تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3911 از 4105 اولاول ... 29113411381138613901390739083909391039113912391339143915392139614011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 39,101 به 39,110 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

پادگان مالک اشتر اراک لوازم ضروری چی با خودمون ببریم؟

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

پادگان مالک اشتر اراک لوازم ضروری چی با خودمون ببریم؟
    اگه اموزشی میری اون چیزایی که صفحه اول نوشته شده منهای تیغ و ماشین اصلاح دستی و آینه و هر چیز تیز فرص های خواب اور یا ارام بخش(بدون تجویز پزشک)خوردنی چیپس و پفک نوشابه نوشیدنی انرژی زا نمیذارن از ما گرفتن (پادگان شهید باهنر ناجا ) اما شاید قوانین پادگانی که میری فرق بکنه

3. این کاربر از silvermanhhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان تو امریه که گرفتم نوشته محل خدمتی فرماندهی انتظامی استان لرستان حالا من دقیقا کجا باید برم ؟تو هر استانی چنین ساختمونی هست؟اگه میشه راهنمایی کنین ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

سلام دوستان تو امریه که گرفتم نوشته محل خدمتی فرماندهی انتظامی استان لرستان حالا من دقیقا کجا باید برم ؟تو هر استانی چنین ساختمونی هست؟اگه میشه راهنمایی کنین ممنون میشم
    ببخشید شما توی برگتون عنوان امریه دار ذکر شده؟

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

ببخشید شما توی برگتون عنوان امریه دار ذکر شده؟
    رو سربرگش نوشته (ابلاغیه تعیین محل خدمتی)بعدش اسم و فامیل و درجه بعد مدرک تحصیلی پایه خدمتی و کد شناسایی رو نوشته بعد گفته که تو تاریخ فلان خودمو به فلان جا معرفی کنم یه برگه ی کوچیکی هم هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

رو سربرگش نوشته (ابلاغیه تعیین محل خدمتی)بعدش اسم و فامیل و درجه بعد مدرک تحصیلی پایه خدمتی و کد شناسایی رو نوشته بعد گفته که تو تاریخ فلان خودمو به فلان جا معرفی کنم یه برگه ی کوچیکی هم هست
    عذر میخوام دوست عزیز یک لحظه اشتباهی فکر کردم شما آموزشی میرید به خاطر همین پرسیدم. شما نیرو انتظامی بودید آموزشی رو درسته؟ اونجا کسی بود که مثلا امریه داشته باشه منظورم امریه دولتی هست (راه نزدیک و نظامی نه) چون معمولا میگن نیرو انتظامی امریه نمی گیره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

عذر میخوام دوست عزیز یک لحظه اشتباهی فکر کردم شما آموزشی میرید به خاطر همین پرسیدم. شما نیرو انتظامی بودید آموزشی رو درسته؟ اونجا کسی بود که مثلا امریه داشته باشه منظورم امریه دولتی هست (راه نزدیک و نظامی نه) چون معمولا میگن نیرو انتظامی امریه نمی گیره؟
    والا من هیچکسی رو ندیدم که اون امریه رو گرفته باشه حتی تو گردانی که فقط لیسانس به بالا هست،(احتمالا بچه های اون گردان پارتی نداشتن که نگرفتن،همین که افتادن شهید باهنر معلومه)در کل من از امریه تو نیرو انتظامی خبر ندارم،بچه ها پادگان ما به اون برگه ترخیص میگن امریه با اون امریه اشتباش نگیرید

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان من دیروز اموزشی تموم کردم یک هفته قبل دچار بیماری شدم و پزشک تشخیص بیماری داد و گفت میتونی معاف از رزم بگیری حالا که اموزشی تموم کردم ارزش داره برم دنبال معاف از رزم شدن؟ اگه معاف از رزم بگیرم تو کارت پایان خدمت درج میشه که معاف از رزم بودم؟
    اول از اينكه شما سرباز صفر هستيد ، فرماندهان هميشه حساسيتى زيادى دارند و فكر مى كنند سربازان از زير كار يا دستور فرار مى كنند و وقتى مسئله معاف از رزمى باشد بدتر اما شما بايد به نوع بيمارى دقت كنيد چون مسئله سلامتى و يك عمر زندگيه اگر نمى توانيد نگهبانى طولانى مدت بدهيد يا رژه برويد ممكنه بتوانيد يكى از اين دو معافى را بگيريد اما معاف از رزم فايده اى ندارد، روى كارت درج نمى شود

10. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام تبریگ میگم.
    بستگی به بیماریتون داره که توی یگان اذیت تون میکنه یانه؟
    ببینید اول ازهمه صبرکنید داخل یگان برید وشرایط وسختی اونجارو ارزیابی کنید اگر یگان رزمی افتادید و رزه و رزم های شبانه و... دارید برید دنبال این کار. ولی اگه داخل قسمت اداری افتادید اقدام تکنید چون بعدا برای اسختدام دولتی ممکن هست به مشکل بخورید.
    اگر روی کارت درج هم نشه الان همه جا استعلامی شده و برای استخدامی های مهم از ارگان ها استعلام باید ببرید از این رو احتمالات ممکن رو در نظر بگیرید.
    از خود نظام وظیفه هم بپرسید دقیقا راهنمایی تون میکنن که مشکل شما شامل کدام نوع معافیت میشه.

اول از اينكه شما سرباز صفر هستيد ، فرماندهان هميشه حساسيتى زيادى دارند و فكر مى كنند سربازان از زير كار يا دستور فرار مى كنند و وقتى مسئله معاف از رزمى باشد بدتر اما شما بايد به نوع بيمارى دقت كنيد چون مسئله سلامتى و يك عمر زندگيه اگر نمى توانيد نگهبانى طولانى مدت بدهيد يا رژه برويد ممكنه بتوانيد يكى از اين دو معافى را بگيريد اما معاف از رزم فايده اى ندارد، روى كارت درج نمى شود
    ممنون دوستان
    بیماری من واریکوسل درجه 1 هست تا یک هفته پیش اسمش هم نشنیده بودم تو دوران اموزشی هیچ مشکلی نداشتم اما یک هفته قبل زیر شکمم درد نسبتا شدیدی داشتم و پزشک با سونوگرافی تشخیص این بیماری داد در این یک هفته مونده بود به اموزشی با اجازه فرمانده میدان صبحگاه و رزه نمیرفتم
    من در نیروی انتظامی باید خدمت کنم فکر نمیکنم خبری از رزه باشه اما گشت پیاده و......فکر کنم داره
    وقتی به فرمانده گفتم مشکل دارم فکر میکرد دروغ میگم اما بعد از دیدن گواهی پزشکی دیگه با من کاری نداشت فقط میگفت استراحت کن این چند روز بگذره به من درجه گروهبان یکمی دادن این درجه بازم سرباز صفر محسوب میشه؟؟؟ اگه بخوام جراحی کنم چند روز مرخصی استعلاجی میدن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام من تو سایت نظام وظیفه نگاه کردم تاریخ اعزام زده 96.02.01 ولی امروز رفتم پلیس +10 برگه اعزام گرفتم زده 96.02.02 ساعت 7 صبح مراجعه
    چرا یه تو برگه اعزام یک روز دیرتر زده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •