همیارنت نماینده پیشگامان توی شیرازه دیگه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
همیارنت نماینده پیشگامان توی شیرازه دیگه
اینا دیگه مسخرشو دراوردن.بعد دو هفته دوباره محدود شدم.
تو این مدت یک روز در میون دانلود داشتم.روزی 200 مگ.یعنی در میاد هفته ای 600 الی 700 مگ.
میخوام درخواست جمع اوری زودتر از موعد بدم.
دوستان آیا امکان پذیره؟
با درود
دوستان عزیز؛ پیرو اطلاع رسانی قبلی:
شنبه (ساعت رایگان) ، طی دو ساعتی که کانکت بودم ساعت 3 شب و حدود ساعت 7 صبح؛ سر جمع حدوداً 60 مگ دانلود داشتم؛ آن هم با سرعت 8 کیلو بایت!!
یکشنبه حدوداً ساعت 7 صبح که کانکت شدم، سرعت دانلودم 16 کیلو بایت شدهاست!
دوشنبه ساعت 6:30 صبح ( ساعت رایگان) به اینترنت وصل هستم و سرعت دانلودم به 24 کیلو بایت رسیده است!
سه شنبه در ساعت 5:45 دقیقه صبح سرعت دانلودم به 32 کیلو بایت رسیده است!
دوستان عزیز؛ اگر به سرعت دانلود در این چند روز دقت کرده باشید، میتوان چنین نتیجه گرفت که با توجه به اینکه در این مدت دیگر فایلی را دانلود نکردهام، هر روز هر روز 8 کیلو بایت به سرعت دانلودم اضافه شده است!
بنابراین با توجه به این مورد، و در صورتی که دانلود شبانه نداشته باشم؛ میتوان پیش بینی کرد تا 30 روز دیگر سرعت دانلودم به همان 240 کیلو بایت برسد!
امروز در ساعت 5:30 دقیقه صبح دومرتبه سرعت دانلودم به 8 کیلو بایت رسیدهاست!
من دیروز طی یک ساعتی که به اینترنت وصل بودم در حدود 105 مگابایت از اینترنت دانلود کردم؛ شاید اصلاً نبایستی طی شبهائی که محدود هستی، دانلود داشته باشی!!!
دوست محترم؛ من سرویس اکو 128 دارم ، روزی که قرار داد بستم در قرار داد آمده بود که پهنای باند 128 که بین 8 نفر شر است! یعنی سرعت رسیو (دانلود) برابر با 16 کیلو بایت؛ و اکثر دوستان این را میدانند و بعد قرارداد را امضاء میکنند! و این هم فقط در مورد شرکت شاتل صدق نمیکند، بلکه تمامی شرکتهای ارائه دهنده اینترنت به این شکل با مشتری خود قرارداد میبندند!
حال بگذریم از اینکه اکثر این شرکتها به دلیل پارهای از مسائل که همه میدانند، پهنای باند 2 مگ را برای تمامی مشتریانشون اعمال میکنند!پس نمیتوان برای سرویس 128، انتظاری بیش از 16 کیلو بایت را داشت! اگر سرویس من 2 مگ بود؛ میتوانستم از اینکه سرعت دانلودم پائین آمده، موضوع را پیگیری کنم و برایشان مشکل ساز شوم.موفق باشید؛ تا اطلاع رسانی بعدی...
Last edited by mohsen83; 10-10-2012 at 06:12.
با این که محدودیت شبانه نداشتم یک هفته ای دانلود نکردم امشب خواستم دانلود کنم دیدم محدودم کردن
یه جوری هم شده بود با سرعت 6 کیلوبایت میرفت هنگ میکرد سیستم رو سنگین میکرد بعد دوباره ول میکرد مثل این میمونه که یکی داره سیستمت رو ه...ک میکنه
بلای سر اینترنت اوردن که ادم میترسه کانکت بشه
سلام
این پرموشن جدید که گذاشتن ، حجمی که می خریم مثل بقیه ی حجم ها که خریداری میشه یا هدیه ها به دوره های بعد منتقل میشه؟ چون اینجوری نوشته:
علاقهمنديم به اطلاع برسانيم به مناسبت جشنواره پاییزی، چنانچه در دوره ی زمانی 8 مهر ماه تا 20 مهر ماه برای خرید ترافیک اضافی اقدام فرمایید، در ازای خرید هر بسته (پکیج) 5 گیگ، 5 گیگ ترافیک رایگان و در ازای خرید هر بسته (پکیج) 3 گیگ، 3 گیگ ترافیک رایگان به این مناسبت از سوی گروه شرکت های شاتل به دوره ی فعلی سرویس شما اختصاص خواهد یافت.
آقایون کسی از سرویس های مخابرات خبر درست حسابی داره ؟
بیشتر در مورد دانلود شبانه ...
با این اوضاع شاید قید گرفتن 2 مگ شاتل رو زدم رفتم 2 مگ از مخابرات گرفتم..
من نمیدونم بچه هایی که دنبال دانلود هستن در شاتل چکار میکنن!؟
مخابرات چون دانلودش نامحدوده از بابت دانلود خوب هست فقط یکمی کیفیت وبگردیش به نسبت آی اس پی های دیگه ضعیفه. ولی از لحاظ دانلود با سرعت واقعی بهتون میده. الانم با گفتن دانشجو هستین 256 میدن که میشه ماهی 12500 تومن و اگه چونه بزنین و یا بگین دانشجوی کارشناسی ارشدین و یا هر جوری که بلد باشین میتونین 512 بگیرین که میشه ماهی 20 تومن. بالاتر از این رو باید نامه از طرف شرکت داشته باشین که در واقع اینترنت رو برای شرکت میخواین که درخواستتون میره واسه رئیس منطقه و اگه قبول کنن (احتمال زیاد قبول میکنن) اینترنت 1 مگابایت نامحدود میدن. برای شخص حقیقی احتمال 1 مگابایتش کمتره ولی نشد نداره.
از مخابرات بگیریم ساک*س و .... مشکل دار نمیشه؟
+ اینکه میگن اگه یه بار از مخابرات بگری واسه همیشه باید از خودشون بخری درسته؟
من حدود 50 گیگ در ماه دانلود دارم مخابرات محدودم نمیکنه؟
یه نفر پیدا نشد جواب ما رو بده.
گیرم بدجورا.
فکر نکنم این همایون......
پولت را پس نمی دین این ..... ولی قطع رانژه میکنن فکر کنم
چند ماهه گرفتی؟
هم اکنون 89 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 89 مهمان)