تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 391 از 942 اولاول ... 291341381387388389390391392393394395401441491891 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,901 به 3,910 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

12 تعداد مشترکان ایرانسل به دو میلیون نفر رسید

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، باید پیش از اجرای پروژه‌ها، نسبت به وضع قوانین لازم، اقدام نماید.

به گزارش سیتنا، مهندس محمود طلایی، مدیر تجاری ایرانسل، در نشست پرسش و پاسخی که در حاشیه همایش یک روزه "سرویس‌های جدید تلفن همراه، روندها و فرصت‌ها" برگزار شد، بابیان این مطلب، گفت: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، بهتر است پیش از ورود سرویس‌های ارزش افزوده‌ای همچون GPRS و یا MMS، قوانین مرتبط و لازم با این سرویس‌ها را تدوین کند.
    وی، با بیان این مطلب که اپراتورها باید متناسب با نیاز مشترکان سرویس‌های خود را ارایه نمایند، تصریح کرد: در واقع، نیاز به ورود یک سرویس خاص را مردم باید تعیین کنند.
    طلایی، در بخش دیگری از سخنان خود، ایرانسل را اپراتوری متعهد خواند و خاطرنشان کرد: ایرانسل به تعهدات خود عمل کرده و در حال حاضر، تعداد مشترکان آن به دو میلیون نفر رسیده است.
    به گفته مدیر تجاری اپراتور دوم، 200 شهر کشور هم‌اکنون تحت پوشش ایرانسل قرار دارد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

وقتی رفتی بانک ملت مجهز یه حساب جام یک فیش از قسمت جام میگیری و در قسمت کد شناسه که روی قبض هست را در قسمت مربوطه روی فیش می نویسی و در قسمت مبلغ هم هزینه قبض و به نام شرکت ایرانسل به متصدی باجه میدی و تمام /.
    فقط اگر مثلا برات قبض آوردند 79960 ریال 80000 ریال هم بریزی مشکل نداره و روی قبض بدی باقیمانده کم میشه . /
    اره میتونی بیشتر بریزی تو حسابت میمونه از دور بعدی کم میشه
    من اخرین قبضی که پرداخت کرم 64 تومان بود من 70 ریختم از بانک خوشم نمیاد از تو صف وایسادن متنفرم.
    حتی میخواب پول بدی هم باید تو صف وایسی با این کارشون منو خورد میکنند. ما نباید ساعتها برای پول دادن به این کثافتها پشت صف وایسم. من به حقوق انسانی خودم حساس هستم اگر کسی بخواد به این حقوق لطمه بزنه واقعا عصبانی میشم

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

آره مهدی جون اتفاقاتی افتاده تقریبا دکل هام همه جا زده شده اما اکثرن خاموشن ...!
    اقا از کجا شماها متوجه میشنین که یه دکل خاموشه یا روشن؟؟؟

داره خودمونی میشه Barbod.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من اخرین قبضی که پرداخت کرم 64 تومان بود من 70 ریختم از بانک خوشم نمیاد از تو صف وایسادن متنفرم.
    حتی میخواب پول بدی هم باید تو صف وایسی با این کارشون منو خورد میکنند. ما نباید ساعتها برای پول دادن به این کثافتها پشت صف وایسم. من به حقوق انسانی خودم حساس هستم اگر کسی بخواد به این حقوق لطمه بزنه واقعا عصبانی میشم
    تو سایت ایرانسل تو منوی خدمات گزینه خدمات الکترونیک داره
    که فکر کنم برای پرداخت اینترنتی ولی هنوز غیرفعاله ولی وقتی
    رابیفته از شر بانک رفتن خلاص میشیم.

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

دقیقا من هم همین طور هستم و از صف ایستادن بدم میاد حالا برای هر چیزی باشه ..
    البته من ملت کارت دارم و وقتی خط دایم ایرانسل را داشتم دور آخر با خودپرداز بانک ملت پرداخت کردم خیلی راحت به دوستانی هم که خط دایم ایرانسل دارند توصیه میکنم برای اینکه از شر تو صف ایستادن راحت بشوند یک ملت کارت بانک ملت بگیرند . میشه هم به ایرانسل ایمیل زد و درخواست کرد که سیستم پرداخت الکترونیکی قبوض را از طریق سایت خودش به وسیله پرداخت اینترنتی بانک ملت فعال کنه .

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

4 باغ و نظر مسعود جان آنتن داشت کار هم میکرد اما میدونی همچین به دل آدم نمی چسبید چون همون طور که گفتم تنها توی نظر غربی 2 تا دکل بود اما خاموش بودن !

راستش من جمعه رفتم مجتمع پارک و جشنواره تعطیل بودن اما من توی کارین توی نظر که تو زیر زمینه رفتم هیچی آنتن نداشت. میگم مسعود جان چون دکلا خاموش بودن این وضع بود وگرنه اگه روشن بشن عالی میشه. خیابان هزار جریب هم فوله .
    آقا وحید تو خیابان نظر 2 تا دکل هست که یکی جلوتر از پاساژ مریم آن سمت خیابان نصب هست که مال تالیا هست و یکی دیگه هم هست مال اسپادان هست و آن آنتن های تقویت کننده هم که سر نظر روی آن ساختمان بلند هست مال TCI هست . فکر کنم ایرانسل هنوز آن طرف ها دکل نصب نکرده ! و آن پوشش هم که بهتر شده مال یک آنتن جدید هست که روشن کرده شاید که شما کدش را میگی ؟!

ولی من هنوز یک چیزی برام سوال هست و کسی هم پاسخ نداده اگر دقت کرده باشی سر مجتمع پارک روی یک ساختمان آنتن اسپادان هست و یک کمی جلوتر هم آنتن تالیا ولی وقتی وارد طبقه زیر مجتمع پارک میشی آنتن را از دست میدی با هر دو این اپراتور ولی این TCI با این که یک دکل بزرگ سر دروازه شیراز داره و از مجتمع پارک دور هست به نسبت 2 تا اپراتور دیگه ولی تو طبقه زیر مجتمع پارک فول آنتن واقعی هست !!!؟

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

11

اقا از کجا شماها متوجه میشنین که یه دکل خاموشه یا روشن؟؟؟
    ببین خوب منکه توسط اون برنامه کدهارا میبینم متوجه میشم که مثلا الان کد جدید شده یا نه ! اما یه راه دیگشم از کیفیت آنتن دهی هست که مثلا زیر آنتن وایستادی و میبنی مثلا آنتنت نصفه !

آقا وحید تو خیابان نظر 2 تا دکل هست که یکی جلوتر از پاساژ مریم آن سمت خیابان نصب هست که مال تالیا هست و یکی دیگه هم هست مال اسپادان هست و آن آنتن های تقویت کننده هم که سر نظر روی آن ساختمان بلند هست مال TCI هست . فکر کنم ایرانسل هنوز آن طرف ها دکل نصب نکرده ! و آن پوشش هم که بهتر شده مال یک آنتن جدید هست که روشن کرده شاید که شما کدش را میگی ؟!

ولی من هنوز یک چیزی برام سوال هست و کسی هم پاسخ نداده اگر دقت کرده باشی سر مجتمع پارک روی یک ساختمان آنتن اسپادان هست و یک کمی جلوتر هم آنتن تالیا ولی وقتی وارد طبقه زیر مجتمع پارک میشی آنتن را از دست میدی با هر دو این اپراتور ولی این TCI با این که یک دکل بزرگ سر دروازه شیراز داره و از مجتمع پارک دور هست به نسبت 2 تا اپراتور دیگه ولی تو طبقه زیر مجتمع پارک فول آنتن واقعی هست !!!؟
    نه مسعود جان اون دکل که 4 راه توحیده مال ایرانسله اونم که نزدیکه 4راه حکیم نظامیه اونم ایرانسله . بعدشم ببین تقریبا هر دکل tci برای یک محله هست یعنی اون دکل دروازه شیراز فقط برای اوایل 4باغه ! انتن دهی مجتمع پارکم عزیز مال اون دکلیه که 50 متری مجتمع پارک روی مخابرات هست !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه علیرضا خارجی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

تو سایت ایرانسل تو منوی خدمات گزینه خدمات الکترونیک داره
    که فکر کنم برای پرداخت اینترنتی ولی هنوز غیرفعاله ولی وقتی
    رابیفته از شر بانک رفتن خلاص میشیم.
    اره ولی اون معلوم نیست کی راه بیوفته چون بانکها باید شرایط رو درست کنند بانکهای ایران هم از نظر سرعت....
    دقیقا من هم همین طور هستم و از صف ایستادن بدم میاد حالا برای هر چیزی باشه ..
    البته من ملت کارت دارم و وقتی خط دایم ایرانسل را داشتم دور آخر با خودپرداز بانک ملت پرداخت کردم خیلی راحت به دوستانی هم که خط دایم ایرانسل دارند توصیه میکنم برای اینکه از شر تو صف ایستادن راحت بشوند یک ملت کارت بانک ملت بگیرند . میشه هم به ایرانسل ایمیل زد و درخواست کرد که سیستم پرداخت الکترونیکی قبوض را از طریق سایت خودش به وسیله پرداخت اینترنتی بانک ملت فعال کنه .
    مجبور هستین تحمل کنیم ولی با خون و چیگر تحمل میکنیم ولی من خیلی جاها دیدم صف این ATM ها شلوغ تر از صف باجهای بانک هاست

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

14 تنها ۱۰درصد مشترکین ایرانسل از Gprs استفاده میکنند

سرويس Mms ايرانسل كه از اوايل امسال براي مشتركان فعال شده بود و امكان ارسال تصوير و ديتا را به مشتركان مي‌داد، بنا بر دستوري از سوي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي قطع شده است و مشتركان اين اپراتور امكان دسترسي به آن را ندارند.

علي‌اصغر عيني‌پور - معاون فني شركت ايرانسل - در گفت‌وگو با ایسنا، با بيان اين مطلب درباره‌ي اين كه چه تعداد از مشتركان از سرويس دسترسي به اينترنت ايرانسل استفاده مي‌كنند، اظهار كرد: با توجه به اين كه تمام گوشي‌ها امكان استفاده از خدمات Gprs را ندارند از اين رو در حدود 15 درصد مشتركان ايرانسل امكان استفاده از اين سرويس را بر روي گوشي‌هاي خود دارند و سيگنال Gprs را دريافت مي‌كنند و از اين تعداد در حدود 10 درصد آن‌ها وارد شبكه‌ي Gprs شده و از اينترنت استفاده مي‌كنند.

عيني‌پور درباره‌ي وضعيت دسترسي مشتركان به اينترنت گفت: در حال حاضر اختلالات شبكه Gprs بسيار كمتر از گذشته شده و مشترك در هر ساعتي كه بخواهند به راحتي مي‌تواند از اينترنت اين اپراتور استفاده كند.

او با اشاره به اين كه اپراتور دوم تلفن همراه در حدود دو ميليون و 200 هزار مشترك داشته و 180 شهر را تحت پوشش قرار داده است و 50 شهر نيز آماده‌ي راه‌اندازي است تصريح كرد: پوشش اكثر شهرهاي تحت پوشش شبكه‌ي ايرانسل كامل است و كمتر با اختلالات مواجهيم؛ ممكن تنها در 10 شهر با يكسري مشكلات عدم ‌آنتن‌دهي رو به رو باشيم كه آن‌ها در حال رفع شدن است.

او درباره‌ي پوشش شهر تهران نيز گفت: پوشش شهر تهران بالاي 95 درصد است اما در برخي نقاط با ضعف پوشش روبه‌رو هستيم.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

13 درصورت عدم معرفی نماینده ایرانسل طرح سایت شیرینگ اجرا نمیشود

شرکت سایت‌شرینگ، همچنان تا امروز، به دلیل عدم معرفی نماینده ایرانسل، عملیاتی نشده و تقریبا در مرحله توقف باقی مانده است.

دکتر وفا غفاریان، رییس هیات‌مدیره شرکت مخابرات ایران، در گفت‌وگو با سیتنا، اظهار داشت: تا زمانی که نماینده اپراتور دوم تلفن همراه معرفی نشود، طرح تشکیل و اجرایی شدن سایت‌شرینگ، عملیاتی نخواهد شد.
    غفاریان، در خصوص استفاده از سایر روش‌های پیشنهادی سامان‌دهی سایت‌های Bts، خاطرنشان کرد: این موضوع قابل بررسی است که به سایر روش‌ها که نیازی به شرکت مشترک بین اپراتورها نباشد، رجوع کنیم.
    وی، مهمترین روش پیشنهادی را تامین سایت‌های Bts توسط بخش خصوصی عنوان و تصریح کرد: برای این کار لازم است تا شرکت‌های متقاضی، پروانه لازم را از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اخذ و بر مبنای آن، پروانه نصب سایت‌ها را از شهرداری دریافت کرده و خدمات سایت‌ها را به اپراتورها به فروش برسانند.
    رییس هیات‌مدیره شرکت مخابرات ایران، در پاسخ به این سوال که آیا قانون خاصی برای ملزم شدن اپراتورها جهت معرفی نماینده در سایت‌شرینگ وجود دارد یا خیر، تصریح کرد: ماهیت تاسیس شرکت سایت‌شرینگ توافقی بوده و اپراتورها باید این موضوع را راهکاری اصولی برای رفع بخشی از مشکلات خودشان بدانند و از آن استفاده کنند، اما در این خصوص، نمی‌توان اپراتورها را ملزم و مکلف به معرفی نماینده کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •