این ترافیک خارجی داخلی چیه ؟
من تو پروفایلم فقط نوشته حجم باقی مانده
این ترافیک خارجی داخلی چیه ؟
من تو پروفایلم فقط نوشته حجم باقی مانده
سلام کدوم سرویس منظورتون؟سرویس 128 نامحدود رو قبلا حذف کرده بود ولی الان دوباره اضافه اش کرده ولی بقیه سرویس ها هم قبلا بوده
این برای سرویس های iR هست
همون سرویس هایی که وزارت، مرداد ماه پیشنهاد داده بود به شرکت ها و شرکت ها موظف بودند اجرا کنند فقط اون موقع تجهیزات نداشتند تا این سرویس رو اجرا کنند چون باید به دو بخش ترافیک خارجی و داخلی تقسیم بشه
شاید 2 هفته یا کمتر که این بخش ترافیک داخلی یا خارجی اضافه شده و اونم میگم فقط برای سرویس های IR
اخه من میخواستم یه ماه بخرم، فقط میتونستم 1 مگ یه ماه بخرم
ولی دیروز دیدم 1 ماه برای 128 و 256 و 512 هم اومده.
پس احتمالا من حواسم نبوده
sent from my tapatalk
من تازه سرویس گرفتم از پارس آنلاین
به من گفتن 2مگ حداقله و تا 16 هم میره
الان نگاه میکنم میبینمخطم تا 6 مگ هست!
این الان مشکل خطه منه یا اونا میتونن درستش کنن؟
از مدومتون عکس بدین ببینم حطتون تا چند مگ میشکه
اصلا این جمله "خطتتون تا چند مگ میکشه" یعنی چی؟
مگه همه سیم مسی نیستن؟ این مفهوم نداره خط تا چقد میکشه. مگه اینکه نویز زیاد باشه که اونم بازم تهش کیفیت تحت تاثیر قرار میگیره نه انکه بگن خط نمیکشه
خط شما تا همین 6 مگ کشش داره که SNR هم شده 10 . خودتون دلیلش رو گفتین : نویز که تهش اینه که کیفیت خط میاد پایین کیفیت خط هم مستقیما روی میزان کشش خط تاثیر میذاره .
همه خطوط سی نیستن . بعضی مناطق و شهرها فیبرنوری هستن. خطوط سیم مسی هم بنا به شرایط سیم کشی و فاصله از مرکز مخابراتی میزان کشش خط کم و زیاد میشه .
شما مودم رو سر خط وصل کن ببین وضعیت خطت با داخل یکسانه یا نه
نه ، اتفاقا دوستان درست میگن ، که تا فلان کشش داره و نداره.
شما به عکس مودم من نکاه کن.
تا 22512 کشش داره، ولی رو 9 مگ بستن .(البته حداکثر سرعت دانلودم تو 4تا 8 صبحه که سرعتم 450 میشه
sent from my tapatalk
از دزد انلاین سرویس نگیرید هر روز داره پلن هاش رو حذف میکنه این سرویس ها برای مشترکین جدید هم تله هست چون کاربرهای قدیمیشون جمع اوری کردن الان شگردشون اینه هر گیگ 800 تومان تا مشتری جدید جذب کنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)