری هست
219477875605
شماره کارت هم همیشه هراهتون باشه در بدو ورود به پادگان ازتون میخوان که توی فرم هایی که رکن یک پادگان و گردان تحویلتون میدن واردشون کنید
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)