تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3914 از 4428 اولاول ... 291434143814386439043910391139123913391439153916391739183924396440144414 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,131 به 39,140 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

نمیدونم چه بلایی میخان سر این اینترنت بیارن.

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

رفقا کسی با نرافزار dmt کار کرده؟؟؟؟؟؟؟ طرز کارش چه جوریه؟؟؟؟؟؟؟ (میگن میشه snr رو پایین برد و در عوض max rate بالا میره)

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

رفقا کسی با نرافزار dmt کار کرده؟؟؟؟؟؟؟ طرز کارش چه جوریه؟؟؟؟؟؟؟ (میگن میشه snr رو پایین برد و در عوض max rate بالا میره)
    بله امکانپذیره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوستان اینجا کسی نامحدود پارس آنلاین داره؟ 128 چطوره؟ 15 گیگ اول که هدیه هست کامل میده یا ممکنه بپیچونه؟؟!!
    برای مصرف 20 تا 30 گیگ در ماه با هزینه 30 تا 40 تومن طرحی داره پارس؟ ممنون اگه راهنمایی کنید میخوام تا فردا بگیرم، صبا نت که گفتن نامحدودش داغونه، پارس چطوره؟

5. این کاربر از mazyarmazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان اینجا کسی نامحدود پارس آنلاین داره؟ 128 چطوره؟ 15 گیگ اول که هدیه هست کامل میده یا ممکنه بپیچونه؟؟!!
    برای مصرف 20 تا 30 گیگ در ماه با هزینه 30 تا 40 تومن طرحی داره پارس؟ ممنون اگه راهنمایی کنید میخوام تا فردا بگیرم، صبا نت که گفتن نامحدودش داغونه، پارس چطوره؟
    سلام دوست عزیز. من خودم 512 نامحدود پارس آنلاین دارم! اوّل از همه بهتون بگم که به هیچ وجه پارس آنلاین نیاید به این دلایلی که خدمتتون عرض می کنم!
    1- به هیچ وجه به اون حجم هدیه که تو سایتشون زده، توجّه نکنید. کلاه برداری محضه! منی که الآن 512 نامحدود دارم، در صورتی که تو سایتش زده تا 40 گیگ می تونم تمام سرعت دانلود کنم، بعد از 12، 13 گیگ دانلود، سرعتم رسیده به 64 کیلوبایت! حالا حساب کنید که 128 که تو سایت زده 11 گیگ تمام سرعت، دیگه چیه! حتما برای 128 نامحدود 2، 3 گیگ دانلود کنی، محدودت می کنن! :|
    2- برای 30 هزار تومن همون طرح 128 نامحدود میشه دوست عزیز (به همراه آبونمان و مالیات و...)
    3- روی پارس آنلاین تمام ف/ی/ل/ت/ر/ش/ک/ن ها به غیر از Tunnel Plus محدود شدن یعنی با هر ف/ی/ل/ت/ر/ش/ک/ن/ی که وصل بشی، اتوماتیک سرعتت 0 میشه و نمیذاره از هیچ سایتی، حتّی سایت های ایرانی دانلود کنی و روی K/e/r/i/o به حدّی محدودیت گذاشتن که به محض زدن Start برای دانلود، علاوه بر این که سرعتت 0 میشه، خود K/e/r/i/o به صورت خودکار از سرور قطع میشه و خطای Connection Closed میده و تا یکی دو ساعت بعد نمی تونی با K/e/r/i/o وصل شی!
    در کل برات خلاصه کنم، به هیچ وجه نیا پارس آنلاین! چه برای وبگردی، چه برا دانلود. من خودم خیلی تحقیق کردم تو این 1 ماه اخیر. فعلا بهترین و منصف ترین و کم محدودیت ترین سرویس دهنده مخصوصا رو ف/ی/ل/ت/ر/ش/ک/ن، شاتل هستش. خودم سرویس این ماهم که از پارس آنلاین تموم شه، میرم درخواست تخلیه میدم...

7. 7 کاربر از Pitbull2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

داداش طرز کارش چه جوریه؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز. من خودم 512 نامحدود پارس آنلاین دارم! اوّل از همه بهتون بگم که به هیچ وجه پارس آنلاین نیاید به این دلایلی که خدمتتون عرض می کنم!
    1- به هیچ وجه به اون حجم هدیه که تو سایتشون زده، توجّه نکنید. کلاه برداری محضه! منی که الآن 512 نامحدود دارم، در صورتی که تو سایتش زده تا 40 گیگ می تونم تمام سرعت دانلود کنم، بعد از 12، 13 گیگ دانلود، سرعتم رسیده به 64 کیلوبایت! حالا حساب کنید که 128 که تو سایت زده 11 گیگ تمام سرعت، دیگه چیه! حتما برای 128 نامحدود 2، 3 گیگ دانلود کنی، محدودت می کنن! :|
    2- برای 30 هزار تومن همون طرح 128 نامحدود میشه دوست عزیز (به همراه آبونمان و مالیات و...)
    3- روی پارس آنلاین تمام ف/ی/ل/ت/ر/ش/ک/ن ها به غیر از Tunnel Plus محدود شدن یعنی با هر ف/ی/ل/ت/ر/ش/ک/ن/ی که وصل بشی، اتوماتیک سرعتت 0 میشه و نمیذاره از هیچ سایتی، حتّی سایت های ایرانی دانلود کنی و روی K/e/r/i/o به حدّی محدودیت گذاشتن که به محض زدن Start برای دانلود، علاوه بر این که سرعتت 0 میشه، خود K/e/r/i/o به صورت خودکار از سرور قطع میشه و خطای Connection Closed میده و تا یکی دو ساعت بعد نمی تونی با K/e/r/i/o وصل شی!
    در کل برات خلاصه کنم، به هیچ وجه نیا پارس آنلاین! چه برای وبگردی، چه برا دانلود. من خودم خیلی تحقیق کردم تو این 1 ماه اخیر. فعلا بهترین و منصف ترین و کم محدودیت ترین سرویس دهنده مخصوصا رو ف/ی/ل/ت/ر/ش/ک/ن، شاتل هستش. خودم سرویس این ماهم که از پارس آنلاین تموم شه، میرم درخواست تخلیه میدم...
    ممنون داداش، کلا با این اوضاع باید رفت افغانستان پناهنده شد

10. این کاربر از mazyarmazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mrh.fit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

آقا سرعتم یه هفته ایی هست نزدیکه 1 مگابیت اومده پایین

12. این کاربر از mrh.fit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

باو! انقد سرعت داری، ناراضی هم هستی؟ پس من چی، 64 کیلوبایت سرعتمه!

14. این کاربر از Pitbull2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوش به حالت

16. این کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •