اینجا توضیح دادمنوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا توضیح دادمنوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اینجا مراجعه کنید:
Click on the Start menu, choose All Programs, then Accessories, then right-click on the Command Prompt item and choose Run as administrator
Run .NET Framework 3.5 setup from the administrator cmd prompt that appears
If the above work around does not help, you can use the following steps as an alternative:
Click on the Start menu, choose Run, type appwiz.cpl and click OK
In the Add/Remove Programs control panel (or the Programs and Features control panel in Windows Vista), choose the item on the left side that is named Add/Remove Windows Features (or Turn Windows Features on or off in Windows Vista)
Locate the Internet Information Services (IIS) feature and choose to fully uninstall IIS
Re-run .NET Framework 3.5 setup
(optionally) Go back to the Add/Remove Windows Features control panel and re-install IIS after .NET Framework 3.5 setup completes
یک مشکل دیگه من چند تا لینک رو تست کردم بخصوص این لینک رو:
تا 725 کیلوبایتش رو میگره و بعد دیگه ادامه نمیده چند بار هم تست کردم ولی دقیقا میومد سر 725 گیر میکرد حالا اومدم تو xp به راحتی همش رو گرفتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کمکم کنید از وقتی سرویس پک یک رو نصب کردم ویندوزم کرکش غیر فعال شده و پیغام 30 روزه رو میده!
کرک دوباره هم جواب نمیده!
میگید چیکار کنم؟
ارور نمیده ، وقتی کانکت میشه تو هیچ سایتی نمیره ، دقیقا مثل وقتی به اینترنت وصل نیستیم
مشکلم از اونجا هم حل نشد ولی بلاخره پیگیری کردم از طریق اینجا
پست شماره 3 این تاپیک تونستم مشکلم رو حل کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان من این وویندوز رو دانلود کردم:
سرویس پک 2 ویستا البته لینک هاش رو مستقیم کردیم و گذاشتیم تو تاپیک ویندوز ویستا اورجینال و دستکاری شده برای دانلودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من نصبش کردم خیلی ویندوز خوبیه 64 بیتی هم هست حالا میخواستم بدونم کرک این رو من از کجا باید گیر بیارم؟
ممنون
خسته نباشید !
من وقتی میخوام یه پارتیشن جدید بسازم پیغام زیر و میده یکی میدونه یعنی چی ؟
![]()
احتمالا شما الان 4 تا پارتیشن primary داری . بهتره فقط یکی primary داشته باشی و بقیه logical باشند تا بتونی یک پارتیشن جدید بسازی وگرنه باید دیسکت رو به دیسکهای پویا تبدیل کنی که من اصلا توصیه نمیکنم چون ممکنه اطلاعاتت پاک بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)