اگر ديدی جوانی بر درختی تکيه کرده بزن تو سرش چون جوون بايد رو پايه خودش وايسه!!
اگر ديدی جوانی بر درختی تکيه کرده بزن تو سرش چون جوون بايد رو پايه خودش وايسه!!
کم ترين آمار طلاق مال حلزون هست... ميدونی چرا؟ چون نه مشکل مسکن دارن و نه مشکل ماشين!
احمدی نژاد: اگر Usa انرژي هستهايی را از ما بگيرد من هم چند چيز را از چند نفر ميگيرم!!
1)دريکنرو از هميرا 2)اصفهان رو از معين 3)وطن رو از داريوش 4)خليج فارس رو از ابی 5)آزادی رو از منصور 6)خديجه رو از سندی 7)آمنه رو از اندی 8)و مهمتر از همه گيتار رو از شماعی زاده !!
اگه يه روز تو خيابون از کنار يه گنجشک رد شدی اون نپريد فکر نکن دوستت داره بدون تو رو آدم حسابت نکرده
هر کاری میکردن غضنفر رو از زیر اوار زلزله بیرون بیارن نمیگذاشته .فقط هی داد میزده من کاری نکردم به خدا فقط سیفونو کشیدم!!
-ترکه وسط صحرا گم شده بوده که یه روباه مرده میبینه، به خودش میگه: خوب شد مرده، وگرنه گولم میزد!
--------------
-------------
------------
--------------
----------
به علت ایام سوگواری از ارسال اس ام اس معذورم
ترکه می زنه به سیم آخر برق می گیردش
اگه پسرها نبودن کی مامانا رو دق می داد؟ اگه پسرها نبودن کی خونه رو می کرد باغ وحش؟ اگه پسرها نبودن تو دانشگاه استاد کیو ضایع می کرد؟ اگه پسرها نبودندخترها به چی می خندیدن؟ اگه پسرها نبودن دخترها کیو سر کار می ذاشتن؟ اگه پسرها نبودن دخترها کیو تیغ می زدن؟ اگه پسرها نبودن کی تو کلاس می رفت گچ می یاورد؟ اگه پسرها نبودن کیظرف ها رو میشست ؟ اگه پسرها نبودن کی نمره هاش همیشه تک بود؟ اگه پسرها نبودن دخترها اوقات فراغت نداشتند!
خسته شدی می دونم ولی16 باردیگه سعی کردم و15 جمله عاشقانه را14 باربه13 زبان و12 لهجه و11روزوروزی10 باربه کمک9 نفربه توگفتم اماتو 8 بارقهرکردی و 7 بارصورتت روازمن برگردوندی ومن6 باربرات مردم.و 5 بار قربونت رفتم و4 بارنازت روکشیدم وتو 3 بارنازکردی و2 بارخندیدی وجونم روبه لب رسوندی تا 1 باربگی دوستم داری!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)