والا این دستگاه وای فای منسوخ حدود ۱۰۰ هزار تومان فقط می ارزه هر کی قیمت بیشتر بخره مشخصه که فاقد منطق و هوش هست. دست خر آدم بگیره خیلی بهتره از اینه.
فکرش رو بکن انسان ایرانی ۴ تومان بده پای این وای فای ۲.۴ ! مگه سال ۱۹۹۰ هست.
والا این دستگاه وای فای منسوخ حدود ۱۰۰ هزار تومان فقط می ارزه هر کی قیمت بیشتر بخره مشخصه که فاقد منطق و هوش هست. دست خر آدم بگیره خیلی بهتره از اینه.
فکرش رو بکن انسان ایرانی ۴ تومان بده پای این وای فای ۲.۴ ! مگه سال ۱۹۹۰ هست.
ربطی به سری جدید قدیم نداره برا من سری قدیمه ولی وایفایش ضعیفه
سلام وقت بخیر من مودم رو دارم و خیلی وقته آنلاک بوده و استفاده میکردم یه چند روزی هست که از مودم سرعت تست میگیرم سرعت دانلود اوکی هست تو اکثر مواقع حدود 40 مگ تست سرعت بهم میده ولی سرعت آپلود نهایت 1 مگابیت دو تا سیم انداختم داخل مودم هر دوش اینطوری بود و البته منطقه بیشتر همراه اول پوشش داره و این که با یک سیم کارت دیگه و یه گوشی دیگه سرعت آپلود رو 10 مگ بود میتونید راهنمایی کنید که مشکل از کجا ممکنه باشه
سلام
تست کردم هیچ نتیجه ای حاصل نشد
مشکل شلوغی باند نداشتم.
ممنون ازینکه تجربه خودتون رو نوشتید
Last edited by aminirani; 06-10-2020 at 07:48.
دوست عزیز نظر شما که کاملا محترمه ولی درست نیست اینگونه بی احترامی کنید به خریداران این مودم به چند دلیل:
1. مگر گزینه بهتر با قیمت کمتر از این داریم الان؟ اکثر مودم هایی که غیر از tf-i60 عرضه میشن همه کیفیت به مراتب بسیار پایینتری دارند چه از لحاظ سرعت چه از لحاظ قدرت دریافت سیگنال و حتی کیفیت ساخت متریال.
2. کدوم مودم دیگه ای هم 4G ساپورت میکنه هم TD-Lte؟ میدونید چه مزیت بزرگی هست این آپشن مخصوصا برای ماهایی که تو ایرانیم و کیفیت اینترنت همیشه و 100 درصد اوقات ثبات نداره به راحتی با تعویض سیم کارت میتونید از هر اپراتوری استفاده کنید؟
3.درسته 4 تومن برای ما ها خیلی پول زیادیه اما توجه کنید این مساله باعث نمیشه ارزش این مودم زیر سوال بره، در واقع اینجا ارزش پول ما زیر سواله که یه مودم 100 دلاری باید اینقدر هزینه بر باشه... به خاطر پولش نزنید توی سرش.
4.شما میفرمایید این مودم منسوخه و مشخصاتش زیر خط فقره درسته؟ بله حق با شماست اما تا زمانی این حرف درسته که شما این مودم رو با شرایط اینترنت کشور های دیگه مقایسه میکنید! توی ایران شما مودم cat1000 داشته باش یا وایفای 10 گیگاهرتز... بچسبونش به دکلی که به فیبر نوری متصله... فوقش خیلی حال بده به شما 300 مگابیت بده... بعد شما برای مصارف خانگی که شرایط سیگنالی افتضاح هست میگید باید بهتر باشه آپشن هاش؟ بنظرتون حرفتون منطقیه؟ این مودم الان 300 مگابیت قدرت دریافت داره من با خط TD-Lte ایرانسل ساعات خلوت نهایتا 130 مگابیت دریافت میکنم. این نهایت زور یه دکل ایرانسله که با محدودیت های وضع شده از طرف شرکت براش میتونه بزنه و به شما بده.
به نظر خودتون انتظارتون بیش از اندازه نیست؟
و در نهایت اگر شما گزینه بهتری سراغ دارید که قیمتش و امکاناتش بیارزه و 100 درصد قدرتش رو بشه استفاده کرد خوشحال میشم به ماهم معرفی کنید.
درود دوست عزیز
اکثر فروشگاه ها و فروشنده ها متاسفانه دروغ میگن و مودم tf-i60 ایرانسل رو آنلاک میکنن و به اسم اریجینال تحویل شما میدن. پس اصلا روی اریجینال بودنش حساب باز نکن. شما خیلی راحت مودم ایرانسلش رو تهیه کن، بعد خودت آنلاکش کن. هزینه اش که کمتره هیچ تازه یه بسته اینترنت و دوتا سیم کارت ایرانسل یکی TD-Lte و دیگری معمولی کنارش میگیری... چی ار این بهتر؟ D:
از سایت وینکس هم میتونی بگیری مودم رو شرایطی اقساط هم میدن. کیفیت اینترنت وینکس هم عالیه مخصوصا برای گیم.
این مودم قابلیت تجمیع فرکانس نداره و من هم نمیدونم چرا دوستان اینقدر اصرار میورزن و از منابع خارجی میگن که داره... پس خیالتون رو راحت کنم همچین چیزی صحت نداره. من خودم این مودم رو دارم و گوشیم کنارش +4G رو ساپورت میکنه. همزمان که تست میکنم گوشیم +4G رو نشون میده و استفاده میکنه ولی این مودم نهایتا روی یک باند قفل میشه: 3 یا 7
ببین مدل b528 مودم خیلی با کیفیتیه ولی خب قابلیت td-lte نداره. شما اگه میخوای یه مودمی تهیه کنی که نهایتا +4g رو ساپورت کنه نه بیشتر... توصیه میکنم از فروشگاه صابر جانمدل e5186 رو بگیری که مودم فوق العاده ای هست قیمتش هم منطقی تره.
سوال دیگه ای بود درخدمتم.
چی؟ دوست محترم لطفا این دروغ پردازی رو تموم کنید. متاسفانه آدمهایی مثل شما هستند که کشور رو خراب می کنند و به گرانی دامن می زنند.
بجای این دست خر دو تا دستگاه مجزا خریداری بشه خیلی بهتر و همچنان هزینه کمتری را متحمل خریدار میکنه. با ثلث قیمت این مودم میتوان دو مودم خرید تازه اگر طرف بخواد از هر دو استفاده بکنه. مواردی چون پوشش سرعت کیفیت برای هر شخص و منطقه ای فرق میکنه. قاعدتا نسخه رویایی شما برای همگان نیست و تازه باعث ضرر به خانوار ها میشه.
لطفا با تبلیغات کاذب سر همنوع خودتان را توی این ایام سخت شیره نمالید.
من مثل شما به هموطنم خیانت نمیکنم و هیچوفت تبلیغ و نام برندی رو نمیگم. مردم رو هم گول نزن که قیمت را بالا بکشی. همه هم میفهمند قیمت کاذب این دستگاه بخاطر ارز نیست اتفاقا بخاطر تبلیغات کاذب هست.
اگر بلدی بخونی بگو کدوم گرونتره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by italodance; 12-10-2020 at 08:27.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -kala.com/product/dkp-546308
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون - بین digi و kala پاک بشه
توی تاریخچه قیمتش هست..... حالا دقیقا از چه تاریخی ریاضیات تغییر کرده و 3.2 میلیون از 2.7 میلیون کمتر شده من اطلاعی ندارم
در ضمن، فراموش نکنیم که ما در ایران زندگی میکنیم..... یه شیشه شیر فرضا تو امریکا 2 دلاره.... ما هم باید 50 هزار تومن پول یه پاکت شیر بدیم؟!!
اینکه واردات این مودم خیلی بیشتره یا انبار های ایرانسل پره از این مودم، مقصر کسی نیست.... سعی کنیم منطقی و با تأمل و تفکر به قضیه نگاه کنیم
درخواست برای اون مودم بره بالا، چون وارداتش خیلی کمتره قیمتش سر به فلک میکشه (همین الانم بالاتره)
مسئله مهم تر قیمت ارزان مدل لاک شده این مودم هست داخل سایت ایرانسل -> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1200
خیلی هم راحت آنلاک میشه![]()
اون قیمتی که شما میگی سوزن تو انبار کاه هست یعنی یک خریدار دائم باید سایت رو چک کنه تا گیرش بیاد. البته شدنی ممکنه باشه.
اما صحبت سر اینه چرا یک دستگاه موزه ای باید چنین قیمتی داشته؟ همانند یک پراید موزه ای یا امثال مشابه.
تبلیغات کاذب این بلا رو سر مردم میاره مقصر کیه؟ میخوام با انگشت اون شخص رو نشون بدی![]()
چرا های زیادی هست که باید جواب داده بشه،اما خب جواب همشون دو کلمه هست:جمهوری اسلامی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)